Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mateo Kovacic (2018-2023, 221 nastup)

Istaknuti odgovori

Nema otkup ja mislim, ali on govori za buducnost ovdje, pa ako bude volje i ako se pokaze moci ce se
  • Odgovori 677
  • Pregledi 42,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Veceras ga je bilo po citavom terenu. Bravo.  A Zeme nema kad Kova pokida.

• Da pohvalim i Kovu. Standardno njegove dobre partije. Svidja mi se njegova pass igra u zadnje vrijeme, sa puno više hrabrosti dodaje loptu naprijed, vidi rupe u odbrani i ne misli se puno. Automatski

• Za Gallaghera je sa loptom u nogama Diego Armando.

Objavljene slike

• 3 sedmice kasnije...
Koliko god da je tehnicki dobar igrac i zaista je u tome vrhunski, ipak mu fali ono nesto da bude vanserijski igrac sredine terena. To nesto je odlucnost i konkretnost koju nazalost ne posjeduje. Pa vise Kante prijeti po golu protivnika od njega.

Barkley bi ga mogao istisnuti iz prve postave a nije da bi bilo nezasluzeno.
Fali njemu malo inteligencije i hrabrosti u igri. Odavno nisam vidio igraca koji se ne zna snalaziti u prostoru kao sto on ne zna. To su takticke osnove igre ali opet covjek konstantno u pogresnoj poziciji za primiti pas. Ili je iza ledja saigracu, ili mu dodje preblizu ili utrci u putanju driblinga... Kako god, ovo sto on igra je meni bas tanko u odnosu na potencijal kakav ima, pogotovo jer zna sve od lopte, ima brzinu, moze povuci 20-30 metara prostora.. Nastavi li ovako, ne gine mu klupa uskoro.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• 1 mjesec kasnije...
Dzaba ti druze savrsen prijem lopte i tehnika ukoliko ne znas i ne umijes to da iskoristis. Neko rece da je alibi igrac, sve na siguricu igra i to je ono sto odvaja dobrog od vrhunskog igraca.
Ovaj ostavio muda u Dinamu izgleda. Ko picic igra a talentovan do neba.

Mozda ne bi bilo lose da stane na Jorginhovu poziciju, kad vec ne moze meda naprijed. Makar je u odbrani dobar i cvrst.

Brate povratak u madrid ti ne gine, ovo nam ne treba, takvih prosjeka ima i za jeftinije pare. Mora postati puno konkretniji ako misli igrati u nekom top klubu kao prvotimac
  • 2 mjeseca kasnije...
Neko je napisao da je alibi igrac. Pogodio je bas sa tim opisom. Sve sto dobro Kova radi to su kratki pasovi prvom igracu do sebe, poneku oduzeto loptu i neku kombinaciju petom. Sve ostalo sto bi eventualno mogao i trebao raditi on ne radi.
  • 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
Zemo kad najase na jednog igraca, ne pusta ga a zna meni prigovoriti za istu stvar. E moj Zemo ko te ne zna skupo bi te platio 😛

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.