22. april 2019.7 god. comment_286037 Pa na koga sam to najahao, oba igraca za koje sam napisao su i najlosiji ove sezone. Ja favorita nemam u ekipi meni su svi isti. Prijavi
28. april 2019.7 god. comment_286099 ÄUBRE od igraca, nevalja ni za asistirati, zabijati, kreirati, gleda samo ko je najblizi da mu doda, pojma nema sta se desava oko njega, koji kurac on uopce radi na terenu i jos ga ovaj kreten sarri hoce ostaviti, jos ce nam real uvaliti samo njega u zamjenu za hazarda Prijavi
6. maj 2019.7 god. comment_286301 Jedan od meni najiritantnijih igraÄa ove sezone iz viÅ¡e razloga. Prvi je Å¡to je to igraÄ koji oÄigledno posjeduje sve fudbalske vjeÅ¡tine i kvalitete, ali jasno je da ne posjeduje se muÅ¡ke organe, jer ne znam kako drugaÄije objasniti njegove poteze na terenu. IgraÄ koji može, ali ne može. I nije mu ovo prvo mjesto gdje nije pokazao niÅ¡ta. Hrvatska reprezentacija, Real Madrid.. (ne mogu da se sjetim Å¡ta je radio sa Interom). Druga stvar je Å¡to nije dovoljno dobar defanzivno za ovaj nivo fudbala, pa ne može da igra umjesto Kantea, nije dovoljno dobar ofanzivno, pa ne može da igra umjesto Loftus-Cheeka i Barkleya, nit ima dobar pregled igre pa da igra umjesto Jorginha, iako sam ispoÄetka mislio da možda može tu da bude. Treća stvar je Å¡to je Sarrijev miljenik iz nekog razloga (nije baÅ¡ iz nekog, zna se kojeg, da Kante nije meÄ‘u najboljim igraÄima svijeta on bi ga na klupu stavio i dodao joÅ¡ jednog koji dodaje prvom do sebe) i Å¡to je koÄio prije svega Loftusa, a takoÄ‘e i Barkleya. Potpuno nepotrebno forsiranje igraÄa koji je na posudbi i za kojeg se otprilike zna da neće da ostane kod nas ispred naÅ¡ih igraÄa koji ni u ovom trenutku nisu slabiji od njega. Iskreno se nadam da ga viÅ¡e neću gledati, kao ni Higuaina (i joÅ¡ mnogo njih) Prijavi
8. maj 2019.7 god. comment_286346 ÄŒovjek ne zna. Apsolutno se slažem sa tvojim postom. Da nije doÅ¡ao u Chelsea ne bih znao kakav je ovo prosjek od igraÄa. Nema apsolutno niÅ¡ta Å¡to bih ga svrstao u top igraÄa pa barem blizu tome. Od svega toga Å¡to si nabrojao, meni je jedna stvar upeÄatljiva kada igra. ÄŒovjek se uopÅ¡te ne kreće niti traži loptu, ne otkriva se a i kada dobije loptu niÅ¡ta ne uradi. ÄŒovjek je totalno nebitan i nevažan igraÄ. Mislio sam da je bolji a ove sezone sam vidio kakav je loÅ¡ igraÄ. Nema apsolutno neÅ¡to u Äemu je dobar, sve je prosjek. Prijavi
8. maj 2019.7 god. comment_286348 Trazinin loptu, ali se toliko priblizi igracu da ovaj nema potrebe da mu doda. I kad dobije loptu, samo je odlozi prvom do sebe. Apsolutno nikakve koristi od Kovacica nemamo. Prijavi
8. maj 2019.7 god. comment_286358 Ma picka, skriva se samim tim sto stoji pored igraca protivnicke ekipe. Prijavi
10. maj 2019.7 god. Autor comment_286445 Navodno je blizu realizacija dogovora s Realom, da oni nama daju KovaÄića i 50 mil funti, a mi njima Hazarda. K A T A S T R O F A. Nadam se da ovog ljeta nećemo moći raditi transfere. Uprava je naprosto pukla. Prijavi
10. maj 2019.7 god. comment_286448 Jebo majku to ti je kao da prodajeÅ¡ Mercedes od 100 000 KM i doÄ‘e najbogatiji Äovjek u selu i kaže ti, evo ti moj Renault Laguna (na koju niko ne raÄuna, niti planira voziti, zjapi u garaži) preÅ¡la 250k, malo su joj dizne loÅ¡e pa slabo vuÄe, vala ni trap joj nije dobar pa se teÅ¡ko kontroliÅ¡e dok se kreće, ali dobro, dam ti joÅ¡ 50 000 i kvit smo. I ti ka'eÅ¡ DEAL! Prijavi
10. maj 2019.7 god. comment_286450 I ja mislim da je jedan od najlosijih igraca ove ekipe. Koja ojebina u pm, ne mogu da vjerujem da nista, ama bas nista ne radi na terenu. Samo trci, ali to trcanje je u prazno. Nikakve koristi od njega nemamo. Prijavi
12. maj 2019.7 god. comment_286497 samo da ne udjemo u nikakve razmjene u vezi njega sa realom, bolje hazarda pustit i dzabe nego ga mijenjati za ovo djubre Prijavi
12. maj 2019.7 god. comment_286499 Koliko besmisleno ovaj momak igra, bukvalno nikakve koristi od njega. Ko prazan hod citavu utakmicu, trci gore dole a nista ne radi. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
12. maj 2019.7 god. comment_286505 Kako ga Chilvel pretrca, em pogrijesi pas em ga covjek pretrca ko kakvu pickicu. Prosto je los, nema tu puno pametovanje, nije ni cudo sto nigdje nije igrao dovoljno. Prijavi
13. maj 2019.7 god. comment_286537 Krajnje beskoristan fudbaler bukvalno ne nudi nista,za njega je mali Mejson Maunt bukvalno Kevin De Bruine.... Prijavi
29. maj 2019.7 god. comment_286933 Vjerovatno i najbolja njegova partija ove sezone upravo u finalu EL. Odlican je bio. Kamo srece da moze ovako u kontinuitetu. Na kraju mi je drago sto ga necemo otkupiti. Zahvaliti mu se i svak sebi, Prijavi
29. maj 2019.7 god. comment_286934 Bio je katastrofalan u prvom, a jako dobar u drugom poluvremenu. Totalno neshvatljiv igrac. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
29. maj 2019.7 god. comment_286940 Ko kaze da ga necemo otkupiti, mislim bilo bi dobro da ga ne otkupimo, ali ostane ovaj konj od trenera, vjerovatno hocemo. Prijavi
30. maj 2019.7 god. comment_286951 Toliko je oÄajan bio tokom sezone da mu je ovo najbolja utakmica. Treba mu zakonom zabraniti da dodaje petom. Prijavi
30. maj 2019.7 god. comment_286970 Bio sam presretan kad sam cuo da dolazi kod nas na posudbu. Stvarno sam vjerovao da će eksplodirat a kad ono nula bodova. Kovacic iz Intera i ovaj Kovacic nema to veze nikakve. Uništio ga Real. Hvala mu i doviđenja. Neka ode što dalje od Chelsea Prijavi
9. juni 2019.7 god. comment_287259 Stavio ga je Zidane na listu otpisanih. Nek ga vodi Sarri u Juventus Prijavi
26. juni 2019.7 god. comment_287748 jebem im babu ako otkupe kovacica, spominju se cifre i do 50 miliona Prijavi
26. juni 2019.7 god. comment_287749 Da, AS i Marca pisu i spominje se 50m. Ne bih me cudilo. Do 1.7. se situacija mora rjesiti, dakle imaju kratko vrijeme da ga potpisu. Isto tako imamo 8-9 veznjaka ako uzmemo kovacica, onda mozemo prodati neke od drinkwatera, bakayoka, jorginha, ne treba nam toliko veznjaka. Naravno uz uvjet da se racuna na mason mounta Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.