30. maj 2012.14 god. comment_54109 [quote name='soxx' timestamp='1338416272' post='54088'] Hulk jedan 40 mil kosta i to jedva ce nekako nagurati da dadnemo toliko, za modrica bi dao 25 ( 20 realno al eto im 5 jos ) mil ako hoce hoce ako nece nek se puse.. [/quote] To je to. Prijavi
31. maj 2012.14 god. comment_54140 [quote name='Brane' timestamp='1338416263' post='54087'] Grijesis. Ne vrijedi toliko. 25 milijuna kapak. A to sto Levy glumi budalu je druga prica. [/quote] vrijedi, vrijedi... Znam da ga mnogi podcjenjuju zato jer ima malo golova i malo asistencija... ali to i nije njegov posao... on je radilica momcadi... on radi ono sto mi obicni laici ne vidimo.. a to je da razinu igre cijele momcadi digne na neki puno veci i brzi nivo... pa samo si pogledajte rezultate tottenheama kad je on pao u formi... odma je sve potonulo... i vrijedi on 30-35 milijuna... a uostalom... danas takve igrace kao on jako je tesko pronaci... Prijavi
31. maj 2012.14 god. comment_54149 Kad napise neko ko nije iz Hrvatske da vrijedi mozda i razmislim Prijavi
31. maj 2012.14 god. comment_54160 [quote name='soxx' timestamp='1338454117' post='54149'] Kad napise neko ko nije iz Hrvatske da vrijedi mozda i razmislim [/quote] Ne znam kako je kod nasih susjeda, ali u Hrvatskoj vrijedi ovo pravilo: Sve što je Hrvatsko to ne valja i po tome treba gazit i pljuvat... i zato mi se gade ljudi u njoj... :/ Prijavi
31. maj 2012.14 god. comment_54178 Modric je motor i kluba u kojem igra a i reprezentacije. Ja jos stojim pri tome da je cijelu sezonu bio kao Torres sa nedovoljno samopouzdanja. Zelio je da ide iz Tottenhama proslo ljeto ali mu nisu dali. I sada ako ga ne puste momak ce pontonuti jos dublje. Njemu trebaju novi izazovi, on je za vece razine, za jak klub. Tottenhamu je dao mnogo i mislim da su celni ljudi svjesni toga, nisu ostvarili prolazak u ligu prvaka i nema potrebe da ga vise drze u klubu protiv njegove volje... Hazard je kreativan brz igrac kakvog bi svaki trener pozelio... Prijavi
31. maj 2012.14 god. comment_54181 Bio bi nam veliko pojaÄanje.Mislim da bi se dobro uklopio uz Mikela ili Lampsa u vezi, ali Å¡to bi onda bilo sa Joshom,Essienom i Oriolom? Prijavi
31. maj 2012.14 god. comment_54182 Jedino dobro sto bi bilo kada bi nas preuzeo Guardiola je upravo ovo. Dao bi sigurno sansu Joshu. Opet se potajno nadam da ce i Robbie to uciniti, ako dobije ugovor. Prijavi
31. maj 2012.14 god. comment_54194 [quote name='ADiS' timestamp='1338462478' post='54178'] Modric je motor i kluba u kojem igra [b]a i reprezentacije.[/b] Ja jos stojim pri tome da je cijelu sezonu bio kao Torres sa nedovoljno samopouzdanja. Zelio je da ide iz Tottenhama proslo ljeto ali mu nisu dali. I sada ako ga ne puste momak ce pontonuti jos dublje. Njemu trebaju novi izazovi, on je za vece razine, za jak klub. Tottenhamu je dao mnogo i mislim da su celni ljudi svjesni toga, nisu ostvarili prolazak u ligu prvaka i nema potrebe da ga vise drze u klubu protiv njegove volje... [/quote] u repki igra ko kurÄina, igre za repku su njemu godiÅ¡nji tu mi se zamjerio, samo Äekam EURO da ga vidim kako će igrati... Prijavi
31. maj 2012.14 god. comment_54208 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1338449734' post='54140'] vrijedi, vrijedi... Znam da ga mnogi podcjenjuju zato jer ima malo golova i malo asistencija... ali to i nije njegov posao... on je radilica momcadi... on radi ono sto mi obicni laici ne vidimo.. a to je da razinu igre cijele momcadi digne na neki puno veci i brzi nivo... pa samo si pogledajte rezultate tottenheama kad je on pao u formi... odma je sve potonulo... i vrijedi on 30-35 milijuna... a uostalom... danas takve igrace kao on jako je tesko pronaci... [/quote] Ovu pricu smo vec prosli. Ne mislim na golove i asistencije, po 100. put to govorim. Ove sezone je pokazao da ne vrijedi toliko. Ako Hazarda dovodimo za 39 milijuna eura, glupost je dovest Modirca za tih 30-35 koje ti spominjes. Prijavi
31. maj 2012.14 god. comment_54247 ni Xavi ne daje dosta golova ni asistencija, pa u svojim godinama vrijedi 60 milijuna, po transfermarkt-u, modric bi nam dobro dosao, mada ne bih dao vise od 25M za nj, u inat levy-u prosle god je imao ponudu od 40+ milijuna i nije htio. Relno gledajuci Modric ce prije u Manchester U, oni su puno tanji u vezi od nas, samim tim su i izgledniji kandidati da kupe istog Prijavi
31. maj 2012.14 god. comment_54252 [quote name='soxx' timestamp='1338454117' post='54149'] Kad napise neko ko nije iz Hrvatske da vrijedi mozda i razmislim [/quote] Sto se tice novca,sada ne vredi toliko kao proslo leto.A i nije nam sada toliko neophodan,da moramo da ga jurimo po svaku cenu. A sto se tice igrackih kvaliteta,i sada bi nas znatno pojacao.Ali,to bi znacilo preseljenje na klupu Lamparda i nedavanje prilike mladim snagama.Pitanje je da li smo spremni tu cenu da platimo? Eto,ja nisam iz Hrvatske,pa ipak sam njegov veliki fan. Prijavi
31. maj 2012.14 god. comment_54254 Nemam jarane ja nista protiv njega da dodje.. DObar je igrac al pretjerali su sa cijenom.. Prijavi
31. maj 2012.14 god. comment_54255 [quote name='soxx' timestamp='1338483735' post='54254'] Nemam jarane ja nista protiv njega da dodje.. DObar je igrac al pretjerali su sa cijenom.. [/quote] Ma,razumemo se u potpunosti.Moze da dodje,ali za najvise 30 miliona. Prijavi
31. maj 2012.14 god. comment_54268 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1338456447' post='54160'] Ne znam kako je kod nasih susjeda, ali u Hrvatskoj vrijedi ovo pravilo: Sve što je Hrvatsko to ne valja i po tome treba gazit i pljuvat... i zato mi se gade ljudi u njoj... :/ [/quote] Nista bolje nije ni kod nas.... Fudbalska reprezentacija je zivi primer.... Pred svake kvalifikacije, svako takmicenje ocekivanja se dizu do neba, a kad ne bude sve kako je izmastano onda su svi krivi, sem onih koji su takva ocekivanja i plasirali... Prijavi
31. maj 2012.14 god. comment_54312 ma koji vam je Ä‘avo doveli smo Hazarda Å¡ta će nam ovo malo govno od igraÄe, i da Hrvat sam ali mrzim ga jer mi djeluje bezvoljno te bezidejno, nadam se da ga neće Chelsea kupiti jer bi mi to teÅ¡ko palo. Prijavi
31. maj 2012.14 god. comment_54382 [quote name='razbijach' timestamp='1338491692' post='54312'] ma koji vam je Ä‘avo doveli smo Hazarda Å¡ta će nam ovo malo govno od igraÄe, i da Hrvat sam ali mrzim ga jer mi djeluje bezvoljno te bezidejno, nadam se da ga neće Chelsea kupiti jer bi mi to teÅ¡ko palo. [/quote] i tako prica covjek koji ga je gledao 2 utakmice i to samo u dresu repke di se bas i nije iskazao i koji je sve o njegovim igrama citao na 24 sata koji su redoviti po njegovom pljuvanju... (i nemoj mi se pravdat jer oni koji su ga gledali skoro svaku tekmu u BPL-u tokom ove sezone mogu samo rec da je igracina... ili nek se ostave nogometa) Prijavi
31. maj 2012.14 god. comment_54390 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1338497994' post='54382'] i tako prica covjek koji ga je gledao 2 utakmice i to samo u dresu repke di se bas i nije iskazao i koji je sve o njegovim igrama citao na 24 sata koji su redoviti po njegovom pljuvanju... (i nemoj mi se pravdat jer oni koji su ga gledali skoro svaku tekmu u BPL-u tokom ove sezone mogu samo rec da je igracina... ili nek se ostave nogometa) [/quote] gledaj nisam ga gledao 2puta, gledao sam ga valjda 20 utakmica no Äovjek nemože odigrati 2 dobre utakmice u kontinuitetu, jednostavno nije (barem po meni) igraÄ dostojan kluba kao Å¡to je FC CHELSEA! Prijavi
31. maj 2012.14 god. comment_54403 [quote name='razbijach' timestamp='1338499064' post='54390'] gledaj nisam ga gledao 2puta, gledao sam ga valjda 20 utakmica no Äovjek nemože odigrati 2 dobre utakmice u kontinuitetu, jednostavno nije (barem po meni) igraÄ dostojan kluba kao Å¡to je FC CHELSEA! [/quote] ako on nije dostojan FC Chelsea onda neznam tko je... :/i da dodam... http://www.24sata.hr/nogomet/united-nudi-37-mil-za-luku-fiorentina-zeli-mandzukica-268225 nebi se ocekivao da nam Modric ode kod glavnih konkurenata... a onda smo na*ebali... Prijavi
31. maj 2012.14 god. comment_54424 Jao molim te nemoj priÄat da ne može spojit 2 utakmice dobre. Sad svi ovdje u HR i okolo Å¡to ga pljuju znaju bolje i od Uniteda, Citya i neznam ko ga sve nije tražio i od struÄnjak kao Å¡to su na transfermarketu. Luka je zvijer, ima jako precizna dodavanja, zna dobre lopte u prostor i on pokreće igru, koliko je on samo puta okrenio loptu na bok i onda lenon ubaci i bude gol ili jako opasna prilika, pratim ga cijelu sezonu i ne mogu reć da je svaku odigrao vrhunski, ali to je i normalno da neodigras neku utakmicu najbolje, po meni je to posljedica igranja svake utakmice bez odmora, a krivac je Harry Redknaap. Prijavi
31. maj 2012.14 god. comment_54427 Kako bi tek kod nas bio onda koji smo igrali po 3 utakmice sedmicno :/ Prijavi
31. maj 2012.14 god. comment_54446 Luka je vrhunski igraÄ, ali neznam koliko i jeli nam u ovom trenutku potreban Prijavi
31. maj 2012.14 god. comment_54479 [quote name='soxx' timestamp='1338501417' post='54427'] Kako bi tek kod nas bio onda koji smo igrali po 3 utakmice sedmicno :/ [/quote] Pa mi imamo viÅ¡e kvalitetnih igraÄa u veznom redu, mijenjali bi se on, Lamps,Meireles,Essien,Mikel,Josh a i Ramires bi mogao uci na centralnog, tako da ne bi iblo problema Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54502 [quote name='El_Nino' timestamp='1338501343' post='54424'] Jao molim te nemoj priÄat da ne može spojit 2 utakmice dobre. Sad svi ovdje u HR i okolo Å¡to ga pljuju znaju bolje i od Uniteda, Citya i neznam ko ga sve nije tražio i od struÄnjak kao Å¡to su na transfermarketu. Luka je zvijer, ima jako precizna dodavanja, zna dobre lopte u prostor i on pokreće igru, koliko je on samo puta okrenio loptu na bok i onda lenon ubaci i bude gol ili jako opasna prilika, pratim ga cijelu sezonu i ne mogu reć da je svaku odigrao vrhunski, ali to je i normalno da neodigras neku utakmicu najbolje, po meni je to posljedica igranja svake utakmice bez odmora, a krivac je Harry Redknaap. [/quote] ma nije to tolko posljedica Redknaap-a i stalnog igranja kolko onog psihickog silovanja i ne pustanja iz kluba proslo ljeto... kad se svim silama hrvao da ga puste... radio cak male probleme u svlacionici, odbio igrati onu jednu tekmu, javno pokazao nezadovoljstvo i na kraju ga opet nisu pustili... a kaj se tice njegove igre... ako ga je neko gledao u 20 utakmica prosle sezone i ako mi veli da on nije dobar i da ne moze spojit 2 dobre utakmice... onda brate mili ostavi se nogometa i idi u balet il negdje jer nogomet nije za tebe... Ja nemrem vjerovat da neko moze takvu glupost izjavit da Modric nije dostojan Chelsea... najbolji srednji vezni pretprosle sezone i mada je sad vec prosle sezone bio u padu opet je bio jedan od boljih srednjih veznih... i dao Bog da ode u City i United i da onda placete s njim kad ce igrat pun samopouzdanja i zeljan za novim dokazivanjima... ne bih ga zelio vidjet u dresu Chelsea samo radi ovakvih ljudi koji uvijek seru po njemu... on nije dostojan chelsea... ajd nek me neko upuca.. xD Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54565 ako njega dovedemo i jos jednog beka nama vise nista ne treba,mozda stoper jos jedan. a sta se tice Luke on je super meni igrac,i trebao bi nam jedan takav jer ovisi lamps je star vec i pitanje je koliko ce moci a i pitanje je sezona je duga kakvo ce biti stanje s ozljedama! Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54588 Nas uopste ne povezuju vise sa njim. Kako vidim po transfermarktu.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.