6. februar 2023.3 god. comment_340023 8 hours ago, diablo_bih said: Ma nema od toga nista. Aaa, skontao sam šta radiš Kažeš da nema od toga ništa, samo da bi se desilo suprotno Prijavi
8. februar 2023.3 god. comment_340063 "To je veliko poniženje za Mislava Oršića ono što mu se sad događa u Southamptonu. Da jednog reprezentativca treće reprezentacije svijeta jedan petorazredni engleski trener stavlja u drugu momčad, posljednje momčadi Premiershipa. Ne mislim da je to čak slučajno, iako može biti slučajno jer nemojmo zaboraviti vlasnik tog kluba je koliko vidimo posrnuli tajkun iz Srbije. Sumnjam da bi trener na svoju ruku donosio takve odluke. Potpuno je neprihvatljivo. To je prije svega greška menadžera i onih koji su ga savjetovali i vodili da su potpuno krivo procijenili situaciju. Poniženje je već to što su Englezi platili Dinamu 6 milijuna eura i onda kupe za istu poziciju anonimnog igrača iz Francuske za 25 milijuna. Na najvećem gubitku je Oršić i hrvatska reprezentacija." Dugo nisam ništa gluplje pročitao Inače izjavio izvjesni analitičar Mario Zorko na HRTu. Prijavi
8. februar 2023.3 god. comment_340069 41 minutes ago, Adi said: analitičar Mario Zorko na HRTu. Dovoljno je samo ovo pročitati. Prijavi
8. februar 2023.3 god. Popularna objava comment_340071 Dakle zbog mržnje prema Hrvatima sposoban si platiti 6 miliona eura i tom igraču onda isplaćivati pozamašnu mjesečnu platu tokom trajanja ugovora. E to bi bio level mržnje kakav ni Hitler prema židovima nije imao. Prijavi
8. februar 2023.3 god. comment_340076 A sto balkanci misle da ih neko mrzi i da su protiv njih? Koga boli kurac za svima nama. Prijavi
17. februar 2023.3 god. comment_340665 Arsenalu se desava bukvalno ista situacija kao nama 2017. godine kada smo do polovine sezone izvukli dusu iz 11-13 igrača koji su činili okosnicu, isto smo gazili do polovine sezone sa nekom serijom pobjeda mislim 13 utakmica, i onda nas je Tottenham pobjedio bukvalno na polovini sezone i od tada su pobjede postale sve komlikovanije a golovi dolazili puno teze nego u prvom dijelu sezone. Mi smo tada uspjeli na kraju osvojiti titulu, ali nismo imali ovako kvalitetan City protiv sebe jos su oni tu sezonu podbacili mislim da je na kraju Tottenham bio drugi, sada Arsenal ima jedan sasvim solidan City za konkurenta, kazem "sasvim solidan" jer nisu mi ni oni sad nesto wow, jesu bili na pocetku sezone ali nekako im je u posljednje vrijeme oštrica otupila kao da su izgubili interes za PL i da im je ipak Liga Prvaka jedini pravi cilj. Vidjet cemo sta ce biti, apsolutno je jos rano donositi zakljucke, Arsenal moze biti na kraju cetvrti a mozda i osvoje nekim cudom, iako mi zvuci nerealno da oni osvoje titulu, ali eto vidjet cemo. Šteta što smo mi u kurcu, da smo se bar malo dozvali mogli smo biti tu pri vrhu.. Prijavi
17. februar 2023.3 god. comment_340675 Nije toliko neočekivano da City igra malo ispod svog nivoa. Puno utakmica na puno frontova, svjetsko koje ih je iscrpilo i nikad manja razlika u kvaliteti između klubova u PL. Oni ove sezone ne igraju sa 11 igrača nego sa 10. Haaland ne igra na isti način kao ostali, tako da posjed drže sa jednim igračem manje i dominantni su u manjoj mjeri nego inače. E sad Haaland će nekad zabiti 3 gola i pobijedit će, a nekad neće nijedan. Ta igra je napravljena sa ciljem da se osvoji Liga Prvaka. Neki jak Liverpool iz prethodnih sezona bi ovo iskoristio, Arsenal ipak još uvijek nije toliko dobar. Prijavi
18. februar 2023.3 god. comment_340717 Evo Forest 30 novih igrača, 10 povrijeđenih, ne može dvije zaredom isti sastav da izvede. Prijavi
18. februar 2023.3 god. comment_340718 Svaki mec odigrali katastrofa, ne znaju ni oni kako su pobijedili par puta. Ispast ce vjerovatno. Prijavi
19. februar 2023.3 god. comment_340885 On 2/18/2023 at 2:22 PM, diablo_bih said: Svaki mec odigrali katastrofa, ne znaju ni oni kako su pobijedili par puta. Ispast ce vjerovatno. Hajde kralju iluzija u 100 maraka da neće, kad već sviraš kurcu da makar ostaneš bez nekih para Prijavi
19. februar 2023.3 god. comment_340887 Just now, Kun Aguer0 said: Hajde kralju iluzija u 100 maraka da neće, kad već sviraš kurcu da makar ostaneš bez nekih para Kazem vjerovatno, ne sigurno. Uvijek mogu ostali podbaciti kao Leeds, Southampton, Bournemouth, jer i oni znaju pokazati volju za championshipom. Prijavi
20. februar 2023.3 god. comment_340966 Koliko se sjecam, jeste istina. Ten Hag je dobar trener nema sta, ali i on je dobio sansu kako treba. Tako radi United, daje sansu dok ne vidi da nema od toga nista, Oleu su dali cak sansu kada su svi vidjeli da ne treba nastavljati dobijati sansu, jer nije imao ni CV niti neki cilj osim sto je legenda njihova. Prijavi
20. februar 2023.3 god. comment_340968 Ole je ugrao odlicno u pocetku i imao je razlog sansu da dobije. Ten hag prve dvije tekme usro i kreno da dere. Nema razloga da ne dobije sansu. Da potter biljezi koberic rezultate bili ji ba konju Prijavi
21. februar 2023.3 god. comment_341008 On 2/20/2023 at 8:37 PM, diablo_bih said: Koliko se sjecam, jeste istina. Ten Hag je dobar trener nema sta, ali i on je dobio sansu kako treba. Tako radi United, daje sansu dok ne vidi da nema od toga nista, Oleu su dali cak sansu kada su svi vidjeli da ne treba nastavljati dobijati sansu, jer nije imao ni CV niti neki cilj osim sto je legenda njihova. Koliko tvom smeću vremena i igrača još treba da pokaže znanje, može li se znati ? Prijavi
3. mart 2023.3 god. comment_341445 +5 na 13 meceva do kraja. Nista osjetili nisu poraz od Citya kuci. Mogao bi Arsenal komotno do titule. Prijavi
4. mart 2023.3 god. comment_341506 Niko nije dobio crveni karton, tako da je onaj Ziyechov zuti potpuno opravdan Prijavi
4. mart 2023.3 god. Popularna objava comment_341516 Arsenal su gori cigani od mancestera. Pravi pravcati ciganski klub koji se samo izvlaci na srecu. Celsi da je za ovih 20 god imqo toliko srece imao bi jos + 2 titule PLa i 2 LS a. Mrzim ih vise i od totenhema. Kad vidim onog dzaku saku i na to jorginja povraca mi se. Prijavi
4. mart 2023.3 god. comment_341538 14 minutes ago, diablo_bih said: Sto Saku, on im je najsimpaticniji igrac, a i igracina. Rimuje se Danas prva dva gola bezveze zabili, treći golčina za pobjedu. Zovimo to kako hoćemo, ali mi nismo u stanju da to izvedemo. Borba za opstanak bi mogla biti napeta do samoga kraja što dugo vremena nije bio slučaj. Puno ekipa je u par bodova, niko se ne izdvaja na dnu i nakon svakog kola je neka nova trojka ispod crte. Leicesteru i West Hamu tu nikako nije mjesto, to su timovi za top 10. Prijavi
5. mart 2023.3 god. comment_341602 Sta reci za danasnju utakmicu Liverpoola protiv Manchestera? Košarkaškim rijecnikom receno frižider da su bacili pogodili bi. Nek je neko i Uniteda spustio na zemlju i Ten Haga, krivo mi je sto je to uradio Liverpool i njihov trener. Sramotan rezultat, stvarno sramotan. Prijavi
5. mart 2023.3 god. comment_341612 Sramotan pristup igrača Uniteda u drugom poluvremenu, nema to ništa sa srećom. Na poluvrijeme se otišlo sa 1:0, gol primljen pred kraj jebi ga dešava se ali bodovi su još uvijek u igri. Ono što su oni odigrali drugih 45 minuta je sramota. Drago mi je kad ih ponizi neko, samo šteta što to gotovo nikada nismo mi ali nema veze, neka puše kurac. Lpool bio u istim govnima kao mi, isto bodova, očajna forma. 4 pobjede u 5 utakmica i evo ih nadomak top 4, tu bi i mi bili da ova klocina zna pobjediti protiv timova kojih se bore za opstanak, fulhama i kuraca Prijavi
6. mart 2023.3 god. comment_341626 De Gea je primio 7 golova iz 8 šuteva u okvir. Možda je mogao i bolje, ali je daleko od najvećeg krivca. 4 ili 5 od 7 golova je palo iz peterca. Ni ostali nisu bili iz veće udaljenosti. Prosječna udaljenost svih golova je oko 7-8 metara. Odbrana je kriva što ti se protivnik ušetava u gol. Daleko je Potter od Kloppa i daleko smo mi od Liverpoola. Potter je na 1-0 protiv Leedsa krenuo da se zatvara. Klopp je nastavio da gazi daleko jačeg protivnika. I sad su oni sa ovom pobjedom puni samopouzdanja i idu na Real sa idejom da prođu dalje. I nisu ludi ako misle da mogu. I mi smo imali 3-0 na Bernabeuu prošle sezone, Ajax je 4-1 pobijedio 2019. godine. Očekivao sam da Liverpool dobije, ali ovome se niko nije nadao. Tako je to u derbijima, kad je Liverpool bio najjači nije mogao da dobije Uniteda. Sada je situacija obrnuta i ovo se desi. Liverpool nam je dobar pokazatelj da se uz par dobrih rezultata možemo vratiti u trku za mjesta koja vode u europska takmičenja. Daleko je Potter i od Ten Haga. Ovo je treći put da je United ponižen u ovoj sezoni. Svaki put su se vratili jači iz toga. Dobiju šamar i ustanu. Mi izgubimo 1-0 i slušamo izjave kako smo bili blizu, nismo imali sreće i nastavi se sve po starom. Bolje bi bilo da je nas neko otresao i da su se alarmi upalili. Ovako poslije poraza lagano par slobodnih dana. Ipak Liverpool nije generisao najveći expected goals u ovom kolu. Rekorder je bio Brighton protiv West Hama. Brighton je na tabeli očekivanih bodova na trećem mjestu iako imaju 3 utakmice manje od nekih timova. Mučila ih je realizacija prethodnih sezona, sada je to puno bolje i zabili su 19 golova više od nas. Mi smo inače skočili na 8. mjesto po očekivanim bodovima, a kada je u pitanju konverzija stvorenih prilika samo je Evertonov napad gori od našeg. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.