Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Luka Modrić (Hrvatska, 1985)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 796
  • Pregledi 51,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nadam se da cu ga u januaru vidjeti u plavom dresu :)

Tesko da ce doci Luka, jer je Tottenham trenutno bolji od nas. Jedino da mi eksplodiramo prije januara pa da dobijemo sve utakmice... :D

Znaci nista od Luke. Ostaje on u Tottenhamu jer ce oni kako stvari stoje igrati LS a i tesko je u januaru pronaci zamjenu kada prodas najboljeg igraca...

Luka modrić u top 5 na svitu??? Jeste vi ludi ili šta... Nije ni među 10 a ne među 5 o Äemu priÄate.. vidit ćeš ako tottenham zamini nekim jaÄim klubom kako će izgorit ka šibica..

Luka modrić u top 5 na svitu??? Jeste vi ludi ili šta... Nije ni među 10 a ne među 5 o Äemu priÄate.. vidit ćeš ako tottenham zamini nekim jaÄim klubom kako će izgorit ka šibica..

Koji strucnjak ! :D

Jedva cekam da ode iz Totenhama pa da pokaze Iniesti i Xavi-u kako se igra :lol:

Koji strucnjak ! :D

Jedva cekam da ode iz Totenhama pa da pokaze Iniesti i Xavi-u kako se igra :lol:

On je samo malo iznad prosjeÄnog veznog igraca....Ali to nećeš imat priliku vidit jer su mu židovi vrhunac karijere

On je samo malo iznad prosjeÄnog veznog igraca....Ali to nećeš imat priliku vidit jer su mu židovi vrhunac karijere

Ne priÄaj gluposti.. Xavi, Iniesta, Fabregas, Ozil i Modrić su najbolji kreativni veznjaci

Ne priÄaj gluposti.. Xavi, Iniesta, Fabregas, Ozil i Modrić su najbolji kreativni veznjaci

Sve 5, samo Sneijder ispred Fabregasa.

• 3 sedmice kasnije...

Jel Lukica produzio ugovor sa Tot.? Nesto se ne sjecam tog dijela situacije?

• 2 sedmice kasnije...
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1326450268' post='16783']
[b]Why would Modric want to join Chelsea now? - Keane[/b]
[url="http://www.espn.co.uk/football/sport/story/130701.html?CMP=OTC-RSS"]http://www.espn.co.u...tml?CMP=OTC-RSS[/url]
[/quote]
Jedan citat iz teksta na koji sam se dobro nasmijao:
[quote][color=#333333][font=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][size=3]because Tottenham have shown they are the better team.[/size][/font][/color][/quote]
Bolji vražju mater, na tablici trenutno jesu, ali zna se ko je bolji inače.
pa što ako su bolje pozicionirani na tablii neznači da su bolji , a i normalno je da su bolje pozicionirani kad se onaj pijana sabotirao iz svih ostalih natjecanja ništa ne igraju osim PL a imaju odličnu ekipu. Sve ukupno kad se zbroji i oduzme Chelsea je bolji klub zadnjih godina , al trenutno je Tottenham u boljoj formi to im priznajem
Ljudi nemojte sad tako, ja jesam veliki fan Chelsea i sve to, al' ima jedna stvar. Pogledajte samo Tottenham, ljudi su u top formi i nema im se šta zamjerit. Gledajući mi smo s njima odigrali 1-1...
Jako dobar rezultat, ali sad u ovom trenutku su dosta jaci od nas, ne samo da su to jednom pokazali pokazali su to u više navrata. Modrić je jako dobar igrač i pored mog omiljenog igrača Hazarda volio bi ga vidjeti u našem dresu. Sad je druga priča i drugo stanje, naravno to stanje na tabeli i prednost Tottanhama mijenja raspoloženje Modiću. Sad jesam li u pravu ili nisam ne znam, ali ipak mislim da je tako ...
Sad da Modrica pusti klub on bi presao kod nas ja sam siguran u to.. mi smo veci klub, bogatiji i konstantno smo u utrci za svim trofejima i igramo svaku sezonu LP..
Ponovit ću ono što sam rekao za Hazarda- ja sam za njegov dolazak ako cifra ne prelazi 35 milijuna. U tom slučaju ako več tražimo igrača sl. profila Ganso je bolje i jeftinije rješenje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.