Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Luka Modrić (Hrvatska, 1985)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 796
  • Pregledi 51,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='mata10' timestamp='1326535357' post='17112']
Ganso moze biti samo jeftinije nikako bolje rjesenje..
[/quote]
Nisam rekao da je bolji od Modrića nego npr. bolje je platiti Gansa 25 nego Modrića 45-50.
mogu priznat da je tottenham u boljoj formi i poziciji na tablici od nas, ali da su bolji od nas to nemogu priznat

to će sve izaći na vidjelo od bliže budućnosti pa nadalje
oni sada samo imaju bljesak, da usporedim, nešto slično kao NK Karlovac kada su ušli u HNL, ili RNK Split sada, ali ti dobri rezultati i igre im se neće ponoviti u sljedećim sezonama
[quote name='chelseathebest' timestamp='1326556270' post='17195']
mogu priznat da je tottenham u boljoj formi i poziciji na tablici od nas, ali da su bolji od nas to nemogu priznat

oni sada samo imaju bljesak, da usporedim, nešto slično kao NK Karlovac kada su ušli u HNL, ili RNK Split sada, ali ti dobri rezultati i igre im se neće ponoviti u sljedećim sezonama
[/quote]

Pazi šta pričaš, RNK uzima HNL dogodine, a za koju godinu će postat dominantan, kako u HNL-u, tako i Europi.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1326560584' post='17228']

Pazi šta pričaš, [b]RNK uzima HNL dogodine[/b], a za koju godinu će postat dominantan, kako u HNL-u, tako i Europi.
[/quote]
Dobra.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1326556270' post='17195']

oni sada samo imaju bljesak, da usporedim, nešto slično kao NK Karlovac kada su ušli u HNL, ili [b]RNK Split[/b] sada, ali ti dobri rezultati i igre im se neće ponoviti u sljedećim sezonama
[/quote]
bit ce prvi ne brini se i dostojan ce bit u europi
Rame uz rame s Chelsea-em !

Sada vise ne bih ni volio vidjeti Modrica u Chelsea-u , strasan je igrac , trebao je doci na ljeto Levy mu nije dao . Trenutno vrijedi kao i Hazard , Gotze koji su dosta mladji od njega , i nisu puno slabiji !
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1326560584' post='17228']

Pazi šta pričaš, RNK uzima HNL dogodine, a za koju godinu će postat dominantan, kako u HNL-u, tako i Europi.
[/quote]

ja mislim da bi neki iz RNK mogli u Remetinec, bar tako sada izgleda :D

a što se tiće Modrića, ja bi isto raÄ‘e Hazarda jer je mlaÄ‘i, ali da budem iskren bio bih presretan i da Modrić doÄ‘e
Bili bi mnogo brzi na sredini kad bi on dosao..
[quote name='Elao' timestamp='1327074156' post='19090']
Ma nista od njega
[/quote]

To je sve zbog onog alkosa REDNAPA I morona Levija koji nece da nesretne igrace. Doso bi inace Luka kod nas. Sada nece da puste ni Kranjcara koji nikako ne igra i normalno je da zeli da ode kako bi se nametnuo pred EP. 2 smrada zbog njih mrzim Totenham. Kranjcar jei ljetos bas kao i luka htio ici ali ni tada nisu dali . Razumijem sto nece da puste Modrica on je zaista sjajan fudbaler i bili bi mnogo losiji bez njega ali da ne zele da puste Kranjcara to je meni neshvatljivo. Ne igra nikako a ne yele da ga prodaju. Pa cemu to vodi? Zele da covjeku uniste karijeru. Za mene To drzanje nesretnih fudbalera ne vodi nicemu. Igrac se nece truditi( izuzetak je Modric) kao u slucaju Cahilla u Boltonu. On je zelio napustiti Bolton ali mu nisu dali na ljeto prethodnu sezonu je bio jedan od najboljih CD u engleskoj a prvi dio ove sezone u Boltonu je odigrao ocajno. Nije imao motiva i nije se trudijo. S obzirom da je poznato sta rade u Totenhamu dva vec navedena ŠARLATANA mislim da ce igraci poceti izbjegavati Tottenham jer znaju kakva je transfer politika kluba.

Chelsea vodi sasvim razlicitu transfer politiku. Carvalho je primjer .On nije bio nebitan za tim al ga je Chelsea pustio godinu dana prije isteka ugovora. Mnogi ce reci da je tu pogrijesio ali ja se ne slazem. Ako igrac zeli da ide treba ga pustiti bez obzira kako se on zvao. Noviji primjeru su Anelka i Aleks cim su podnijeli zahtjev odma su dobili sut kartu ito na ne bas lijep nacin.

Uređeno , autor izmjene: chelseafan97

Najgore je što Redknapp izjavljuje da ga ne želi prodati jer je vrlo bitan igrač za njegov tim, a nakraju ne igra ni minute.
Drug ne bi se ni ja vise raspitivao o njemu kad je naša zadnja ponuda bila ako se ne varam oko 48 mil. Što oni nju nisu htjeli prihvatiti. Pa na kraju sam sebi postavim pitanje koliko onaj klen od Redknapp-a traži za njega ? Ovo što oni rade i prodaju/kupuju igrace za 80,90 pa čak 100 mil. je ludost i jedina stvar koja po meni kvari nogomet...
Rednkapp je bio spreman da ga izgubi i da se pomiri s tom cinjenicom. Niti je on odredjivao cijenu niti ga je prodavao.. Naravno da ce izjaviti da je vazan igrac i da ga ne zeli prodati kad ustvari to i jeste, najvazniji i najkvalitetniji njihov igrac... znamo svi ko je bio PAPAK u toj igri (predsjednik Daniel Levy)..
I mislim da je suvisna ova tema bar ovog januara, ako ga nismo mogli kupiti na ljeto, nemoguce je ocekivati da ga kupimo sad...
  • 4 sedmice kasnije...
ja mislim da su to gluposti index je ipak poznat po njima, al u jednu ruku su vjerojatno u pravu sigurno ne u onom smislu Chelsea smrdi drago mi je što nisam otišao nego čisto sportski gledano Tottenham je bolji ove sezone i mislim da je dobro što asm ostao u borbi sam za naslov i iduće sezone u LP , dok je u Chelsiju nered, što ruku na srce i jest, i možda bolje da preÄ‘em tamo drugom prilikom. Tott je ove sezone iskoristio loše forme Chelsija Arsenala i Liverpoola i uspio se probit do 3. mjesta i normalno da on kao neutrlan želi bit u klubu kojeg bolje ide koji ternutno niže uspjehe dok Chelsea igra ove sezone ispod svog standarda što se vidi i na tablici gdje su isto tako ispod standarda
Ma nek ga duva, boli me briga. Sta misli da je jedini pley na svijetu, jesta al u k*rcu. Ima i durgih igraca, ako misli da moze osvajati trofeje sa Tottenhamom neka ostane, a ne zna da taj klub moze biti dobar samo sezonu ili eventualno dvije sezone. Da bi on osvajao trofeje treba doci u veci klub u kojeg se ulaže i od kojeg se dobija profit al' od totenhama ne vidim spasa, njima ce te bijele ruže krenuti veniti vec sljedece sezone. Ovo sto je rekao neka ide njemu na dušu (ustvari ako je uopšte rekao, pošto ipak je to index.hr).
Zajebi. Nudili smo 50ak miliona a i to je previse. Necemo uspeti da ga uzmemo za manje, i u tom slucaju nije vredan tih para. Hamsika lepo dovesti i to je to.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.