Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Luka Modrić (Hrvatska, 1985)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 796
  • Pregledi 51,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Po meni bez obzira na sve ja bi doveo Lucasa Moura / http://en.wikipedia.org/wiki/Lucas_Rodrigues_Moura_da_Silva

i imaju informacije da - Chelsea je odlucio odvojiti 45 MIL. za Lucasa iz Sao Paula.. (fenomenalan igrač još mlad, a i bez obzira koliko košato nama su jako potrebi talenti, iako ih imamo previše, nije na odmet imati jos koju zvijezdu).

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o5jb0Nyj08M ;)

Po meni bez obzira na sve ja bi doveo Lucasa Moura / http://en.wikipedia...._Moura_da_Silva

i imaju informacije da - Chelsea je odlucio odvojiti 45 MIL. za Lucasa iz Sao Paula.. (fenomenalan igrač još mlad, a i bez obzira koliko košato nama su jako potrebi talenti, iako ih imamo previše, nije na odmet imati jos koju zvijezdu).

http://www.youtube.c...d&v=o5jb0Nyj08M ;)

Pa vidiš li ti bolan, kolike su to pare... Pa po meni bolje je onda Neymara dovesti za te pare, više je pokazao u istoj ligi.

Pa vidiš li ti bolan, kolike su to pare... Pa po meni bolje je onda Neymara dovesti za te pare, više je pokazao u istoj ligi.

Alooooooooooo ba -.-, nedajem ja pare nego Abramavich i ekipa, da se mene pita volio bi da dovedu Neymara, al nebi nam nista skoldilo ako dovedu i Lucas-a. :(

Alooooooooooo ba -.-, nedajem ja pare nego Abramavich i ekipa, da se mene pita volio bi da dovedu Neymara, al nebi nam nista skoldilo ako dovedu i Lucas-a. :(

Štaaa jeeeeeeee!!

Pa ako ti ne dadnes, nece ni oni dat. Budi siguraaaaaannnnnnnn

evo kao sto smo ocekivali da ce ubrzo novi clanci u vezi modrica i njegovog prelaska u chelsea to se pocelo i desavat... evo zadnjih dana citam u novinama kako Modric nije zadovoljan radom kluba, kako ga brine moguci odlazak Harry-a itd. itd.... i naravno kako bi zelio prec u chelsea... :)

covjek ima 26 godina i po mojem misljenju tek ulazi u najbolje godine... tako da vjerujem da njegovo pravo vrijeme tek dolazi...

a i igrac koji po transfermarktu vrijedi 33 milijuna eura mislim da je nerealno ocekivat nekakav drastican pad forme i lose igre... pogotovo od covjeka od 26 godina...

http://www.transfermarkt.de/de/luka-modric/profil/spieler_27992.html

a i dovodjenje scot parkera u tottenheam polako mi daje nadu da se zele odviknut od Luke i pustit ga za dobre pare u chelsea... ;)

• 1 mjesec kasnije...

Modrić neće htjeti u Chelsea. Što bi s Chelseajem u Europa ligu, kad s Tottenhamom može u Ligu prvaka?

poceo si pisat gluposti... kad je chelsea na pocetku sezone razvaljivao i pruzao dobre igre onda su bili carevi... a sad ih nakon par losih rezultata guras u ligu za bedaka... :/

Nakon one pobjede 5:0 nad Genkom svi su odmah pisali: Bravo majstori, sada cemo kidati, bla-bla... A evo kada smo u krizi odmah nenormalno pljuvanje i price: Ma idemo u Championship a Liga Evrope nam je san itd., sta da kazu fanovi Arsenala koji ne znaju kakav je osjecaj drzati trofej u rukama ili fanovi Liverpool-a koji PL nije osvojio 20 godina... Najlakse je pljuvati ali de malo suzdrzite se ako je moguce. Najlakse je gotiviti i navijati za klub kada sve ide po planu, ali treba biti uz klub i u ovakvim trenucima. ;)

poceo si pisat gluposti... kad je chelsea na pocetku sezone razvaljivao i pruzao dobre igre onda su bili carevi... a sad ih nakon par losih rezultata guras u ligu za bedaka... :/

Care moj post je bio sarkastiÄan, ironiÄan. Preozbiljno si ga shvatio ;) Takvo je stanje trenutno, ali ja vjerujem u nas. I kad smo na tablici peti i kad na tablici vodimo, samo jedan klub bodrimo! CFC - the religion.

Care moj post je bio sarkastiÄan, ironiÄan. Preozbiljno si ga shvatio ;) Takvo je stanje trenutno, ali ja vjerujem u nas. I kad smo na tablici peti i kad na tablici vodimo, samo jedan klub bodrimo! CFC - the religion.

ok ako je ironicno.... ali ako malo usporedimo igru i jedne i druge momcadi mislim da kolko god si bio ironican zapravo si u jednu ruku bio i u pravu... bas sam sada gledo drugo poluvrijeme protiv Aston Vile... Tottenheam ih je u potpunosti nadigrao... i mocno izgledaju Spursi... u vezi imaju modrica, parkera i van der varta u napadu adebayora na bocnim pozicijama su lennon i bale... stvarno su odlicnu ekipu slozili... ako mi nastavimo s ovakvom igrom dalje i protiv njih cemo upisat poraz... :/

volio bi ga vidjeti u chelsiju jer momak je odlican playmaker

msm da je u rangu sa inijestom i xavijem.

volio bi ga vidjeti u chelsiju jer momak je odlican playmaker

msm da je u rangu sa inijestom i xavijem.

Jesil i ti iz Hrvatske, pa ovako pišeš???

Jesil i ti iz Hrvatske, pa ovako pišeš???

Modrić je u Hrvatskoj precijenjen, ali u ostatku regije podcijenjen. Možda nije u rangu Inieste i Xavija jer ne igra u vrhunskom klubu kao Barcelona, ali kad bi došao u CFC mislim da bi bio nešto što je najbliže njima, ako ne i u rangu njih.

Modrić je u Hrvatskoj precijenjen, ali u ostatku regije podcijenjen. Možda nije u rangu Inieste i Xavija jer ne igra u vrhunskom klubu kao Barcelona, ali kad bi došao u CFC mislim da bi bio nešto što je najbliže njima, ako ne i u rangu njih.

Mi Bosanci isto znamo pretjerivat u hvaljenju naših, ali ovako nešto je previše moraš priznat. Nije ni blizu Inieste, a pogotovo Xavija. To su za mene najbolji igrači na dunjaluku.

Modrić jeste dobar, Äak šta više, odličan, ali malo realnosti nije na odmet.

I ja se slazem da je pretjerivanje stavljat Modrica u rang s Iniestom i Xavi-em... Ali opet on nije ni tolko losiji od njih... Ipak Modric je jedan od najboljih ako ne i najbolji playmaker u engleskoj ligi... i to niko ne moze opovrgnut...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.