Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Luka Modrić (Hrvatska, 1985)

Istaknuti odgovori

[quote name='Kalouda' timestamp='1340048480' post='59703']
Neka ide u Man Utd ili u Real, nama ne treba...
[/quote]
Daleko od toga da nam ne treba...
  • Odgovori 796
  • Pregledi 51,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Jel vam sada jasno koliko je dobar i koliko je potreban, pa ljudi moje jebo je danas 8 igrače Barce i Reala, molim te Romane daj ga dovedi, barem mi jednu sreću pruži kad smo ovako nezasluženo ispali, a slabiji Grci i Česi idu dalje a nisu do koljena ni Hrvatskoj ni Italiji ni Španjolskoj, a Irska bi im isto pravila probleme
Tek sad nema nista od prelaska u Chelsea....
Igrao je odlicno na EURU a Levy mu je ionako digao cenu u nebesa....

Od sutra ocekujte da ce Luka vredeti 60 miliona funti.
Sinoc me je impresionirao . Kako je samo okretao Spanjolce . Cak je i u napadu bio zapazen . Promijenio sam misljenje sto se tice Luke , volio bi ga vidjeti u Chelsea-evom dresu , samo ce sada cijena biti OGROMAN problem .
Sto se mene tice naravno da je luka procvjetao na ovom euro jer ga je Bilic konacno poceo gurat prema naprijed... znaci na pozicije CM i AMF... a ne, ko do sada na poziciji DM-a di nije mogao napravit nista zapazujuce prema naprijed... barem ne u nasoj repki...
Kada se sjetim da chelsea ce imat u ofenzivnom dijelu veze jednog matu i hazarda i jos desno krilo (ramires ili starrdige ili neko treci) i kad bi njima trojici dodali jos malog Lukicu u pozadini... auuuu... koje bi to silovanje bilo... mislim da bi odma stavio kucu na branjenje titule LP i osvajanje BPL...
Nažalost on vjerojatno ide negdje u Španjolsku igrat, ili Barca ili Real (ništa nije sigurno, ali tako se priča). Ja se nadam da će on ipak doć kod nas jer bi bio izuzetno veliko pojačanje.
[quote name='El_Nino' timestamp='1340183309' post='60031']
Nažalost on vjerojatno ide negdje u Španjolsku igrat, ili Barca ili Real (ništa nije sigurno, ali tako se priča). Ja se nadam da će on ipak doć kod nas jer bi bio izuzetno veliko pojačanje.
[/quote]

Ja misli da je on tipa igraca za Spaniju i Real...
[quote name='El' Nino(9)' timestamp='1340199831' post='60089']
Ja misli da je on tipa igraca za Spaniju i Real...
[/quote]
Ja mislim da je on tipa igraca za svaku ligu na svijetu .
Ja mozda jesam malo glup pa povjerujem na sve sto novinari napisu, ali sada smatram da on nece nigdje iz Engleske Premier Lige, neke price [u]su kružile[/u] kako on ide u United te da je potpisao, ali da to su cista sranja, eto dokle je to doslo, do neki dan cekali smo da vidimo kada ce izac njegova slika u ManU dresu, gdje su sad te price... Šuplje priče i čista podjebavanja.
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1340201376' post='60110']
Ja mozda jesam malo glup pa povjerujem na sve sto novinari napisu, ali sada smatram da on nece nigdje iz Engleske Premier Lige, neke price [u]su kružile[/u] kako on ide u United te da je potpisao, ali da to su cista sranja, eto dokle je to doslo, do neki dan cekali smo da vidimo kada ce izac njegova slika u ManU dresu, gdje su sad te price... Šuplje priče i čista podjebavanja.
[/quote]

naravno da su suplje price... kad je i sam izjavio da ce tek poslije Eura pocet razmisljat o svojoj klubskoj karijeri tj. di ce nastavit igrat... a sto se tice transfera u man u... kolko sam ja vidio junajted je zagrizao za njega i slao ponude, ali nigdje nije pisalo da je transfer realiziran.... tako da...
[quote name='Blues_95' timestamp='1340200598' post='60095']
Ja mislim da je on tipa igraca za svaku ligu na svijetu .
[/quote]
Pa ne bih bas rekao, u Totenhemu on nije lider a to se ocekuje od njega!!!!
Bolje da ide u Real....vise je on za Spaniju!!!
[media][media]http://www.youtube.com/watch?v=bXybd-plfqU[/media[/media]]
Sa Lukom Modricem u veznom redu, komotno bi jurisali na sve trofeje u narednoj sezoni, nadam se da ce Roman dovesti corobnjaka u Chelsea!
Bolja investicija nego Hulk, u vezi Mikel-Hazard-Modric, napad Mata-Torres-Ramires!
[quote name='trebevic' timestamp='1340294536' post='60350']
[media][media]http://www.youtube.com/watch?v=bXybd-plfqU[/media[/media]]
Sa Lukom Modricem u veznom redu, komotno bi jurisali na sve trofeje u narednoj sezoni, nadam se da ce Roman dovesti corobnjaka u Chelsea!
Bolja investicija nego Hulk, u vezi Mikel-Hazard-Modric, napad Mata-Torres-Ramires!
[/quote]

A gde bi igrao on kod nas???
Azar,Marin i verovatno Hulk po krilima!!! Sredina Lampard i Ramires....
Gde vidis Luku??? prosle godine da je dosao DA,al ja sad za njega ne'vidim mesto u Celziju!!!!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.