Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Luka Modrić (Hrvatska, 1985)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 796
  • Pregledi 51,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='FLampard8' timestamp='1341815756' post='63425']
Ok,mozda sam pogrijesio u vezi pozicije...ali kad smo vec kod toga,trebao bi igrati na mjestu Lamparda?meni jedan Lamps nikad nebi bio na klupi zbog Modrica a Lampard moze sigurno jos 2 godine odigrati vrhunski....
[/quote]

Ne bi ni meni Modrić bio ispred Lamparda od prije par godina. Sada, hm? Lampard je ostario, htjeli mi to priznati ili ne, i sumnjam da će njegovo tijelo moći trpiti opterećenja koja sa sobom nosi igranje svakog tjedna, ponekad i 2 puta tjedno. Istinu je rekao chicibachi, Modrić je nama potrebniji nego Realu. Mogao bi se rotirati s Lampsom, a ne bi me iznenadilo da dobije čak i više minuta od njega u globalu.

A što se tiče ovoga da je Modrić izjavio da ne želi nigdje nego u Real - nisam baš uvjeren da je to istina. Nigdje njegove prave izjave nema, sve se nešto prepričava. Isto to je tvrdio prošlog ljeta za nas, sada navodno to govori za Madriđane.

Dok ne padne potpis na papir, svašta će se tu još pričati i priča će se još okretati.
[quote name='El_Nino' timestamp='1341964105' post='63760']
Da je to bar istina. Uf kad bi doveli njega i Hulka to bi bila nepobjediva ekipa 100%
[/quote]

potpis... da se to ostvari silovali bi sve redom... samo istina je ta... da nam na kraju nece doc nit Hulk, nit Modric...
AVB danas izjavio kako se vrse pregovori s nekoliko klubova oko Modrica, i da ce se tranfer zakljuciti kada se zadovolje sve tri strane!
Mislim da su medju tim klubovima Real , PSG i Chelsea!
[b] [size=4]Totenham je predstavio svoje nove dresove a zanimljivo da među slikama igrača u novim dresovima nema Luke Modrića.[/size][/b]

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/417497_263840933724469_1802067348_n.jpg
Ovo sam rekao msm oko 5-6 puta, a i opet cu, cekam samo onaj trenutak kad Abramovicu pukne film i kad pljune 40 miliona za Modrica i uzme ga Realu, tako sam i govorio za Hulka...
Pa nije njega djaba Abramovic ganjo' 2 sezone, mora nesto biti između ovog... :D
Problem je što je sada Villas Govnas trener Tottenhama i strah me da se on i Levy ne dogovore da Modrić ne smije biti prodan Chelseaju, u fazonu nećemo ga prodati konkurenciji a zapravo se želi osvetiti Abramoviču, čovjeku koji ga je izdao.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1342146106' post='64084']
Problem je što je sada Villas Govnas trener Tottenhama i strah me da se on i Levy ne dogovore da Modrić ne smije biti prodan Chelseaju, u fazonu nećemo ga prodati konkurenciji a zapravo se želi osvetiti Abramoviču, čovjeku koji ga je izdao.
[/quote]

Levy je i pre dolaska AVB-a bio u fazonu " ne prodajem igrace konkurenciji"
AKo Modric ode, otici ce preko... Real, PSG...
ne znam jeli istina ali Levy je navodno izjavio da se Modric nece prodavat konkurentima ispod 60 milja eura... u slucaju da ga zele Chelsea, City itd... u Real ili PSG bi mogo za 40-50...
[quote name='chelseafan97' timestamp='1342134542' post='64074']
[b] [size=4]Totenham je predstavio svoje nove dresove a zanimljivo da među slikama igrača u novim dresovima nema Luke Modrića.[/size][/b]

[url="http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/417497_263840933724469_1802067348_n.jpg"]http://a2.sphotos.ak...802067348_n.jpg[/url]
[/quote]

a gledaj, Modrić realno i nije baš nekakav maneken :P
[quote name='sisa01' timestamp='1342173828' post='64092']
Tottenham je vec doveo zamjenu za Modrica, Sigurdsona iz Swansea / Hoffenhaima :P
[/quote]

nije on Modriceva zamjena... jer Sigurdson igra na pozicijama isturenog veznog... znaci AMF i desno ili lijevo krilo ako se ne varam... dok Modric igra u tottenheamu po papiru DMF a zapravo na terenu klasicnog CM-a... ;) Znaci kad tottenheam dofura DM/CM-a onda mozes rec da su dofurali zamjenu Modricu... a AVB se nada Moutinhu kao Modricevoj zamjeni... mada mislim da nema teoretske sanse da ga dofura...
da dodam...

evo transfermarkt malo refreshao vrijednost igraca...

po novome Modric vrijedi 46 milijuna eura... ;)

[url="http://www.transfermarkt.de/de/luka-modric/profil/spieler_27992.html"]http://www.transfermarkt.de/de/luka-modric/profil/spieler_27992.html[/url]
Ajde obrisite ovu temu i Bogu je vise dosadio i on i Real Madrid . Na koje god hrv. novine udjes 3546 članaka o Luki Modricu ..
[quote name='Chester' timestamp='1342603998' post='65029']
Ajde obrisite ovu temu i Bogu je vise dosadio i on i Real Madrid . Na koje god hrv. novine udjes 3546 članaka o Luki Modricu ..
[/quote]

Ma da, baš će netko obrisat temu što je tebi Modrić dosadan. Ako ti se ne čita - nemoj čitati, nitko te ne tjera da otvaraš članke koje ne želiš.

Modrić se povezuje s mnogo klubova pa tako i s nama i sve dok je stanje stvari tako ova tema se neće brisati; prije će se premjestiti u podforum Prvi tim nego se obrisati ;)
[url="http://sportske.jutarnji.hr/villas-boas--modric-je-razbijesnio-predsjednika-daniela-levyja-i-okrenuo-vecinu-protiv-sebe-/1042677/"]http://sportske.jutarnji.hr/villas-boas--modric-je-razbijesnio-predsjednika-daniela-levyja-i-okrenuo-vecinu-protiv-sebe-/1042677/[/url]

Kažnjen s 80 000 funti zbog neodlaska na pripreme s ostatkom momčadi.
ovo je radio i prosle godine nije zelio ici na pripreme i opet je ostao u Totenhemu,ponekad stvarno nerazumijem ove klubove zasto ne prodaju nezadovoljne igrace oni misle da ce im Real ponudit 50 miliona,toliko se dize prasine o njegovom odlasku iz Totenhema da me vise neinteresuje gdje ce otic nebi ga dzaba uzeo samo zbog cijene koju su mu napuhali
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1342975978' post='66101']
jedno pitanje za svih da mi pojasnite?
moze li modric sam raskinut ugovor i platit totenhamu od svojih para ovo sta bi zaradiva ili vec ness tako
[/quote]
Moze ali on ima ugovor jos nekih 4-5 godina a sigurno ima veliku platu dakle valja mu se izvalit dosta para.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.