Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mateo Kovacic (2018-2023, 221 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 677
  • Pregledi 42,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Veceras ga je bilo po citavom terenu. Bravo.  A Zeme nema kad Kova pokida.

• Da pohvalim i Kovu. Standardno njegove dobre partije. Svidja mi se njegova pass igra u zadnje vrijeme, sa puno više hrabrosti dodaje loptu naprijed, vidi rupe u odbrani i ne misli se puno. Automatski

• Za Gallaghera je sa loptom u nogama Diego Armando.

Objavljene slike

Potpuno drugaciji igrac kod Franka. Kombinacija snage, brzine i tehnike a dobar cak i u defanzivi. Vrhunsko pojacanje na kraju ispade. Koliko god cudno zvucalo mislim da ce se povratkom Kantea preci na 4-3-3 u dogledno vrijeme te ce on, Kante i Jorginho morati igrati. Nazalost nema mjesta za sve a Kova u ovoj formi ce sigurno igrati u prvih 11.

Jako losa partija sveukupno.
Mislim da je prvi put dodirnuo loptu tek oko tridesetog minuta.
Nikakva vizija u igri, bez pasova unapred, kretanje bez lopte ocajno. Krpili su ga Zorzinjo i Maunt ceo mec.
Sastavio se sa loptom malo u drugom poluvremenu ali premalo i ispod svakog nivoa ocekivanja.
Nadamo se uspesnom i sto brzem oporavku Loftus Cika.

Koliko je samo podigao formu od ove kritike :D

Covek cita forum 101%

Potpuno drugaciji igrac kod Franka. Kombinacija snage, brzine i tehnike a dobar cak i u defanzivi. Vrhunsko pojacanje na kraju ispade. Koliko god cudno zvucalo mislim da ce se povratkom Kantea preci na 4-3-3 u dogledno vrijeme te ce on, Kante i Jorginho morati igrati. Nazalost nema mjesta za sve a Kova u ovoj formi ce sigurno igrati u prvih 11.

Ne vjerujem, time Mount gubi poziciju. A treba tu još i RLC uklopiti kad se vrati. Tako da kad se Kante potpuno oporavi Kovačić će ipak izgubiti poziciju, eventualno može izgurati Jorginha mada sumnjam jer i on igra odlično. Ali svakako ima puno utakmica i bit će prostora za sve

Ne vjerujem, time Mount gubi poziciju. A treba tu još i RLC uklopiti kad se vrati. Tako da kad se Kante potpuno oporavi Kovačić će ipak izgubiti poziciju, eventualno može izgurati Jorginha mada sumnjam jer i on igra odlično. Ali svakako ima puno utakmica i bit će prostora za sve

Ma sve ja to razumijem ali sad cemo vec protiv Citya vidjeti sta Frank o tome misli. Naravno ukoliko budu svi zdravi za tu utakmicu.

Takodjer me zivo zanima za ovu utakmicu i Reece James, da li ce se Frank vratiti Azpiu ili ce ukazati puno povjerenje Jamesu. 

Ma sve ja to razumijem ali sad cemo vec protiv Citya vidjeti sta Frank o tome misli. Naravno ukoliko budu svi zdravi za tu utakmicu.

Takodjer me zivo zanima za ovu utakmicu i Reece James, da li ce se Frank vratiti Azpiu ili ce ukazati puno povjerenje Jamesu.

Protiv cityja je moguce da igraju sva trojica, kako bi ih nadjacali u vezi, ali inace sumnjam, treba neko tipa mount ili rlc da bi povezali to sa napadom. Ova trojica nek se bore za pozicije, bit ce tu rotacija i minuta za sve.
Btw koliko god jorginho bio odlican ove sezone, mislim kako kovacic ima veci plafon od njega zbog brzine i fizikalija. U svakom slucaju vesele igre naših veznjaka
  • 2 sedmice kasnije...
Najbolji danas, on i Kante bili na visini zadatka. Vec par utakmica u nizu je konstantno ili najbolji ili u top3.

Zar je bio dobar danas?

Ne razumijem baš, jesi gledao utakmicu?
Najbolje ocijenjen igrač čak na terenu
Trenutno je bolji od Jorginha, Jorginho je pao u formi i treba ga malo klupirati. Konstantno je među najgora 2-3 igrača.
Tako da bih stavio kovacica i kantea, da ovaj malo odmori
Oduševljen sam, bio je flop u najavi kada smo ga kupili, a on je ukupno gledajući možda i najbolji igrač nam ove sezone.
Fantastično, konačno koristi svoj potencijal

Nadam se da ga otkupljujemo sledece sezone, mogao bi da postane najbolji igrac sa ovih prostora u istoriji Chelseaja, a i u PL ako bude radio, ladno moze da prevazidje Modrica.

Priznajem da sam trollovao ovde, ali ono...

• 2 sedmice kasnije...
Zasluženo klupirao Jorginha, kvalitetniji je igrač i kad igra na ovom nivou Jorginho nema šanse, veći doseg ima

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.