Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Luka Modrić (Hrvatska, 1985)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 796
  • Pregledi 51,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Vise mi je pun kurac Modrica i njegovog bullshita. Mislim, mozete svi vi da krivite Levya sto je trazio brdo para (kao sto bi svaki normalan direktor uradio) ali je mogao Modric da se izdogovara sa njim. Mogao je da da transfer request. Mogao je milion i jedan stvari da uradi da predje kod nas a nije.

E sad, hoce da ceka dok se ne zavrsi prvenstvo pa onda tek da odluci. Jebi se. Ili jesi, ili nisi za Chelsea. Reci sada ili GTFO.

Znaci nema boljeg pojacanja za nas, a on jede govna. Pa valjda sto je ove godine popusio sa Tottenhamom je morao nauciti da transfer ne vredi oduziti. Sad nam ni ne treba, ali stvarno.

Toliko sam zeleo da ga vidim u nasem dresu, ali ovo je stvarno preterano.
[quote name='Wisey' timestamp='1337601968' post='50940']
Izgleda da nismo više zagrijani za njega. Sad nek se Spudsi udaraju nogom u guzicu sa 20 miliona kamoli tamo nekih 40. :)
[/quote]
Upravo to .

E moj Levy a i ti Luka sta uradiste od svojih "zivota" .
uh, što je ovaj njihovv Levy glup, misli dobiti 40milja a za tu svotu se kupi 1000x bolji igrač, npr. Hazard, Neymar, Hamšik, Cavani...
Sad mi je u glavi ona njegova izjava da je presretan sto je ostao u Tottenhamu jer Chelsea nije osigurao Ligu prvaka sljedece sezone.
Bitch please!
Rekao sam svoje, ZA njegovo sam dovođenje, 20-25 milki pljunit i os - nes.. iskreno nece mi biti zao ako ga ne dovedemo jer je ispao govno. Ima jos igraca osim njega, ni Cahill, ni Ramires, ni Luiz, ni Mata nisu bile svjetske klase i nisu trazene ovolike pare za njih, pa su se pokazali kao pun pogodak!
treba napravit najbolji potez i odustat od modrica da nas opet ne razvuce tri mjeseca natezanja,ima jos igraca nije jedini,svaka njemu cast igra on dobro al su mu napuhali cijenu makar za 15 miliona vecu,njegova realna cijena je 20 do 25 miliona
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1337616887' post='51054']
[url="http://sportske.jutarnji.hr/mirror-tvrdi--luka-modric-ce-ovoj-tjedan-od-levya-zatraziti-da-ga-proda-u-chelsea/1029471/"]http://sportske.juta...helsea/1029471/[/url]
[/quote]

Da ga sada primimo, ispascemo budale. Hazard hvala puno i sta ce nam Modric? Uostalom, KDB je igrao u sredini kao zver i vec ga imamo i jedno 6 godina je mladji. Nek' pocnemo da pravimo zvezde opet, a ne da ih kupujemo!

Ja sam mislio da Luka ima 24 god, i da je tako onda bi moglo, ali 26... ma batali.
Hahah citam sad kako ga Spudsi nece pustit ispod 40 milijuna funti.. Gadi mi se sve ovo, da se mene pita digao bi ruke od njeg
Roman jebucka sviju u mozak ovog ljeta. B) Navodno smo obnovili naš interes za hrvatskog Krojfa neformalnim pristupom Spudsima. :)
Druge informacije govore da će Luka po otvaranju prijelaznog roka tražiti transfer, ali pogledajte šta ludi alkos misli o tome:

[url="http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/9281159/Tottenham-Hotspur-midfielder-Luka-Modric-close-to-transfer-request-but-Harry-Redknapp-will-demand-50m.html"]http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/tottenham-hotspur/9281159/Tottenham-Hotspur-midfielder-Luka-Modric-close-to-transfer-request-but-Harry-Redknapp-will-demand-50m.html[/url]

:lol:

Ovaj lik je uglavnom pouzdan:
Dan Levene, na twitteru:
[color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]Major Chelsea rebuild under-way. Eden Hazard all but sorted. Hulk 90% complete. [/size][/font][/color][b]Talk of renewed interest in Luka Modric[/b][color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]. Interesting summer.[/size][/font][/color]
50 milja funti! Pa pola momcadi ti ne vrijedi toliko Harry pijanico. Opet kazem, ako mozemo dovest Luku za 20-25 milijuna eura - ja sam za.
Cisto sumnjam da nakon Hazarda i (najvjerovatnije) Hulka jos i Modrica dovedemo. :) Nije nam potreban,treba prostora za mladog McEachrena i Romeu-a
[quote name='EdvinTB' timestamp='1338396485' post='53886']
Cisto sumnjam da nakon Hazarda i (najvjerovatnije) Hulka jos i Modrica dovedemo. :) Nije nam potreban,treba prostora za mladog McEachrena i Romeu-a
[/quote]

njegova realna cijena je 30-35 milja i ni centa manje... i vrlo rado bi ga vidio u nasem dresu ali nekako 50 milja je puno previse... :/ do 35 milja, 40 milja uvrh glave, a ako ga onda ne puste nek si jebu mater...
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1338408779' post='53982']
njegova realna cijena je 30-35 milja i ni centa manje... i vrlo rado bi ga vidio u nasem dresu ali nekako 50 milja je puno previse... :/ do 35 milja, 40 milja uvrh glave, a ako ga onda ne puste nek si jebu mater...
[/quote]

Grijesis. Ne vrijedi toliko. 25 milijuna kapak. A to sto Levy glumi budalu je druga prica.
Hulk jedan 40 mil kosta i to jedva ce nekako nagurati da dadnemo toliko, za modrica bi dao 25 ( 20 realno al eto im 5 jos ) mil ako hoce hoce ako nece nek se puse..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.