Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Luka Modrić (Hrvatska, 1985)

Istaknuti odgovori

[quote name='soxx' timestamp='1338416272' post='54088']
Hulk jedan 40 mil kosta i to jedva ce nekako nagurati da dadnemo toliko, za modrica bi dao 25 ( 20 realno al eto im 5 jos ) mil ako hoce hoce ako nece nek se puse..
[/quote]

To je to. ;)
  • Odgovori 796
  • Pregledi 51,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Brane' timestamp='1338416263' post='54087']
Grijesis. Ne vrijedi toliko. 25 milijuna kapak. A to sto Levy glumi budalu je druga prica.
[/quote]

vrijedi, vrijedi... Znam da ga mnogi podcjenjuju zato jer ima malo golova i malo asistencija... ali to i nije njegov posao... on je radilica momcadi... on radi ono sto mi obicni laici ne vidimo.. a to je da razinu igre cijele momcadi digne na neki puno veci i brzi nivo... pa samo si pogledajte rezultate tottenheama kad je on pao u formi... odma je sve potonulo... i vrijedi on 30-35 milijuna... ;)

a uostalom... danas takve igrace kao on jako je tesko pronaci... ;)
[quote name='soxx' timestamp='1338454117' post='54149']
Kad napise neko ko nije iz Hrvatske da vrijedi mozda i razmislim :lol:
[/quote]

Ne znam kako je kod nasih susjeda, ali u Hrvatskoj vrijedi ovo pravilo: Sve što je Hrvatsko to ne valja i po tome treba gazit i pljuvat... i zato mi se gade ljudi u njoj... :/
Modric je motor i kluba u kojem igra a i reprezentacije. Ja jos stojim pri tome da je cijelu sezonu bio kao Torres sa nedovoljno samopouzdanja. Zelio je da ide iz Tottenhama proslo ljeto ali mu nisu dali. I sada ako ga ne puste momak ce pontonuti jos dublje. Njemu trebaju novi izazovi, on je za vece razine, za jak klub. Tottenhamu je dao mnogo i mislim da su celni ljudi svjesni toga, nisu ostvarili prolazak u ligu prvaka i nema potrebe da ga vise drze u klubu protiv njegove volje...

Hazard je kreativan brz igrac kakvog bi svaki trener pozelio...
Bio bi nam veliko pojačanje.Mislim da bi se dobro uklopio uz Mikela ili Lampsa u vezi, ali što bi onda bilo sa Joshom,Essienom i Oriolom?
Jedino dobro sto bi bilo kada bi nas preuzeo Guardiola je upravo ovo. Dao bi sigurno sansu Joshu. Opet se potajno nadam da ce i Robbie to uciniti, ako dobije ugovor.
[quote name='ADiS' timestamp='1338462478' post='54178']
Modric je motor i kluba u kojem igra [b]a i reprezentacije.[/b] Ja jos stojim pri tome da je cijelu sezonu bio kao Torres sa nedovoljno samopouzdanja. Zelio je da ide iz Tottenhama proslo ljeto ali mu nisu dali. I sada ako ga ne puste momak ce pontonuti jos dublje. Njemu trebaju novi izazovi, on je za vece razine, za jak klub. Tottenhamu je dao mnogo i mislim da su celni ljudi svjesni toga, nisu ostvarili prolazak u ligu prvaka i nema potrebe da ga vise drze u klubu protiv njegove volje...
[/quote]

u repki igra ko kurčina, igre za repku su njemu godišnji
tu mi se zamjerio, samo čekam EURO da ga vidim kako će igrati...
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1338449734' post='54140']
vrijedi, vrijedi... Znam da ga mnogi podcjenjuju zato jer ima malo golova i malo asistencija... ali to i nije njegov posao... on je radilica momcadi... on radi ono sto mi obicni laici ne vidimo.. a to je da razinu igre cijele momcadi digne na neki puno veci i brzi nivo... pa samo si pogledajte rezultate tottenheama kad je on pao u formi... odma je sve potonulo... i vrijedi on 30-35 milijuna... ;)

a uostalom... danas takve igrace kao on jako je tesko pronaci... ;)
[/quote]

Ovu pricu smo vec prosli. Ne mislim na golove i asistencije, po 100. put to govorim. Ove sezone je pokazao da ne vrijedi toliko. Ako Hazarda dovodimo za 39 milijuna eura, glupost je dovest Modirca za tih 30-35 koje ti spominjes.
ni Xavi ne daje dosta golova ni asistencija, pa u svojim godinama vrijedi 60 milijuna, po transfermarkt-u, modric bi nam dobro dosao, mada ne bih dao vise od 25M za nj, u inat levy-u prosle god je imao ponudu od 40+ milijuna i nije htio. Relno gledajuci Modric ce prije u Manchester U, oni su puno tanji u vezi od nas, samim tim su i izgledniji kandidati da kupe istog
[quote name='soxx' timestamp='1338454117' post='54149']
Kad napise neko ko nije iz Hrvatske da vrijedi mozda i razmislim :lol:
[/quote]
Sto se tice novca,sada ne vredi toliko kao proslo leto.A i nije nam sada toliko neophodan,da moramo da ga jurimo po svaku cenu.
A sto se tice igrackih kvaliteta,i sada bi nas znatno pojacao.Ali,to bi znacilo preseljenje na klupu Lamparda i nedavanje prilike mladim snagama.Pitanje je da li smo spremni tu cenu da platimo?
Eto,ja nisam iz Hrvatske,pa ipak sam njegov veliki fan.
[quote name='soxx' timestamp='1338483735' post='54254']
Nemam jarane ja nista protiv njega da dodje.. DObar je igrac al pretjerali su sa cijenom..
[/quote]
Ma,razumemo se u potpunosti.Moze da dodje,ali za najvise 30 miliona.
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1338456447' post='54160']
Ne znam kako je kod nasih susjeda, ali u Hrvatskoj vrijedi ovo pravilo: Sve što je Hrvatsko to ne valja i po tome treba gazit i pljuvat... i zato mi se gade ljudi u njoj... :/
[/quote]

Nista bolje nije ni kod nas....
Fudbalska reprezentacija je zivi primer....
Pred svake kvalifikacije, svako takmicenje ocekivanja se dizu do neba, a kad ne bude sve kako je izmastano onda su svi krivi, sem onih koji su takva ocekivanja i plasirali...
ma koji vam je đavo doveli smo Hazarda šta će nam ovo malo govno od igrače, i da Hrvat sam ali mrzim ga jer mi djeluje bezvoljno te bezidejno, nadam se da ga neće Chelsea kupiti jer bi mi to teško palo.
[quote name='razbijach' timestamp='1338491692' post='54312']
ma koji vam je đavo doveli smo Hazarda šta će nam ovo malo govno od igrače, i da Hrvat sam ali mrzim ga jer mi djeluje bezvoljno te bezidejno, nadam se da ga neće Chelsea kupiti jer bi mi to teško palo.
[/quote]

i tako prica covjek koji ga je gledao 2 utakmice i to samo u dresu repke di se bas i nije iskazao i koji je sve o njegovim igrama citao na 24 sata koji su redoviti po njegovom pljuvanju... (i nemoj mi se pravdat jer oni koji su ga gledali skoro svaku tekmu u BPL-u tokom ove sezone mogu samo rec da je igracina... ili nek se ostave nogometa)
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1338497994' post='54382']
i tako prica covjek koji ga je gledao 2 utakmice i to samo u dresu repke di se bas i nije iskazao i koji je sve o njegovim igrama citao na 24 sata koji su redoviti po njegovom pljuvanju... (i nemoj mi se pravdat jer oni koji su ga gledali skoro svaku tekmu u BPL-u tokom ove sezone mogu samo rec da je igracina... ili nek se ostave nogometa)
[/quote]
gledaj nisam ga gledao 2puta, gledao sam ga valjda 20 utakmica no čovjek nemože odigrati 2 dobre utakmice u kontinuitetu, jednostavno nije (barem po meni) igrač dostojan kluba kao što je FC CHELSEA!
[quote name='razbijach' timestamp='1338499064' post='54390']
gledaj nisam ga gledao 2puta, gledao sam ga valjda 20 utakmica no čovjek nemože odigrati 2 dobre utakmice u kontinuitetu, jednostavno nije (barem po meni) igrač dostojan kluba kao što je FC CHELSEA!
[/quote]

ako on nije dostojan FC Chelsea onda neznam tko je... :/

i da dodam...

http://www.24sata.hr/nogomet/united-nudi-37-mil-za-luku-fiorentina-zeli-mandzukica-268225

nebi se ocekivao da nam Modric ode kod glavnih konkurenata... a onda smo na*ebali...
Jao molim te nemoj pričat da ne može spojit 2 utakmice dobre.
Sad svi ovdje u HR i okolo što ga pljuju znaju bolje i od Uniteda, Citya i neznam ko ga sve nije tražio i od stručnjak kao što su na transfermarketu.
Luka je zvijer, ima jako precizna dodavanja, zna dobre lopte u prostor i on pokreće igru, koliko je on samo puta okrenio loptu na bok i onda lenon ubaci i bude gol ili jako opasna prilika, pratim ga cijelu sezonu i ne mogu reć da je svaku odigrao vrhunski, ali to je i normalno da neodigras neku utakmicu najbolje, po meni je to posljedica igranja svake utakmice bez odmora, a krivac je Harry Redknaap.
[quote name='soxx' timestamp='1338501417' post='54427']
Kako bi tek kod nas bio onda koji smo igrali po 3 utakmice sedmicno :/
[/quote]
Pa mi imamo više kvalitetnih igrača u veznom redu, mijenjali bi se on, Lamps,Meireles,Essien,Mikel,Josh a i Ramires bi mogao uci na centralnog, tako da ne bi iblo problema
[quote name='El_Nino' timestamp='1338501343' post='54424']
Jao molim te nemoj pričat da ne može spojit 2 utakmice dobre.
Sad svi ovdje u HR i okolo što ga pljuju znaju bolje i od Uniteda, Citya i neznam ko ga sve nije tražio i od stručnjak kao što su na transfermarketu.
Luka je zvijer, ima jako precizna dodavanja, zna dobre lopte u prostor i on pokreće igru, koliko je on samo puta okrenio loptu na bok i onda lenon ubaci i bude gol ili jako opasna prilika, pratim ga cijelu sezonu i ne mogu reć da je svaku odigrao vrhunski, ali to je i normalno da neodigras neku utakmicu najbolje, po meni je to posljedica igranja svake utakmice bez odmora, a krivac je Harry Redknaap.
[/quote]

ma nije to tolko posljedica Redknaap-a i stalnog igranja kolko onog psihickog silovanja i ne pustanja iz kluba proslo ljeto... kad se svim silama hrvao da ga puste... radio cak male probleme u svlacionici, odbio igrati onu jednu tekmu, javno pokazao nezadovoljstvo i na kraju ga opet nisu pustili...

a kaj se tice njegove igre... ako ga je neko gledao u 20 utakmica prosle sezone i ako mi veli da on nije dobar i da ne moze spojit 2 dobre utakmice... onda brate mili ostavi se nogometa i idi u balet il negdje jer nogomet nije za tebe... Ja nemrem vjerovat da neko moze takvu glupost izjavit da Modric nije dostojan Chelsea... najbolji srednji vezni pretprosle sezone i mada je sad vec prosle sezone bio u padu opet je bio jedan od boljih srednjih veznih... i dao Bog da ode u City i United i da onda placete s njim kad ce igrat pun samopouzdanja i zeljan za novim dokazivanjima... ne bih ga zelio vidjet u dresu Chelsea samo radi ovakvih ljudi koji uvijek seru po njemu... on nije dostojan chelsea... ajd nek me neko upuca.. xD
ako njega dovedemo i jos jednog beka nama vise nista ne treba,mozda stoper jos jedan. a sta se tice Luke on je super meni igrac,i trebao bi nam jedan takav jer ovisi lamps je star vec i pitanje je koliko ce moci a i pitanje je sezona je duga kakvo ce biti stanje s ozljedama!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.