Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bundesliga (GER)

Istaknuti odgovori

Ali Hummels je odigrao utakmicu za ocjenu 1. Direktno krivac kod prvog gola, pogodila ga lopta kod drugog gola i sjebala golmana i sad igrao rukom za penal kod treceg gola.

Bukvalno jedan igrac odlucio utakmicu. Zamisljam navijace Dortmunda i kako mu jebu mater.
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 73,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ne simpatiziram bundesligu niti nešto pratim, ali ovakvi trenuci me dirnu pa makar bili u 5.uzbekistanskoj ligi pa eto da podjelim. Velika stvar, velika pobjeda i baš lijep trenutak koji me momentalno

• Jedan od njih dvojice je lovac na srpskoj potjeri i režiser filma "Mrtav ladan"

• Nema sta, svaka cast Halleru, pravi borac.   Nego me nasmija komentar na twitteru, kaze Haller dobio rak, pobijedio ga i opet se vratio na teren prije Pogbe.

Objavljene slike

• 4 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

Veliko da za ovaj transfer ukoliko se ne može vratiti Livramento !

Ma moze se Livra vratiti, ima klauzulu od narednog leta ja mislim. Al mi nismo Gvardiolin Siti da puknemo 50 miliona na rezervnog beka, niti da igraca ko sto je Dzejms klupiramo zbog bilo koga drugog...
  • 3 sedmice kasnije...
Jestel vi vidjeli koliko je brz i kako decko trci sprint u 90. minuti utakmice? Djeluje kao jos bolja verzija Robertsona.

Salu na stranu, dobar je decko ali mislim da ima i boljih bekova.
  • 4 sedmice kasnije...

Jeste vidjeli jucer na Bayern v Dortmund kakav penal nije sudjen Dortmundu pri rezultatu 2-1? Ne mozes vjerovati u doba VARa da se ovo i dalje dogadja.

Ali koliko je smiješna odbrana Dortmunda majke mi, 2 od ta 3 gola su primili zbog svojih grešaka, loših pasova i jer ne znaju da iznesu jebenu loptu, također primili su još jedan koji je poništen zbog ofsajda (VAR)

I ova jedan gol što su nekako uvaljali je bio iz penala, tako da slažem se da je i kod druge situacije mogao biti penal ali opet, nisu to zaslužili jako su loši ove sezone...

zar neko prati ovu ligu uopste?

bayern 10 godina dominira, citava jedna decenija jedan klub nije bio u stanju da prekine tu dominaciju.

U 30 godina samo 4 trenera Bayerna nisu uspjela osvojiti niti jedan trofej Bundeslige, a to su : Soren Lerby, Erich Ribbeck, Otto Rehagel i Jurgen Klinsmann.

Puno je veća razlika između PSG-a i ostatka lige nego između Bayerna i ostatka lige, a PSG nije uspio ovoliko titula zaredom da uzme. Ne znam kako i zašto se ovo desilo Bundesligi. Kad sam počeo da pratim fudbal bili su jaki HSV, Werder, Stuttgart, Schalke i drugi. Werder je uzimao titulu, Wolfsburg sa Džekom i Misimovićem, Stuttgart isto. Desilo se jednom i da Bayern ne ode u LP. Sad kao da su se svi ostali pomirili sa tim da Bayern mora biti prvi. Ovi mogu dobiti svakog igrača iz lige kojeg požele, nekad ne moraju ni platiti. Titula je zagarantovana, a samim tim i četvrtfinale Lige Prvaka.

Mentalitet. U Njemackoj ne postoji dovoljno rivalstvo Bayernu. Uz izuzetak Dortmundovih navijaca, koji mozda i jedini razumiju sta znaci bitka i suprotstavljanje protivniku, svi ostali podrzavaju Bayerna, cak i navijaju jer gledaju Bayern fakticki skoro kao njemacku reprezentaciju.
Toga nikad u Engleskoj nije bilo nit ce biti. Kad si vidio da jedan navijac recimo Celzija navija za Liverpul u evropskim mecevima?
PSG nije uspio toliko titula jer Arapi nisu toliko dugo godina u klubu...
A i Bayern je odlično posložen klub koji uspješno iskorištava to što je financijski debelo iznad ostatka lige, a PSG je cirkus zvijezdica koje je nitko ne može motivirati na igru u nebitonoj franuskoj ligi...

Mentalitet. U Njemackoj ne postoji dovoljno rivalstvo Bayernu. Uz izuzetak Dortmundovih navijaca, koji mozda i jedini razumiju sta znaci bitka i suprotstavljanje protivniku, svi ostali podrzavaju Bayerna, cak i navijaju jer gledaju Bayern fakticki skoro kao njemacku reprezentaciju.
Toga nikad u Engleskoj nije bilo nit ce biti. Kad si vidio da jedan navijac recimo Celzija navija za Liverpul u evropskim mecevima?

Ovo za navijanje je ziva istina. Njemacki klubovi bukvalno navijaju za druge Njemacke klubove u evropi kako bi se pohvalili jacinom lige... u Engleskoj nema potrebe za takvim dokazivanjima jer se zna da je liga ubjedljivo najjaca i naravno da ces zeljeti poraz svom rivalu.

Ne zovu ih dzabe farmer ligama.

Nico je igrač koji je najviše napredovao u Bundesligi ove sezone. Pretpostavljam da ga oni najveći (uključujući nas) nisu ganjali jer je ipak tek prva odlična sezona.

Istina. Kad sam bio u Leipzigu prije 5-6 godina bila je samo oprema Leipziga i Bayerna u prodavnicama. I to Leipzigova značajno skuplja, tjeraju te da za Bayern navijaš. Od Lepiziga samo dresovi i osnovno, a za Bayern samo što toalet papir nema sa njihovim logom. Svi gledaju na Bayern sa previše poštovanja, a i mnoge klubove su spašavali od bankrota i opet će ako zatreba. Nedavno je bila situacija da je Coman zaboravio izaći i Bayern je igrao sa 12 igrača pola minute. Naravno da nikom nije palo na pamet da traži za zelenim stolom da se utakmica poništi i upiše 3:0 za Greuter Furth. U Engleskoj bi izbio građanski rat kad bi se to desilo nekom od najjačih.

• 3 sedmice kasnije...

Koji je to kurac ba, mada to nama ne bi moglo pomoći, Lukakuu i Werneru rukom da dodaš oni bi znali fulati i to

Od ove sezone, jer su se desavali golovi gdje slucajno igrac igra rukom, i poniste samo eto onako. Ostavili su iz nekog razloga za bilo kakvo igranje rukom strijelcu gola da ponistavaju. Sve mislim da nece sudije da se trude da razmisljaju puno, pa bace nekakvo takvo pravilo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.