1. juli 2019.7 god. comment_287894 Dobrodosao nazad i sretno u svetom dresu.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
2. juli 2019.7 god. comment_287906 Molim vas nemojte bit id*oti!!! Covjek je tek potpisao a vec ga proglasavate najgorim... Dajmo mu priliku pa onda sudijmo... Prijavi
2. juli 2019.7 god. comment_287907 Pa igrao ti je prosle godine i nije nista pokazao, sta drugo reci nego jedan od najgorih transfera. Prijavi
2. juli 2019.7 god. comment_287908 Pa igrao ti je prosle godine i nije nista pokazao, sta drugo reci nego jedan od najgorih transfera. Sada dolazi novi trener i novi stil igre. Vjerujem da se bude dobro snašao. Vrijeme je da eksplodira Prijavi
2. juli 2019.7 god. comment_287909 Pa igrao ti je prosle godine i nije nista pokazao, sta drugo reci nego jedan od najgorih transfera. Prva sezona nije neko mjerilo, vidjet cemo ove. Modric je proglasen flopom desetljeca za real nakon prve sezone Prijavi
2. juli 2019.7 god. comment_287910 Problem je Å¡to se već godinama oÄekuje da napravi taj iskorak, a on se ne miÄe s mjesta. Ima već 25 godina, nije viÅ¡e ni toliko mlad. Pretpozicije za postat odliÄan igraÄ svakako ima ali vrijeme leti a on je joÅ¡ u stadiju talent. Možda ga Lampard nauÄi igrat ali sumnjam... Prijavi
2. juli 2019.7 god. comment_287911 Za dobrobit cijelog kluba rađe neka napravi iskorak. Vidjet cemo. Ima 5 godina da se dokaze xD Prijavi
2. juli 2019.7 god. comment_287913 Prva sezona nije neko mjerilo, vidjet cemo ove. Modric je proglasen flopom desetljeca za real nakon prve sezone I Torres je proglasen flopom desetljeca za Chelsea nakon prve sezone, kad ono stvarno flop desetljeca Prijavi
2. juli 2019.7 god. comment_287914 I Torres je proglasen flopom desetljeca za Chelsea nakon prve sezone, kad ono stvarno flop desetljeca Istina, nikad ne znas. Vjerojatno ce i biti flop kovacic, al ipak se nadam kako ce proigrati konacno Prijavi
3. juli 2019.7 god. comment_287955 Ma hajde ni prvi ni posljednji promaÅ¡eni transfer. OÄekujem da će biti bolji nego proÅ¡le sezone ali niÅ¡ta specijalno jer ovo nije kvalitetan igraÄ koji nama treba. Ustvari, ne znam Å¡ta nama treba jer smo spali na dovoÄ‘enje ovakvih igraÄa. Valjda je ovo naÅ¡ maksimum. Prijavi
16. august 2019.7 god. comment_288459 Moram priznat da Lampard ima pozitivan utjecaj na njega. PoÄinje se deÄko budit, zapravo u ove dvije tekme i on i Jorginho su pokazali pomake u igri. Sa srednjim redom Kovacic, Kante, Jorginho vjerujem da bi to prebrutalno funkcioniralo. Prijavi
16. august 2019.7 god. comment_288463 Solidan je, ovo se ocekivalo od njega. I dalje mislim da bi trebao biti samo zamjena, ali eto, jos se nisu svi oporavili, pa neka igra kako je poceo sezonu. Prijavi
16. august 2019.7 god. comment_288468 Sviđa mi se što kod Lamparda više ulazi u 16 metara,al morat će postizati golove ako želi zadržati mjesto u prvih 11. RLC je zvijer,Barkley je izgledao dobro na pripremama, morat će svoju igru podignuti na drugi nivo. Prijavi
16. august 2019.7 god. comment_288469 Ja bih opet forsirao Barkleya, ovaj mi je toliko sterilan i prosjeÄan da ja nemam rijeÄi. Da ne govorim Å¡ta je RLC za ovog. Prijavi
16. august 2019.7 god. comment_288473 Ja vam velim da će on zacementirat svoju poziciju. Njega i Kantea vidim u udarnom duetu ispred obrane. Treba nam jedan u vezi koji zna Å¡printut s loptom, a ujedno zadržat ju i navući na sebe igraÄe i udarit koju preciznu dijagonalu a tu Barkley nije do koljena. Kovacic, Kante i Jorginho ce se vrtjet za te dvije povucene pozicije u vezi, a Mount, RLC i Bakley za AMC i tu će Mount i RLC imat prednost pred Barkleyom. I ono Å¡to sam naglaÅ¡avao se i dogaÄ‘a. Ovaj momak će eksplodirat kod Lamparda Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.