Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mateo Kovacic (2018-2023, 221 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 677
  • Pregledi 42,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Veceras ga je bilo po citavom terenu. Bravo.  A Zeme nema kad Kova pokida.

• Da pohvalim i Kovu. Standardno njegove dobre partije. Svidja mi se njegova pass igra u zadnje vrijeme, sa puno više hrabrosti dodaje loptu naprijed, vidi rupe u odbrani i ne misli se puno. Automatski

• Za Gallaghera je sa loptom u nogama Diego Armando.

Objavljene slike

https://twitter.com/DiMarzio/status/1144007711891296256?s=19

Hahaha u picku lude uprave
Eto dobrodosao sada, sta reci. Nadam se kako ce igrati onako kako je igrao u finalu sa arsenalom. Da se iskoristiti u pozadini u formaciji 4-2-3-1sa kanteom.
I dalje sam sokiran, pola para od hazarda ulupali u kovacica

Istina je da nam je udarena zabrana dovođenja igrača i da su jedini igrači koje možemo dovesti tako da oni mogu da igraju u narednoj sezoni igrači koji su kod nas bili na posudbi prošle sezone, ali mislim da nam je ovaj igrač izuzetno nepotreban, da imamo puno igrača koji su izmislili fudbal za njega (barem po onome što prikazuju na terenu) i da imamo našeg igrača za kojeg ne trebamo ništa da platimo koji vjerovatno ima potencijal za bolje igrati od njega (Mason Mount).

Kovacic je daleko bolji od Bake i Dtinkwatera, sada cemo igrati malo direktniji fudbal, bez mnostva pasova, vjerujem da ce Kovi to bolje da lezi. Velika je cifra u pitanju, al moguce da je to bilo prije dogovoreno, jos dok se posudba dogovarala. Takodjer mislim da je Lamps dao zeleno svjetlo za ovaj transfer, cim se ovako dugo cekalo.

Svaki igrac ce nam dobro doci. Nema Rubena, a Mount ne znam koliko je spreman za veliku ulogu u veznom redu.

Ma Mount je vec sad bolji od Kovacica, nemoj da se lazemo, sve atribute koje Kovacic posjeduje ne zna ili ne moze da iskoristi. Puno je 50 miliona za njega, ali obzirom da ne mozemo kupovati druge igrace, jbga, daj sta das.

Ne treba nam Kovačić, imamo RLC-a, Kantea, Mounta, Jorginha, koji su bolji od njega, tu je još i Barkley koji je tu negdje i ako zatreba tu je i Drinkwater koji je bezveze ali ga barem ne treba plaćat 50m. Ja ne bi uzimao Kovačića.

Ajde dosta je bilo trolanja.

Ne znam što bi rekao za ovog momka. Općenito mi je neshvatljivo kako u današnje doba dobar dio igrača blista i igra perfektno da bi nakon toga ostvarili transfer i onda odjednom stagniraju i propadnu (Kova je počeo propadat onog trena kad je otišo iz Intera).

Očito u današnje vrijeme taktiziranja koje prelazi iz krajnosti u krajnost pojedini igrači ne mogu izrazit puni potencijal.

Ne možeš mi jednu godinu znat igrat, a drugu ne.

Što se Kovačića tiće, ako bi mu ono finale europa lige bilo temelj za sljedeću sezonu i ako bi konačno njegova forma krenula u uzlaznoj putanji mislim da bi bio puni pogodak za klub. Jer iskreno Chelsea ima širok roster u sredini terena, ali nema baš puno igrača koji znaju stat na loptu što Kovačić dobro radi. Njemu samo treba podignut samopouzdanje i dat malo više slobode. A ako to ne dobi uz novu garnituru trenera Lamparda, Drogbe i ostale ekipe koja dolazi u klub onda u *urac sve. Nadam se da neće Kova ostat vječiti talent.

I btw. Je*emu mater ako neko daje 50 milijuna za igrača prvo neće to uradit sigurno bez blagoslova novog trenera, a kao drugo očigledno ti stručnjaci vide nešto što mi ne vidimo u kvaliteti Kove, ali i ostalih igrača koji su na tržištu. Pa nisu to skupina idiota koji bacaju novac kako im se digne ona stvar. Vjerujte da su oni jako dobro preračunati....

Kako bilo da bilo očigledno da ćemo Kovu gledat narednih godina u dresu Chelsea, a na Lampsu i ekipi je da izvuku maksimum iz njega, ali i iz ostalih igrača.

Jer ako želimo imat rezultate itekako će trebat izvlačit maximum iz ovih igrača jer iskreno u klubu baš nema puno extra kvalitete

Ajde dosta je bilo trolanja.

Ne znam što bi rekao za ovog momka. Općenito mi je neshvatljivo kako u današnje doba dobar dio igrača blista i igra perfektno da bi nakon toga ostvarili transfer i onda odjednom stagniraju i propadnu (Kova je počeo propadat onog trena kad je otišo iz Intera).
Očito u današnje vrijeme taktiziranja koje prelazi iz krajnosti u krajnost pojedini igrači ne mogu izrazit puni potencijal.

Ne možeš mi jednu godinu znat igrat, a drugu ne.

Što se Kovačića tiće, ako bi mu ono finale europa lige bilo temelj za sljedeću sezonu i ako bi konačno njegova forma krenula u uzlaznoj putanji mislim da bi bio puni pogodak za klub. Jer iskreno Chelsea ima širok roster u sredini terena, ali nema baš puno igrača koji znaju stat na loptu što Kovačić dobro radi. Njemu samo treba podignut samopouzdanje i dat malo više slobode. A ako to ne dobi uz novu garnituru trenera Lamparda, Drogbe i ostale ekipe koja dolazi u klub onda u *urac sve. Nadam se da neće Kova ostat vječiti talent.

I btw. Je*emu mater ako neko daje 50 milijuna za igrača prvo neće to uradit sigurno bez blagoslova novog trenera, a kao drugo očigledno ti stručnjaci vide nešto što mi ne vidimo u kvaliteti Kove, ali i ostalih igrača koji su na tržištu. Pa nisu to skupina idiota koji bacaju novac kako im se digne ona stvar. Vjerujte da su oni jako dobro preračunati....

Kako bilo da bilo očigledno da ćemo Kovu gledat narednih godina u dresu Chelsea, a na Lampsu i ekipi je da izvuku maksimum iz njega, ali i iz ostalih igrača.

Jer ako želimo imat rezultate itekako će trebat izvlačit maximum iz ovih igrača jer iskreno u klubu baš nema puno extra kvalitete

Slazem se sa vecinom, sigurno je lampard ovo potvrdio. Ako ga se pametno koristi, u formaciji 4-2-3-1 sa kanteom, to moze biti stvarno wow. U toj roli iza on moze biti strasno dobar. Sto se tice potencijala, on ga ima sigurno, u finalu je tek pokazao da moze.
Nadam se kako se konacno moze iskoristiti njegov talent, jer od svih nasih veznih igraca, po mogucnostima kovacic ima najbolje atribute. Valjda lampard to moze pokrenuti konacno, iako nisam optimistican

Ja se jos nadam zato sto je marca izvor da nema ovo veze s vezom. Vec se bukvalno prije mjesec reklo da nece Chelsea Kovacica, nakon sto je otisao Sarri koji ga je gotivio.

Ma gotovo je to,svi zivi objavili i englezi sada i matt law, svi ugledni mediji. Bit ce sluzbeno do ponedjeljka.
Lampard ga htio i eto. Os sada pljuvati po lampardu kao i po sarriju? Haha

E to mi je najjace. Dok je bio Sarri i dok ga je forsirao bilo je Kovacic je karina, ne treba nam, otjerati ga treba. Sad kad navodno Lampard zeli da ga ostavi sad je odjednom upotrebljiv i Lamps zna, bla, bla.

A drugo Kovacic nije najtalentovaniji veznjak u ekipi, dok god su tu Barkley (koji je Kovacic na steroidima) i Ruben.

E to mi je najjace. Dok je bio Sarri i dok ga je forsirao bilo je Kovacic je karina, ne treba nam, otjerati ga treba. Sad kad navodno Lampard zeli da ga ostavi sad je odjednom upotrebljiv i Lamps zna, bla, bla.

A drugo Kovacic nije najtalentovaniji veznjak u ekipi, dok god su tu Barkley (koji je Kovacic na steroidima) i Ruben.

Barkley i Kovacic su dva potpuno razlicita igraca....

To što ga hoće Lampard meni ništa ne znači. I dalje ne vjerujem da će dati 50 miliona za lika koji je proveo čitavu sezonu u tvom klubu, dokazao ti na hiljadu načina da ne doprinosi igri i timu i ti ispadneš debil i otkupiš ga. Jebali ga i Lampard i Sarri i on njih ako je to istina.

Znači genijalni potezi uprave, ne damo Williana nikome ni za kakve pare, ovamo dajemo pare za Kovačića i slični idiotizmi koji nas prate par godina unazad.

Eto u kolikom je kurcu naša transfer politika. sad nek jos produze ugovor Drinkwateru i nek ide sve u pm

Nećeš se Kovačića moći riješiti dok mu ugovor ne istekne, a dobice ga sigurno na 5 godina

Barkley talentiraniji od kovacica? Hahaha po cemu to bkt, prvi put cujem ovakvu ispaljotku. Za kovacica svi zivi kazu da je pun talenta dok se sa barkleyjem rugaju kao tarabom. Ruben naravno je tu negdje, rralno kovacic ima sve. Brzinu, tehniku, prodornost, pocetno ubrzanje, sve predispozicije. To sto je sjeban u glavi i sto vjerojatno nikad nece doci sebi je drugo.

Sto se tice veze, prepunjeni smo, moramo se rjesiti barem dva igraca. Nadam se kako ce ostaviti mason mounta a prodati bakayoka i drinkwatera.

Barkley i Kovacic su dva potpuno razlicita igraca....

Eto ja mislio da su isti.

Barkley talentiraniji od kovacica? Hahaha po cemu to bkt, prvi put cujem ovakvu ispaljotku. Za kovacica svi zivi kazu da je pun talenta dok se sa barkleyjem rugaju kao tarabom. Ruben naravno je tu negdje, rralno kovacic ima sve. Brzinu, tehniku, prodornost, pocetno ubrzanje, sve predispozicije. To sto je sjeban u glavi i sto vjerojatno nikad nece doci sebi je drugo.

Sto se tice veze, prepunjeni smo, moramo se rjesiti barem dva igraca. Nadam se kako ce ostaviti mason mounta a prodati bakayoka i drinkwatera.

Barkley jeste talentiraniji od Kovacica. Ili nisi gledao ili si zaboravio Barkleyeve početke. Posjeduje po sve kvalitete koje i Kovačić +  upotrebljiv je prema naprijed, itekako upotrebljiv. Pa ne bi Chelsea doveo povrjedjenog igraca koji ne valja, Chelsea dovede povrjedjenog igraca koji valja, ali nikad se ne sastavi vise, kao ni Barkley sto vjerovatno nece. Ruben takodje ima sve sto Kovacic + napad + snagu + skok igru.

Barkley loptu ne zna voditi, u svakom segmentu igre je slabiji od kovacica osima suta. Tehnicki puno slabiji, sporiji i tromiji,losiji dribling, defanzivno losiji, losiji u pass igri..
Uostalom odstete 20 mil i 50 mil ti sve govore.

Barkley loptu ne zna voditi, u svakom segmentu igre je slabiji od kovacica osima suta. Tehnicki puno slabiji, sporiji i tromiji,losiji dribling, defanzivno losiji, losiji u pass igri..
Uostalom odstete 20 mil i 50 mil ti sve govore.

Odstete stvarno puno govore. Robertson (skoro dzaba), Danilo 30 miliona (znam da je Danilo desni, ali moze i lijevo).

Sjeti se kako je Barkley došao. Povrijedjen igrac za kojeg se ne zna hoce li se ikad sastaviti da potrci. Kako je Kovacic dosao. Covjek koji ne zeli da sjedi na klupi nekom tamo Modricu ili Krossu.

Kako god, postujem tvoje misljenje. Cinjenice su nesto drugo ipak

Hvala, takodje. Obojica su veliki talenti da se razumijemo i na dobrom su putu da budu veliki propali talenti. Barkley napravi s vremena na vrijeme neku bas nepromisljenu glupost (povratna lopta protiv City-a, povratna lopta protiv Holandije) pa se misljenje o njemu srozava. Da pristane da bude neka alternativa Loftus-Cheeku u dogledno vrijeme, to bi bilo dobro.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.