Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Luka Modrić (Hrvatska, 1985)

Istaknuti odgovori

[quote name='stifmeister' timestamp='1337159822' post='49100']E moj Villas Boas, ti pricas jos konfuznije od samog AVBa. Prvo kazes ako ode iz Totanica da ga ne treba u Chelseaju, a onfa na kraju kazes da bi ga htio u Chelseau. Odluci se[/quote]

krivo si me shvatio... htio sam rec da ako vec ne bude dosao u chelsea neka ide u bilo koji klub samo ne u man city...

jer me nebi cudilo da je zapeo city-u za oci i da ga oni zele dofurat k sebi.... ali iskreno se nadam da ce doc kod nas jer nam je takav jedan igrac prijeko potreban...
  • Odgovori 796
  • Pregledi 51,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='stifmeister' timestamp='1337161457' post='49105']A vidjet cemo, pare rade cuda a City ih ima na pretek. Eno citam van persiu navodno nude 220.000 funti tjedno [/quote]

ma to sto oni rade je vec postalo debelo preseravanje... :/ nisam za to da se uvodi FFP ali nakon ovakvih city.evih ponuda pocinje mi se svidjat ta ideja... :/
Ako ga i budemo zeljeli dovest, trebaju bit realni i pokusat ga dovest za neku realnu cijenu, pocnu li opet one gluposti o 40 milijuna eura, funti, svejedno je, onda to treba presjec u korjenu i okrenut se drugim igracima a ne njemu.. Vjerujem da mu je cijena pala s obzirom na pokazane igre zadnjih vremena i valjda je se i onaj tupavi Levy malo razbistrio
vala tamam je i o modricu napuhali su mu cijenu ko da je jedini igrac pregovarali smo prosle godine citav prijelazni rok i opet nije doso zali boze sto ispustismo onog pastorea momak je igracina
Ne pita se Luka ništa, barem smo to naučili prošlog ljeta kad je jasno i glasno stavio do znanja da hoće u Chelsea ali mu nisu dali. Za 20-ak miliona sada može, sve iznad vozdra. :)
[quote name='chelseathebest' timestamp='1337173242' post='49135']
Židov se zajebo kad ga nije prodao nama za 40 milijuna eura...teško da će sada netko te pare dati za njega (osim eventualno City-a)
[/quote]
Da ga je pustio da ide, odma bi za njim krenuo Bale, mozda Lennon. Raspali bi se, morao ga je zadrzati po svaku cijenu.
Nece ga ni sad pustiti ispod 30 mil sigurno.
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1337177847' post='49163']
Pa da... Ipak se kvaliteta igraca ocjenjuje samo po golovima i asistencijama... O.o
[/quote]

Daleko od tog. Pogledaj moje prijasnje postove na ovoj temi pa ces se uvjerit u suprotno. Al kazem da igrama ove sezone, pogotovo u drugom dijelu, nije pokazao da vrijedi 30 milijuna eura. On kvalitetan jeste i to stoji, ali ne moze se od stare slave zivjeti, forma mu je drasticno opala, u vecini utakmica Modric nije bio taj pokretac Tottenhama kao sto je bio recimo prosle sezone, mozda bas zbog tog sto je cijelu sezonu igrao, sto ga Harry nije rotirao, uostalom kao i sve igrace. Bilo kako bilo, njegova realna cijena trenutno je negdje 20 milijuna, 25 u vrh glave.
[quote name='Brane' timestamp='1337178594' post='49167']

Daleko od tog. Pogledaj moje prijasnje postove na ovoj temi pa ces se uvjerit u suprotno. Al kazem da igrama ove sezone, pogotovo u drugom dijelu, nije pokazao da vrijedi 30 milijuna eura. On kvalitetan jeste i to stoji, ali ne moze se od stare slave zivjeti, forma mu je drasticno opala, u vecini utakmica Modric nije bio taj pokretac Tottenhama kao sto je bio recimo prosle sezone, mozda bas zbog tog sto je cijelu sezonu igrao, sto ga Harry nije rotirao, uostalom kao i sve igrace. Bilo kako bilo, njegova realna cijena trenutno je negdje 20 milijuna, 25 u vrh glave.
[/quote]
Slazem se u potpunosti s tobom .
[quote name='Brane' timestamp='1337178594' post='49167']

[/quote]

iskreno... mozda jednim dijelom jesi u pravu ali opet forma mu nije tako drasticno pala kako ti pises... barem ne u mojim ocima... jer svaku utakmicu koju sam ga gledao u dresu tottenheama on me je odusevljavao svojim preciznim passovima, dubinskim loptima, okretanju strane itd. itd.. mozda smo svi mi vise ocekivali od njega ali on nije takav tip igraca... on nije igrac koji ce imat puno golova ili asistencija on je jednostavno onaj tip igraca koji ce sam zapocinjat akcije i koji ce lomit protivnike na svom terenu i dizat razinu igre cijele momcadi daleko od suparnicog gola, i uzimajuci sve to u obzir ipak sam od njega ocekivao malo vise asistencija... al s druge strane, nista vise nismo ni mogli od njega ocekivat... pogotovo nakon onakvog burnog ljeta i mogu to slobodno reci prisilnog zadrzavanja u tottenheamu... nakon toga htio on to priznat ili ne, ta cijela situacija oko njega je itekako djelovala na njegovu psihu a potom i na igru... i slazem se nije to bio igrac na onoj razini kao sto je bio predhodnih godina jer je prije imao konstantnu formu dok ove godine mu je forma malo lutala... ali ako on dodje u Chelsea vjerujem da ce se ponovo preporoditi jer ce ponovo imat razlog za izgaranje na terenu i za dokazivanje... dok je u Tottenheamu svoju klasu dokazao i dao je sve sto je imao za njih i vise se nema tog motiva da se pruzaju takve partije... ;)

a sto se cijene tice... kao sto je kolega iznad mene rekao, di danas mozes kupit igraca po normalnoj cijeni.. nigdje... a i da modric vrijedi 20-25 milijuna i da je tolko losiji nego prosle sezone ne vjerujem da bi mu porasla cijena s pocetka sezone i onih 33 milijuna na sadasnjih 39 milijuna... ;)
Malo starija vijest ali me nasmijala
[url="http://news-bar.hr/sport/luka-modric-nikad-blize-chelseaju-na-kiosku-ispored-stampford-bridge-kupio-hot-dog/"]Luka Modrić nikad bliže Chelseaju: Na kiosku ispred Stampford Bridgea kupio hot dog[/url]
[quote name='stifmeister' timestamp='1337257417' post='49375']
Malo starija vijest ali me nasmijala
[url="http://news-bar.hr/sport/luka-modric-nikad-blize-chelseaju-na-kiosku-ispored-stampford-bridge-kupio-hot-dog/"]Luka Modrić nikad bliže Chelseaju: Na kiosku ispred Stampford Bridgea kupio hot dog[/url]
[/quote]

hahahaha xD
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1337244247' post='49351']
a sto se cijene tice... kao sto je kolega iznad mene rekao, di danas mozes kupit igraca po normalnoj cijeni.. nigdje... a i da modric vrijedi 20-25 milijuna i da je tolko losiji nego prosle sezone ne vjerujem da bi mu [u]porasla cijena s pocetka sezone i onih 33 milijuna na sadasnjih 39 milijuna... ;)[/u]
[/quote]

Izvor? Transfermarkt jel? Stvarno realno, nema sta ;)
[quote name='Brane' timestamp='1337260685' post='49385']

Izvor? Transfermarkt jel? Stvarno realno, nema sta ;)
[/quote]

pa trenutno s stanjem u kojem je trziste... da, realna je cijena... pa ne slaze transfermarkt vrijednost igraca samo po kvaliteti koju pruza na terenu nego i po potraznji za uslugama tog igraca... (sto se usluga tice tu bi terry trebao bit najvrijedniji xD ) .... a kad zbrojimo njegovu igracku kvalitetu i jos k tome da se navodno za njega potezu oba manchastera, psg i chelsea... onda da... to mu je neka nazovimo to realna cijena... pa dragi ljudi... pratite malo trziste... vremena se mjenjaju... nekad su se takvi igraci prodavali za 10-15 milja danas za 30-40... trziste je poludjelo i ovi strucnjaci koji znaju vise i od mene i od tebe i od nas svih skupa vajda znaju bolje od nas i vajda su realniji od nas...
Jednim dijelom si cak i u pravu. Zelio sam reci da, ukoliko pocne Levyeva ludorija o pustim milijunima kao proslog ljeta, odmah odustanemo od tog transfera i na vrijeme kupimo igraca koji ce pomoci timu, a ne ko prosli put Meirelesa se kupilo eto samo zato jer nisu uspjeli nikog drugog dovest, a racunali su da dovedu ( bar sam ja takav dojam dobio ).. Ponudit nekih 20 milja za njega, ako odbiju ponudit 25, ako doÄ‘e dobro došao, ako ga ne budu željeli pustit dignit ruke od Modrica i dovest nekog drugog dok ne bude kasno, a ne dovodit škart igrače ( ne kažem da je Meireles škart, al na pocetku prijelaznog roka sumnjam da je itko iz nase uprave i pomislio na njega )
Ako i Modric zavrsi kod nas vjeruj da nece doc za manje od 35 milja... Ipak zidov je zidov xD ali nadan se da ce odma na pocetku rijesit njegov status pa ako zele neka ga puste a ako ne da se mi okrenemo k drugim igracima...
Modrić je tip igrača koji je u našim redovima bar što se tiće sredine terena prijeko potreban. Današnje tržište i pojedini presjednici pa čak može se reći i cijela uprava kvare ovu umjetnost koja se naziva "Nogomet", samim preseravanjem i dizanjem igrača u nebo činivši ih nedokučivim i previše skupim. Sam primjer jeste Luka Modrić i presjednik Levyev ...
Modrić je vrhunski igrač i sve na stranu ali njegova cijena je pretjerana, on makasimalno košta oko 25 -30 mil. ali sve preko je previše. Okrenit se njemu u prijelaznom roku ako ne onda ima igraća kao što su [b]Gotze[/b] (on bi došao kada bi ponudili Maloudu i 15-20 mil.)?!
[url="http://www.24sata.hr/nogomet/the-sport-review-i-opta-luka-najbolji-veznjak-premiershipa-266446"]http://www.24sata.hr/nogomet/the-sport-review-i-opta-luka-najbolji-veznjak-premiershipa-266446[/url]

evo jedan zanimljiv clanak... je da je iz 24 sata koji pisu 90% gluposti i neprovjerenih informacija ali ipak vjerujem da je ovo provjereno i tocno... i ovi podaci pokazuju da Modric ipak nije ovu sezonu tako lose odigrao kako mi svi mislimo ... ;)
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1337349791' post='49631']
[url="http://www.24sata.hr/nogomet/the-sport-review-i-opta-luka-najbolji-veznjak-premiershipa-266446"]http://www.24sata.hr...iershipa-266446[/url]

evo jedan zanimljiv clanak... je da je iz 24 sata koji pisu 90% gluposti i neprovjerenih informacija ali ipak vjerujem da je ovo provjereno i tocno... i ovi podaci pokazuju da Modric ipak nije ovu sezonu tako lose odigrao kako mi svi mislimo ... ;)
[/quote]

Ovo 24 sata prenosi samo iz eng. medija, citao sam ovo i vjerujem da je tako.. Statistika je tu i ne mozemo pred njom sklapati oci. ALI! ako ima npr. najvise tocnih dodavanja, ne mora znacit da je najbolji.. Racunaj na dodavanja nazad prema obrani od kojih vecina nema nikakve koristi. I dalje stojim iza onog sto sam rekao, a to je da je Modric ove sezone daaleeko od igara koje je pruzao prosle sezone te da s obzirom na to njegova cijena ( stvarna cijena, a ne ona sto ju ludi Levy namece ) nije ni blizu tih 35 - 40 milijuna ;)
Opet kazem, pad forme Modrica al i cijelog Tottenhama lezi u Redknappu po meni. On je cijelu sezonu igrao sa skoro istim sastavom, premalo je rotirao i odmarao igrace.
Ma Luka je odlican igrac. Iako nije bio kao prosle sezone sljedece moze biti i bolji. Znamo da je zelio doci u Chelsea i kada je Levy odbio ponudu mozda je sve to utjecalo na njegove igre ove sozone. Mozda jednostavno nije imao toliko zelje i strasti da igra kao prosle sezone... Ja mislim da bi nas on itekako pojacao..
Ja mislim da je definitivno utjecalo na njega to sto nije dosao kod nas, iako je rekao da je presao preko toga i nisam bas siguran, a to sto mu je Levy napravio nije normalno, mislim da kad igrac javno izrazi nezadovoljstvo i zelju za odlaskom treba ga pustit

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.