1. septembar 2022.4 god. comment_333355 Dvije lošije ekipe trenutno imaju u PL-u još to su Bournemouth koji nema kadra i Forrest koji je neuigran totalno... Prijavi
4. septembar 2022.4 god. comment_333675 Ovakvu ligu volim, da svako svakome može neke bodove uzeti. Iz 6 utakmica Liverpool samo 2 pobjede, mi samo 3 teškom mukom (nažalost), City za njihove standarde malo bodova, Tottenham od 4 pobjede 3 jedva i ukradeni bod od nas, United sve 3 pobjede na bazi ničega. Sve ekipe imaju način da te nekako kazne. Newcastle, West Ham, Villa, Leicester, Wolvesi imaju jak kadar, a ovi slabiji ili su dobro utrenirani (Brighton, Brentford, Leeds, Southampton..) ili imaju pojedince koji mogu iz ničega nešto napraviti. Čak i taj Bournemouth sa Championship ekipom ima 7 bodova. Prijavi
4. septembar 2022.4 god. comment_333690 Naravno, cim je neko malo bolji dosao, Arsenal kiksa. Standardno. Prijavi
4. septembar 2022.4 god. comment_333692 5 minutes ago, Igi said: Otkad United spada u 'malo bolje' ekipe hehe otkad se muce da udju u europa ligu, a ne nesto vise, negdje u rangu wolvesa i west hama. Prijavi
4. septembar 2022.4 god. comment_333694 kao sto diabola rece, arsenal ce pasti cim naidje na ozbiljnijeg protivnika Prijavi
4. septembar 2022.4 god. comment_333695 Dobro je što je i Arsenal "ohlađen" čisto da svi tako ohlađeni nastave sezonu, mislim na "veliku šesticu"😁 City realno veliki favorit. Prijavi
4. septembar 2022.4 god. comment_333711 Arsenal je dobar bio danas, cak bi rekao 70minuta bolji protivnik od Uniteda. Ovi su sve 3 gola dali iz kontranapada. Prijavi
4. septembar 2022.4 god. comment_333712 Jalovo je to bilo, od 70 minuta 2 solidne prilike su imali. United dosta čvršći, na sredini terena bolji. Fernandes pokazao klasu. I Eriksen je dobar igrač, dobar je posao bio dovesti ga. Bilo kako bilo, zahuktava se United, imaju moćan napad kako su Ronalda klupirali, Rashford se vraća u svoju ubilačku formu, sve sjeda na svoje mjesto. Mogli bi pretendovati i na titulu definitivno. Prijavi
4. septembar 2022.4 god. comment_333719 Gledao sam malo prvo poluvrijeme i Arsenal je bio bolji Prijavi
5. septembar 2022.4 god. comment_333735 Meni je izgledalo kao da ih je United baš rutinski završio. Nisu komplikovali i peglali loptu, skoro sve prilike iskoristili. Baš su nekako dobro odigrali sa obzirom na sve i tranziciju kroz koju prolaze. Casemiro još ako se uklopi biće strašni, mada je ispadao malo u obje tekme kada je dobio priliku. Eriksen i Bruno uništavaju sredinu, Bruno dijeli lopte naprijed kao na tacni, dok Eriksen svojim pasom izbaci pola sredine protivnika, dobro to izgleda. Prijavi
5. septembar 2022.4 god. comment_333744 Bruno je odigrao dobru utakmicu nakon godinu dana ali buakvalno, tako da ovo deru sredinu je diskutabilna izjava. McTominay je taj koji je zadnja 3 kola bio vrhunski. Prijavi
5. septembar 2022.4 god. comment_333750 Baš to Bruno se bukvalno pojavio nakon godinu dana, Rashford takođe ni blizu bilo kakve forme uzasan je moze se reći poprilican period. United ih je dobio na jedini način na koji su ih mogli dobiti u ovom momentu a to su kontre, Arsenalova odbrana se bukvalno nudila dosta puta kada su stojali bas visoko, Lokonga je bio loš ali je njegovim izlaskom sredina terena Arsenala jos vise pala, Arteta ih je sa one tri izmjene jos vise poremetio. Bruno i Eriksen jesu ogroman izvor kreacije ali morat ce se to jos uigravat i dokazivat, kada ostaviš livadu prostora za takva dva igrača logično da ce oni u jednom momentu izbaciti svog ofanzivnog igrača pred gol. Prijavi
18. septembar 2022.4 god. comment_334520 Prije je bilo pravilo da igrači ne smiju biti u protokolu dok ne napune 16, ne znam kad se to promijenilo, jer je čak i prošle sezone onaj Gray iz Leedsa čekao da napuni 16. Prijavi
26. septembar 2022.4 god. comment_334565 Da li će ovaj novi trener Brajtona da dovede Bogu, to bi bilo interesantno Prijavi
26. septembar 2022.4 god. comment_334569 Boga je pao kurcu za usi, nema od toga nista. Mislim da ce opet Leao-a ganjati i Nkunkua, ali vidjet cemo sta planiraju u januaru, da li samo vratiti CHOa ili ce kupiti nekoga kao Edson Alvareza. Prijavi
26. septembar 2022.4 god. comment_334574 Kakav Leao, pa valjda je novi trener Brajtona neki lik koji je ranije pazario Bogu i doveo ga u Sasuolo Na to sam mislio, ne na našeg Potera sad Prijavi
26. septembar 2022.4 god. comment_334583 3 hours ago, chiba said: Kakav Leao, pa valjda je novi trener Brajtona neki lik koji je ranije pazario Bogu i doveo ga u Sasuolo Na to sam mislio, ne na našeg Potera sad Auu, citam k'o debil. Moja greska. Ma tesko, Boga je propao u Atalanti, vidjet cemo do decembra kada budu vijesti. Prijavi
27. septembar 2022.4 god. Popularna objava comment_334590 13 hours ago, diablo_bih said: Auu, citam k'o debil. Moja greska. Ma tesko, Boga je propao u Atalanti, vidjet cemo do decembra kada budu vijesti. legendo pa zar nam nećeš k´o inače koji tjedan prije javiti? Prijavi
27. septembar 2022.4 god. comment_334593 2 hours ago, drogba 11 said: legendo pa zar nam nećeš k´o inače koji tjedan prije javiti? Ovo za bogu govorim i brighton opcenito, ne za ostale Prijavi
28. septembar 2022.4 god. comment_334608 Napokon Premiership za vikend i dva velika derbija Arsenal i Tottenham i City vs United Nekako bi najbolje bilo da oba završe nerješeno Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.