Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mateo Kovacic (2018-2023, 221 nastup)

Istaknuti odgovori

Mislim da će Lampard ipak više koristiti 4-3-3.Kante i Jorginho su sigurni starteri,tako da ostane još jedno mjesto za Barkleya, Kovačića i Loftusa. Mount je igrao krilo protiv Liverpoola i mislim da će na toj poziciji i ostati.
  • Odgovori 677
  • Pregledi 42,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Veceras ga je bilo po citavom terenu. Bravo.  A Zeme nema kad Kova pokida.

• Da pohvalim i Kovu. Standardno njegove dobre partije. Svidja mi se njegova pass igra u zadnje vrijeme, sa puno više hrabrosti dodaje loptu naprijed, vidi rupe u odbrani i ne misli se puno. Automatski

• Za Gallaghera je sa loptom u nogama Diego Armando.

Objavljene slike

Sve zavisi od protivnika, odigrao je dobro i biti ce sigurno mjesta za njega, pogotovo u jacim utakmicama mislim. Lijepo je imati slatke brige malar u vezi, kad u ostale dvije linije imamo probleme
U drugom poluvremenu vidio se evidentan pad naše kreacije, praktički nismo imali vezu i vidjevši da ulazi odahnuo sam i ponadao da će nešto pokrenut, kad ono... šok...

Onih 20 minuta po terenu ne da se je otvarao i tražio loptu nego se skrivao po terenu i nonšalantno trčkarao koda da vodimo 5:0,a kad je nekim čudom primio loptu odma ju je izgubio.

Ovo danas ravno katastrofi. Makar igrao i samo 20 minuta definitivno najgori igrač. Gori i od azpia i williana.

U drugom poluvremenu vidio se evidentan pad naše kreacije, praktički nismo imali vezu i vidjevši da ulazi odahnuo sam i ponadao da će nešto pokrenut, kad ono... šok...

Onih 20 minuta po terenu ne da se je otvarao i tražio loptu nego se skrivao po terenu i nonšalantno trčkarao koda da vodimo 5:0,a kad je nekim čudom primio loptu odma ju je izgubio.

Ovo danas ravno katastrofi. Makar igrao i samo 20 minuta definitivno najgori igrač. Gori i od azpia i williana.

bolje da smo igrali sa igracem manje 20 minuta, nego sa njim

bolje da smo igrali sa igracem manje 20 minuta, nego sa njim

Definitivno... U prve dvije tekme mi je probudio nadu da mozda bude nešto od njega i onda ovo danas.
Meni uopšte nije bio dobar biti solidan u dvije utakmice. Ovi danas nisam gledao ali ne očekujem od ovog igrača ništa. Sve što je imao pokazati to je demonstrirao prethodne sezone.

lik je takav prosjek od igrača, da kad ponekad malo bljesne, misle da će nešto biti od njega

ali 50 miliona je bačeno, neće ovaj nikuda u skorije vrijeme

Mora se priznati odličan bio danas.Svi aspekti igre odlični,osim što mi ide na živce što neće da šuta.I zato nekad izgubi loptu jer je predvidljiv jer znaju da je neće opaliti.
Dobar Kova ove sezone. Najbolja utakmica po mom misljenju je bila protiv Liverpoola, ali i danas odlican. Lijrpo ga Lamps koristi, mislim da imamo odlicnog igraca.

Samo ne treba ocekivati golove od njega i sve super.
Meni Kova sve bolje i bolje igra, kad bi imao pored sebe jaceg zadnjeg veznog od Jorginha onda bi tek njegova igra pocela da dolazi do izrazaja. Ovako ne mozes stici sve defanzivno, jer cim ostavi malo prostora Jorginho ne moze nista pokriti i onda ti puse kroz sredinu samo tako. Plus sto je odbrana daleko od sigurne.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
Dobar Kova danas, on i Alonso gore dole spartaju citavu tekmu. Satjerali i Salaha do korner zastavice da se brani u jednom momentu.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.