Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bundesliga (GER)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 73,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ne simpatiziram bundesligu niti nešto pratim, ali ovakvi trenuci me dirnu pa makar bili u 5.uzbekistanskoj ligi pa eto da podjelim. Velika stvar, velika pobjeda i baš lijep trenutak koji me momentalno

• Jedan od njih dvojice je lovac na srpskoj potjeri i režiser filma "Mrtav ladan"

• Nema sta, svaka cast Halleru, pravi borac.   Nego me nasmija komentar na twitteru, kaze Haller dobio rak, pobijedio ga i opet se vratio na teren prije Pogbe.

Objavljene slike

Kakva ekipa prima 5 golova za 9 minuta, da sam trener kako bi im se fino najebo mamice poslije

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Ne volim Bayern ali krivo mi je sto Lewa nije i 6 uvalio.
Dao neki akrobatski ,dao s 20tak metara, dao iz treceg pokusaja... Zicer mu skin'o Rodriguez.

Takodjer zao mi je sto retardiranog Neuera nisu kaznili za ono izletanje, glupane ti si golman sta si umislio sebi da si stoper.

Ovo su idealne utakmice za Dortmund.Ono sto i Murinjo voli,daj loptu protivniku i vrebaj iz kontri.Usudio bih se reci i da bi 2 mogla doci.Previse su brzi i direktni ofanzivni igraci Dortmunda,nadam se samo da Tuchel nece izmisljati toplu vodu pa igrati sa 3 vezna igraca,mozda i 4 s obzirom da Kagawu ne smatram krilnim igracem.

Obamejang

Reus-Kagawa,Mikitarijan

Ovo bi trebalo biti sasvim dovoljno da se nanese dosta stete Gvardiolinoj odbrani.

Sto kaze komentator na tekmi bvb-darmstadt, vec se ovdje zna i ko ce da osvoji i kome ce da sviraju penale i kome ce da sviraju crvene i koga ce pogurat i koga ce slavit. Realno najpametniji su ovi sto hrle u Bayern. Uvijek su tu nedje oko klempe, bogovi u ligi, boli ih karina. Pep je to davno istaktizirao...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Bajern i PSG su utopija. Donekle i Barselona, ali tamo se teško nađe mesto pod suncem.

Gledao sam Bajern par puta, kako stvari stoje, pogodiće sa Komanom,dok Kosta polako postaje vitalan deo tima.
Gece je budala ako ostane.

Bavarcima su protiv Augsburga izmislili penal, Milionera predvideli čist protiv Darmštada(i to kolo pre derbija), i razlika se stvorila veštački.

Filozofija bundesnlige.
Upravo to. A sa ovim gore se slazem, Costa je mnogo bitan trenutno. Odlican je igrac, ali opet ostaje pitanje sta bi se desilo u engleskoj... Trenutno nema brzeg igraca s loptom od njega. Gotze propada lagano, dobija na kapaljku minute, Pep ga kao bodri ali vidi se da od toga nema nista. Ne racuna on na njega ni sekundu jednu. I koliko yak Koman ima godina, u picku materinu ba frajer igra hladno, jebeno, dribla pretrcava ubacuje. Velika je razlika u ligama, prevelika....

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Vidim ne spominje niko danasnju tekmu Baye i Dortmunda, preciznije danasnje pisancije Baye po Dortmundu. Samo cu reci da Klopp i kada je njegov tim u najvecim govnima bio, najvecim rezultatskim, igrackim krizama, nikada nije ovakav debakl dozivio protiv Bayerna.
Smijesna odbrana, smijesan golman u Dortmunda. Utakmica kita obicna, Bayern toliko lagano pobijedio da sam se pokajao sto sam gledao.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Ma Gvardilo najveći stručnjak ove igre.Sta mislilte kako bi mi igrali da nam je on trener? Prihvatam svaki odgovor osim onog u fazonu: "Gore od ovog ne moze biti ". Hajmo sta mislite zaista,kako bi mi izgledali kao ekipa da nas on preuzme?

Ja sam se radovao ovom derbiju, očekivao da Dortmund pokaže zube, da bar oznoji igrače Bajerna... Golman katastrofa, sam je kriv za debakl. Odbrana sporija od naše...

Tuhel nikada neće biti Klop, ni blizu.

Doduše, faul Alabe na Obamejanu, kao poslednjeg igrača odbrane je morao biti crveni,ali to ne opravdava katastrofu.
  • 5 sedmica kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.