13. oktobar 2011.14 god. comment_3350 ja se u potpunosti slazem s Gullit-om... a nadam se da se s nama slazu i AVB (tj. ja xD) i Abramovic... :) Prijavi
13. oktobar 2011.14 god. comment_3355 Po meni bez obzira na sve ja bi doveo Lucasa Moura / http://en.wikipedia.org/wiki/Lucas_Rodrigues_Moura_da_Silva i imaju informacije da - Chelsea je odlucio odvojiti 45 MIL. za Lucasa iz Sao Paula.. (fenomenalan igrač još mlad, a i bez obzira koliko košato nama su jako potrebi talenti, iako ih imamo previše, nije na odmet imati jos koju zvijezdu). http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o5jb0Nyj08M ;) Prijavi
13. oktobar 2011.14 god. comment_3359 Po meni bez obzira na sve ja bi doveo Lucasa Moura / http://en.wikipedia...._Moura_da_Silva i imaju informacije da - Chelsea je odlucio odvojiti 45 MIL. za Lucasa iz Sao Paula.. (fenomenalan igrač još mlad, a i bez obzira koliko košato nama su jako potrebi talenti, iako ih imamo previše, nije na odmet imati jos koju zvijezdu). http://www.youtube.c...d&v=o5jb0Nyj08M Pa vidiš li ti bolan, kolike su to pare... Pa po meni bolje je onda Neymara dovesti za te pare, više je pokazao u istoj ligi. Prijavi
13. oktobar 2011.14 god. comment_3364 Mogu ti svi igrači Modriću Äistit kopaÄke. Jedan je Luka Prijavi
13. oktobar 2011.14 god. comment_3367 Pa vidiš li ti bolan, kolike su to pare... Pa po meni bolje je onda Neymara dovesti za te pare, više je pokazao u istoj ligi. Alooooooooooo ba -.-, nedajem ja pare nego Abramavich i ekipa, da se mene pita volio bi da dovedu Neymara, al nebi nam nista skoldilo ako dovedu i Lucas-a. :( Prijavi
13. oktobar 2011.14 god. comment_3374 Mogu ti svi igrači Modriću Äistit kopaÄke. Jedan je Luka x2 slazem se s tobom... Prijavi
13. oktobar 2011.14 god. comment_3382 Alooooooooooo ba -.-, nedajem ja pare nego Abramavich i ekipa, da se mene pita volio bi da dovedu Neymara, al nebi nam nista skoldilo ako dovedu i Lucas-a. Štaaa jeeeeeeee!! Pa ako ti ne dadnes, nece ni oni dat. Budi siguraaaaaannnnnnnn Prijavi
17. oktobar 2011.14 god. comment_3632 evo kao sto smo ocekivali da ce ubrzo novi clanci u vezi modrica i njegovog prelaska u chelsea to se pocelo i desavat... evo zadnjih dana citam u novinama kako Modric nije zadovoljan radom kluba, kako ga brine moguci odlazak Harry-a itd. itd.... i naravno kako bi zelio prec u chelsea... :) Prijavi
17. oktobar 2011.14 god. comment_3638 Mene najviše strah da on svoje ne ispuše sad u Tottenhamu, pa kad dođe u CFC da već bude u padu forme :( Prijavi
17. oktobar 2011.14 god. comment_3668 covjek ima 26 godina i po mojem misljenju tek ulazi u najbolje godine... tako da vjerujem da njegovo pravo vrijeme tek dolazi... a i igrac koji po transfermarktu vrijedi 33 milijuna eura mislim da je nerealno ocekivat nekakav drastican pad forme i lose igre... pogotovo od covjeka od 26 godina... http://www.transfermarkt.de/de/luka-modric/profil/spieler_27992.html a i dovodjenje scot parkera u tottenheam polako mi daje nadu da se zele odviknut od Luke i pustit ga za dobre pare u chelsea... ;) Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7435 Modrić neće htjeti u Chelsea. Što bi s Chelseajem u Europa ligu, kad s Tottenhamom može u Ligu prvaka? Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7562 Modrić neće htjeti u Chelsea. Što bi s Chelseajem u Europa ligu, kad s Tottenhamom može u Ligu prvaka? poceo si pisat gluposti... kad je chelsea na pocetku sezone razvaljivao i pruzao dobre igre onda su bili carevi... a sad ih nakon par losih rezultata guras u ligu za bedaka... :/ Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7566 Nakon one pobjede 5:0 nad Genkom svi su odmah pisali: Bravo majstori, sada cemo kidati, bla-bla... A evo kada smo u krizi odmah nenormalno pljuvanje i price: Ma idemo u Championship a Liga Evrope nam je san itd., sta da kazu fanovi Arsenala koji ne znaju kakav je osjecaj drzati trofej u rukama ili fanovi Liverpool-a koji PL nije osvojio 20 godina... Najlakse je pljuvati ali de malo suzdrzite se ako je moguce. Najlakse je gotiviti i navijati za klub kada sve ide po planu, ali treba biti uz klub i u ovakvim trenucima. ;) Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7580 poceo si pisat gluposti... kad je chelsea na pocetku sezone razvaljivao i pruzao dobre igre onda su bili carevi... a sad ih nakon par losih rezultata guras u ligu za bedaka... :/ Care moj post je bio sarkastiÄan, ironiÄan. Preozbiljno si ga shvatio Takvo je stanje trenutno, ali ja vjerujem u nas. I kad smo na tablici peti i kad na tablici vodimo, samo jedan klub bodrimo! CFC - the religion. Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7608 Care moj post je bio sarkastiÄan, ironiÄan. Preozbiljno si ga shvatio Takvo je stanje trenutno, ali ja vjerujem u nas. I kad smo na tablici peti i kad na tablici vodimo, samo jedan klub bodrimo! CFC - the religion. ok ako je ironicno.... ali ako malo usporedimo igru i jedne i druge momcadi mislim da kolko god si bio ironican zapravo si u jednu ruku bio i u pravu... bas sam sada gledo drugo poluvrijeme protiv Aston Vile... Tottenheam ih je u potpunosti nadigrao... i mocno izgledaju Spursi... u vezi imaju modrica, parkera i van der varta u napadu adebayora na bocnim pozicijama su lennon i bale... stvarno su odlicnu ekipu slozili... ako mi nastavimo s ovakvom igrom dalje i protiv njih cemo upisat poraz... :/ Prijavi
24. novembar 2011.14 god. comment_8065 volio bi ga vidjeti u chelsiju jer momak je odlican playmaker msm da je u rangu sa inijestom i xavijem. Prijavi
24. novembar 2011.14 god. comment_8091 volio bi ga vidjeti u chelsiju jer momak je odlican playmaker msm da je u rangu sa inijestom i xavijem. Jesil i ti iz Hrvatske, pa ovako pišeš??? Prijavi
24. novembar 2011.14 god. comment_8107 Jesil i ti iz Hrvatske, pa ovako pišeš??? Modrić je u Hrvatskoj precijenjen, ali u ostatku regije podcijenjen. Možda nije u rangu Inieste i Xavija jer ne igra u vrhunskom klubu kao Barcelona, ali kad bi došao u CFC mislim da bi bio nešto što je najbliže njima, ako ne i u rangu njih. Prijavi
25. novembar 2011.14 god. comment_8112 Modrić je u Hrvatskoj precijenjen, ali u ostatku regije podcijenjen. Možda nije u rangu Inieste i Xavija jer ne igra u vrhunskom klubu kao Barcelona, ali kad bi došao u CFC mislim da bi bio nešto što je najbliže njima, ako ne i u rangu njih. Mi Bosanci isto znamo pretjerivat u hvaljenju naših, ali ovako nešto je previše moraš priznat. Nije ni blizu Inieste, a pogotovo Xavija. To su za mene najbolji igrači na dunjaluku. Modrić jeste dobar, Äak šta više, odličan, ali malo realnosti nije na odmet. Prijavi
25. novembar 2011.14 god. comment_8119 I ja se slazem da je pretjerivanje stavljat Modrica u rang s Iniestom i Xavi-em... Ali opet on nije ni tolko losiji od njih... Ipak Modric je jedan od najboljih ako ne i najbolji playmaker u engleskoj ligi... i to niko ne moze opovrgnut... Prijavi
25. novembar 2011.14 god. comment_8122 Ja sam iz BiH ! Nije Modric mnogo losiji od Xavi-a i Inueste bas zbog toga sto je @Caerulues ! Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8369 Modric je u top 10, mozda cak i top 5 playmakera svijeta. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.