Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Svaki vrhunski trener barem minimalnu kolicinu emocija pokazuje, protestvuje kod 4. suca, posvadja se nekad, zagalami na igraca. Eto provrtite malo u glavi pa cete vidjeti. U Premiershipu se nije pojavio neki top strucnjak a da je bio flegma za sve zivo. Takvi mogu voditi Brajtone.

32 minutes ago, reLo said:

Tu ekipu je De Zerbi naslijedio savršeno uštimanu. Uštimao je Potter. 

Potter je naslijedio ekipu brutalno raštimanu od Tuchela. I sad poredite Pottera i De Zerbija. Nemojte me zajebavat. 

Brutalno rastimanu, a sad jos gori

Teze je bilo ih syebat nego napravit neki pomak naprijed

Ancelotti svojom pojavom odise mirnocu i samopouzdanje. Dovoljna je ona njegova obrva da znas da si nesto zajebao. Njegova smirenost uliva samopouzdanje igracima, njihov odnos je izgradjen na poverenju. Retki su takvi lideri, ne samo u fudbalu.

Pazljivo prati situaciju na terenu, a pricali su njegovi igraci da ume itekako da bude stroziji iza zatvorenih vrata.

To je potpuno drugacije od izbezumljenog teleceg pogleda kraj aut-linije koji sad gledamo.

Nije slucajnost da mnogi uspesni treneri dolaze iz latino-americkih zemalja, Spanije, Italije. Cak i kad pogledas ove uspesne Nemacke trenere, svi imaju taj neki zar u sebi.

Naravno, imas situacije gde neki preteruju, kao Di Canio pomenuti, pa se iz aviona vidi da je to lazno.

2 hours ago, reLo said:

Tu ekipu je De Zerbi naslijedio savršeno uštimanu. Uštimao je Potter. 

Potter je naslijedio ekipu brutalno raštimanu od Tuchela. I sad poredite Pottera i De Zerbija. Nemojte me zajebavat. 

Potteru svaka cast za posao koji je radio u Brightonu, ali De Zerbi ih je digao na jos vecu stepenicu. Pogledajte kako igra Brighton pod De Zerbijem, sistemski kako stoje na lopti, kako napadaju protivnika bez lopte. A sve to sa mnogo slabijom ekipom nego je Potterov Brighton bio.

Ja vam kazem, vi kako hocete vjerovati, ali De Zerbi je nova generacija trenera koja igra moderan fudbal, pun presinga i zeljom za nadigravanje, kontrolom i velikim posjedom lopte. De Zerbijev fudbal je proaktivan a ne reaktivan, dakle od pocetka meca De Zerbi namece svoj stil igre i ne prilagodjava se protivniku. I to sve sa relativno prosjecnom ekipom. 

Potter je izgradio ovaj Brighton, De Zerbi ga je unaprijedio.

De Zerbi ce biti jedan od najboljih trenera u skorije vrijeme. Zivi bili pa vidjeli. 

5 minutes ago, Adi said:

Doslovno ista ekipa

Ne mislim samo na trenutak odlaska Pottera a i od tad im je otisao Trossard, umalo i Caicedo ali eto ipak je ostao.

Brighton su napustili White, Burn, Cucurella, Bissouma, Trossard, Maupey. 

Taj Birghton sa tim igracima ne mnoogo jaci nego trenutni Brighton. Pogledaj danas postavu i sve ce ti biti jasno kakva je to postava. Naravno trenutno imaju i povredjenih igraca pa to izgleda jos slabije, ali jasna je poenta. De Zerbi je unaprijedio igru ekipe, ljudi mnogo bolje stoje na terenu nego pod Potterom.

Potter danas otišao, De Zerbi sutra došao. Nema tu nikakvih razlika.

Brightonovi igrači konstantno napreduju. Svaki igrač ove sezone je bolji nego prošle, a prošle je bio bolji nego pretprošle. Kad prodaju igrača dovedu novog koji se brzo uklopi i donese podjednak kvalitet kao prethodnik. Uvijek je to kadar koji je podjednako kvalitetan.

Potter je napravio ogroman posao, De Zerbi je odlično nastavio i unaprijedio. Donio je rizičniju igru koja još više odgovara ovim igračima i rezultati se vide. Slažem se sa svim što si napisao osim sa ovim o kvaliteti.

Može se čak reći da mu je Potter ostavio ekipu na četvrtom mjestu :D 

46 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Zanimljive tekme danas, kiks Arsenala i Newcastlea, United nastavlja sa odličnom formom. Baš su uboli sa Ten Hagom i pojačanjima.

Arsenal je, sa klupom koje nema, morao početi pucati.  Newcastleu je bitno da udje u Ligu šampiona, i da počnu kupovati na napčin tipa PSG, imaju uložena sredstva koja još nisu počeli trošiti... Manure se sad digao kad smo mi i looserpool (Bože me oprosti što ih spominjem ikako :D ) loši, timovi tipa foolham,brentford i brighton su zbog toga iznad nas, Leicesteer koji je trinaesti ima bolju ekipu nego ova tri pomenuta tima iznad nas... polako samo

Mislio sam da će City iskoristiti kiks Arsenala međutim ništa, City mi dijeluje kao da nisu nešto specijalno zainteresovani za titulu ove sezone.

Šteta, jer da su pobjedili danas Arsenal bi morao pokazati koliko su psihički jaki, ovako nikome ništa.

Meni je zao sto mi nismo potegnuli na ljeto za Casemirom, njima je sjeo k'o budali samar. Jeste da ima kriznih situacija poput one preko vikenda, ali lik je rodjeni pobjednik i lider. Ispade onih 70m koliko su ga platili sitnica.

Btw šta kažete na ovu situaciju sa Cityem. Vijesti su da su prekršili FFP na nekoliko mjesta. Svi slučajevi su prije 2018. godine koliko sam vidio. Prijeti im oduzimanje bodova ili u najgorem slučaju mogu ispasti u Championship ili neki niži rang. Da stvar bude gora, ne mogu uložiti žalbu onom sudu koji ih je prije nekoliko godina spasio sličnih optužbi. 

Evo i jedna šprdnja na naš račun: 

Uvijek sam mislio da su ove velike i bogate ekipe ultra zaštićene, možda im mogu odbiti bodove ali teško da ih izbace u niži rank. Međutim Juve ga je ispušio jednom i to debelo, evo ove godine isto solidno pušenje.

Ne vjerujem da će biti neka realna odluka ipak su to englezi, njihova politika, demokratija i sviranje kurcu. Možda dobiju neku mizernu kaznu ko barsa kad je kažnjena sa 20 maraka zbog Griezmannovog transfera čini mi se 

Neka izbace sve top 6 klubove iz Premier lige . Citya, Arsenala, Uniteda, Liverpoola, nas, Totenhama, pa da se krvimo u Championshipu

21 minutes ago, Spaha said:

Neka izbace sve top 6 klubove iz Premier lige . Citya, Arsenala, Uniteda, Liverpoola, nas, Totenhama, pa da se krvimo u Championshipu

Mi i Liverpool nismo top 6. :D

Ne mogu zamisliti da ih izbace u Championship ili da im uzmu titule. Eto kad bi im uzeli Liverpool i United bi dobili po 3 za zelenim stolom, mi nijednu jer smo u dvije sezone procijenili da se nemamo za šta boriti. Očekujem da im uzmu bodove i daju novčanu kaznu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.