13. april 2013.13 god. comment_116655 tačno kako vreme prolazi,mislim na ovu sezonu,Modrić bi nam lego kao kec na desetku,naravno sve su to pusti snovi Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_125073 Ajmo malo zakuhati ;) http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4941456/Luka-Modric-a-target-for-Jose-Mourinho.html Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_125075 Real ozbiljno racuna na Luku i nema logike da prodaju nakon jedne sezone gdje se i nije bas naigrao a dosta su ga platili. Kad smo mi Trollesa zadrazli gdje nece oni Luku. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_125078 Nema šanse da on ide ikamo. Tek je došao tamo i prihvatili su ga i suigrači i mediji. Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125094 A gdje ga utrpati, evo i da dođe? Imamo veznih igrača na izvoz. Još se vraćaju Piazon i McEachran. Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125140 Znate li Žileta s index.hr? On obožava Luku Modrića, a na profilnom avataru mu se nalazi Brzi iz Mućki: On 100% ludi za Modrićem to mu je idol najveći. Skočimiš ga zove. Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125162 Znate li Žileta s index.hr? On obožava Luku Modrića, a na profilnom avataru mu se nalazi Brzi iz Mućki: On 100% ludi za Modrićem to mu je idol najveći. Skočimiš ga zove. Otac mu je umro par godina prije nego sto se rodio, a zenske hvata na foru , Gdje si bila cijeli moj zivot ? Zasto? Ni sam ne zna nikada nije upalilo. Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125165 Znate li Žileta s index.hr? On obožava Luku Modrića, a na profilnom avataru mu se nalazi Brzi iz Mućki: On 100% ludi za Modrićem to mu je idol najveći. Skočimiš ga zove. Hahahhaha on i onaj paćenik Saro stalno pljuju po Modriću. Ali bar se čovjek nasmije. Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125169 Real ozbiljno racuna na Luku i nema logike da prodaju nakon jedne sezone gdje se i nije bas naigrao a dosta su ga platili. Kad smo mi Trollesa zadrazli gdje nece oni Luku. Ocigledno ne pratiš baš Real. Luka je u zadnjih cca 3 mjeseca postao standardni prvotimac i jedan od glavnih kotacica u timu, kad uz to dodamo da je tek jednu sezonu u klubu i da najvjerojatnije novi trener bude Ancelloti (koji preferira Luku), onda možemo zaključit da Luka 100% ostaje u Realu. A i bio bi itekako zadovoljan da nam dođe jer nam takav igrač strahovito puno fali, samo što je to nemoguće. A vi koji navodite Piazone, Ramirese, McEachrane kao razlog da nam Luka ne treba jer imamo njih. Looool. Apsurd, jedan nije nit CM, drugi nema 2 točna dodavanja za redom, a treci je premlad da uzme tako važnu ulogu u ekipi. I GLAVNI razlog našoj nekreativnoj i sporoj igri u zadnjih 2-3 godine je baš nedostatak takvog igrača kao što je Luka. Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125173 Pa sta sam ja rekao? Ozbiljno racuna na Luku (vidi se koliko igra u zadnje vrijeme) a nije se naigrao mnogo. (jer pola sezone je presjedio na klupi ako ne i vise). Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125175 Pa sta sam ja rekao? Ozbiljno racuna na Luku (vidi se koliko igra u zadnje vrijeme) a nije se naigrao mnogo. (jer pola sezone je presjedio na klupi ako ne i vise). I to vrijeme dok "nije" igrao opet je imao solidnu minutažu jer je svaku drugu tekmu započeo u prvih 11. Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125176 Cim se pojavi neka vest, ma nebitan izvor, samo da se pojavi, koja povezuje nekog Balkanca sa Chelsea-jem, ovde krece opstenarodni cirkus. Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125177 Modrić se dokazao u Premiershipu i to dosta, ali da će se nakon samo godine dana vratit, nema šanse. Prijavi
31. maj 2013.13 god. comment_126500 The sun pise da Modric u Chelsea za 22mil funti imo je on priliku doci.sta ce nam sad imamo Matu :) Prijavi
31. maj 2013.13 god. comment_126501 Modrić ne igra na poziciji Mate, tj. može, ali ne bi igrao, igrao bi na CMF Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126550 Fali nam jedno ovakvo krilo, uf... Cae svima daje svoju drogu, samo meni ne da :( Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126563 -----Ramiz/Mikel ---Modric---- Hulk(znam da ga necemo dovest ali volim ga <3 ) --Mata --Hazard RANIT CU SE, KAKO BI DOBRO OVO BILO !! Osvojili bi ligu iz zajebancije .. Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126575 -----Ramiz/Netko ---Modric---- Hulk(znam da ga necemo dovest ali volim ga <3 ) --Mata --Hazard RANIT CU SE, KAKO BI DOBRO OVO BILO !! Osvojili bi ligu iz zajebancije .. Ovako još lakše :D Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126597 Modrić ne igra na poziciji Mate, tj. može, ali ne bi igrao, igrao bi na CMF nisam ni rekao da igra na njegovoj poziciji.ali mata se krece po cijelom terenu i playmaker je,daje odlicne lopte.Trebamo se fokusirati na napadaca.Veza je odlicna,zasto bzvz kupovati? Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126892 nisam ni rekao da igra na njegovoj poziciji.ali mata se krece po cijelom terenu i playmaker je,daje odlicne lopte.Trebamo se fokusirati na napadaca.Veza je odlicna,zasto bzvz kupovati? Aha, vidlo se protiv jačih ekipa kada smo imali jedva 30% posjeda... Prijavi
3. juni 2013.13 god. comment_126999 Aha, vidlo se protiv jačih ekipa kada smo imali jedva 30% posjeda... Kada imas Mazacar neznam sto vise pozeljetii.oni igraju tek prvu sezonu zajedno.a kada se jos vise uigraju nece im biti kraja.uz to legendarni lampard i Luiz kada igra na def veznom.Chelsea nikad ni nije bio ekipa koja ima posjed lopte.ali sto hoces jesmo tukli united ove sezone par puta? =) Prijavi
3. juni 2013.13 god. comment_127043 Kada imas Mazacar neznam sto vise pozeljetii.oni igraju tek prvu sezonu zajedno.a kada se jos vise uigraju nece im biti kraja.uz to legendarni lampard i Luiz kada igra na def veznom.Chelsea nikad ni nije bio ekipa koja ima posjed lopte.ali sto hoces jesmo tukli united ove sezone par puta? =) Ali ovo što su dosada Mazacar igrali nema veze s Modrićem. Jedino bi se Oscara trebalo isprobati na CM-u. Naravno, i KDB-u se mora dati šansa da se dokaže. Luiza nemojte uzimati za ozbiljno. On može pokrpati tu poziciju eventualno kada su ostali ozlijeđeni, ali u suprotnom nikako. Jasno da je Lamps tu, ali mislim da nam se nebi trebala igra graditi na njemu. Znači opcije su 1)isprobati Oscara 2)isprobati KDB-a 3)dovesti neko pojačanje Prve 2 stavke se moraju ispuniti, a za 3. ćemo vidjeti još. Mislim da bi KDB mogao biti pun pogodak. Isto tako, dajem glavu da bi se Lukica savršeno uklopio u ekipu, ali taj transfer (Luka ili bilo koji drugi CM) bio bi nepotreban u slučaju da KDB (ili Oscar) pokažu da su sposobni. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.