30. mart 2023.3 god. comment_342754 Wenger i Ferguson "ušli" u "kuću slavnih" Premier Lige. Među nominovanima su, između ostalih, Terry, Cech i A. Cole. To me samo podsjetilo na činjenicu da su unutra već recimo Kompany, Wright, Keane, Vieira, pa i Drogba, a Terry još nije. Glasati možete ovdje: https://www.premierleague.com/hall-of-fame/nominees Daju nam samo 3 igrača da odaberemo, ne moram ni govoriti koga sam uzeo. Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343045 Pa dobro englezi se brukaju standardno na svim poljima, Cech statistički a i relno najbolji golman u EPLu, Terrya da ne komentarišem... Mislim evo, nije što su naši ali koji je to defanzivac konstantniji, uspješniji i bolji od Terrya bio za vrijeme od osnivanja Premiershipa ? Također koji je lijevi bek bio bolji od A. Colea ? Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343048 Ma mi smo od dolaska Romana najomraženiji klub u PL i to nije samo kod protivničkih navijača nego i kod FA. Ja ne znam kad smo zadnji put na našu žalbu FA dobili pozitivan odgovor. Prijavi
4. april 2023.3 god. comment_343049 Nešto mi se utišala situacija oko City-a, koliko su galamili rekao bi čovjek da će ih izbaciti iz država ali izgleda opet kurac Prijavi
8. april 2023.3 god. comment_343404 Meni su obično drage sve te ekipe koje se nađu u borbi za opstanak. Onda proberem one kojih bi mi bilo manje žao da ispadnu. To su obično timovi koji su ili preslabi ili ružno igraju ili imaju stare igrače. Trenutno su mi "favoriti" Bournemouth (preslab) i Forest (nabacano 30 novih igrača). Prijavi
8. april 2023.3 god. comment_343418 Da ispadnu West Ham i Everton, to bi mi popravilo sezonu. Prijavi
8. april 2023.3 god. comment_343475 Je ne bi volio da ispadne Forrest i Leeds, također WHU i Leicester imaju jako dobre ekipe, nisu oni za Championshipa... Prijavi
8. april 2023.3 god. Popularna objava comment_343490 Ispadnu Everton i Chelsea, dve ekipe koje je Lampard vodio u istoj sezoni, obrnuti Sam Allardyce Prijavi
8. april 2023.3 god. comment_343494 5 hours ago, reLo said: Da ispadnu West Ham i Everton, to bi mi popravilo sezonu. bilo bi steta da ispadne west ham a millwall udje u prem Prijavi
8. april 2023.3 god. comment_343503 Ja se nadam da Arsenal ovo ne moze iznijeti do kraja, raspored im je zanimljiv sa par jakih klubova i ovih sto se čupaju od ispadanja. Sezona moze samo bit gora ako oni osvoje, nek izgubimo svaku utakmicu do kraja, samo da ga produvaju hahah Volio bi da ispadne West Ham. Prijavi
9. april 2023.3 god. comment_343540 Danas sam nakon prvih pola sata mislio da Arsenal sigurno uzima titulu, kako su rješili dvije šanse, lagano poveli, reko to je to. Međutim poslije kad je Xhaka naložio navijače i igrače Liverpoola, Arsenal se vidio nije. Uništiavao ih je Lpool sat vremena, pravo čudo što nisu izgubili utakmicu danas, Ramsdale ih je vadio, tri vrhunske odbrane. Jako loše su odigrali čitavo drugo poluvrijeme, uopšte nisu igralo kao što bi trebalo da igra neka šampionska ekipa, igrali su ko Everton jebeni i lopte nisu mogli iznjeti kako treba, jedino za čime mogu da žale nakon svega je očajan pas Martinellia za Saku u zadnjim sekundama tekme... Prijavi
10. april 2023.3 god. comment_343561 Ne vidim kako se mogu spasiti gubitka titule. Imaju očajan raspored, a znamo kakvi smo mi u duelima s njima, nabrijani do bola. Možemo im i mi otkinuti bodove i podariti Cityju titulu. Mada, vjerovatno to neće biti ni potrebno, s obzirom da ih City dočekuje doma. Ko im je kriv što im ne igra Jorginho, juče bi sačuvali onih 2:0 hehe. Prijavi
10. april 2023.3 god. comment_343570 Pa igramo mi i sa Cityem, to što smo postali jadan klub sa jadnim mentalitetom i tu svi već upisali poraz to je druga stvar. Prijavi
10. april 2023.3 god. comment_343573 Pa naravno da se tu poraz već upisuje, lol. Ne možeš dobiti Wolves, Southampton i slične. Čemu se onda nadati protiv Haaland Cityja? Prijavi
10. april 2023.3 god. Popularna objava comment_343576 Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snimaju neki podcast, neki kurac, mlate, pričaju o utakmici itd. Kad su saznali da sam navijač Chelsea, počeki se kurčiti na šta su dobili odgovor 2 lige šampiona Prijavi
10. april 2023.3 god. Popularna objava comment_343581 A Kun pre odlaska u pab, odradio hit trening za celo telo, nije se ni istuširao kući pre toga, napucao se suplementima i zadržava dah kad ga neko pogleda. Poza sa jednom rukom sve vreme stegnuti biceps, na telefonu blokiran Diablo, da ne izlupa nešto i izazove tuču ali da, odvratile ih dve lige šampiona Prijavi
10. april 2023.3 god. comment_343588 3 hours ago, chiba said: A Kun pre odlaska u pab, odradio hit trening za celo telo, nije se ni istuširao kući pre toga, napucao se suplementima i zadržava dah kad ga neko pogleda. Poza sa jednom rukom sve vreme stegnuti biceps, na telefonu blokiran Diablo, da ne izlupa nešto i izazove tuču ali da, odvratile ih dve lige šampiona Najbolje u svemu je što ima dosta istine, trening odradio prije toga i to ramena i ruke mada nisam tad ni znao da ću u pab da gledam tekmu, logično poslije treninga odmah manuo suplemente, diabla nisam blokirao ali mi je baterija bila na 10% pa je internet bio isključen Prijavi
10. april 2023.3 god. Popularna objava comment_343595 Ja sam u to vrijeme jebavao Darwinu sve za onaj promasaj 1v1, kasnije i Konateu kod kuce. Prijavi
11. april 2023.3 god. Popularna objava comment_343632 Leicester angežovao Dean Smitha do kraja sezone zajedno sa Craig Shakespirom i Terry-em, pa bolje su oni prošli od nas haha Prijavi
11. april 2023.3 god. comment_343647 Bio im u opticaju Benitez, tako da je Dean Smith odlicna opcija na kraju. Prijavi
15. april 2023.3 god. comment_343977 Najviše golova na jednoj utakmici u ligi: 9 - Liverpool 6 - Manchester City, Tottenham Hotspur 5 - Arsenal, Newcastle United, Brighton & Hove Albion, Brentford, Crystal Palace 4 - Aston Villa, West Ham United, Leeds United, Leicester City 3 - Manchester United, Fulham, Chelsea, Wolverhampton Wanderers, Bournemouth, Everton, Southampton 2 - Nottingham Forest Najviše golova na jednoj utakmici u svim takmičenjima: 9 - Liverpool 7 - Manchester City 6 - Tottenham Hotspur 5 - Arsenal, Newcastle United, Brighton & Hove Albion, Brentford, Crystal Palace, Leeds United 4 - Aston Villa, West Ham United, Leicester City, Nottingham Forest, Bournemouth, Manchester United 3 - Fulham, Chelsea, Wolverhampton Wanderers, Everton, Southampton Pa mi ni na pripremama nismo nikom dali više od 3 gola. Prijavi
15. april 2023.3 god. comment_344036 Nema šta u odabranom smo društvu a na početku sezone kada si pogledao ekipu mislilo se da će ponajmanje da škripi u napadu, nema napadača ali ima krila i ovih polušpiceva, namjstiće ljudi more prilika pa bi i drvo zabilo, kad na kraju kurčina, ljudi golu ne mogu prići. Jebeni Hogson je preporodio Palace, ljudi su nas stigli za tri kola, deda jebeni Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.