Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Luka Modrić (Hrvatska, 1985)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 796
  • Pregledi 51,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Caeruleus' timestamp='1338899547' post='56332']
Kad bi ga doveli za 20ak milijuna to bi bilo OK, ali ne više. I to ne funti, nego eura.
[/quote]
Levy će tražiti 40, pa će opet dobit kurčinu u zube :D

inače, neznam kolko bi ga pametno bilo dovoditi, bojim se da ne nastane nekakva gužva u ekipi...a i nije da je baš jeftin
[quote name='soxx' timestamp='1338894913' post='56317']
A gdje su ti mikel i ramires. Imamo igraca dovoljno za rotacije..
[/quote]
Ramires nije zadnji vezni a Mikel nije neki razigravac.
Pa posao zadnjeg veznog nije da kreira napad itd vec da sprijeci napad na nasu stranu, da presjeca lopte i sl.

Inace modric ti je centralni vezni a ne zadnji..
[quote name='soxx' timestamp='1338918324' post='56466']
Pa posao zadnjeg veznog nije da kreira napad itd vec da sprijeci napad na nasu stranu, da presjeca lopte i sl.

Inace modric ti je centralni vezni a ne zadnji..
[/quote]
Tako je ja nikada nisam tvrdio suprotno.
Modic je centralni vezni koji se odlicno snalazi i na poziciji zadnjeg veznog.
Lampard u ovoj formaciji 4:5:1 igra povucenije, treba nam neko ko ce njega zamijeniti u godianama koje dolaze, Modric je kao stvoren za tako nesto( moze i Fellaini)
[quote name='Caeruleus' timestamp='1338899547' post='56332']
Kad bi ga doveli za 20ak milijuna to bi bilo OK, ali ne više. I to ne funti, nego eura.
[/quote]

loool... vec si ga poceo stavljat u rang janeza janše ... xD

mislim stvarno pretjerujete s tim podcjenjivanjem...
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1338919148' post='56481']
loool... vec si ga poceo stavljat u rang janeza janše ... xD

mislim stvarno pretjerujete s tim podcjenjivanjem...
[/quote]

Slazem se, po danasnjem trzistu Modric definitivno vrijedi tih 30-35 miliona.
Kakvim potcjenjivanjem ? Po svim statističkim i bilo kakvim drugim parametrima Modrić je igrač za maksimalno 25 miliona i to je to. Druga pjesma je to što ga ludi Redknapp i pizdun Levy ne bi dali ni za 40. [-X Prije bih uzeo Luku za 25 nego Hulka za 35, ako ćemo tako.
[quote name='Wisey' timestamp='1338919453' post='56491']
Kakvim potcjenjivanjem ? Po svim statističkim i bilo kakvim drugim parametrima Modrić je igrač za maksimalno 25 miliona i to je to. Druga pjesma je to što ga ludi Redknapp i pizdun Levy ne bi dali ni za 40. [-X[b] Prije bih uzeo Luku za 25 nego Hulka za 35[/b], ako ćemo tako.
[/quote]

Isto mislimo.
Mislim da bi bilo najbolje da ako ne dođe ovog ljeta da se obriše tema, jer se previše svađamo o njegovoj kvaliteti i znanju.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1338919401' post='56490']
Ne ti nam trebas! X(
[/quote]
nemos napisat nesto a da te neko ne napadne.ja ovo stvarno vise nemogu podnijet.pocet cu se zalit na ovo.
PS:puno je za luku dat 33 milki nije on sad neki igrac.njega puno hvale oni hrvatski mediji,bezveze trosit pare na njega
[quote name='Torresinho_9' timestamp='1338919777' post='56498']
nemos napisat nesto a da te neko ne napadne.ja ovo stvarno vise nemogu podnijet.pocet cu se zalit na ovo.
PS:puno je za luku dat 33 milki [b]nije on sad neki igrac[/b].njega puno hvale oni hrvatski mediji,bezveze trosit pare na njega
[/quote]

ajde jos oko cijene kuzim... ali da mi napise ovakvu glupost to ne kuzim... i ne da ga hvale hrvatski mediji nego ga hvale strani strucnjaci... od trenera tipa ferguson do tamo nekih debila... ali to nije bitno... ali da on nije neki igrac... to je kap koja je prelila casu...

nista... admine brisi ovu temu jos cemo se poklat na njoj... xD
[quote name='Torresinho_9' timestamp='1338919777' post='56498']
PS:puno je za luku dat 33 milki nije on sad neki igrac.njega puno hvale oni hrvatski mediji,bezveze trosit pare na njega
[/quote]

U pravu si druze Torreshino, moj post je bio i vise nego neukusan. Iz tog razloga ti se javno izvinjavam, trudit cu se da se ovako nesto ne ponovi u buducnosti. Štaš poznat sam kao osoba vrlo kratkog fitilja al u poslednje vrijeme radim na tome. b-(

Prvo da kazem da me da prostite boli kita koliko za koliko ce (eventualno) doci Modric. Bas me briga da li bi za njega platili 20, 30 ili pak 35 miliona.

Jedina bitna stvar je da nam treba jedan dokazan igrac na toj poziciji, s obzirom da Lamps i Essien nece igrati još dugo. Vec sam govorio o Oriolu, Meirelesu i Mikelu tako da nemam namjeru da to ponavljam. Moj stav je da nam je veznjak i vise nego neophodan pogotovo ako ode Essien.

Taj igrac je upravo Modric, koji vec ima iskustvo igranja u PL ( odigrao je mnogo bitnih utakmica u PL), i koji bi se sa svojim stilom igre sigurno sjajno uklopio kod nas.

Lukica je vrhunski igrač, čim ga traži jedan Fergi i prvak Evrope( kako dobro zvuci) podsjecam da ga ne hvale samo Hrvatski mediji nego i njihove kolege Britanski novinari.

Takodje sam čitao komentare mnogih bivših igrača, trenera, fudbalskih strucnjaka koji su ga hvalili. Sa druge strane nigdje nisam čuo da neko kaze da je loš igrač.

On je potcjenjen zbog toga što on nije tip igrača koji mnogo asistira i daje golove. - [b]ovu priču o potcjenjenosti smo vec odavno profurali pa ne bih puno pisao o tome.[/b]

Još sam želim da vas podsjetim kakav nam je bio vezni red ove sezone, nisu bili u stanju protiv mnogo slabijih ekipa stvorit neku dobru akciju( protiv Bayerna i Barse smo bili bez veznog reda).
[url="http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFFlAZkVZZHsbEqjzC&tmpl=coranto_eng_news"]http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFFlAZkVZZHsbEqjzC&tmpl=coranto_eng_news[/url]

Iz ovog clanka vidi se da Tottenheam za usluge Modrica trazi 32 milijuna funti... sto mislim da nije previse i sto je realna cijena posto su ga kupili za 20 milja... mozda se abramovic zaleti mada vjerujem da ovo ljeto necemo dovodit cm-a...
[quote name='El' Nino(9)' timestamp='1338987241' post='56794']
Dobar igrac al klasicni BALKANAC,nema on metalnu snagu da bi igrao u Celziju!!!
[/quote]

Kao ni Bane izmedju ostalog.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1338987337' post='56795']
Kao ni Bane izmedju ostalog.
[/quote]
Pa Bane igra konstantno dobro,za razliku od Luke... koji odigra 1. tekmu pa ga 5.nema nigde!!!!
Dobar igrac al klasicni BALKANAC,nema on [b]metalnu[/b] snagu da bi igrao u Celziju!!!
[/quote]
Jebene snage =))
Dobar igrac al klasicni BALKANAC,nema on [b]metalnu[/b] snagu da bi igrao u Celziju!!!
[/quote]

hahahahhahahahahahhaha... ja cu si odrezat udove da vise ne mogu komentirat ovakve postove... hahahahah xD

metalnu.... hahahahahaha

i molim vas te gluposti o psihi i konstanti ostavite za nekog drugog... ja nisam tolki de*il da po*usim takve gluposti... nisam ga gledao jedanput....

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.