Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mateo Kovacic (2018-2023, 221 nastup)

Istaknuti odgovori

Pa na koga sam to najahao, oba igraca za koje sam napisao su i najlosiji ove sezone. Ja favorita nemam u ekipi meni su svi isti.
  • Odgovori 677
  • Pregledi 42,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Veceras ga je bilo po citavom terenu. Bravo.  A Zeme nema kad Kova pokida.

• Da pohvalim i Kovu. Standardno njegove dobre partije. Svidja mi se njegova pass igra u zadnje vrijeme, sa puno više hrabrosti dodaje loptu naprijed, vidi rupe u odbrani i ne misli se puno. Automatski

• Za Gallaghera je sa loptom u nogama Diego Armando.

Objavljene slike

ĐUBRE od igraca, nevalja ni za asistirati, zabijati, kreirati, gleda samo ko je najblizi da mu doda, pojma nema sta se desava oko njega, koji kurac on uopce radi na terenu

i jos ga ovaj kreten sarri hoce ostaviti, jos ce nam real uvaliti samo njega u zamjenu za hazarda

Jedan od meni najiritantnijih igrača ove sezone iz više razloga.

Prvi je što je to igrač koji očigledno posjeduje sve fudbalske vještine i kvalitete, ali jasno je da ne posjeduje se muške organe, jer ne znam kako drugačije objasniti njegove poteze na terenu. Igrač koji može, ali ne može. I nije mu ovo prvo mjesto gdje nije pokazao ništa. Hrvatska reprezentacija, Real Madrid.. (ne mogu da se sjetim šta je radio sa Interom).

Druga stvar je što nije dovoljno dobar defanzivno za ovaj nivo fudbala, pa ne može da igra umjesto Kantea, nije dovoljno dobar ofanzivno, pa ne može da igra umjesto Loftus-Cheeka i Barkleya, nit ima dobar pregled igre pa da igra umjesto Jorginha, iako sam ispočetka mislio da možda može tu da bude.

Treća stvar je što je Sarrijev miljenik iz nekog razloga (nije baš iz nekog, zna se kojeg, da Kante nije među najboljim igračima svijeta on bi ga na klupu stavio i dodao još jednog koji dodaje prvom do sebe) i što je kočio prije svega Loftusa, a takođe i Barkleya. Potpuno nepotrebno forsiranje igrača koji je na posudbi i za kojeg se otprilike zna da neće da ostane kod nas ispred naših igrača koji ni u ovom trenutku nisu slabiji od njega. Iskreno se nadam da ga više neću gledati, kao ni Higuaina (i još mnogo njih)

Čovjek ne zna. Apsolutno se slažem sa tvojim postom. Da nije došao u Chelsea ne bih znao kakav je ovo prosjek od igrača. Nema apsolutno ništa što bih ga svrstao u top igrača pa barem blizu tome. Od svega toga što si nabrojao, meni je jedna stvar upečatljiva kada igra. Čovjek se uopšte ne kreće niti traži loptu, ne otkriva se a i kada dobije loptu ništa ne uradi. Čovjek je totalno nebitan i nevažan igrač. Mislio sam da je bolji a ove sezone sam vidio kakav je loš igrač. Nema apsolutno nešto u čemu je dobar, sve je prosjek.
Trazinin loptu, ali se toliko priblizi igracu da ovaj nema potrebe da mu doda. I kad dobije loptu, samo je odlozi prvom do sebe. Apsolutno nikakve koristi od Kovacica nemamo.
  • Autor

Navodno je blizu realizacija dogovora s Realom, da oni nama daju Kovačića i 50 mil funti, a mi njima Hazarda.

K A T A S T R O F A. Nadam se da ovog ljeta nećemo moći raditi transfere. Uprava je naprosto pukla.

Jebo majku to ti je kao da prodaješ Mercedes od 100 000 KM i dođe najbogatiji čovjek u selu i kaže ti, evo ti moj Renault Laguna (na koju niko ne računa, niti planira voziti, zjapi u garaži) prešla 250k, malo su joj dizne loše pa slabo vuče, vala ni trap joj nije dobar pa se teško kontroliše dok se kreće, ali dobro, dam ti još 50 000 i kvit smo.

I ti ka'eš DEAL!

I ja mislim da je jedan od najlosijih igraca ove ekipe. Koja ojebina u pm, ne mogu da vjerujem da nista, ama bas nista ne radi na terenu. Samo trci, ali to trcanje je u prazno. Nikakve koristi od njega nemamo.

Koliko besmisleno ovaj momak igra, bukvalno nikakve koristi od njega. Ko prazan hod citavu utakmicu, trci gore dole a nista ne radi.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Kako ga Chilvel pretrca, em pogrijesi pas em ga covjek pretrca ko kakvu pickicu. Prosto je los, nema tu puno pametovanje, nije ni cudo sto nigdje nije igrao dovoljno.

• 3 sedmice kasnije...

Vjerovatno i najbolja njegova partija ove sezone upravo u finalu EL. Odlican je bio. Kamo srece da moze ovako u kontinuitetu. 
Na kraju mi je drago sto ga necemo otkupiti. Zahvaliti mu se i svak sebi,

Bio sam presretan kad sam cuo da dolazi kod nas na posudbu. Stvarno sam vjerovao da će eksplodirat a kad ono nula bodova.

Kovacic iz Intera i ovaj Kovacic nema to veze nikakve. Uništio ga Real.

Hvala mu i doviđenja. Neka ode što dalje od Chelsea
  • 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
Da, AS i Marca pisu i spominje se 50m. Ne bih me cudilo. Do 1.7. se situacija mora rjesiti, dakle imaju kratko vrijeme da ga potpisu.
Isto tako imamo 8-9 veznjaka ako uzmemo kovacica, onda mozemo prodati neke od drinkwatera, bakayoka, jorginha, ne treba nam toliko veznjaka. Naravno uz uvjet da se racuna na mason mounta

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.