Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

52 minutes ago, Kun Aguer0 said:

I ovaj Brighton izgleda opasno, oni će biti Dark Horse ove sezone.

A prodali 3 najbolja igraca: Bisoumu,  Cucurelu i Maupaya.  To je reci sistem,  ne zavise od pojedinaca. 

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Nista posto su vezali 4 pobede, mislim da je pravedno da im se da trofej vec sada. Pazi, nisam ostrascen, znam da ih mi ne mozemo pobediti, jer smo idioti, ali ce dosta bodova prosipati. Samo polako!

14 hours ago, Bari said:

A prodali 3 najbolja igraca: Bisoumu,  Cucurelu i Maupaya.  To je reci sistem,  ne zavise od pojedinaca. 

Maupay je bio kao Werner kod nas, nema šta nije promašivao. Pred kraj prošle sezone je izgubio mjesto u timu, ove nije ni igrao. Sa ostalim se slažem.

Moises Caicedo je sljedeći na kojem će uzeti velike pare.

Wolverhampton već godinama igra u formaciji 343 ili 352, dakle sa neparnim brojem igrača u zadnjoj liniji. Conor Coady je neizostavan u toj formaciji i to kao centralni štoper i već godinama je kapiten kluba. Trener Bruno Lage je odlučio ove sezone preći na drugu formaciju i odlučio je da mu Coady ne treba jer nije dovoljno produktivan u formaciji koju želi igrati. Klub ga je podržao i Coadya su poslali na posudbu. Na kraju ćemo vidjeti ko je ovdje lud, ali ovo je jedan od najekstremnijih primjera kada trener dobije odriješene ruke.

Meni je ovo najveca misterija, prosto mi je nevjerovatno (npr. Welbeck ga je pojeo u skoku, bukvalno se igrao s njim). Takodjer je i prosle godine u LP imao najveći procenat dobijenih zracnih duela. 

Martinez ima 5/6, a Van Dijk ima 17/21. Nemoguće je da je lik odigrao 3,5 utakmice i učestvovao u 6 zračnih duela. Znam da je Mee dao gol preko njega i to je 1 izgubljen.

9 minutes ago, Adi said:

Martinez ima 5/6, a Van Dijk ima 17/21. Nemoguće je da je lik odigrao 3,5 utakmice i učestvovao u 6 zračnih duela. Znam da je Mee dao gol preko njega i to je 1 izgubljen.

Svih 5 je dobio protiv Southamptona, vjerovatno protiv Adamsa. Ispade da na ostalim utakmicama nije ni skakao.

City ce se prosetati ligom, prekvalitetni su, mogli bi oboriti nas rekord.

Arsenal prijatno iznenadjenje, odmah posle primljenog gola vratili se i zabili za pobjedu.

I Liverpool nas je preskocio. Bukvalno iako je i Liverpul lose startao sezonu kao i mi, ipak je vidljiva razlika u kvaliteti. Oni su npr sa igracem manje toliko napadali i umalo preokrenuli Palace, evo i veceras protiv Newcastle pobjeda u 98. minuti. 

Tek je pocela sezona, tako ste pricali i za Everton ili ko je ono bio prvi poslije par kola prosle ili prije dvije sezone. Arsenal je odigrao protiv katastrofalnih ekipa. Sljedeca im United u prelosoj formi, imaju i srece sa rasporedom. Chelsea je isto trebao biti u vrhu, da je Tuchel normalan.

Kako sa sigurnoscu kazes kako ce Arsenal pasti i kako je trebalo da budemo u vrhu pomislio bi covjek da su oni bogalji kojima se posrecilo pet meceva, a kod nas naopako. Nije Arsenal sam, imas ti i drugih timova, a pogotovo sto imas dva koji su definitivno jaci od nas.

Sto se tice Uniteda u losoj formi mislim da nam je realnije da se poredimo sa njima.

5 hours ago, ker said:

Kako sa sigurnoscu kazes kako ce Arsenal pasti i kako je trebalo da budemo u vrhu pomislio bi covjek da su oni bogalji kojima se posrecilo pet meceva, a kod nas naopako. Nije Arsenal sam, imas ti i drugih timova, a pogotovo sto imas dva koji su definitivno jaci od nas.

Sto se tice Uniteda u losoj formi mislim da nam je realnije da se poredimo sa njima.

Pa protiv fulhama jeste npr. Sta su igrali, protiv palacea, ville, leicestera (od kojih smo mi bili bolji sa 10 igraca) i bournemoutha. Tu da ti se i ne posreci pobjedjujes, jer su kurcina ekipe.

Ne može se porediti Arsenal sa Evertonom od prošle sezone. Arsenal je na svakoj utakmici bio bolji suparnik i zasluženo pobijedio. Pored toga imaju i kvalitetan igrački kadar i za takvu ekipu nije nikakvo iznenađenje da poveže 5 pobjeda protiv ekipa iz sredine i donjeg dijela tabele. Prošlosezonski Everton je i tada imao kadar na sličnom nivou kao i sada i ne znaju ni sami kako su pobijedili tih par utakmica na početku. Da ih nisu dobili kasnije bi ispali.

Protiv koga smo to mi igrali? Southampton i Leeds sa novim, mladim i neiskusnim ekipama, kandidati za ispadanje, najgori Everton ikada i Leicester protiv kojeg je igrao i Arsenal. Činjenica je da Arsenal trenutno izgleda bolje od nas, ali će imati i padove tokom sezone zbog kojih će ponovo biti daleko od borbe za titulu. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.