Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Luka Modrić (Hrvatska, 1985)

Istaknuti odgovori

Nece on kod nas,zeli u Real,a Levi nase interesovanje za njega koristi kako bi povecao cenu kod Madridjana.
[url="http://sportwitness.ning.com/forum/topics/luka-modric-isn-t-interested-in-move-to-chelsea-but-levy-uses-sup"]http://sportwitness.ning.com/forum/topics/luka-modric-isn-t-interested-in-move-to-chelsea-but-levy-uses-sup[/url]
Ako pregovori u ponedeljak propadnu,ko zna.
  • Odgovori 796
  • Pregledi 51,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nama ne treba vise niko na sredini, jos to desno krilo i to je to... Pa da smo hteli Modrica, ne bi kupovali Oskara... Pa i da dovedemo Modrica ja ne znam gde bi ga Di Mateo stavio da igra...
Ja bi Modrica prihvatio objerucki u Chelsea... pa nije Abramovic budala da ponovo salje ponudu za njega a bome ni RDM sto ga zeli...

nama fali taj DM/CM igrac...

kao sto je neko vec napisao na ovom forumu... Preskakanjem kupnje takvog igraca izgubio bi se smisao dovodjenja Marina, Hazarda i Oscara u tim... Mada vjerujem da Oscar moze i ako se ne dovede neki CM mora ic na poziciju CM-a iliti Lamparda... jer Mikel je previse defanzivan a Lampard ko Lampard... dobar je on ali nije to vise to... ogledalo toga je danasnjih samo 6 prilika na utakmici...

ali dobro nista vise nismo ni mogli ocekivat nakon 2 brza gola, a uz to jedina promjena u odnosu na proslu sezonu je bila ta sto je igrao Hazard...
[quote name='klicko' timestamp='1345368348' post='71869']
Po meni bolji Rakitic od Modrica
[/quote]

reci da se šališ

Rakitić je ispodprosječan igrač.

a Luku sam prije želio, ali više ne iz 2 jednostavna razloga:
1) imamo Oscara za kojeg vjerujem da će zauzeti tu poziciju CM (a imat ćemo i KDB-a u nekoj bližoj budućnosti)
2) Luka više ne želi kod nas, on želi samo u Real
Taj veze nema, pretpostavljam da je neki običan lik koji prati vijesti ovako kao i mi i onda nešto sam doda, odnosno izmisli pa ako bude tačno, dobro i jest. Ako ne, kud koji mili moji.
Evo konacno da je otišo iz one rupcage od kluba...

Zelim mu svu srecu ovog svijeta i neka se pokaze i izbori za prvih 11 u realu... Nadam se da ce sav njegov talenat i u Realu isplivat na vidjelo i da cemo uzivat u njegovim predstavama...

Tema moze pot kljuc...

Potpisat ce ugovor na 5 godina...vrijednost transfera 35 milijuna eura + 7 milijuna u bonusima...
[quote name='Elao' timestamp='1346064117' post='74374']
Lockati ovo sad nama :) napokon me vise nece smarati svaki dan naslovnice o njemu.
[/quote]

Sad kad ti krenu naslovnice sa Sorajom... xD Molit ces Boga da se vrati Luka... :D :D :D
Hvala Bogu više. Drago mi je zbog njega što je otišao iz onog zatvora i smrdljivog kluba i zbog mene samog jer ne moram više svaki dan čitat o njegovom transferu.
Luka sve najbolje u daljnjoj karijeri i da dokažeš svima koliko vrijediš.
[img]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/394462_477888002235890_1284395974_n.jpg[/img]

Ma temu ne treba zakljucati nego izbrisati.... Ovo je Modriceva zadnja destinacija u velikom klubu...
  • 4 mjeseca kasnije...
[url="http://www.index.hr/sport/clanak/jos-uvijek-sanja-o-modricu-abramovic-realu-nudi-22-milijuna-funti-za-nasljednika-lamparda/656693.aspx"]http://www.index.hr/sport/clanak/jos-uvijek-sanja-o-modricu-abramovic-realu-nudi-22-milijuna-funti-za-nasljednika-lamparda/656693.aspx[/url]

Sapunica se nastavlja xD
[quote name='reLo' timestamp='1357986213' post='101190']
Više od 15 bi u ovom trenutku za njega dati bila ludost.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2
[/quote]

objektivnost ti je uvijek bila jaca strana. Nece on otic iz Reala, pogotovo sada kad je tek došao, a uostalom uskoro ce on bit standardan i jedan od nosioca igre u Realu ;) Nisu ni oni tolko glupi i znaju zašto su ga kupili.
  • Autor
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1357987042' post='101193']

objektivnost ti je uvijek bila jaca strana. Nece on otic iz Reala, pogotovo sada kad je tek došao, a uostalom uskoro ce on bit standardan i jedan od nosioca igre u Realu ;) Nisu ni oni tolko glupi i znaju zašto su ga kupili.[/quote]

Ma kako da ne.. On će biti nosilac igre Reala, a Kalou naredne sezone osvaja zlatnu loptu. Tvoja izjava mi zvuči kao izjava Torresoljubaca.. Jebiga, ljudi vjeruju u njega. A i ti ne možeš vele biti objektivan, jer na njega gledaš očima navijača. Navijao sam svim srcem da pređe u Chelsea, ali on je izabrao Real i, kao i mnogi drugi, tamo će propasti i za godinu-dvije početi da se povlači po kojekakvim posudbama dok ne potpiše za Šahtar. Realnost je da u Realu prednost nad njim imaju i Khedira, i Ozil, i Alonso, pa i Essien. A da se odlučio za nas bio bi sigurno standardan. Sam pao sam se ubio.

[quote name='reLo' timestamp='1357987459' post='101196']
Ma kako da ne.. On će biti nosilac igre Reala, a Kalou naredne sezone osvaja zlatnu loptu. Tvoja izjava mi zvuči kao izjava Torresoljubaca.. Jebiga, ljudi vjeruju u njega. A i ti ne možeš vele biti objektivan, jer na njega gledaš očima navijača. Navijao sam svim srcem da pređe u Chelsea, ali on je izabrao Real i, kao i mnogi drugi, tamo će propasti i za godinu-dvije početi da se povlači po kojekakvim posudbama dok ne potpiše za Šahtar. Realnost je da u Realu prednost nad njim imaju i Khedira, i Ozil, i Alonso, pa i Essien. A da se odlučio za nas bio bi sigurno standardan. Sam pao sam se ubio.

[/quote]

Živi bili pa vidjeli ;)
Po meni su mediji previše kritizirali njegovu igru u Realu, ali ja sam ga gledao skoro svaku utakmicu i kada se ukupno pogleda on nije bio lošiji niti od Khedire niti od Alonsa niti od Essiena, jedino je možda Ozil bio malo bolji. Cijela ekipa nije igrala dobro pa deri po novopridošlom. On je i dalje igrač svjetske klase. Nije ni pripreme prošao, a igra vrlo dobro. Neće oni njega prodat, pa nisu ga kupili za 5 mjeseci. Ja sam siguran da će on dogodine bit jedan od glavnih igrača Reala
Na jednu stranu nisam za ovaj transfer s obzirom da mislim da imamo jako dobre igrače već na raspolaganju,da su me pitali za njegov dolazak pre dve godine,prihvatio bih ga oberučke,danas jedno veliko NE!!!

Na drugu stranu voleo bih da dodje samo da oni iz Totenhema crknu od "muku" :P e sad postoji još jedna interesantna opcija koja se bar meni najviše dopada a to je pozajmica na godinu i po dana sa mogućnošću otkupa ugovora po isteku ovog roka!!! Ako postoji mogućnost da se nešto ovako izvede onda sam svakako ZA!!!
Ma ljudi moji, džaba raspravljamo, neće Real pustit igrača nakon manje od pola godine. A usput rečeno, Modrić više nije potreban Chelseaju. O njegovim igračkim kvalitetama se sve zna, tako da o tome neću ni govoriti.
[quote name='El_Nino' timestamp='1357996673' post='101244']
Po meni su mediji previše kritizirali njegovu igru u Realu, ali ja sam ga gledao skoro svaku utakmicu i kada se ukupno pogleda on nije bio lošiji niti od Khedire niti od Alonsa niti od Essiena, jedino je možda Ozil bio malo bolji. Cijela ekipa nije igrala dobro pa deri po novopridošlom. On je i dalje igrač svjetske klase. Nije ni pripreme prošao, a igra vrlo dobro. Neće oni njega prodat, pa nisu ga kupili za 5 mjeseci. Ja sam siguran da će on dogodine bit jedan od glavnih igrača Reala
[/quote]
Sta ces kralju, tako ti je to u 'Kraljevskom Real Madridu' . Sta su uradili od Kake?Robinha?Robbena?onog malog iz Dormunda (nemogu mu se sjetit imena) ?sad Modrica? Jedini koji je uspio u tom klubu je Ronaldo koji je placen skoro 100 mil.
Svi su oni igraci svjetske klase koje je Real unistio . Jednostavno igrace impresionira poziv 'velikog Reala' da ga nemogu odbit .
Hala Madrid ( na nasem jeziku ) i gotovo ! :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.