Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Luka Modrić (Hrvatska, 1985)

Istaknuti odgovori

[quote name='Caeruleus' timestamp='1343180878' post='66866']
[i][size=4]Modrića su usporedili s Frankom Lampardom (Chelsea), Stevenom Gerrardom (Liverpool), Cescom Fabregasom (Arsenal/Barcelona), Davidom Silvom (Valencia/Manchester City), Stephaneom Sessegnonom (Sunderland) i Yohanom Cabayeom (Newcastle United) i dokazali kako je Luka precijenjen kada se u obzir uzmu tri najvažnije kategorije za taj tip igrača.
Modrić ima najgori omjer golova i asistencija po utakmici od svih nabrojanih igrača, a jedini od kojiih je bolji u "stvaranju prilika po utakmici" su Sessegnon i Cabaye, ali mladi asovi pristigli iz Francuske ne samo da igraju u slabijim klubovima od Tottenhama, nego su u Engleskoj neusporedivo kraće od Modrića.
"Osim nabrojanih, u Premiershipu je još dosta onih koji imaju bolje statistike od Modrića i zato se moramo upitati: Čemu sva ta strka?", poentiraju Englezi.[/size][/i]

[img]http://www.index.hr/images2/talk_sport_modric.jpg[/img]
[/quote]

poanta je u tome sto modric igra na pozicijama dosta dalje od gola od ovih nabrojanih... ja ne znam kako su ti "strucnjaci" uspjeli zazmirit na jednu vrlo vaznu tj. presudnu cinjenicu... a to je da Modric igra na poziciji DM/CM dok svi ovi nabrojani igraju CM/[b]AMF[/b]...
  • Odgovori 796
  • Pregledi 51,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Villas-Boas' timestamp='1343208713' post='66897']
poanta je u tome sto modric igra na pozicijama dosta dalje od gola od ovih nabrojanih... ja ne znam kako su ti "strucnjaci" uspjeli zazmirit na jednu vrlo vaznu tj. presudnu cinjenicu... a to je da Modric igra na poziciji DM/CM dok svi ovi nabrojani igraju CM/[b]AMF[/b]...
[/quote]

taj članak je napravljen samo kako bi natukao hiljade klikova i isto toliko komentara
kao što je i većina na Indexu, tako da se time ne treba previše opterećivati
da su Cabaye ili Sessegnon bolji od Modrića već bi davno bili u Realu
[quote name='Caeruleus' timestamp='1343180878' post='66866']
[i]Modrića su usporedili s Frankom Lampardom (Chelsea), Stevenom Gerrardom (Liverpool), Cescom Fabregasom (Arsenal/Barcelona), Davidom Silvom (Valencia/Manchester City), Stephaneom Sessegnonom (Sunderland) i Yohanom Cabayeom (Newcastle United) i dokazali kako je Luka precijenjen kada se u obzir uzmu tri najvažnije kategorije za taj tip igrača.
Modrić ima najgori omjer golova i asistencija po utakmici od svih nabrojanih igrača, a jedini od kojiih je bolji u "stvaranju prilika po utakmici" su Sessegnon i Cabaye, ali mladi asovi pristigli iz Francuske ne samo da igraju u slabijim klubovima od Tottenhama, nego su u Engleskoj neusporedivo kraće od Modrića.
"Osim nabrojanih, u Premiershipu je još dosta onih koji imaju bolje statistike od Modrića i zato se moramo upitati: Čemu sva ta strka?", poentiraju Englezi.[/i]

[img]http://www.index.hr/images2/talk_sport_modric.jpg[/img]
[/quote]

totalno glupa i nerealna statistika X( , pa jebote to je statistika iz 2009 godine , nemoguće je da je Modrić odigrao 127 utakmica u 4 godine koliko je u Tottenhamu . Negdje je postirano na nekoj temi od OVE SEZONE statistika CHANCE CREATED gdje je Modrić na 3. mjestu prvi je naravno MATA-čovjek od zanata :x, drugi David Silva....... Modrić bi bez problema mogao zamjeniti Lamparda i svaki se igrač može nadmašiti pa tako i Drogba !!! jer nogomet se razvija
Nikad Modrić neće moći zamijeniti Lamparda, ali da je ova statistika ne pokazuje realnu i objektivnu sliku ( što se Modrića tiče ) - to je istina.
[quote name='Brane' timestamp='1343211304' post='66921']
Nikad Modrić neće moći zamijeniti Lamparda, ali da je ova statistika ne pokazuje realnu i objektivnu sliku ( što se Modrića tiče ) - to je istina.
[/quote]

onog starog Lamparda ne... ali ovog sadasnjeg... e njega bi itekako lako mogao zamjenit...
A glupe statistike strašno! Pa vidjeli su neki i onu usporedbu AVB i RDM (ima na fb slika, mislim na zidnim fotografijama). Uglavnom po nekoj statistici je AVB ispao bolji od RDM, a jel to realna slika? NIJE!
[b] [url="http://www.guardian.co.uk/football/2012/jul/25/luka-modric-tottenham-apology-reserves?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+theguardian%2Ffootball%2Frss+%28Football%29"]Luka Modric is now training with the Tottenham U21's[/url][/b]
[quote name='Igi' timestamp='1343257409' post='67104']
Mislim da je 50 milki za njega previse, a dobro smo se pojacali tako da mislim da nam nije ni potreban.
[/quote]
Hajde da vidimo jos posle koje bezidejne utakmice da li ce nam trebati.
Evo izjave Nike Kranjčara

[b]- Ne znam kako bih se postavio da sam na njegovom mjestu, ali ponuda Reala događa se jednom u karijeri.I ja bih poduzeo sve da dođem na Santiago Bernabeu, igrati za Real Madrid je najveći privilegij u karijeri svakog nogometaša. Real je nešto uzvišeno i zato razumijem Luku - rekao je Niko Kranjčar za Jutarnji list.[/b]
[b]Razumije ga i zbog još jedne 'sitnice'.[/b]
[b]- Znam da mu je predsjednik Levy prošle jeseni, u razgovoru licem u lice, obećao da će ga pustiti, a sada ga osuđuje. Levy čini sve da profitira, pritom se služi i lažima kojima je obmanuo javnost. Ali da ste u Lukinoj koži, vjerojatno biste postupili kao i on.[/b]
Ovo je gotova stvar. Mislim da je šteta što ga nismo doveli, bez obzira što se nekima lik zgadio zbog milijardu i jednog članka o njegovom transferu na hrvatskim i bh. portalima. Igrač poput njega je upravo ono što nama fali.

http://www.index.hr/sport/clanak/gotovo-je-modric-je-novi-igrac-reala-tottenhamu-43-milijuna-eura/628484.aspx
Ljudi moji nije ništa gotovo još. Najbolje je čekati službenu potvrdu klubova.

Od strane španjolskih medija dolaze vijesti da Real baca oko na Alexa Witsela ( za kojeg smo se i mi u siječanjskom prijelaznom roku na neki način interesirali ) odustajući tako od Modrića.

Ne mora značiti da je istina i ovo, svašta može biti, al nemojte trčati pred rudo ;)
[b] Casillas: Radujem se dolasku Modrića u Real[/b]

[color=#030303][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3][left]Kapiten i golman Real Madrida Iker Casillas izjavio je kako se raduje dolasku Luke Modrića u Kraljevski klub.[/left][/size][/font][/color][color=#030303][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3][left]Da, poznajem Modrića, igrao sam protiv njega nekoliko puta. Odigrao je dobro na Evropskom prvenstvu, to mi je ostalo u sjećanju. Ako čelnici Reala misle da je on igrač za naš klub, nemam razloga da i ja ne vjerujem isto. Oduševljeni smo što ćemo ga imati u našoj ekipi", rekao je Casillas.[/left][/size][/font][/color]

[color=#030303][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3][left]Modrić već četiri sezone igra za englesku ekipu Tottenhama, a nedavno je izjavio kako želi napustiti White Hart Lane i preći u Real. Zbog toga je čak odbio da otputuje sa ekipom u SAD, nakon čega je kažnjen i odlučio je da se vrati i odradi individualne treninge u klupskoj bazi u Londonu.[/left][/size][/font][/color]
[img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/399413_457109110995977_1529851211_n.jpg[/img]
Iznova i Iznova i Iznova . Sagi nikada kraja .
  • 2 sedmice kasnije...
Boaš je priznao da postoji problem, ali da je sklopljen dogovor koji se za sad poštuje.
"Još uvek nema dogovora sa Realom. Oni se ne približavaju sumi koju Levi traži, ali mi sa druge strane znamo šta Modrić želi, baš kao što i on razume naše ponašanje.
On i dalje trenira sam. To je nek pakt između njega i kluba i tako će biti dok se transfer ne dogovori" - kaže Boaš.
Modrić je propustio i turneju po Americi i jasno je da osim novca od njega Pevci drugu korist više neće videti. Iako je jasno da klub treba da uzme novac, čini se da se u Totenhemu igraju vatrom ukoliko Real odluči da odustane u nekom trenutku.
Boaš tvrdi da imaju rešenje.

"Pokušaćemo da ga oporavimo psihički ako na kraju ne ode. Naravno da poštujemo Real, ali moraju i oni nas" - kaže novi menadžer Totenhema.

Problem u celoj priči za Totenhem je što ne postoji nijedan drugi klub koji bi se uključio u trku. Junajted je odustao nakon što je Modrić izabrao Madrid, a svi drugi znaju da je sam igrač odlučio da je Real njegov budući klub. U toj situaciji, Totenhem nema puno prostora za ucenu što u Madridu znaju.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.