Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mateo Kovacic (2018-2023, 221 nastup)

Istaknuti odgovori

• Autor

Kako ovaj dečko igra. Kako je večeras odigrao. Strava u pozitivnom smislu. Daleko najbolji igrač Intera kojeg u klubu ne cijene, baš kao što ni u PSG-u ne cijene Mouru.

Možda nam upravo igrač kao Kova treba, ako već Mou ne želi računati na Piazona. Ali o tom po tom. Ima do ljeta.

• 4 godine kasnije...
  • Odgovori 677
  • Pregledi 42,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Veceras ga je bilo po citavom terenu. Bravo.  A Zeme nema kad Kova pokida.

• Da pohvalim i Kovu. Standardno njegove dobre partije. Svidja mi se njegova pass igra u zadnje vrijeme, sa puno više hrabrosti dodaje loptu naprijed, vidi rupe u odbrani i ne misli se puno. Automatski

• Za Gallaghera je sa loptom u nogama Diego Armando.

Objavljene slike

https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/1027159556194004993

https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1027168917465247749

To je to. Na kraju cemo imati odlican vezni red.

Kovacic je dobar igrac, sa jos puno prostora za napredak. U Realu ga nije imao dovoljno ali ce u Celsiju dobiti sve moguce sanse da dokaze da vredi.
Dobro barata loptom, zna da podeli zavrsni pas, ima veliki radijus kretanja...
Mali Kovacic umjesto Bakayoka koji ce abd u Milan.. To dodje otprilike ko da zamijenis kvarnog Stojadina sa novom S-klasom Merca. Mada je Stojadin hiljadu puta korisniji nego sto ce Bakayoko ikad biti. Apsolutno da za ovaj transfer, taman i posudba bila na godinu dana bez kupovine. Nek smo i mi jednom bili pametni pa te posudbe malo aktivirali a ne da samo dijelimo svoje igrace drugima.
[quote name="BT14" post="283167" timestamp="1533757625"] Dali su nam Kovačića da mi njima prodamo Kurtou da ga ne ostavimo da trune 1 sezonu.[/quote]Priznaj i ti koji pljujes uvijek Upravu da je to fantastican posao hehe Za igraca koji je trula jabuka i koji konstantno pravi probleme, stvara nestabilnost u ekipi i koji ima jos samo godinu ugovora ipak izvuci Kovacica uz novac je vrlo dobro. Ovo granici sa prodajom Coste Atleticu za masne pare iako je fakticki bio vec otpisan od Contea. Steta samo sto u kupovini nismo toliko uspjesni. Kova dobrodosao medju pravu raju.. Mora tu jedan Balkanac biti u Celziju, nije to to bez nas
Nigdje ne nalazim info o tome imali u ugovoru pravo otkupa. Nadam se da naši nisu toliko retardirani da ga dovedu bez toga, pa nismo mi mali lokalni klub da drugima razvijamo igrače...

Nebitno je to, nadajmo se da ce odigrati dobru sezonu i pomoci ekipi. A za buducnost cemo vidjeti.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Drago Wisey kako je bolan nebitno?
Taman se uigra Mateo i ajmo jovo nanovo. Eto samo neces gledati Bakayoka i u manjoj mjeri Cesca.

Nigdje ne nalazim info o tome imali u ugovoru pravo otkupa. Nadam se da naši nisu toliko retardirani da ga dovedu bez toga, pa nismo mi mali lokalni klub da drugima razvijamo igrače...

The deal is almost done for #Kovacic 
He will be a #Chelsea player. Medical and sign waiting for him in London. Loan with option to buy. 
Very good midfielder for #Sarri. Perfect trio with Jorginho and Kantè. @SkySport #CFC #Transfers

Drago Wisey kako je bolan nebitno?
Taman se uigra Mateo i ajmo jovo nanovo. Eto samo neces gledati Bakayoka i u manjoj mjeri Cesca.

Ne treba o tome razmisljati i dumati glavom unaprijed. Imal, nema, jebavat ga. Nek momak igra pa cemo vidjeti. Ako se pokaze dobro i bude zelio ostati u klubu vjerujem da se moze pregovarati sve i da nema te neke klauzule za otkup ili kako vec. Ako ne, vratit ga u Real kao sto nama vracaju nase igrace kad se ne pokazu u drugim klubovima. Realno, tesko da se moglo bolje od ovog izvuci za Kurtona koji nas je osakatio u svim pregovorima.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Spanjolski kazu da nema mogucnosti otkupa, nekako njima vise vjerujem posto su provalili ovu pricu prvi. A i u nasoj i u madridskoj objavi nisu nidta spomenuli tako da midlim da je samo posudba.

Ako je tako, katastrofa
Navodno da mu je otkupna klauzula 52 mil, negdje sam procitao sad ako je istina, tako da ako i nema pravo otkupa lako se aktivira klauzula ako se pokaze kao dobar
Njega je Real poslao nama ne samo zbog Kurtoe, vec i zbog Azara.
Nema garancije da ce kupiti Nejmara sledeceg leta tako da je Kovacic i vise nego dobar pregovarački adut ako se pokaze dobro u Celsiju.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.