22. juli 2012.14 god. comment_66115 Neka sad budala ostane u tottnhamu kad se ne zna boriti za svoja prava i ambicije. Nece niki dati vise id 30milki eura za njega siguran sam, tako da ako Levy ne popusti igrace on za njih i barem jos dvije sezone i nece nista osvojiti. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Prijavi
22. juli 2012.14 god. comment_66119 [quote name='ADiS' timestamp='1342978405' post='66115'] Neka sad budala ostane u tottnhamu kad se ne zna boriti za svoja prava i ambicije. [/quote] jesi ti ozbiljan? pa šta da čovjek uradi? da uzme pištolj i zaprijeti Levy-u? nije s njima otišao na pripreme, šta više može... sada je u totalno sjebanoj situaciji jer nitko neće dati te pare za njega koje židov traži (osim možda PSG-a, ali sumnjam da on oće tamo), a neodlaskom na pripreme se zamjerio navijačima i cijelom klubu Prijavi
22. juli 2012.14 god. comment_66126 Bom Lukica se sad pokušava izvaditi iz vlastitih govana, a ta su bogami najteža. Prijavi
22. juli 2012.14 god. comment_66144 Mnogo sam gotivio Luku, ko dolazi na Chelsea Serbia, zna da sam tamo stalno pisao o tome kako zelim da ga vidim u Celsiju, kako je strasan igrac, ma svasta nesto lepo o njemu... Posle ovoga sto je uradio mnogo manje ga gotivim, ima ugovor sa Totenhemom koji mora da postuje, isto kao sto su oni postovali pa mu davali platu kada je bio povredjen ili nije igrao... Cena je 45 miliona evra pa Real ako ga stvarno zeli neka se otvori... Prijavi
22. juli 2012.14 god. comment_66164 Mora on njih poštovati, ali i oni njega, pa ne mogu nekog na silu držat, dajte čovjeku da osvoji nešto, mislim da takav igrač zaslužuje pehar, a sa Tottenhamom ga nema, a jadan Levy ako mu veliku ulogu igra 5-6 miliona. Prijavi
22. juli 2012.14 god. comment_66179 [quote name='El_Nino' timestamp='1342995559' post='66164'] Mora on njih poštovati, ali i oni njega, pa ne mogu nekog na silu držat, dajte čovjeku da osvoji nešto, mislim da takav igrač zaslužuje pehar, a sa Tottenhamom ga nema, a jadan Levy ako mu veliku ulogu igra 5-6 miliona. [/quote] čini se da će židov sve zajebati em neće dobit neke dobre pare koje bi mogao, em će imat nezadovoljnog igrača Prijavi
22. juli 2012.14 god. comment_66187 Jebe se njemu vala.. Modric je potpisao ugovor sam niko mu nije kriv.. Levy ga moze jebat do kraja ugovoro koliko god zeli Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66213 [quote name='chelseathebest' timestamp='1342980010' post='66119'] jesi ti ozbiljan? pa šta da čovjek uradi? da uzme pištolj i zaprijeti Levy-u? nije s njima otišao na pripreme, šta više može... sada je u totalno sjebanoj situaciji jer nitko neće dati te pare za njega koje židov traži (osim možda PSG-a, ali sumnjam da on oće tamo), a neodlaskom na pripreme se zamjerio navijačima i cijelom klubu [/quote] Nekad stvari treba uzeti u svoje ruke a ne da ti drugi komanduju karijerom, pogotovo oni koji gledaju samo svoju korist... Dobro se sjetio pa da odbije otici na pripreme, bilo je vrijeme da nesto poduzme a ne da ga Levy cijelo vrijeme vuce za nos ko kakvu budalu... Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66218 Luka je zajebo stvar onda kad je potpisao ugovor do 2016. godine. Sam si je kriv ako ne ode iz Tottenhama ove sezone. Tko normalan potpisuje takav ugovor, a u istom trenutku želi otputovati iz kluba jer zna da mu tu nema budućnosti, da neće ništa osvojiti i da teško više more napredovati kao igrač? Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66331 [quote name='Brane' timestamp='1343008300' post='66218'] Luka je zajebo stvar onda kad je potpisao ugovor do 2016. godine. Sam si je kriv ako ne ode iz Tottenhama ove sezone. Tko normalan potpisuje takav ugovor, a u istom trenutku želi otputovati iz kluba jer zna da mu tu nema budućnosti, da neće ništa osvojiti i da teško više more napredovati kao igrač? [/quote] vise me i boli briga za njega, nakon svih stvari sta je napravia, nek ode di hoce Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66332 SA njim se dešava ono što je s Fabregasom, u Arsenalu, dali mu boga oca, kapiten i sve, a on ih samo sabotirao, nije htio da igra na najvišem nivou, njemu se tvrdoglavost isplatila, i otišao je za 30M, a tražili su 50 za njega, neka se Lukica malo na njega ugleda. Prijavi
23. juli 2012.14 god. comment_66400 auuu vid teme ove budale, tu nisam zavirio još otkako ga se uspoređivalo s Pirlom :) ja nekužim što taj frajer ma u glavi, jel mozak il tegla krastavaca ?? i prošlo ljeto je silno htio otič na sva zvona se žalio ovo ono i onda potpiše opet na 4-5 godina za nešto veču plaću, i onda sad kenja kako bi išao.... jest naš al izlupao bi ga go vola u kupusu, strašno bezobraznood njega kako se ponaša, treba ga klub konstanto lupat po đepu i ne pustit ga da ode, nego nek sjedi na klupi kad je već glup i bezobrazan, a oboje očito nejde. Prijavi
24. juli 2012.14 god. comment_66507 [quote name='Vinko' timestamp='1343069631' post='66400'] auuu vid teme ove budale, tu nisam zavirio još otkako ga se uspoređivalo s Pirlom :) ja nekužim što taj frajer ma u glavi, jel mozak il tegla krastavaca ?? [b] i prošlo ljeto je silno htio otič na sva zvona se žalio ovo ono i onda potpiše opet na 4-5 godina za nešto veču plaću[/b], i onda sad kenja kako bi išao.... jest naš al izlupao bi ga go vola u kupusu, strašno bezobraznood njega kako se ponaša, treba ga klub konstanto lupat po đepu i ne pustit ga da ode, nego nek sjedi na klupi kad je već glup i bezobrazan, a oboje očito nejde. [/quote] malo se informiraju... nije bas tako kako si napisao... ali na nacin prema kojem se ponasa prema klubu itekako nije u redu... Prijavi
24. juli 2012.14 god. comment_66640 ma nezz dal je ovo il prošlo, al znam da je htio otić i da je srao isto tako pa na kraju potpisao višegodišnji ugovor.... Prijavi
24. juli 2012.14 god. comment_66655 Po zadnjim informacijama podvio je rep i otputovao u Ameriku gdje će se ubrzo priključiti treninzima s ostatkom momčadi, a do tada trenirati po posebnom programu. Ha ja. Prijavi
24. juli 2012.14 god. comment_66685 [quote name='Vinko' timestamp='1343136875' post='66640'] ma nezz dal je ovo il prošlo, al znam da je htio otić i da je srao isto tako pa na kraju potpisao višegodišnji ugovor.... [/quote] na kraju sezone tj. negdje u 6 mjesecu prosle sezone potpisao novi ugovor ako se ne varam... a onda u 8 mjesecu chelsea zapeo za njega i onda je pocela ona hajka... jer mu je po njegovim izjavama levy usmeno obecao da ako dodje bolji klub po njega da ce ga pustit da ode... ali Židov ko Židov... i vidis mozda nije velika razlika ali je itekako upecatljiva... i zato nemojte slusat "moralne vertikale" na ovom forumu kojih fala Bogu ima i previse nego se pravilno informirajte iz pouzdanih izvora i slijedite svoj instinkt... naravno, za dobrobit svih nas... Prijavi
24. juli 2012.14 god. comment_66695 [quote name='Brane' timestamp='1343139747' post='66655'] Po zadnjim informacijama podvio je rep i otputovao u Ameriku gdje će se ubrzo priključiti treninzima s ostatkom momčadi, a do tada trenirati po posebnom programu. Ha ja. [/quote] http://chelseabalkan.com/index.php/item/1878-tottenhamov-predsjednik-levy-odnio-pobjedu-modric-se-predao.html Prijavi
24. juli 2012.14 god. comment_66710 da, Levy igra prljavo obećao je Modriću da će ga pustit, ali prekršio je obećanje ne vidim neki drugi način da Modrić dobije ovu bitku osim da netko ponudi za njega 45 milja eura kolko ovi traže, ali to se vjerojatno neće dogodit jer je ipak previsoka cijena čini se da je Modrić osuđen na ovaj prosječan klub Prijavi
24. juli 2012.14 god. comment_66803 Meni ga žao ja mislim da on ove godine ne ide iz spursa, a Levy me podsjeća na Mamića, živo zlo za nogomet, a takvi odu iz nogometa samo kad umru, jer oni do smrti vuku što više para mogu Prijavi
25. juli 2012.14 god. comment_66854 Modric kaznjen 3 puta u 4 dana... Ipak prikljucio se treninzima i po svemu sudeci ce ostati u Tottenhamu i naredne sezone... Zao mi je ovog momka, nadam se da nasa uprava nikada nece raditi poteze kao sto rade u Tottenhamu.. Modric statisticki nije ni blizu onima s kojima ga porede, a zna se ko je jos uvijek kralj sredine terena... http://www.index.hr/sport/clanak/precijenjeni-buntovnik-analiza-pokazuje-da-modric-ne-moze-stati-u-istu-recenicu-s-ostalim-playmakerima-premiershipa/627503.aspx Prijavi
25. juli 2012.14 god. comment_66859 Neka neka, sam je u svoju jamu upao... Neka ga u spursima do kraja karijere sto se mene tice. Prijavi
25. juli 2012.14 god. comment_66866 [i][size=4]Modrića su usporedili s Frankom Lampardom (Chelsea), Stevenom Gerrardom (Liverpool), Cescom Fabregasom (Arsenal/Barcelona), Davidom Silvom (Valencia/Manchester City), Stephaneom Sessegnonom (Sunderland) i Yohanom Cabayeom (Newcastle United) i dokazali kako je Luka precijenjen kada se u obzir uzmu tri najvažnije kategorije za taj tip igrača. Modrić ima najgori omjer golova i asistencija po utakmici od svih nabrojanih igrača, a jedini od kojiih je bolji u "stvaranju prilika po utakmici" su Sessegnon i Cabaye, ali mladi asovi pristigli iz Francuske ne samo da igraju u slabijim klubovima od Tottenhama, nego su u Engleskoj neusporedivo kraće od Modrića. "Osim nabrojanih, u Premiershipu je još dosta onih koji imaju bolje statistike od Modrića i zato se moramo upitati: Čemu sva ta strka?", poentiraju Englezi.[/size][/i] [img]http://www.index.hr/images2/talk_sport_modric.jpg[/img] Prijavi
25. juli 2012.14 god. comment_66874 Ma jedan je frank.. Tesko da ce ga ko moci zamjeniti sljedecih godina al eto nadamo se da ce neki igrac doci i upotpuniti njegovo mjesto kad on ode. Prijavi
25. juli 2012.14 god. comment_66878 Franka niko neće dostojno zamijenit', isto ko što nitko to neće moći ni u Drogbinu slučaju. Lukica jest klasa ali ipak ni blizu Frankiea.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.