Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Samo pogledajte naše prognoze sa početka sezone na ovoj temi i sve će biti jasno.

Tottenham i Arsenal su baš podbacili, od ostalih klubova najviše su podbacili West Ham, Watford i Bournemouth.

Iznad očekivanja smo odigrali mi i Leicester, a od ostalih Sheffield, Burnley i Southampton.

Ostalo manje više očekivano, 1-2 pozicije gore-dole.
Ja bih čak rekao da smo mi odigrali u skladu sa očekivanjima što se tiče bodova, ostali su gadno podbacili. Ali nećemo se žaliti, prezadovoljan sam

Ma gotov je Bormut, odlaze najbolji igrači, mislim da ih ceka ispadanje i iz Championshipa. Sada je sve do vlasnika. Uzeli su fine pare za Akea, za Frasera su izvisili. Vidjecemo

Mislim da su Bruks i Ramsdejl sledeći koji odlaze.
Takođe mislim da i Noric očekuje ista sudbina,što se tiče odlazaka najboljih..

Norwich je vec u pohodu dovodjenja novih mladih igraca, tako da im nece biti toliki problem.

Nece kurac, kao da je lako ubosti dobrog mladog igrac.

Bormut mi je zaista enigma ove sezone bio, dosta dobra ekipa, mislim da su bolji i od Ville i od Brajtona, Newcastlea... ali eto splet okolnosti, da su pare koje su dali liverpoolu uložili u jednog dobrog defanzivca i napadača bolje bi prošli.

Mislim da ih čeka ono sto i svaki mali, manje popularan klub poslije ispadanja. Moguća patnja u Championshipu, povratak u League 1 mozda....

Plus, otišao je i Eddie...

Za Norwich manje strahujem ipak su oni veci i popularniji klub od Bormuta

Nije lako ubosti, ali je Norwich unazad deceniju pokazao da zna da ubode. I ja mislim da je Bournemouth kvalitetniji od bar 5 timova u ligi, Lerma je ove sezone baš bio očajan, L. Cook još gori. Fraser nije puno igrao, prvo bio povrijeđen, poslije mu se nije igralo. Brooks povrijeđen skoro čitavu sezonu, kad se vratio nije bilo to to. Callum Wilson isto nije bio u nekoj formi, a Solankea je previše forsirao. Odbrana standardno loša. Njih je izbacilo to što su izgubili zaredom od svih konkurenata, nisu smjeli sebi to dozvoliti.

Po imenima tu su negdje. Odgovorno tvrdim, United vec sad ima veoma jaku ekipu, da imaju boljeg trenera od Olea, oni bi bili bolji od nas 20 bodova. 

Pulisic Werner Ziyech
Havertz

Rashford Martial Sancho
Bruno

Ko je bolji :D
Znam da je tesko ovako predictati ali recimo da se svi uklope i da ne flopa niko od novih pojacanja

Predictati? Koji si ti anglosrbin jbt :D

Inače Junajtedovi imaju više iskustva u igranju PL pa neka njima mala prednost.

Ali ako Timo počne da pogađa u serijama mogu Ole i Junajted samo da gledaju i pate.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.