9. novembar 2019.6 god. comment_290186 Nema sta, slatke muke za Lamparda, koga god stavi, dobro igra. Prijavi
9. novembar 2019.6 god. comment_290193 Svaka čast Kovi, ne samo da igra dobro, nego je uvezao vec par veoma dobrih utakmica. Linz je ponosan na njega Prijavi
12. novembar 2019.6 god. comment_290229 Potpuno drugaciji igrac kod Franka. Kombinacija snage, brzine i tehnike a dobar cak i u defanzivi. Vrhunsko pojacanje na kraju ispade. Koliko god cudno zvucalo mislim da ce se povratkom Kantea preci na 4-3-3 u dogledno vrijeme te ce on, Kante i Jorginho morati igrati. Nazalost nema mjesta za sve a Kova u ovoj formi ce sigurno igrati u prvih 11. Prijavi
12. novembar 2019.6 god. comment_290232 Jako losa partija sveukupno. Mislim da je prvi put dodirnuo loptu tek oko tridesetog minuta. Nikakva vizija u igri, bez pasova unapred, kretanje bez lopte ocajno. Krpili su ga Zorzinjo i Maunt ceo mec. Sastavio se sa loptom malo u drugom poluvremenu ali premalo i ispod svakog nivoa ocekivanja. Nadamo se uspesnom i sto brzem oporavku Loftus Cika. Koliko je samo podigao formu od ove kritike :D Covek cita forum 101% Prijavi
12. novembar 2019.6 god. comment_290233 Potpuno drugaciji igrac kod Franka. Kombinacija snage, brzine i tehnike a dobar cak i u defanzivi. Vrhunsko pojacanje na kraju ispade. Koliko god cudno zvucalo mislim da ce se povratkom Kantea preci na 4-3-3 u dogledno vrijeme te ce on, Kante i Jorginho morati igrati. Nazalost nema mjesta za sve a Kova u ovoj formi ce sigurno igrati u prvih 11. Ne vjerujem, time Mount gubi poziciju. A treba tu još i RLC uklopiti kad se vrati. Tako da kad se Kante potpuno oporavi Kovačić će ipak izgubiti poziciju, eventualno može izgurati Jorginha mada sumnjam jer i on igra odlično. Ali svakako ima puno utakmica i bit će prostora za sve Prijavi
12. novembar 2019.6 god. comment_290234 Može 4-3-3 ali nekoliko puta godišnje. Liverpool, City i neka Barca u Ligi Prvaka. Prijavi
12. novembar 2019.6 god. comment_290236 Ne vjerujem, time Mount gubi poziciju. A treba tu još i RLC uklopiti kad se vrati. Tako da kad se Kante potpuno oporavi Kovačić će ipak izgubiti poziciju, eventualno može izgurati Jorginha mada sumnjam jer i on igra odlično. Ali svakako ima puno utakmica i bit će prostora za sve Ma sve ja to razumijem ali sad cemo vec protiv Citya vidjeti sta Frank o tome misli. Naravno ukoliko budu svi zdravi za tu utakmicu. Takodjer me zivo zanima za ovu utakmicu i Reece James, da li ce se Frank vratiti Azpiu ili ce ukazati puno povjerenje Jamesu. Prijavi
13. novembar 2019.6 god. comment_290244 Ma sve ja to razumijem ali sad cemo vec protiv Citya vidjeti sta Frank o tome misli. Naravno ukoliko budu svi zdravi za tu utakmicu. Takodjer me zivo zanima za ovu utakmicu i Reece James, da li ce se Frank vratiti Azpiu ili ce ukazati puno povjerenje Jamesu. Protiv cityja je moguce da igraju sva trojica, kako bi ih nadjacali u vezi, ali inace sumnjam, treba neko tipa mount ili rlc da bi povezali to sa napadom. Ova trojica nek se bore za pozicije, bit ce tu rotacija i minuta za sve. Btw koliko god jorginho bio odlican ove sezone, mislim kako kovacic ima veci plafon od njega zbog brzine i fizikalija. U svakom slucaju vesele igre naših veznjaka Prijavi
15. novembar 2019.6 god. comment_290260 Bez Mounta ili RLCa to nece liciti ni na sta. Jedino tako protiv jacih, pa prebacivati na krila ili nabijati na Tammya. Prijavi
23. novembar 2019.6 god. comment_290388 Najbolji danas, on i Kante bili na visini zadatka. Vec par utakmica u nizu je konstantno ili najbolji ili u top3. Prijavi
23. novembar 2019.6 god. comment_290393 Zar je bio dobar danas? Ne razumijem baš, jesi gledao utakmicu? Najbolje ocijenjen igrač čak na terenu Prijavi
27. novembar 2019.6 god. comment_290424 I to se desilo. Čekamo da precizni statističari izračunaju koliko je vremena prošlo od posljednjeg gola, mrsko mi sad kopati po internetu. Prijavi
27. novembar 2019.6 god. comment_290444 Trebo je i jos jedan dati nocas.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
30. novembar 2019.6 god. comment_290512 Trenutno je bolji od Jorginha, Jorginho je pao u formi i treba ga malo klupirati. Konstantno je među najgora 2-3 igrača. Tako da bih stavio kovacica i kantea, da ovaj malo odmori Prijavi
1. decembar 2019.6 god. comment_290517 K'o sto kun kaze, ovaj je ocigledno limitiran. Ne zna pratiti igru, kada ne igra na najboljem nivou ne zna ni dodati niti ista uraditi. Prelosa partija, a steta, jer je imao nekoliko sjajnih meceva ove sezone. Prijavi
7. decembar 2019.6 god. comment_290648 Opet strasan, golcinu zabio.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
7. decembar 2019.6 god. comment_290657 Svaka mu cast za danas, jedini sto je igrao dobro, pored Kantea. Prijavi
7. decembar 2019.6 god. comment_290665 Oduševljen sam, bio je flop u najavi kada smo ga kupili, a on je ukupno gledajući možda i najbolji igrač nam ove sezone. Fantastično, konačno koristi svoj potencijal Prijavi
14. decembar 2019.6 god. comment_290875 Nadam se da ga otkupljujemo sledece sezone, mogao bi da postane najbolji igrac sa ovih prostora u istoriji Chelseaja, a i u PL ako bude radio, ladno moze da prevazidje Modrica. Priznajem da sam trollovao ovde, ali ono... Prijavi
23. decembar 2019.6 god. comment_291078 Zasluženo klupirao Jorginha, kvalitetniji je igrač i kad igra na ovom nivou Jorginho nema šanse, veći doseg ima Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.