11. august 2020.6 god. comment_299583 Jednostavno čovjek nije za ovu ligu. Pa njega pojede svaki malo snažniji igrač, ukucavaju ga u gol, nema šta mu ne rade. Jest da je taj neki najmoderniji primjerak štopera od svih koje imamo, ali ako ne zna igrati odbranu, nema ništa od njega. Od utakmice protiv Barcelone on je neprepoznatljiv. Prije toga sam mislio da će konačno biti igrač iz akademije koji je uspio u prvom timu. Čovjek sav isprepadan. Prodati ga bilo kome, najbolje u Njemačku jer mu ipak želim sreću u nastavku karijere. Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299616 Nikad ni nije bio stoper, uvijek je bio kurcina koju je gurao otac kojeg mu natakarim na kurac takodjer. Prevara vjecita. Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299617 Ovaj mi je u snažnoj konkurenciji u vidu Rudigera ipak gori. Nema mu pomoći, trebamo ga se rješiti ako je ikako moguće Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299688 Imam osjećaj da ćemo se njega najteže riješiti od svih igrača što imamo u odbrani. Tražio ga je Pep jedno vrijeme, treba provjeriti treba li mu još uvijek. :D Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299816 Imam osjećaj da ćemo se njega najteže riješiti od svih igrača što imamo u odbrani. Tražio ga je Pep jedno vrijeme, treba provjeriti treba li mu još uvijek. :D Koji će mu kurac kad ima Stonesa :D Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299868 Citam kaze Matt Law, iz kluba nece da prodaju Pickensena jer se boje scenarija slicnom De Bruyneovom. O majko milosna Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299872 Znaci tom logikom cekaju da nas dobro o jadu zabave Christensen i Rudiger pa ce ih tek tada prodavati. Dzaba nam sva pojacanja prema naprijed ako ce nam u odbrani igrati ta dva panja. Prijavi
6. septembar 2020.6 god. comment_301592 Mogu misliti kako je onda utakmica izgledala. Pogledao sam samo nekoliko minuta. Prijavi
7. septembar 2020.6 god. comment_301635 Citam kaze Matt Law, iz kluba nece da prodaju Pickensena jer se boje scenarija slicnom De Bruyneovom. O majko milosna To nam je kazna što nismo vjerovali diablu kad je govorio da je debil. Uhljup odigra jednu dobru utakmicu i onda sljedeće ga pregaze svi. Prijavi
9. septembar 2020.6 god. comment_301818 Sinoc babuka clean sheet protiv Kanea, Sanche i Sterlinga. GDJE STE HEJTERI??? Ovaj stvarno dobro igra za repku (nesto kao onomad Dos Santos za Meksiko) , uz Eriksena i Schmeichela najvanziji igrac repke. Prijavi
9. septembar 2020.6 god. comment_301822 Ma englezi predvođeni debilom, oni bi protiv ovih naših hadalja neriješeno. Prijavi
14. septembar 2020.6 god. comment_302153 Bio je dobar bez zajebancije. Ima li neko gif gdje presijeca pas da sačuvam da imam za uspomenu? Prijavi
14. septembar 2020.6 god. comment_302154 Bolji Zouma od njega, al je dobro i on odigrao nema šta. Prijavi
14. septembar 2020.6 god. comment_302180 Bio je dobar bez zajebancije. Ima li neko gif gdje presijeca pas da sačuvam da imam za uspomenu? Trebalo da uramimo na forum ili kući za neku motivaciju u fazonu nothing is impossible Prijavi
20. septembar 2020.6 god. comment_302491 Igrači nikad da nauče da je crveni karton u prvom poluvremenu veći problem nego primljeni gol. Prijavi
20. septembar 2020.6 god. comment_302493 kod bilo kojeg drugog trenera ovaj bi spakovao prnje davno budi zahvalan sto je lampard tu pa ce ici sigurno zalba da se smanji kazna sa 3 na dvije utakmice Prijavi
20. septembar 2020.6 god. comment_302496 kod bilo kojeg drugog trenera ovaj bi spakovao prnje davno budi zahvalan sto je lampard tu pa ce ici sigurno zalba da se smanji kazna sa 3 na dvije utakmice Nemoj srat izdržo je kod Kontea, izdržo je kod Sarrija, ovo je njegovo zadnje hura. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.