Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mateo Kovacic (2018-2023, 221 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 677
  • Pregledi 42,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Veceras ga je bilo po citavom terenu. Bravo.  A Zeme nema kad Kova pokida.

• Da pohvalim i Kovu. Standardno njegove dobre partije. Svidja mi se njegova pass igra u zadnje vrijeme, sa puno više hrabrosti dodaje loptu naprijed, vidi rupe u odbrani i ne misli se puno. Automatski

• Za Gallaghera je sa loptom u nogama Diego Armando.

Objavljene slike

Mislim da ipak nečemo još prodavat Hazarda, možda na zimu, ne vjerujem da ćemo prodat par sati pred kraj. Za razliku od Courtoua ovaj normalno trenira, a i reka je Sarri da ne problema s Hazardom... Tako da mislim da zasad ostaje. Barem do zime...

Mislim da ipak nečemo još prodavat Hazarda, možda na zimu, ne vjerujem da ćemo prodat par sati pred kraj. Za razliku od Courtoua ovaj normalno trenira, a i reka je Sarri da ne problema s Hazardom... Tako da mislim da zasad ostaje. Barem do zime...

Drugi klubovi mogu kupovati jos mjesec dana, samo englezi nemogu ako sam dobro razumio nista tu jos nije sigurno u vezi odlazaka
Mislim da mogu odlazit, jer drugima ligama još traje rok, ali sumnjam da će itko prodavat igrače s obzirom da više neće imat mogućnost dovođenja zamjene.

Mogao bi Eden ostati i duzi period nije dzabe dobio kapitensku traku, a i ova sezona mu je 7-ma sezona u klubu vezan je za klub, ima sve u Londonu dok je Tibo stalno nesto izvodio i plakao za porodicom u Madridu.

Naravno Hazardov ostanak zavisi i od rezultata i dovodjenja atraktivnih pojacanja kakva su Jorginho,Arrizabalaga i nadamo se jos kvalitetnijih igraca u buducnosti. 

A sto Celsi ne pusti Danila Pantica da igra ? 

Sta kae Corluka u komentaru na ig.. novi Dennis Wise 😂😂 mora da ih je tukao na treninzima haha Neka neka, takvi nam i trebaju. Samo jako i borbeno, to se cijeni. Sretno Mateo!

https://twitter.com/Mateo_Kova23/status/1027970054825095168

Ne znam, ovo mi izgleda kao da je gotov sa madridom, mozda ima nesto u dogovoru..

Ma Kova ce da bude dugo kod nas, on je zavrsio s Realom. Prvo taj tweet, a i Real zavrsava Alcantaru.

Moze biti da smo bili ograniceni s lovom zbog Kepe i FFP-a, pa cemo ga otkupit sljedece ljeto ili mozda vec u Januaru.

Ili ćemo im dati Hazarda, a oni nama Kovačića i para.

I mene je toga strah ali hajde nek ostane Eden jos jednu sezonu da preguramo ovaj neki prelazni period sa Sarrijem na ljeto mu sirom otvoriti vrata ako momak bude zelio ici, ne bi mu niko nista zamjerio. Najbitnije je da ovu sezonu ostane.
https://twitter.com/iChelseaTweets/status/1030885480819093504?s=19

Sve pohvale, kad je ušao uveliko pomogao zaustavljanju napada Arsenala nešto što se ne može reći za Barkleya.

Nadam se da ga otkupljujemo sledece sezone, mogao bi da postane najbolji igrac sa ovih prostora u istoriji Chelseaja, a i u PL ako bude radio, ladno moze da prevazidje Modrica.

Pomalo, jedna lasta ne cini proljece.
Jedva da je odigrao dobrih pola sata a vec se pise da bi mogao nadmasiti jednog Baneta.

Nadam se da ga otkupljujemo sledece sezone, mogao bi da postane najbolji igrac sa ovih prostora u istoriji Chelseaja, a i u PL ako bude radio, ladno moze da prevazidje Modrica.

.

Pomalo, jedna lasta ne cini proljece. Jedva da je odigrao dobrih pola sata a vec se pise da bi mogao nadmasiti jednog Baneta. .

Igi nema nikakvo poštovanje prema Banetu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.