26. juni 2019.7 god. comment_287751 Buducem osvajacu zlatne lopte mjesto je u Chelseau. Ako ga uprava otkupi to je ravno osvajanju lige prvaka. Podrzavam ovakav potez uprave Prijavi
26. juni 2019.7 god. comment_287754 https://twitter.com/DiMarzio/status/1144007711891296256?s=19 Hahaha u picku lude uprave Eto dobrodosao sada, sta reci. Nadam se kako ce igrati onako kako je igrao u finalu sa arsenalom. Da se iskoristiti u pozadini u formaciji 4-2-3-1sa kanteom. I dalje sam sokiran, pola para od hazarda ulupali u kovacica Prijavi
26. juni 2019.7 god. comment_287755 KATASTROFA dobro jel njega iko u klubu gledao kako je on igrao zar ne vide da kurcu nevalja Prijavi
26. juni 2019.7 god. comment_287758 Istina je da nam je udarena zabrana dovoÄ‘enja igraÄa i da su jedini igraÄi koje možemo dovesti tako da oni mogu da igraju u narednoj sezoni igraÄi koji su kod nas bili na posudbi proÅ¡le sezone, ali mislim da nam je ovaj igraÄ izuzetno nepotreban, da imamo puno igraÄa koji su izmislili fudbal za njega (barem po onome Å¡to prikazuju na terenu) i da imamo naÅ¡eg igraÄa za kojeg ne trebamo niÅ¡ta da platimo koji vjerovatno ima potencijal za bolje igrati od njega (Mason Mount). Prijavi
26. juni 2019.7 god. comment_287760 Za Bakayoka je i razumljivo sta mu se desilo. Dosao si iz Francuske lige, imao sezonu koja te proslavila, operacija koljena i sve to. Ovaj osvojio ligu prvaka 3 puta zaredom, igrao u Realu i sad ne moze da se kao snadje ovdje. Bakayoko je za Kovacica licno Drinkwater Prijavi
27. juni 2019.7 god. comment_287762 Kovacic je daleko bolji od Bake i Dtinkwatera, sada cemo igrati malo direktniji fudbal, bez mnostva pasova, vjerujem da ce Kovi to bolje da lezi. Velika je cifra u pitanju, al moguce da je to bilo prije dogovoreno, jos dok se posudba dogovarala. Takodjer mislim da je Lamps dao zeleno svjetlo za ovaj transfer, cim se ovako dugo cekalo. Svaki igrac ce nam dobro doci. Nema Rubena, a Mount ne znam koliko je spreman za veliku ulogu u veznom redu. Prijavi
27. juni 2019.7 god. comment_287763 Ma Mount je vec sad bolji od Kovacica, nemoj da se lazemo, sve atribute koje Kovacic posjeduje ne zna ili ne moze da iskoristi. Puno je 50 miliona za njega, ali obzirom da ne mozemo kupovati druge igrace, jbga, daj sta das. Prijavi
27. juni 2019.7 god. comment_287764 Ne treba nam KovaÄić, imamo RLC-a, Kantea, Mounta, Jorginha, koji su bolji od njega, tu je joÅ¡ i Barkley koji je tu negdje i ako zatreba tu je i Drinkwater koji je bezveze ali ga barem ne treba plaćat 50m. Ja ne bi uzimao KovaÄića. Prijavi
27. juni 2019.7 god. comment_287765 Ja se jos nadam zato sto je marca izvor da nema ovo veze s vezom. Vec se bukvalno prije mjesec reklo da nece Chelsea Kovacica, nakon sto je otisao Sarri koji ga je gotivio. Prijavi
27. juni 2019.7 god. comment_287766 Ajde dosta je bilo trolanja. Ne znam Å¡to bi rekao za ovog momka. Općenito mi je neshvatljivo kako u danaÅ¡nje doba dobar dio igraÄa blista i igra perfektno da bi nakon toga ostvarili transfer i onda odjednom stagniraju i propadnu (Kova je poÄeo propadat onog trena kad je otiÅ¡o iz Intera). OÄito u danaÅ¡nje vrijeme taktiziranja koje prelazi iz krajnosti u krajnost pojedini igraÄi ne mogu izrazit puni potencijal. Ne možeÅ¡ mi jednu godinu znat igrat, a drugu ne. Å to se KovaÄića tiće, ako bi mu ono finale europa lige bilo temelj za sljedeću sezonu i ako bi konaÄno njegova forma krenula u uzlaznoj putanji mislim da bi bio puni pogodak za klub. Jer iskreno Chelsea ima Å¡irok roster u sredini terena, ali nema baÅ¡ puno igraÄa koji znaju stat na loptu Å¡to KovaÄić dobro radi. Njemu samo treba podignut samopouzdanje i dat malo viÅ¡e slobode. A ako to ne dobi uz novu garnituru trenera Lamparda, Drogbe i ostale ekipe koja dolazi u klub onda u *urac sve. Nadam se da neće Kova ostat vjeÄiti talent. I btw. Je*emu mater ako neko daje 50 milijuna za igraÄa prvo neće to uradit sigurno bez blagoslova novog trenera, a kao drugo oÄigledno ti struÄnjaci vide neÅ¡to Å¡to mi ne vidimo u kvaliteti Kove, ali i ostalih igraÄa koji su na tržiÅ¡tu. Pa nisu to skupina idiota koji bacaju novac kako im se digne ona stvar. Vjerujte da su oni jako dobro preraÄunati.... Kako bilo da bilo oÄigledno da ćemo Kovu gledat narednih godina u dresu Chelsea, a na Lampsu i ekipi je da izvuku maksimum iz njega, ali i iz ostalih igraÄa. Jer ako želimo imat rezultate itekako će trebat izvlaÄit maximum iz ovih igraÄa jer iskreno u klubu baÅ¡ nema puno extra kvalitete Prijavi
27. juni 2019.7 god. comment_287767 Ajde dosta je bilo trolanja. Ne znam Å¡to bi rekao za ovog momka. Općenito mi je neshvatljivo kako u danaÅ¡nje doba dobar dio igraÄa blista i igra perfektno da bi nakon toga ostvarili transfer i onda odjednom stagniraju i propadnu (Kova je poÄeo propadat onog trena kad je otiÅ¡o iz Intera). OÄito u danaÅ¡nje vrijeme taktiziranja koje prelazi iz krajnosti u krajnost pojedini igraÄi ne mogu izrazit puni potencijal. Ne možeÅ¡ mi jednu godinu znat igrat, a drugu ne. Å to se KovaÄića tiće, ako bi mu ono finale europa lige bilo temelj za sljedeću sezonu i ako bi konaÄno njegova forma krenula u uzlaznoj putanji mislim da bi bio puni pogodak za klub. Jer iskreno Chelsea ima Å¡irok roster u sredini terena, ali nema baÅ¡ puno igraÄa koji znaju stat na loptu Å¡to KovaÄić dobro radi. Njemu samo treba podignut samopouzdanje i dat malo viÅ¡e slobode. A ako to ne dobi uz novu garnituru trenera Lamparda, Drogbe i ostale ekipe koja dolazi u klub onda u *urac sve. Nadam se da neće Kova ostat vjeÄiti talent. I btw. Je*emu mater ako neko daje 50 milijuna za igraÄa prvo neće to uradit sigurno bez blagoslova novog trenera, a kao drugo oÄigledno ti struÄnjaci vide neÅ¡to Å¡to mi ne vidimo u kvaliteti Kove, ali i ostalih igraÄa koji su na tržiÅ¡tu. Pa nisu to skupina idiota koji bacaju novac kako im se digne ona stvar. Vjerujte da su oni jako dobro preraÄunati.... Kako bilo da bilo oÄigledno da ćemo Kovu gledat narednih godina u dresu Chelsea, a na Lampsu i ekipi je da izvuku maksimum iz njega, ali i iz ostalih igraÄa. Jer ako želimo imat rezultate itekako će trebat izvlaÄit maximum iz ovih igraÄa jer iskreno u klubu baÅ¡ nema puno extra kvalitete Slazem se sa vecinom, sigurno je lampard ovo potvrdio. Ako ga se pametno koristi, u formaciji 4-2-3-1 sa kanteom, to moze biti stvarno wow. U toj roli iza on moze biti strasno dobar. Sto se tice potencijala, on ga ima sigurno, u finalu je tek pokazao da moze. Nadam se kako se konacno moze iskoristiti njegov talent, jer od svih nasih veznih igraca, po mogucnostima kovacic ima najbolje atribute. Valjda lampard to moze pokrenuti konacno, iako nisam optimistican Ja se jos nadam zato sto je marca izvor da nema ovo veze s vezom. Vec se bukvalno prije mjesec reklo da nece Chelsea Kovacica, nakon sto je otisao Sarri koji ga je gotivio.Ma gotovo je to,svi zivi objavili i englezi sada i matt law, svi ugledni mediji. Bit ce sluzbeno do ponedjeljka. Lampard ga htio i eto. Os sada pljuvati po lampardu kao i po sarriju? Haha Prijavi
27. juni 2019.7 god. comment_287768 Jedna dobra utakmica i 40 losih i sad on pokazao da moze i treba da ostane. Dao je i Higuain 2 gola na jednoj utakmici i pokazao da moze.. Prijavi
27. juni 2019.7 god. comment_287769 Daju oni bezveze pare, isto kao sto odbijaju da prodaju Williana, prije za 70 miliona, haj sad im se moze oprostiti ova ponuda od 35. Ako je istina, i ako ga Lampard bude koristio mnogo, a on bude igrao za kurac, normalno da cu pljuvati Lamparda. Prijavi
27. juni 2019.7 god. comment_287770 E to mi je najjace. Dok je bio Sarri i dok ga je forsirao bilo je Kovacic je karina, ne treba nam, otjerati ga treba. Sad kad navodno Lampard zeli da ga ostavi sad je odjednom upotrebljiv i Lamps zna, bla, bla. A drugo Kovacic nije najtalentovaniji veznjak u ekipi, dok god su tu Barkley (koji je Kovacic na steroidima) i Ruben. Prijavi
27. juni 2019.7 god. comment_287771 E to mi je najjace. Dok je bio Sarri i dok ga je forsirao bilo je Kovacic je karina, ne treba nam, otjerati ga treba. Sad kad navodno Lampard zeli da ga ostavi sad je odjednom upotrebljiv i Lamps zna, bla, bla. A drugo Kovacic nije najtalentovaniji veznjak u ekipi, dok god su tu Barkley (koji je Kovacic na steroidima) i Ruben. Barkley i Kovacic su dva potpuno razlicita igraca.... Prijavi
27. juni 2019.7 god. comment_287772 To Å¡to ga hoće Lampard meni niÅ¡ta ne znaÄi. I dalje ne vjerujem da će dati 50 miliona za lika koji je proveo Äitavu sezonu u tvom klubu, dokazao ti na hiljadu naÄina da ne doprinosi igri i timu i ti ispadneÅ¡ debil i otkupiÅ¡ ga. Jebali ga i Lampard i Sarri i on njih ako je to istina. ZnaÄi genijalni potezi uprave, ne damo Williana nikome ni za kakve pare, ovamo dajemo pare za KovaÄića i sliÄni idiotizmi koji nas prate par godina unazad. Prijavi
27. juni 2019.7 god. comment_287773 Eto u kolikom je kurcu naÅ¡a transfer politika. sad nek jos produze ugovor Drinkwateru i nek ide sve u pm NećeÅ¡ se KovaÄića moći rijeÅ¡iti dok mu ugovor ne istekne, a dobice ga sigurno na 5 godina Prijavi
27. juni 2019.7 god. comment_287774 E to mi je najjace. Dok je bio Sarri i dok ga je forsirao bilo je Kovacic je karina, ne treba nam, otjerati ga treba. Sad kad navodno Lampard zeli da ga ostavi sad je odjednom upotrebljiv i Lamps zna, bla, bla. A drugo Kovacic nije najtalentovaniji veznjak u ekipi, dok god su tu Barkley (koji je Kovacic na steroidima) i Ruben.Barkley talentiraniji od kovacica? Hahaha po cemu to bkt, prvi put cujem ovakvu ispaljotku. Za kovacica svi zivi kazu da je pun talenta dok se sa barkleyjem rugaju kao tarabom. Ruben naravno je tu negdje, rralno kovacic ima sve. Brzinu, tehniku, prodornost, pocetno ubrzanje, sve predispozicije. To sto je sjeban u glavi i sto vjerojatno nikad nece doci sebi je drugo. Sto se tice veze, prepunjeni smo, moramo se rjesiti barem dva igraca. Nadam se kako ce ostaviti mason mounta a prodati bakayoka i drinkwatera. Prijavi
27. juni 2019.7 god. comment_287778 Barkley i Kovacic su dva potpuno razlicita igraca.... Eto ja mislio da su isti. Barkley talentiraniji od kovacica? Hahaha po cemu to bkt, prvi put cujem ovakvu ispaljotku. Za kovacica svi zivi kazu da je pun talenta dok se sa barkleyjem rugaju kao tarabom. Ruben naravno je tu negdje, rralno kovacic ima sve. Brzinu, tehniku, prodornost, pocetno ubrzanje, sve predispozicije. To sto je sjeban u glavi i sto vjerojatno nikad nece doci sebi je drugo. Sto se tice veze, prepunjeni smo, moramo se rjesiti barem dva igraca. Nadam se kako ce ostaviti mason mounta a prodati bakayoka i drinkwatera. Barkley jeste talentiraniji od Kovacica. Ili nisi gledao ili si zaboravio Barkleyeve poÄetke. Posjeduje po sve kvalitete koje i KovaÄić + upotrebljiv je prema naprijed, itekako upotrebljiv. Pa ne bi Chelsea doveo povrjedjenog igraca koji ne valja, Chelsea dovede povrjedjenog igraca koji valja, ali nikad se ne sastavi vise, kao ni Barkley sto vjerovatno nece. Ruben takodje ima sve sto Kovacic + napad + snagu + skok igru. Prijavi
27. juni 2019.7 god. comment_287780 Barkley loptu ne zna voditi, u svakom segmentu igre je slabiji od kovacica osima suta. Tehnicki puno slabiji, sporiji i tromiji,losiji dribling, defanzivno losiji, losiji u pass igri.. Uostalom odstete 20 mil i 50 mil ti sve govore. Prijavi
27. juni 2019.7 god. comment_287781 Barkley loptu ne zna voditi, u svakom segmentu igre je slabiji od kovacica osima suta. Tehnicki puno slabiji, sporiji i tromiji,losiji dribling, defanzivno losiji, losiji u pass igri.. Uostalom odstete 20 mil i 50 mil ti sve govore. Odstete stvarno puno govore. Robertson (skoro dzaba), Danilo 30 miliona (znam da je Danilo desni, ali moze i lijevo). Sjeti se kako je Barkley došao. Povrijedjen igrac za kojeg se ne zna hoce li se ikad sastaviti da potrci. Kako je Kovacic dosao. Covjek koji ne zeli da sjedi na klupi nekom tamo Modricu ili Krossu. Prijavi
27. juni 2019.7 god. comment_287782 Kako god, postujem tvoje misljenje. Cinjenice su nesto drugo ipak Prijavi
27. juni 2019.7 god. comment_287783 Kako god, postujem tvoje misljenje. Cinjenice su nesto drugo ipak Hvala, takodje. Obojica su veliki talenti da se razumijemo i na dobrom su putu da budu veliki propali talenti. Barkley napravi s vremena na vrijeme neku bas nepromisljenu glupost (povratna lopta protiv City-a, povratna lopta protiv Holandije) pa se misljenje o njemu srozava. Da pristane da bude neka alternativa Loftus-Cheeku u dogledno vrijeme, to bi bilo dobro. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.