27. august 2022.4 god. comment_332931 52 minutes ago, Kun Aguer0 said: I ovaj Brighton izgleda opasno, oni će biti Dark Horse ove sezone. A prodali 3 najbolja igraca: Bisoumu, Cucurelu i Maupaya. To je reci sistem, ne zavise od pojedinaca. Prijavi
27. august 2022.4 god. comment_332942 Vidim već se spominje šampionski Arsenal, šampionska igra, šampionski mentalitet... Da nije malo previse😁 Prijavi
27. august 2022.4 god. comment_332944 ma standardno, nafuraju se, jer pobjede par meceva protiv losijih ekipa i onda padnu drama kada im pocnu dolaziti bolje ekipe. Prijavi
27. august 2022.4 god. comment_332951 Nista posto su vezali 4 pobede, mislim da je pravedno da im se da trofej vec sada. Pazi, nisam ostrascen, znam da ih mi ne mozemo pobediti, jer smo idioti, ali ce dosta bodova prosipati. Samo polako! Prijavi
28. august 2022.4 god. comment_332968 14 hours ago, Bari said: A prodali 3 najbolja igraca: Bisoumu, Cucurelu i Maupaya. To je reci sistem, ne zavise od pojedinaca. Maupay je bio kao Werner kod nas, nema šta nije promašivao. Pred kraj prošle sezone je izgubio mjesto u timu, ove nije ni igrao. Sa ostalim se slažem. Moises Caicedo je sljedeći na kojem će uzeti velike pare. Prijavi
28. august 2022.4 god. comment_333017 12 hours ago, Adi said: Maupay je bio kao Werner kod nas Jedino im je ta slaba efikasnost za špica bila zajednička, Maupay je i na terenu bio smeće i ponašao se kao smeće Prijavi
29. august 2022.4 god. comment_333078 Wolverhampton već godinama igra u formaciji 343 ili 352, dakle sa neparnim brojem igrača u zadnjoj liniji. Conor Coady je neizostavan u toj formaciji i to kao centralni štoper i već godinama je kapiten kluba. Trener Bruno Lage je odlučio ove sezone preći na drugu formaciju i odlučio je da mu Coady ne treba jer nije dovoljno produktivan u formaciji koju želi igrati. Klub ga je podržao i Coadya su poslali na posudbu. Na kraju ćemo vidjeti ko je ovdje lud, ali ovo je jedan od najekstremnijih primjera kada trener dobije odriješene ruke. Prijavi
30. august 2022.4 god. comment_333093 Meni je ovo najveca misterija, prosto mi je nevjerovatno (npr. Welbeck ga je pojeo u skoku, bukvalno se igrao s njim). Takodjer je i prosle godine u LP imao najveći procenat dobijenih zracnih duela. Prijavi
30. august 2022.4 god. comment_333096 Martinez ima 5/6, a Van Dijk ima 17/21. Nemoguće je da je lik odigrao 3,5 utakmice i učestvovao u 6 zračnih duela. Znam da je Mee dao gol preko njega i to je 1 izgubljen. 9 minutes ago, Adi said: Martinez ima 5/6, a Van Dijk ima 17/21. Nemoguće je da je lik odigrao 3,5 utakmice i učestvovao u 6 zračnih duela. Znam da je Mee dao gol preko njega i to je 1 izgubljen. Svih 5 je dobio protiv Southamptona, vjerovatno protiv Adamsa. Ispade da na ostalim utakmicama nije ni skakao. Prijavi
30. august 2022.4 god. comment_333162 Kounde je 3cm viši od ovog lika tako da ne znam šta su ga zajahali svi kao da je 165 visok... Ne kažem da je dobro to što je mali ali ono, previše se svira kurcu na tu temu Prijavi
31. august 2022.4 god. comment_333259 Šta reći za Halanda? Lik se igra fudbala, prekucava Premier ligu. Do 10. kola će imati 20 golova na kontu kruh ti poljubim. Prijavi
31. august 2022.4 god. comment_333261 Momak je bukvalno mašina, i u Dortmundu je bio odličan ali nije bio okružen ovako kvalitetnim igračima kao u Cityu, plus cijeli taj sistem koji imaju, ovo je već brutalno.. Prijavi
31. august 2022.4 god. comment_333262 Ali pazi ti tu ekipu koja ima luft da pored pobede, nabije statistiku svojim napadacima. Cak je i Alvarez turio dva komada. Svaka im cast. Prijavi
31. august 2022.4 god. comment_333265 City ce se prosetati ligom, prekvalitetni su, mogli bi oboriti nas rekord. Arsenal prijatno iznenadjenje, odmah posle primljenog gola vratili se i zabili za pobjedu. Prijavi
31. august 2022.4 god. comment_333266 I Liverpool nas je preskocio. Bukvalno iako je i Liverpul lose startao sezonu kao i mi, ipak je vidljiva razlika u kvaliteti. Oni su npr sa igracem manje toliko napadali i umalo preokrenuli Palace, evo i veceras protiv Newcastle pobjeda u 98. minuti. Prijavi
31. august 2022.4 god. comment_333268 Moram sad navijati za Arsenal da City ne uzme 3 zaredom , najbolje izgledaju od ostalih. Danas Villa u prvom poluvremenu nije mogla 3 dodavanja povezati, 2 puta došli do gola. Mi nismo u stanju da preokrenemo kao Liverpool za danas. Veće su šanse da ovako izgubimo. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333277 Biće baš kritična borba za 4. mjesto. Ove godine bi mogli izvisiti definitivno. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333285 Tek je pocela sezona, tako ste pricali i za Everton ili ko je ono bio prvi poslije par kola prosle ili prije dvije sezone. Arsenal je odigrao protiv katastrofalnih ekipa. Sljedeca im United u prelosoj formi, imaju i srece sa rasporedom. Chelsea je isto trebao biti u vrhu, da je Tuchel normalan. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333301 Kako sa sigurnoscu kazes kako ce Arsenal pasti i kako je trebalo da budemo u vrhu pomislio bi covjek da su oni bogalji kojima se posrecilo pet meceva, a kod nas naopako. Nije Arsenal sam, imas ti i drugih timova, a pogotovo sto imas dva koji su definitivno jaci od nas. Sto se tice Uniteda u losoj formi mislim da nam je realnije da se poredimo sa njima. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333321 Arsenal posluje pametnije od nas zadnjih godinu dana a evo sad i igra bolje od nas. City gazi ovu ligu, Haaland je za 5 kola postigao više golova neko naša prošlogodišnja investicija od 100 miliona, sramotno malo rekao bih Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333338 5 hours ago, ker said: Kako sa sigurnoscu kazes kako ce Arsenal pasti i kako je trebalo da budemo u vrhu pomislio bi covjek da su oni bogalji kojima se posrecilo pet meceva, a kod nas naopako. Nije Arsenal sam, imas ti i drugih timova, a pogotovo sto imas dva koji su definitivno jaci od nas. Sto se tice Uniteda u losoj formi mislim da nam je realnije da se poredimo sa njima. Pa protiv fulhama jeste npr. Sta su igrali, protiv palacea, ville, leicestera (od kojih smo mi bili bolji sa 10 igraca) i bournemoutha. Tu da ti se i ne posreci pobjedjujes, jer su kurcina ekipe. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333351 Ne može se porediti Arsenal sa Evertonom od prošle sezone. Arsenal je na svakoj utakmici bio bolji suparnik i zasluženo pobijedio. Pored toga imaju i kvalitetan igrački kadar i za takvu ekipu nije nikakvo iznenađenje da poveže 5 pobjeda protiv ekipa iz sredine i donjeg dijela tabele. Prošlosezonski Everton je i tada imao kadar na sličnom nivou kao i sada i ne znaju ni sami kako su pobijedili tih par utakmica na početku. Da ih nisu dobili kasnije bi ispali. Protiv koga smo to mi igrali? Southampton i Leeds sa novim, mladim i neiskusnim ekipama, kandidati za ispadanje, najgori Everton ikada i Leicester protiv kojeg je igrao i Arsenal. Činjenica je da Arsenal trenutno izgleda bolje od nas, ali će imati i padove tokom sezone zbog kojih će ponovo biti daleko od borbe za titulu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.