24. oktobar 2022.3 god. comment_335631 Scholes je kontinuirano imao najbolji tim, shodno tome osvojio je najviše trofeja, ali je njegova važnost u ekipi bila najmanja. Gerrard je imao najslabije saigrače, ima najmanje trofeja u vitrinama, ali mu je značaj za ekipu bio najveći. Lampard je u tim kategorijama negdje između, ali mu je individualna statistika najbolja. Jako je teško biti u pravu i ostaje nam samo da prema ličnom ukusu i emocijama zaključimo. U mom slučaju to je naravno Lampard. Tri igrača, u isto vrijeme, u istoj ligi, u istoj reprezentaciji i na istim pozicijama i ne postoji nikakav konsenzus ko je najbolji. Koliko je onda teško porediti igrače iz različitih era i na različitim pozicijama. Prijavi
25. oktobar 2022.3 god. comment_335647 Uzmi bitne utakmice, uzmi šta je uradio Lampard a šta Gerrard ja ne znam da li je postojala bitna utakmica u kojoj Lampard nije ispunio očekivanja a da ne pričamo o nekim greškama Po meni je tu situacija vrlo jasna Prijavi
30. oktobar 2022.3 god. comment_335891 United i Tottenham iz kola u kolo na jedvite jade dolaze do pobjeda. Ne znam jesu li ikoga kako treba dobili, najčešće pobijede 1 razlike, a golmani im odbrane sve živo. Evo sada Tottenham preokret u zadnjoj minuti, United se protiv West Hama provukao, De Gea junak utakmice. Ništa posebno nisu odigrali i bježe nam. Valjda će i to jednog dana stati. Prijavi
30. oktobar 2022.3 god. comment_335893 Za United me ne čudi, nafakaški klub od kad znam za sebe, nikada ih ta sreća ne napušta. Solidno su odigrali prvo poluvrijeme, zaslužili taj gol ali onda opet nekako su se sačuvali da ga ne prime. De Gea na vrhuncu, dokle je došlo kad je i Maguire bio odličan. Tottenham promijenljiv iz kola u kolo... City, Arsenal i Newcastle rutinski odradili posao... Najveće iznenađenje Lpool koji opet gubi protiv ekipe koja se bori za opstanak i to ovaj put na svome terenu. Sreća pa su izgubili da nas makar malo bruke poštede... Prijavi
30. oktobar 2022.3 god. comment_335895 Aj sto su igrali protiv donedavnog drugoligasa, ali arsenal zaista igra lepo za oko. Pratio sam malo utakmicu oko njihovog prvog gola, pa ljudi su takvu akciju odigrali da ja ne znam kada smo mi to isto uradili. Mada je slican gol, kao nas protiv Brightona, samo sto je ovde ostra lopta upucena Saki. Nisam ostatak utakmice gledao, ali sam zakljucuo da imaju neki plan u igri. Pored toga, uocio sam da su bas trkacka ekipa, svi su kao gazele. Nije bas da mi je stalo da ih velicam, ali im se divim, jer nije da im igraju neka imena. Prijavi
6. novembar 2022.3 god. comment_336166 Newcastle radi odlican posao Svaki transfer pogodjen. Polako napreduju. Mogli su i oni dovest aubu i tako te oyebine ali nisu budale. Ciljano se pojacavaju i odlicno igraju jos su im nedostuoni ASM i Isak. Moze se rec 2 glavna ofanzivca Prijavi
6. novembar 2022.3 god. comment_336167 Trenira ih jedan od 2 najbolja engleska trenera. Drugi najbolji trenira nas. Drago mi je zbog njih dvojice, iako me naš jako nervira u zadnje vrijeme. Prijavi
6. novembar 2022.3 god. comment_336212 Možda sam u krivu, ali razmišljam da i to što je Svjetsko prvenstvo skoro pa pred početkom da se igrači štede. Ne ulaze u utakmice 100%, što kod nas npr najviše dolazi do izražaja. Svaki drugi dan se neko povrijedi, prvo kod nas James, Fofana pa Chilwell, Kante isto, svi oni skoro propuštaju svjetsko. Raspored je brutalan. Situacija poslije svjetskog će biti još gora. Bit' će još više povrijeđenih igrača, umora. Tek' će tad bit belaja. Ne bi me čudilo da imamo neko iznenađenje u top 4 na kraju tipa Newcastle, pa i u ligi prvaka Napoli npr. Prijavi
6. novembar 2022.3 god. comment_336216 Pa ako se štede ukoliko bi se to saznalo mogli bi biti u problemu ipak je taj klub institucija koja ti daje hljeb u ruke i to tone hljeba... Ta priča je možda moguća kod naših bebica, ovi ostali igrači ginu. Newcastle izgleda sjajno, za svaku su pohvalu, jedva čekam da ih gledam sledeće sedmice. West Ham je ove sezone pao u odnosu na prošlu to se osjetno vidi. Zanimljivo je ovo kolo bilo, još jednom bruka kad je suđenje u pitanju ali to je to navikli smo se Prijavi
12. novembar 2022.3 god. comment_336438 Maddison je bolji igrac od Mounta. Barnes je odlicno krilo, vjerovatno bolji od vecine koje imamo na tim pozicijama. Prijavi
13. novembar 2022.3 god. comment_336511 Maddison jeste igračina ali ono što ga ubija je to što se veoma lako povrijedi. Leicester mu odgovara jer može dugo da drži loptu i da igra tu 10ku dok bi recimo kod Pepa propao ko Grealish. Barnes uhvatio strašnu formu, na 6 golova je iako je propustio početak sezone, po meni klasično krilo, jako dobar i konkretan. Brz i prodoran, soldan centaršut i odlično šuta sa obje noge Prijavi
13. novembar 2022.3 god. comment_336518 Jest maddison bolji al nek nasi bjeze od ovih engleza vise . Preskupi su, dosta ih nahajpano. U francuskoj neka nam traze neke afrikance za bolje sutra plavaca Prijavi
13. novembar 2022.3 god. comment_336524 Kakve kurceve pobjede nasih konkurenata u ovom kolu (Spursi, United). Prijavi
13. novembar 2022.3 god. comment_336525 3 minutes ago, Bari said: Kakve kurceve pobjede nasih konkurenata u ovom kolu (Spursi, United). U svakom kolu Prijavi
23. novembar 2022.3 god. comment_336722 Lik je zvijer u napadu. Naravno da ima ego kada je jedan od najboljih igraca ikad. Licno bih ga volio vidjeti kod nas, ali jbg ako ga ne zeli Potter, onda ce guziti u Bayernu. Prijavi
23. novembar 2022.3 god. comment_336723 Dovodjenje Ronalda bi bio slag na tortu kada je gubljenje identiteta kluba u pitanju. Prijavi
23. novembar 2022.3 god. comment_336725 3 hours ago, diablo_bih said: Lik je zvijer u napadu. Naravno da ima ego kada je jedan od najboljih igraca ikad. Licno bih ga volio vidjeti kod nas, ali jbg ako ga ne zeli Potter, onda ce guziti u Bayernu. Dovodjenje ronalda bi znacilo da se ne gradi tim za buducnost Prijavi
23. novembar 2022.3 god. comment_336736 Dovođenje Ronalda bi bio najgori potez u historiji kluba. Imao si prošle sezone Lukakua koji ti je uništio svlačionicu, gledaš ove sezone kako Ronaldo to isto, još i gore, radi u Unitedu i ako ga nakon svega toga dovedeš to znači da te teren ne zanima nego samo pare od prodaje dresova ili čega već. Manchester United je u sezoni prije Ronalda imao skoro najbolji napad u ligi. Bruno, Rashford, Cavani, Martial, Greenwood, svi zabijali kao ludi u prethodnih 18 mjeseci. Dolazi Ronaldo, učinak ekipe padne za 20 golova, svi oko njega se ugase uključujući i Sancha, klub ostvari lošije rezultate, ali on je eto zabio 17 golova i nije do njega. Ten Hag se usudio da igra bez njega i odmah djeluju kao ozbiljna ekipa. Ronaldo želi platu od 500 hiljada sedmično, Ronaldo je zabio 2 gola u sezoni Evertonu i Sheriffu, Ronaldo neće da igra pressing, Ronaldo neće da se vrati u odbranu, Ronaldo će ti napraviti problem u svlačionici, Ronaldo ima 37 godina. Ne, ne i ne. Prijavi
4. januar 2023.3 god. comment_337409 Sinoć je odigran jedan zanimljiv duel Everton-Brighton. Ništa ne spaja ta dva kluba, zato je i zanimljivo. Everton je klub koji najgore posluje u ligi posljednjih godina. Od ekipe koja je neizostavna u vrhu tabele postali su klub koji se bori za opstanak. Skoro svaki transfer koji naprave ispostavi se lošim, prošle sezone je bila grafika koja prikazuje da su u kadar uložili isto kao i Liverpool i da su na suprotnim krajevima tabele. Loše biraju igrače, previše ih plaćaju, a često ih gomilaju na nekim pozicijama. Nikad neću zaboraviti kad su jednog ljeta doveli 4 igrača na istoj poziciji. Klub nema nikakvu strategiju i treneri se dovode random. Dovedu Koemana koji bi trebao da gaji ofanzivan fudbal, pa poslije njega dođe Big Sam. Zatim Silva koji bi trebao da igra napadački, pa ga naslijede Ancelotti i Benitez. Na kraju umjesto Beniteza dovedu trenera koji nema izgrađen stil igre, a kao potencijalni nasljednik se spominje Dyche. Nasuprot njima se nalazi Brighton, klub koji ne zna donijeti pogrešnu odluku. U jednom trenutku su presjekli, otpustili Hughtona, doveli Pottera i započela je revolucija. Do tada su jedva ostajali u ligi, igrali ružan fudbal i njihove igrače nije htio niko kupiti. Njihova skauting služba je jedna od najboljih u Engleskoj. Dovode igrače iz svih dijelova svijeta za male pare. Samo je Brentford manje novca uložio u trenutni kadar. I svi ti igrači su takvi da se uklapaju u stil igre koji je trener razvio. Ekipa je postala toliko uigrana da je svejedno ko igra na kojoj poziciji, mnogi pokrivaju po 3-4 pozicije na terenu. Ovo je već četvrta sezona tog procesa i rezultati su svima vidljivi. Sada su njihovi igrači vrlo tražena roba, svake godine prodaju nekoga za dobre pare i imali su 8 igrača na Svjetskom. Kada je otišao Potter nisu se raspali jer je klub na zdravim nogama. Doveli su De Zerbija da nastavi ono što je Potter radio i da doda malo svoga. I kad ode ne sumnjam da će ga dobro zamijeniti. I pošto u Brightonu znaju šta rade, a u Evertonu ne znaju, ovako ubjedljiva pobjeda na gostovanju nikom nije iznenađenje. Prijavi
5. januar 2023.3 god. comment_337445 Forrest opet u sigurnoj zoni, dok mi se sad Soton čini kao najveći kandidat za ispadanje, što i nije neko izenađenje. Negativna iznenađenja su Wolwesi i West Ham koji se vrte u i oko opasne zone. Unitedu će sledeća 3-4 kola odlučiti da li može da se uključi u borbu za titulu dok bi Newcastle lagano mogao da osigura mjesto u LŠ. Chelsea je 10 bodova od opasne zone i 10 bodova od Uniteda Prijavi
14. januar 2023.3 god. comment_338085 Sudije me svaki put iznenade sa svojim glupostima, vrijeme je da ih počnu uvoziti sa strane Prijavi
14. januar 2023.3 god. comment_338086 Izjednačujući gol Uniteda - ono samo retard može priznati. Prijavi
14. januar 2023.3 god. comment_338087 Pa nama bi ga sudio u 100 od 100 situacija, a ovima se ulizuje. Sramno Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.