Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

A što je Sane otišo iz Sitija, on mi je bio dobar igrač baš?, i koja je to dosada jbt, ideš ti u Bajern

Fulam prošo posle produžetaka

Nije želeo da sedi na klupi.
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Čestitke Mitroviću velikom navijaču Chelsea. Sjećam se kad je 2012. imao sliku na fb "Pola čovek, pola zver" sa Drogbom.

Hojbjerg je vazio za jednog od najvecih talenata Bayernove alademije i taman kad je trebao da se bori za prvi tim dosao je Guardiola na mjesto trenera i otpisao ga, zatim i prodao. Dobar je to igrac, velika radilica a nije toliko los ni s loptom u nogama.
Joj ove Manchester United propagande.. Stavilo kandidate za Young player of the year, 3 njihova i nijedan nije Wan-Bissaka. Rashford ok, i treba da bude tu. Ali Martial ima 25 godina, ovo kao Walcott nekada, vječito mlad, a od Greenwooda (ako ne gledamo godine nego učinak) je bilo boljih.

Od naših imaju Mount i Pulišić. Arnold osvaja sigurno.

Ma Liverpool jednostavno hoce da ovaj net spending na kraju bude tu na nuli. Ne planiraju nesto trošiti previše, Norwich ih je ispalio za onog svog klinca, tražili su im 20 milki. Njima je to previše.

Vjerujem da će se pojačavati samo kako prodaju nekoga, prodali su Lovrena, Grujić, Wilson i Shaqiri su sledeći vjerovatno.

Liverpool doveo beka iz Grčke za nekih 15 miliona eura da bude rezerva Robertsonu. City bi na njihovom mjestu uzeo Chilwella za 80.

Mi bismo izvisli za tog iz Grcke jer smo samo nudili 5 miliona i onda bismo doveli nekog iz Championshipa za 20.

Ne djeluje mi skoro mogućim da će itko skinuti onaj naš rekord od 15 primljenih golova u sezoni, to je možda i najteži rekord za skinuti trenutno. Koji je beton bila ta ekipa...

Ne djeluje mi skoro mogućim da će itko skinuti onaj naš rekord od 15 primljenih golova u sezoni, to je možda i najteži rekord za skinuti trenutno. Koji je beton bila ta ekipa...

Data smo mi bukvalno hackovali igricu, dosta ekipa je tada imalo 2-3 superstara, neko mozda nabere 5-6 superstar i star igraca, mi smo Odmah sve pokupovali i imali 10 all star igraca :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.