Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

1. City

2. Chelsea

3. United

4. Wolverhampton

5. Liverpool

6. Tottenham

7. Leicester

Ispadaju: WBA, Aston Villa, Newcastle United

Ne usudjujem se napisat da ce Chelsea osvojiti, ali ako kliknu pojacanja odmah, smatram da imamo ogromne sanse.

Takodjer, ubjedjen sam da Liverpool nece osvojiti, mislio sam da ce se pojacati, medjutim nista. Sa istom ekipom cetvrtu godinu za redom, nece nista dobiti. Cak im je i Arsenal uzeo comunity shield.

Ako City dovede stopera jakog, bit ce vjerovatno prvi Favorit.

Neka bude moja prognoza

1. City
2.Chelsea
3.Liverpool
4. United

Ispadaju Villa, Brighton i WBA.

1. City

2. Chelsea

3. United

4. Wolverhampton

5. Liverpool

6. Tottenham

7. Leicester

Ispadaju: WBA, Aston Villa, Newcastle United

Na osnovu cega smatras da ce Liverpul biti na cak 5. mjestu? Ajde, shvatam da se nisu pojacali, da ce im vazni igraci biti na africkom kupu nacija dio sezone, ali opet 5.? I to United i Wolverhampton ispred njih? Na osnovu cega tako mislis?

Na osnovu cega smatras da ce Liverpul biti na cak 5. mjestu? Ajde, shvatam da se nisu pojacali, da ce im vazni igraci biti na africkom kupu nacija dio sezone, ali opet 5.? I to United i Wolverhampton ispred njih? Na osnovu cega tako mislis?

Očekujem pad, 3 sezonu da ić na preko 90 bodova nema šanse. Mislim da će doć i do zasićenja i pada motivacije. Vidjelo se i na kraju prošle sezone i sad u superkupu da od kad su osvojili da su se opustili. Nisu ništa kupovali a iskustvo (koje smo i sami osjetili) govori da ako ništa ne kupuješ nakon što osvojiš to ne završava dobro. Uz to, prošle sezone su imali i nešto sreće koja će doć na naplatu. E sad, možda je 5 mjesto malo pretjerano ali takvi padovi uglavnom dolaze strmoglavo, kad krene lošija serija rezultata onda jednostavno upadneš u krizu i sve gubiš i tu onda više nije bitna ni kvaliteta ni ništa nego psihološka strana. Oni su ekipa koja je već 4 godine na okupu bez pravih osvježenja, isti trener, osvojili sve definitivno imaju potencijal za takav pad, a konkurencije u premu za to također ima dovoljno.

Očekujem da će počevši porazom od Leedsa krenit očajno, kasnije će se naravno dignit (ipak je kvaliteta na njihovoj strani) ali bit će prekasno za upast u top4. Lako naravno moguće da i iščupaju top4, ali zbog konkurencije sam išao na rizik da neće, United je imao odlično formu u kraj prošle sezone, bruno ih je značajno ojačao, i ipak ima tu overall dosta kvalitete... A za Wolverhampton imam dobar osjećaj, fino su složena ekipa, ok su kupovali...

Pa vidi, nije da se ne slazem s tobom. Ali mislim da je 5. mjesto pretjerano. Ipak ce ako nista na suhi kvalitet biti bolji od toga. Nije da ne bih volio da si ti u pravu, ali mislim da su ipak dovoljno kvalitetni da budu iznad 5. mjesta. 

Haj stavit ću i ja sve:

1. City

2. Liverpool

3. Chelsea

4. United

5. Tottenham

6. Arsenal

7. Leicester

8. Wolves

9. Everton

10. Southampton

11. Newcastle

12. West Ham

13. Brighton

14. Leeds

15. Burnley

16. Sheffield

17. Crystal Palace

18. Aston Villa

19. Fulham

20. WBA

Ovi razmaci su gdje očekujem veću razliku

Zanimljivo prvih 25 minuta, par lopti u dubinu i Liverpulovi se nazad gube ko pjetlici. Samo Leeds nema koga da utrci kad treba, Bamford je drugoligaski igrac. Plus nazad primaju prelako golove.

Ma Bamford je sretan što ima prilika na bacanje, nigdje drugo ne bi mogao zabiti više od 10-12 golova.Rodrigo će njima biti ekstra, šteta samo što nisu doveli i Bena Whitea iz Brightona. 

Jao debilcine ove spanske, majku ti glupu jebem platis ga 30 miliona i covjek ovo napravi u prvoj utakmici

Ma mrs u picku materinu

Izgleda drzi Liverpula nafaka koju su imali i u mnogim tekmama prosle sezone
Citam “generale posle bitke” i pljuju po Bielsi i Leedsu. Spika im ne mogu oni ovakvom igrom i sistemom u Premier ligi. Idi navijajte za Burnley i WBA jebem ti fudbal vise i ko ga sve gleda.

Citam “generale posle bitke” i pljuju po Bielsi i Leedsu. Spika im ne mogu oni ovakvom igrom i sistemom u Premier ligi. Idi navijajte za Burnley i WBA jebem ti fudbal vise i ko ga sve gleda.

I ne mogu.. ali protiv Liverpoola, protiv njih ni mi ne možemo. Ali protiv većine ekipa se može. Da su 10:0 izgubili ne bih promijenio mišljenje.

Ma svaka cast Leedsu, nema sta. Odigrali su maksimalno. Ipak su oni tek iz druge lige dosli.

Ali definitivno, Liverpool ako se ne pojaca i to na par pozicija ove godine im je 3. mjesto plafon.
Imao je i Leeds nafake, 3 suta u okvir 3 gola, greska Van Dijka, jebi ga ali opet jako su dobra ekipa.

Ne znam sto im ovi nasi ne ponude Barkleya i stopera jednog, bas bi im dobro dosli, Barkley je trkač dobar, fizički jak, odličan upgrade bi im bio, također jedan ball playing stoper

Odbrana Liverpoola još na godišnjem, možda nije loše što tako brzo igramo protiv njih. Naravno, treba prvo pogledati u kakvom smo mi stanju. Kod Leedsa najveći momenat oduševljenja mi je bio Phillipsov pas kod prvog gola. Rodrigo i Koch, 2 nova igrača, napravili penale. Vidi se da su novi.

Ma glup je Barkley za Bielsinog fudbala, njemu daj da napuca loptu s 20 metara i to je to. A za štopera, hamco je danas govorio Tomoriju bi pomoglo i naučio bi stvari i slažem se.

Mučna utakmica Torenhem i Everton, moglo je tu još par gola sigurno da padne da nisu tolko neki promašivali(Ričarlison) ili što je Pikford skidao par dobrih šuteva

ali koji hvalospevi o Rodrigezu:D jbt lik ni kriv ni dužan ispade "potencijalno" najveće pojačanje na ostrvu 

i da mi je znati samo kako po komentatorima SK igraju isto sad i ranije ovi iz Totenhema

Višković je bio komentator. Za prvo poluvrijeme je rekao da je Tottenham imao bolje prilike, a tamo Richarlison imao prazan gol. Kaže da je Tottenham i bolji pod Mourinhom, jer su samo 3 kluba osvojila više bodova od njih otkako ih je on preuzeo. Pa imao je i Pochettino period od dvije godine kada niko nije uzeo više bodova od njih. Svaku grešku Ndombelea je posebno naglašavao. Rekao je to za Jamesa da će biti najveće pojačanje koje je iko doveo, pa šta je sa našim pojačanjima.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.