19. juli 2020.6 god. comment_297194 Dali otkaz treneru 7 dana do kraja prvenstva. Kad ih je već dosad vodio, što mu nisu dali još te 2 utakmice.Zato sto su stoka u tom pogledu i ocekuju da onaj krš od tima ostvari neke rezultate, sama sreca ce ih ostaviti u PL Prijavi
19. juli 2020.6 god. comment_297198 Ostat će jer su Villa i Bournemouth gori od njih, samo zbog toga. Prijavi
19. juli 2020.6 god. comment_297268 Murinjova klasika, samo sto su ovaj put ubitacni na kontrama bili. Leicester se raspada u komade izgleda, ali volio bih da smognu snage nekako i budu ispred Uniteda a iza nas na kraju. Prijavi
19. juli 2020.6 god. comment_297275 Stvarno ova odbrana Leicestera bez Pereire, Chilwella i Soyuncua nije ista, a vidi se i da fali Maddison. Nadam se da će West Ham odraditi svoj posao protiv Manchestera. Prijavi
19. juli 2020.6 god. comment_297278 Stvarno ova odbrana Leicestera bez Pereire, Chilwella i Soyuncua nije ista, a vidi se i da fali Maddison. Sreća pa u Chelseaju ima dosta širine, povrede se Alonso, Zouma, i Rudiger, zamene ih Emerson, Christensen, Tomori, i ne primetiš razliku. :D Prijavi
19. juli 2020.6 god. comment_297305 Trebamo na kraju sezone rangirati odbrambene igrače u klubu. Sramota je bilo koga staviti na prvo mjesto. Prijavi
19. juli 2020.6 god. comment_297312 Trebamo 1 pobjedu u ove 2 utakmice da osiguramo LP, hvala agentu Mourinhu Prijavi
20. juli 2020.6 god. comment_297500 Da razjasnimo na vrijeme: 4 su mjesta koja vode u Ligu Prvaka i 3 koja vode u Ligu Europe. Ako Ligu Europe osvoji tim koji se nije kroz prvenstvo plasirao u Ligu Prvaka, onda je to dodatno mjesto u LP, a u LE onda idu samo 2 tima. Arsenal kao poražena ekipa u finalu ne dobija mjesto u Ligi Europe. Prijavi
20. juli 2020.6 god. comment_297511 Da razjasnimo nesto : Mi sa pobjedom u zadnja 2 kola idemo u Ligu prvaka. Manchester ako dobije West Hama, mi ako izgubimo od Liverpoola u zadnjem kolu Manchesteru dovoljan i minimalan poraz protiv Lestera da idu u LP. Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297560 pitam se samo šta bi Vulvsima više odgovaralo da igraju ili ne LE, vidim da je Totenhem tu blizu, pričam zbog nas u poslednjem kolu, kakav će stav imati dobro je svakako to što Lester i Junajted igraju medjusobno Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297561 Njima bi najviše odgovaralo da igraju Ligu Prvaka, što mogu ostvariti samo ako osvoje Ligu Europe. Odgovaralo bi im da igraju Europu u svakom slučaju. Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297563 Aha, ja sam na to i zaboravio a tek sad vidim da oni igraju i ove godine LE Eto, covek svaki dan nesto nauci Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297566 Tako je igraju uzvrat protiv Olimpyakosa, tamo je bilo 1:1, ko zna mozda u zadnjem kolu budu odmarali ekipu za uzvrat. Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297570 Tako je igraju uzvrat protiv Olimpyakosa, tamo je bilo 1:1, ko zna mozda u zadnjem kolu budu odmarali ekipu za uzvrat. Čisto sumnjam, nećemo ni mi odmarati ekipu za finale kupa. Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297581 Bice zanimljiva i ta Liga Europe. Mogli bi englezi to napraviti gledivim. Junajted ako ispusi, Wolwesi ce to isto ganjati plus znam da je tu Roma jos oni su ga isto ispusili za ls. Leverkuzen isto tako, eto vec 4 dobre ekipe Moglo bi i to takmicenje zivnuti Prijavi
22. juli 2020.6 god. comment_297590 Vrhunski im je bio potez kad su uveli da prvak ide izravno u LP, time je poprilično ovo natjecanje dobilo na važnosti i zanimljivosti (na EL mislim) Prijavi
22. juli 2020.6 god. comment_297598 Veceras dva X-a i zvanicno smo u LP cini mi se Tačno, nije čak ni nerealno. West Ham konačno igra dobro i ne vjerujem da će se predati, Antonio i Souček zabijaju kao ludi, a i Moyes bi da se pokaže protiv Uniteda. Također se i Riceu igra Liga Prvaka sljedeće sezone ;) Prijavi
22. juli 2020.6 god. comment_297599 tako je bre, još teorija zavere na kraju a sve u našu korist :fantom: Prijavi
22. juli 2020.6 god. comment_297605 Kako Villa sinoc naguzi Arsenala, drago mi je baš i drago mi je što je Watford razgužen. Pravo jebena borba za opstanak, svi imaju šanse, nadam se da će Bormut razguziti Evertona (sa njima igraju čini mi se) te kiksu Watforda ili ako ništa da Villa ostane u Ligi pa da za Grealisha uzmu brdo para. Prijavi
22. juli 2020.6 god. comment_297610 Ja bih najviše volio Bournemouth da ostane od ove 3 ekipe. Baš su mi postali dragi kroz ove godine. Watford mi je malo dosadio i ne bi mi bilo žao ako ispadnu, pogotovo jer su Pearsona otpustili. Villin tim mi nije nešto posebno atraktivan, uz par igrača koji su izuzetak, ali je to ipak Aston Villa i tu im je mjesto. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.