Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Luka Modrić (Hrvatska, 1985)

Istaknuti odgovori

[quote name='Whisper#2' timestamp='1341002511' post='62032']
OFF:
Neko rece da Real nije u stanju.... [b]Real je kreditno sposoban [/b]koliko je Roman tezak, ne brinite vi nista. Samo ove godine objavili su [u]profit od preko 500 [/u]miliona eura.
Samo sto Mou nema nameru da ulazi u bilo kakve pijacne rasprave i cenjkanja. Skoro sva njihova skorasnja pojacanja su kupljena po principu uzmi ili ostavi, ili u slucaju Kake i Ronalda - marketing je cudo - scenariju. Klub ponudi onoliko novca koliko smatra da je dovoljno, i ako ovi odbiju hvala lepo i dovidjenja.

ON:

Lukica kao i prosle sezone kuka kako zeli da ide, a ako ga Levy i ove sezone ne proda izjavice da je srecan u Tott'namu, i da se ne zuri da ode...
Na stranu njegov kvalitet, bolje trpeti De Bruynea sezonu dve nego ispunjavati Levy-eve hirove i Lukicine hocu-necu epizode.
[/quote]
Real je u dugovima do grla, nakon potrosenih 360 miliona eura kredita sad su spali na Altintope, Sahine i njima slicne!
To nije profit nego prihod, a prihod je manji od rashoda pa se tako godinama zavaljuju u vece gubitke koji sad iznose preko 450 miliona eura!
  • Odgovori 796
  • Pregledi 51,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Što se Reala tiče, oni su možda objavili prihode 500 milijuna, nikako profit. Real je jedan od najzaduženijih klubova na svijetu i kad bi imao toliki profit riješio bi se dugova u trenu. Njihov su problem veliki rashodi, odnosno prevelike plaće igrača i strašno veliki ulazni transferi.

Natrag na Modrića, ova priča se vrti u krug nenormalno, sada čitam da je Chelsea opet na vodećem mjestu za njegovo dovođenje i navodno će ponudit 40+ mil. eura.
Mene ne zanima iznos transfera kao neke.
Nisu moje pare i briga me.Zelim samo da sljedece sezone igramo fudbal,da se ne branimo protiv svake malo jace ekipe.
Hocu ekipu za vrh Evrope :D
[b]
[size=3]Chelsea appear to be winning the race to land Luka Modric and look set to beat Real Madrid to his signature. They will test Tottenham's resolve with a 36M bid. Daniel Sturridge could also be a part of the deal. -S[/size][/b]
[quote name='MarioM27' timestamp='1341057033' post='62137']

[b] [size=3]Chelsea appear to be winning the race to land Luka Modric and look set to beat Real Madrid to his signature. They will test Tottenham's resolve with a 36M bid. Daniel Sturridge could also be a part of the deal. -S[/size][/b]
[/quote]

no no no ne zasto toliko para za luku jbt pa nije pirlo i jos daniela
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1341057274' post='62139']
no no no ne zasto toliko para za luku jbt pa nije pirlo i jos daniela
[/quote]

Slažem se da je previše para, ali ako ponude 36 milja Daniel sigurno neće bit dio ponude.. ;)
[font='Helvetica Neue', Arial, Helvetica, sans-serif][background=rgb(243, 243, 243)]Luka Modric is understood to be ready to hand in a transfer request - but Spurs still seem adamant the Croatian will not be Chelsea-bound. [/background][/font]
[font='Helvetica Neue', Arial, Helvetica, sans-serif][background=rgb(243, 243, 243)]The subject of a summer-long transfer saga last year, Blues have never given up on their interest for the midfielder. [/background][/font]
[font='Helvetica Neue', Arial, Helvetica, sans-serif][background=rgb(243, 243, 243)]Last year Chelsea went as far as levelling a bid worth £40m for the star. [/background][/font]
[font='Helvetica Neue', Arial, Helvetica, sans-serif][background=rgb(243, 243, 243)]But Tottenham Chairman Daniel Levy does not want to sell to Chelsea, and values the player at over £50m. [/background][/font]
[font='Helvetica Neue', Arial, Helvetica, sans-serif][background=rgb(243, 243, 243)]This, and the fact that Modric's transfer fee must now be smaller than last season (owing to there being a year less on his contract), could mean Modric ends up leaving the Premier League.[/background][/font]
[quote name='Wisey' timestamp='1341095932' post='62242']
[font=Helvetica Neue', Arial, Helvetica, sans-serif][background=rgb(243, 243, 243)]Luka Modric is understood to be ready to hand in a transfer request - but Spurs still seem adamant the Croatian will not be Chelsea-bound. [/background][/font]
[font=Helvetica Neue', Arial, Helvetica, sans-serif][background=rgb(243, 243, 243)]The subject of a summer-long transfer saga last year, Blues have never given up on their interest for the midfielder. [/background][/font]
[font=Helvetica Neue', Arial, Helvetica, sans-serif][background=rgb(243, 243, 243)]Last year Chelsea went as far as levelling a bid worth £40m for the star. [/background][/font]
[font=Helvetica Neue', Arial, Helvetica, sans-serif][background=rgb(243, 243, 243)]But Tottenham Chairman Daniel Levy does not want to sell to Chelsea, and values the player at over £50m. [/background][/font]
[font=Helvetica Neue', Arial, Helvetica, sans-serif][background=rgb(243, 243, 243)]This, and the fact that Modric's transfer fee must now be smaller than last season (owing to there being a year less on his contract), could mean Modric ends up leaving the Premier League.[/background][/font]
[/quote]

Pa ako traži tolike pare i ne treba mu dat. Ne mogu virovat šta Levy oće. nek dođe luka nama ili nek' ide negdje van Premiershipa.
Neki dan smo dobili informaciju da nije Modrić prvi pick Reala nego Silva, a Modrić tek drugi. Sada je došla jedna nova koja govori kako City za Silvu traži "sitnih" 80 milijuna eura, stoga se Real povlači od njegova dovođenja po svemu sudeći. S obzirom na to, kao i na ovo što je Wisey postao, odnosno da Spudsi ne žele prodati najboljeg igrača jednom od najvećih rivala i konkurenata, dolazi se do zaključka da bi Luka ipak mogao završiti u Realu.

Trenutno je ovaj scenarij najizvjesniji, ali kada pogledamo koliko su se puta te price preokrenule, ni u sto ne mozemo biti sigurni. Bit će ovo opet jedna duga saga, slično kao i prošle godine.
[quote name='Brane' timestamp='1341172783' post='62306']
Neki dan smo dobili informaciju da nije Modrić prvi pick Reala nego Silva, a Modrić tek drugi. Sada je došla jedna nova koja govori kako City za Silvu traži "sitnih" 80 milijuna [b]eura[/b], stoga se Real povlači od njegova dovođenja po svemu sudeći. S obzirom na to, kao i na ovo što je Wisey postao, odnosno da Spudsi ne žele prodati najboljeg igrača jednom od najvećih rivala i konkurenata, dolazi se do zaključka da bi Luka ipak mogao završiti u Realu.

Trenutno je ovaj scenarij najizvjesniji, ali kada pogledamo koliko su se puta te price preokrenule, ni u sto ne mozemo biti sigurni. Bit će ovo opet jedna duga saga, slično kao i prošle godine.
[/quote]

mislim da si u krivu... ja sam procitao da traze 80 milijuna FUNTI... sto je nekih 99 milja eura... ;)
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1341177584' post='62339']
mislim da si u krivu... ja sam procitao da traze 80 milijuna FUNTI... sto je nekih 99 milja eura... ;)
[/quote]

Na brzinu sam pročitao pa sam se možda zeznio. Još gore, ako je istina ;)
To su vjerovatno stavili cijenu jer ga ne planiraju prodat. A ako vec ponudi neka budala toliko love hvala bogu da bi ga dali.. Inace lik im je jedan od vaznijih ako ne i najvazniji u klubu ( cityu)
[url="http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/reprezentacije/najvazniji-dio-izmedzu-reala-i-modrica-obavljen-preostale-su-trivijalnosti.html"]http://gol.dnevnik.h...vijalnosti.html[/url]

Mislim da postepeno odustaju od njega (Real) ...
[quote name='Chester' timestamp='1341394828' post='62725']
Jao usrani Luka Modric ima 3 sezone tamo ce-vamo ce . Ljudi moji on ne ide iz Tott. i tocka !
[/quote]

Prva stvar, ne vrijeđaj nikoga, pa tako ni Modrića, petog il desetog.
Druga stvar, ide iz Tottenhama. Sačekaj malo i vidjet ćeš da sam upravu.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1341506635' post='62940']
[url="http://www.24sata.hr/nogomet/luka-se-dogovorio-s-realom-bit-ce-to-rijeseno-vrlo-brzo-272624"]http://www.24sata.hr...rlo-brzo-272624[/url]

Sto se mene tice srecan mu put :)
[/quote]
[quote name='Whisper#2' timestamp='1341506635' post='62940']
[url="http://www.24sata.hr/nogomet/luka-se-dogovorio-s-realom-bit-ce-to-rijeseno-vrlo-brzo-272624"]http://www.24sata.hr...rlo-brzo-272624[/url]

Sto se mene tice srecan mu put :)
[/quote]

vec su X puta prepricali taj isti clanak... xD
Jocer je bila prica da Luka ode, a danas Luka nije zadovoljan. :D
Nema nista od njega i Reala, ja vam kazem.

[url="http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/modric-nezadovoljan-realom-odredio-rok-za-spanjolskog-prvaka.html"]http://gol.dnevnik.h...kog-prvaka.html[/url]

http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=39813

http://www.24sata.hr/nogomet/sun-luka-modric-zaprijetio-realu-da-ih-ceka-do-17-srpnja-272849
Ma vise mi je sve jedno za Modrica. U Tottenhamu traze previse od onoga koliko vrijedi... Ovo sve ide u korist kluba jer i tim ultimatumom Realu produzava svoj boravak u trenutnom klubu a Levy i ostala kompanije trljaju ruke. Nije njih ocito briga za Luku niti za negovu karijeru.. Ako igrac zeli da ide iz kluba u kojem vise nema perspektive i dao je sve sto je mogao onda bi ga klub trebao prodati a ne iz dana u dan pogorsavati situaciju.

Sve mi se vise cini da smo i mi a i Man United odustali od ovog igraca, i nije mi zao... Luka je glup ili se pravi glup, vec prosle godine je trebao skontati da ako zeli da nesto postigne u zivotu u svojoj fudbalskoj karijeri treba da ide u neki jaci klub jer to u Tottenhamu nikada nece postici, ali njega je ocito lahko nagovoriti da ostane...

Ja sam ocekivao da ce vec prosle godine javno reci da zeli da ide ali evo i ove godine suti, to ide u prilog Levyu kojeg nije briga za Lukinu karijeru nego samo da dobije sto vise novca njegovom prodajom ako je ikako moguce..

Opet kazem da mi je vise svejedno postalo i bilo bi mi drago da smo odustali od njega jer nije on previse pokazao zelje da ide u neki bolji klub sa vecim ambicijama... Prosle godine su nas dobro naguzili a istu gresku ne treba ponovo praviti. Bolje da se okrenemo drugim opcijama nego da se jos jedno ljeto zavlacimo u isti problem...
Adise od rijeci do rijeci se slažem s tobom, ako je vec takvo stanje kod Luke, e ako je on u poziciji da postavalj ultimatume jednom od najmocinijih klubova Realu, onda fakat nema se sta vise reci. Ali opet kazem da su ovo 90% novinarske šprdnje i njihova podbadanja, Luka jest klasa ali nije tolika klasa da se njemu ljube noge i da ga se moli da prijeđe u veci klub u kojem ce postati jos veci igrac. Šta više tražiti od njega ? Nista.

Po meni bolje i pametnije bi bilo da se posalje jedna ponuda od 25 miliona za Moutinha, on ima "skoro" iste predispozicije kao Modric, jos je godinu mlađi od njega, dokazan je igrac u Europi te je jednako tako pokazao svoje umijece i vjestinu na Euru. Kako sam danas procitao ManU šalje ponudu za Moutinha vrijednu 20 miliona, šta reci nego da ljudi pametno rade, digli ruke od Luke i traze njemu slicnu zamjenu. (http://www.sportske.net/vest/transferi/fergi-poslao-ponudu-za-mutinja-85912.html)

Ali samo znam da bi bilo grijeh ostaviti ovakvog igraca u jednom klubu koji nema pravo nastupa u Ligi Šampiona... Sve je do njega i kluba.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.