Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Bundesliga (GER)

Istaknuti odgovori

Bayern ispao od Dortmunda u 1/2 finalu kupa na svom terenu.
Dortmund bolji nakon izvođenja jedanaesteraca. Zanimljivo niko iz Bayerna nije dao go iz penala.
Drago mi je što je mrtvi Nojer promašio.

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 73,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ne simpatiziram bundesligu niti nešto pratim, ali ovakvi trenuci me dirnu pa makar bili u 5.uzbekistanskoj ligi pa eto da podjelim. Velika stvar, velika pobjeda i baš lijep trenutak koji me momentalno

• Jedan od njih dvojice je lovac na srpskoj potjeri i režiser filma "Mrtav ladan"

• Nema sta, svaka cast Halleru, pravi borac.   Nego me nasmija komentar na twitteru, kaze Haller dobio rak, pobijedio ga i opet se vratio na teren prije Pogbe.

Objavljene slike

Bitch please 

Nemački mediji pišu da je Bajern potpisao novi sponzorski ugovor sa Adidasom do 2030. godine koji će bavarskom klubu donositi 60 miliona evra po godini ili ukupno 900 miliona evra!!!

Reč je, zapravo, o produžetku ugovora, jer je tekuči važio još pet godina, prema kojem je Bajern dobijao "samo" 25 miliona evra godišnje.

Ova revizija ugovora sa proizvođačem sportske opreme usledila je nakon što je engleski gigant Mančester junajted takođe potpisao sponzorski ugovor sa Adidasom, prema kojem će za 10 godina inkasirati milijardu evra!

Znam da je 95% fudbalera ološ izgubljen u glamuru i parama al' dok čitam knjigu prosto ne vjerujem da profesionalni sportista može biti toliko retardiran.

Preporučujem knjigu svima koji fudbal gledaju na ovaj način: trener izabere tim, formaciju, kaže igračima kakve akcije će praviti, gdje će napadati, šta braniti i to je to, pobjeda je tu sigurno. Tako bi bilo da se radi sa robotima ili možda kerovima. S ljudima je sve pokvareno do srži.

[spoiler]

Guardiola konačno naučio Boatenga osnovama branjenja, Martineza vidi kao štopera koji je, zbog loše fizičke spremnosti, povraćao na prvim treninzima. Martinez je cijelu karijeru učen da igra markiranje, a sada mora naučiti kada da igra zonski a kada da ide na čovjeka. Mnogi fegeti koji ga trljaju na Guardilou će biti šokirani kad pročitaju da Pep nenormalno mnogo cijeni ekipe koje su defanzivno dobro organizovane jer ona ekipa koja redovno ne ponavlja i ne usavršava defanzivne kretnje je izgubljena ekipa. Ne praktikuje trčanje po brdima već treninge s loptom koji mogu biti još brutalniji jer s loptom nema laganog kasa i ritma.

Elem, odlučio je promijeniti način ishrane. Tijelo uz pravilnu ishrane može najviše 80% da se oporavi nakon utakmice, a ako ekipa odigra 4-5 tekmi na svaka 3 dana, povreda je tu. Inače, ovo što mu se sad desilo sa povredama je situacija koja ga je morala zakačiti kad-tad. On ne voli da ima preko 20 igrača u rosteru. Ne može da kontroliše svađe. Zato želi imati manje igrača ali da što više njih može pokrivati različite pozicije kao sada.

Bayern je doveo nutricionistkinju i propisan je plan ishrane za igarče. Obavezno je da nakon tekme jedu u klupskom restoranu koji je maksimalno našminkan, naravno. Već na početku prošle sezone, samo 4 igrača su nakon tekme išla jesti u klupski restoran, ostali najčešće nisu jeli ništa sve do kasnih večernjih sati. I sad je Pep morao nekoliko puta da ih zove i da im objašnava tako banalnu stvar poput ishrane. Zamisli taj nivo ufuranosti i retardiranosti da kao top sportista odbijaš da bar taj jedan obrok dnevno pojedeš kako ti je rečeno za tvoje dobro. Sve dobiješ friško napravljeno od dobrih kuvara, servirano, biraj šta ćeš jesti, i ti nećeš. Jebem vam majku snobovsku.

Ovo je samo djelić onoga s čim se treneri susreću u radu sa slinama. Inače, Guardiola ima profesionalnu deformaciju. Na dan tekme ne jede ništa, popije 2 litra vode, a onda se naveče najede ko zmaj.

Žena ga oblači.

[/spoiler]

Sinoc sam skinuo knjigu i procitao prvih par strana i deluje bas odlicno. Sutra cu da nastavim citanje kad me malo prodje efekat prvog maja :D

Kakav presing igra Leverkusen, ono su neistine.

Pep Guardiola could leave Munich at the end of the season and FC Bayern are seriously considering Jurgen Klopp.

PA ŠTA SAM VAM REKO NA PROŠLOJ STRANI HAHAHA =)) =)) =))

Pep Guardiola could leave Munich at the end of the season and FC Bayern are seriously considering Jurgen Klopp.

PA ŠTA SAM VAM REKO NA PROŠLOJ STRANI HAHAHA =)) =)) =))

Kasnis bar 3 strane ;)

• 3 sedmice kasnije...

14323897209434.jpg

Ja bih iskreno zeleo da jednom sedne na klupu Plavaca...

Ne bih se protivio tome, Klopp je odličan stručnjak a u Chelseaju bi imao uvjete koje u BVB-u nikad nije imao. Jednog dana možda..

Vidjećemo Mourinha kako se snalazi na duge staze, već u sljedećoj sezoni znat će se dosta toga.

Zavrsena sezona u Bundesligi, prvak je Bayern Munchen a iz lige su ispali Paderborn i Freiburg dok je Hamburg otisao u doigravanje.

[quote name="Dzan" post="218360" timestamp="1432479284"]Pa Hamburgu se uvijek stima da ostane u ligi. Nesto su poput Celik kod nas :D[/quote] Stvarno ne znas. U našoj ligi se sve svima. Npr Sarajevo je nastimalo posljednjih 5 ligaških utakmica da budu prvaci. Kako? Dali su hiljade i hiljade para. Svaki igrač Čelika je dobio po 2000 KM od Sarajeva jer su im to obećali ako pobijede Široki. Pa premije koje su im Sarajlije dali da zaustave Zrinjski pa dogovori Veleža, Viteza i Travnika jer se žestoka borba vodila za opstanak, itd..

Stvarno ne znas. U našoj ligi se sve svima. Npr Sarajevo je nastimalo posljednjih 5 ligaških utakmica da budu prvaci. Kako? Dali su hiljade i hiljade para. Svaki igrač Čelika je dobio po 2000 KM od Sarajeva jer su im to obećali ako pobijede Široki. Pa premije koje su im Sarajlije dali da zaustave Zrinjski 

To nije nikakvo štimanje. Sasvim normalna stvar je premirati ekipu da zapne jače protiv tvog konkurenta, pogotovo ako njima samima utakmica ne znači puno. Radilo se to i po Evropi jako često.

Ja ne volim pitare, ali mislim da imaju trenutno najbolju ekipu u BiH.

Stvarno ne znas. U našoj ligi se sve svima. Npr Sarajevo je nastimalo posljednjih 5 ligaških utakmica da budu prvaci. Kako? Dali su hiljade i hiljade para. Svaki igrač Čelika je dobio po 2000 KM od Sarajeva jer su im to obećali ako pobijede Široki. Pa premije koje su im Sarajlije dali da zaustave Zrinjski pa dogovori Veleža, Viteza i Travnika jer se žestoka borba vodila za opstanak, itd..

Ne znam nit me zanima bilo sta u nasoj ligi :D Treba se ukinut.. onako bacen komentar

Ne znam nit me zanima bilo sta u nasoj ligi :D Treba se ukinut.. onako bacen komentar

I ja sam posljednju utakmicu odgledao davne 2009 . godine.
Treba svašta nešto uraditi u ligi a posebno kažnjavati klubove i igrače koji ne poštuju državna obilježja, grb, zastavu, himnu itd.
Npr. kup utakmica Šorokog protiv Olimpika gdje su igrači Širokog okrenuli leđa zastavi BiH. To naravno nije udarna vijest u medijima niti se sankcioniše ali zato se sankcioniše isticanje neke druge zastave.

• 2 mjeseca kasnije...

Lord Bendtner presudio Bajernu u Super kupu. :D

Dao gol u 89. minutu izjednačenje (1:1) i postigao odlučućuji penal (5:4).

Može li Wolfsburg da ugrozi malo Bajern u ligi ove sezone?

• 2 sedmice kasnije...

Dortmund ponovo poceo da gazi. Reus i Auba se posprdali. Jos kad bi neko iz naseg klupa odlucio da dovedemo Reusa..

https://www.youtube.com/watch?v=6pXYZHR2t8E&feature=youtu.be

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.