1. oktobar 2022.4 god. comment_334688 Arsenal opet jako dobro odigrao danas protiv Tottenhama, bili su dominantni. Doduše nije pomoglo to što je Emerson dobio crveni karton iako ne znam kako je Van Dijku dozvoljeno da ostane u krugu stadiona nakon što je onako polomio Onanu i dobio žuti karton samo a ovo je navodno danas bio crveni, bez da se i gledao VAR. Bilo je opasno ali ne toliko jako. Kako god, ozbiljan je Arsenal, lijepo igraju i prilike stvaraju, pronašli su uspješnu formulu i najboljih 11. Liverpool promaja opet, mislim da je to to od ove generacije njihove, lagano se treba opraštati sa Milnerom, Hendersonom pa možda i Salahom kojeg bi trebali unovčiti. Okrenuti se Diazu, Joti, Eliottu i dovesti još par novih imena. Također bi pomoglo kad bi Arnolda naučili kako da igra odbranu ili da ga u suprotnom pošalju na krilo Prijavi
2. oktobar 2022.4 god. Popularna objava comment_334713 Kako je brutalan ovaj City, klasična kaznena ekspedicija, bukvalno protivnik iz najveće noćne more. Za Haalanda je suvišno bilo šta reći, igrač koji će postaviti nove standarde u Premiershipu, prosto ga je nemoguće zaustaviti. Prijavi
2. oktobar 2022.4 god. comment_334731 Nerealno kako ih je rasuo City. Na kraju pogledaš rezultat 6:3, kontaš joj kakva tekma strašna, prštalo na sve strane a ono se United jedva izvukao potopa, ljudi ih skašili u prvom poluvremenu i nisu htjeli više, izbaacili sve igrače i drkali kurac te im opet dali dva gola. Nerealno je kako City kažnjava iz kontri i polu-kontri, ako ti uzmu loptu tu ti je kraj, odmah si u problemu i prilika se stvara. Također sad im i realizacije ne fali jer imaju onog manijaka koji sve zabija... Sasro se United odmah na početku, vidjelo se to, niko nije imao muda da uradi nešto sa loptom, da krene naprijed, bukvalno ništa. Također najjača situacija je kad je Eriksen čuvao Haalanda kod kornera danas... Prijavi
3. oktobar 2022.4 god. comment_334737 https://twitter.com/sportbible/status/1576601752211959808?s=20&t=gES_WwKtXTpK3o9mSJUWQ Prijavi
3. oktobar 2022.4 god. comment_334738 Haaland je jedini napadač koji ne bi propao kod nas. Čovjek šta god šutne to ulazi u gol. Snaga u šutu, preciznost, fizičke predispozicije, mentalitet. Može se desiti da se tu i tamo ne vidi na nekoj utakmici, ali će već na sljedećoj zabiti. Vjerovatno najubojitiji napadač kojeg je svijet vidio. Prijavi
4. oktobar 2022.4 god. comment_334767 James Maddison svake sezone odigra 2 mjeseca kao najbolji igrač lige. Trenutno živimo te mjesece, samo što ga saigrači slabo prate, posebno oni iz odbrane. Sinoć su napokon pobijedili, 4-0 protiv Nottinghama, koji je imao neke dobre šanse koje napadači nisu znali iskoristiti. 2 puta se izlazilo 1 na 1 sa golmanom i nisu zabili. Maddison je zabio 5 golova iz pozicija koje se vide na slici. Ima 1.31 expected goals i 5 postignutih golova, dok recimo Gabriel Jesus ima isto 5 postignutih golova, ali mu je xG 6.07. On 8/30/2022 at 1:16 AM, Adi said: Wolverhampton već godinama igra u formaciji 343 ili 352, dakle sa neparnim brojem igrača u zadnjoj liniji. Conor Coady je neizostavan u toj formaciji i to kao centralni štoper i već godinama je kapiten kluba. Trener Bruno Lage je odlučio ove sezone preći na drugu formaciju i odlučio je da mu Coady ne treba jer nije dovoljno produktivan u formaciji koju želi igrati. Klub ga je podržao i Coadya su poslali na posudbu. Na kraju ćemo vidjeti ko je ovdje lud, ali ovo je jedan od najekstremnijih primjera kada trener dobije odriješene ruke. Dobio je otkaz poslije 8 utakmica. Iako odbrana nije bila problem, vjerujem da bi budućem treneru valjao Coady (i Dendoncker). Prijavi
7. oktobar 2022.3 god. comment_334896 Maddison je uvijek bio igračina, strašno opasan sa distance, jedino što su ga uvijek mučile povrede. Odigra tako dobrih par mjeseci, onda povreda i povratak u ritam do kraja sezone. Protiv Forresta je bio genijalan. Prijavi
7. oktobar 2022.3 god. comment_334901 U kakvoj god formi, Madison je igrac kojeg je uvijek dobro imati u ekipi. Prijavi
8. oktobar 2022.3 god. comment_334962 City ponovo strašan, nevjerovatno je kako su dobri, kako gaze sve pred sobom. Predobra ekipa. Newcastle također izgleda jako lijepo, zategnuto. Pametno rade, imaju para ali polako, korak po korak. Bruno mali je igračina, nisam znao da je ovoliko dobar, u samom vrhu kada su u pitanju vezni igrači u ligi. Prijavi
8. oktobar 2022.3 god. comment_334964 Brentford je 2 gola primio direktno iz poigravanja pred vlastitim golom. To je moć pressinga. Bruno Guimaraes inače najbolji Bruno u ligi. Jest da Iwobi igra sezonu života, ali ovo je smiješno: Prijavi
20. oktobar 2022.3 god. comment_335355 Vodio je ekipu na tačno 38 ligaških utakmica (puna sezona) i ostvarili su učinak od 44 boda. Bodovno premalo za takvu ekipu i nije se vidio nikakav napredak. Očekivana odluka. Zanimljivo je da Bournemouth još uvijek ima privremenog trenera i da je Wolverhampton odlučio zadržati privremenog trenera do kraja godine. Možda imaju u planu nekog od selektora. Prijavi
21. oktobar 2022.3 god. comment_335360 Ko ce im sad doci? Spremni su dati velike pare za trenera. Prijavi
21. oktobar 2022.3 god. comment_335362 Jel ko gledao United - Tottenham? Znaci toliku dominaciju jedne ekipe odavno nisam vidio. Ok, United se jeste digao, popravili su formu, sve to stoji... ali Tottenhamova igra je nesto sto mi se gadi. Sto je najgore, mislim da nije toliko do igraca nego bas do Contea i njegovog defanzivnog pristupa protiv svakog jaceg protivnika. To vise nije slucajnost. Kane, Son, Kulusevski, Richarlison, Bissouma, Perisic, Hoibjerg, Dier, Romero, uopste nisu losi igraci niti su igraci defanzivnog profila. Ti igraci mogu igrati napadacki fudbal 100% sam uvjeren. Ok, ne mogu igrati kao City ali ne moraju igrati ni kao Burnley. Ne znam sta da mislim, ne kazem da je Conte los trener ali ja ga ne bih nikad vise volio u Chelseau vidjeti upravo zbog ove igre. Prijavi
21. oktobar 2022.3 god. comment_335369 Ako uspe Vila da dovede Poketina svaka čast. Meni je Lampard ostavio mnogo gori utisak Dzerarda ali ajde. A ovo njegovo podjebavanje mi je van svake pameti. Prijavi
21. oktobar 2022.3 god. comment_335372 Lampardu se vidi napredak i u transferima i u igri. Jos tu ima dosta prostora, ali Gerrard otpocetka do kraja je kurac od trenera. Prijavi
21. oktobar 2022.3 god. comment_335381 1. Gerrard u Rangersu 2. Lampard u Derbyu 3. Lampard u Chelseaju 4. Lampard u Evertonu 5. Gerrard u Aston Villi Prijavi
22. oktobar 2022.3 god. comment_335402 18 hours ago, chiba said: Ako uspe Vila da dovede Poketina svaka čast. Meni je Lampard ostavio mnogo gori utisak Dzerarda ali ajde. A ovo njegovo podjebavanje mi je van svake pameti. Mislim da nisi pregledao dovoljno tekmi, Gerrard je u Villi generalno bio očajan, imao je taj neki početak koji je bio jako solidan i veoma navikan zbog njegovog imena, poslije toga ništa se više vidjelo nije. Slabi u napadu, slabi u odbrani, postali ekipa koja se opet bori za opstanak. Dok je Lampard izvukao Evertona, te sa ovom skucanom ekipom opet kad ih gledaš liče na nešto, uzimaju bodove. A također da se nešto kurči Stevie G zbog rezultata u Škotskoj i da se poredi to sa Lampardom u Chelsea je smiješno, jebala te škotska liga Prijavi
22. oktobar 2022.3 god. comment_335436 Lepo je danas everton odigrao. Pogledajte drugi gol kakva akcija i kako su prosli presing, treci gol isto lepa akcija, generalno su imali lepe akcije, znao je lamps i u celsiju tako Prijavi
24. oktobar 2022.3 god. comment_335609 Ma kao trener Gerrard nije ni blizu Lamparda zasad isto tako kao što nije bio ni kao igrač, NIKAD, uz dužno poštovanje ali kako ti možeš biti u rangu nekog igrača ili po nekome čak i bolji kad igrate čitavu karijeru na istoj poziciji u istoj ligi za klubove istog kalibra i igrač koji ti je konkurent te šije po golovima, asistencijama i svim mogućim trofejima... Kako to ? Nikada mi to nije bilo jasno, eto Gerrard bolji od Lamparda, u kojem univerzumu ? Jedno mi je kad Scholesa stavi, razumljivo ali Gerarrda, N I K A D! Prijavi
24. oktobar 2022.3 god. comment_335622 Iako su ista pozicija nisu baš ista rola. Ali da slažem se, Lampard je nedvojbeno bolji igrač. A ko treneri će vrijeme pokazat, zasad ni jedan nije posebno dobro počea. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.