30. juli 2020.6 god. comment_298499 Mada je u zadnjih sezonu dvije u padu forme i igre generalno Prijavi
30. juli 2020.6 god. comment_298514 Kako je jebena tekma bila, Fulham stvara prilike a Cardiff iz nekig guzvi, odbijenaca zabija i stvara haos u kaznenom. Na kraju mogli i do produzetaka. Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298554 https://twitter.com/LDNFootbalI/status/1287430919255711744?s=20 Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298566 Samo pogledajte naše prognoze sa početka sezone na ovoj temi i sve će biti jasno. Tottenham i Arsenal su baš podbacili, od ostalih klubova najviše su podbacili West Ham, Watford i Bournemouth. Iznad očekivanja smo odigrali mi i Leicester, a od ostalih Sheffield, Burnley i Southampton. Ostalo manje više očekivano, 1-2 pozicije gore-dole. Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298568 Ja bih čak rekao da smo mi odigrali u skladu sa očekivanjima što se tiče bodova, ostali su gadno podbacili. Ali nećemo se žaliti, prezadovoljan sam Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298792 Možda ima boljih trenera od njega, ali za voditi Bournemouth ne postoji. Bio im je kapiten, skoro čitav život igrao tamo, uveo ih iz League Two do prve lige u 2 mandata. Želim mu neki West Ham ili Crystal Palace. Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298825 Ma gotov je Bormut, odlaze najbolji igrači, mislim da ih ceka ispadanje i iz Championshipa. Sada je sve do vlasnika. Uzeli su fine pare za Akea, za Frasera su izvisili. Vidjecemo Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298831 Ma gotov je Bormut, odlaze najbolji igrači, mislim da ih ceka ispadanje i iz Championshipa. Sada je sve do vlasnika. Uzeli su fine pare za Akea, za Frasera su izvisili. Vidjecemo Mislim da su Bruks i Ramsdejl sledeći koji odlaze. Takođe mislim da i Noric očekuje ista sudbina,što se tiče odlazaka najboljih.. Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298834 Ima puno kandidata za rasprodaju: Bournemouth: Ramsdale, Ake, Rico, Billing, Brooks, Fraser (besplatno), King, Wilson Norwich: Aarons, Godfrey, Lewis, Buendia, Cantwell, Pukki Watford nema previše interesantnih igrača jer je većina u godinama, ali tu su Sarr, Doucoure, Deulofeu. Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298836 Norwich je vec u pohodu dovodjenja novih mladih igraca, tako da im nece biti toliki problem. Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298841 Norwich je vec u pohodu dovodjenja novih mladih igraca, tako da im nece biti toliki problem.Nece kurac, kao da je lako ubosti dobrog mladog igrac. Bormut mi je zaista enigma ove sezone bio, dosta dobra ekipa, mislim da su bolji i od Ville i od Brajtona, Newcastlea... ali eto splet okolnosti, da su pare koje su dali liverpoolu uložili u jednog dobrog defanzivca i napadača bolje bi prošli. Mislim da ih čeka ono sto i svaki mali, manje popularan klub poslije ispadanja. Moguća patnja u Championshipu, povratak u League 1 mozda.... Plus, otišao je i Eddie... Za Norwich manje strahujem ipak su oni veci i popularniji klub od Bormuta Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298853 Nije lako ubosti, ali je Norwich unazad deceniju pokazao da zna da ubode. I ja mislim da je Bournemouth kvalitetniji od bar 5 timova u ligi, Lerma je ove sezone baš bio očajan, L. Cook još gori. Fraser nije puno igrao, prvo bio povrijeđen, poslije mu se nije igralo. Brooks povrijeđen skoro čitavu sezonu, kad se vratio nije bilo to to. Callum Wilson isto nije bio u nekoj formi, a Solankea je previše forsirao. Odbrana standardno loša. Njih je izbacilo to što su izgubili zaredom od svih konkurenata, nisu smjeli sebi to dozvoliti. Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298863 Pulisic Werner Ziyech Havertz Rashford Martial Sancho Bruno Ko je bolji :DZnam da je tesko ovako predictati ali recimo da se svi uklope i da ne flopa niko od novih pojacanja Prijavi
4. august 2020.6 god. comment_298869 Po imenima tu su negdje. Odgovorno tvrdim, United vec sad ima veoma jaku ekipu, da imaju boljeg trenera od Olea, oni bi bili bolji od nas 20 bodova. Prijavi
4. august 2020.6 god. comment_298879 Pulisic Werner Ziyech Havertz Rashford Martial Sancho Bruno Ko je bolji :D Znam da je tesko ovako predictati ali recimo da se svi uklope i da ne flopa niko od novih pojacanja Predictati? Koji si ti anglosrbin jbt :D Inače Junajtedovi imaju više iskustva u igranju PL pa neka njima mala prednost. Ali ako Timo počne da pogađa u serijama mogu Ole i Junajted samo da gledaju i pate. Prijavi
4. august 2020.6 god. comment_298951 Predictati? Koji si ti anglosrbin jbt :D Inače Junajtedovi imaju više iskustva u igranju PL pa neka njima mala prednost. Ali ako Timo počne da pogađa u serijama mogu Ole i Junajted samo da gledaju i pate.I mene nervira kada tako ubacim neku rijec ali omakne se jebi ga Prijavi
5. august 2020.6 god. comment_298961 A što je Sane otišo iz Sitija, on mi je bio dobar igrač baš?, i koja je to dosada jbt, ideš ti u Bajern Fulam prošo posle produžetaka Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.