21. juni 2012.14 god. comment_60355 [quote name='trebevic' timestamp='1340295011' post='60353'] Eto napisah u postu iznad, sve sto trebas je da procitas! [/quote] Modric bolja investicija od Hulka....smesno realno Hulk je konstantan igrac,sa modricom se ne'zna.... kad ce da bljesne ima dosta oscilacija u igri!!! Prijavi
21. juni 2012.14 god. comment_60359 [img]http://www.footballuser.com/formations/2012/06/436760_Chelsea.jpg[/img] [size=5]T o t a l n i f u d b a l ![/size] Hulk je precijenjen igrac, trazi placu od 10 miliona, Porto odstetu od 50 miliona. Prijavi
21. juni 2012.14 god. comment_60360 A' ti mislis da bi Lamprd??? sedeo na klupi, pa video si valjda kako je prosao AVB????i kakvo je rasulo bilo u klubu!!! Slazem se za Hulka da je prcenjen oko cene,al'i covek je igracina nema tu Price!!!! Prijavi
21. juni 2012.14 god. comment_60362 [quote name='El' Nino(9)' timestamp='1340294813' post='60352'] A gde bi igrao on kod nas??? Azar,Marin i verovatno Hulk po krilima!!! Sredina Lampard i Ramires.... Gde vidis Luku??? prosle godine da je dosao DA,al ja sad za njega ne'vidim mesto u Celziju!!!! [/quote] Da te nešto iskreno pitam. Bez ljutnje al na čemu si ti? Da si ikada pogledao Tottenham shvatio bi da oni igraju isto 4:5:1 kao što to forsira RDM i da u toj formaciji Modric igra zadnjeg veznog, malo isturenijeg od Parkera. Vidiš u toj 4:5:1 Lampard iako je centralni vezni igra povučenije, isti je takav slučaj sa Lukom u Spursima. Za tvoju informaciju Modrić nije krilo( vidim da ga spominjes nešto sa Hazardom i Hulkom). On bi bio konkurencija Essienu, Mikelu, Oriolu, mrtvom Meirelesu i naravno Lampsu. Essien- jasno je da više ne može puno, nemam ništa protiv njegovog odlaska. Mikel- Odlčan kad igeramo defanzivno kao protiv Barse i Bayerna ali fali mu nešto u igri prema naprijed. Često se izgubi, šalje dosta pogrešnih pasova Meireles- Ne treba ga komentarisati, zalutao je na Stamford. Dobar za male utakmice i ništa više. Oriol- još nespreman, od njega se imamo čemu nadati kroz par godina. Lamps- Realno može još godinu ili dvije, ukoliko uopšte produži ugovor( Vidjeli smo šta je bilo sa Drogbom) Josha neću ni komentaristi, 95% odlazi an posudbu. Sa 19 još nije spreman za igru kod nas,nije mogao u Swensea igati ne vjerujem da ce ni kod nas. Kada sve ovo saberemo dolazimo do zaključka da je i više nego potreban, kreativac koji ce podići našu igru na viši nivo. Upravo zbog veznog reda smo protiv Barse i Bayerna morali igati onako defanzivno. Praktično smo čitavu sezonu igrali bez veze( Ne mislim bezveze nego u kontekstu bez veznjog reda). Neće krila popraviti igru veznog reda, potreban je neko ko bi to sve ukomponovao. Potreban je neko ko ce uciniti da se Hulk, Hazard i Mata ne moraj ustalno da se umaraju vraćajući se po loptu. Godinama je to bio Lamps a sada je Modrić idealan kao njegova zamjena.Sjajan je u kreiranji igre i u pozicijoniranju baš takav nam treba. On bi nas učinio boljom ekipom. E sad vidim da raspravljate ko je potrebniji Hulk ili Modrić, glupo je o tome govoriti obijica su odlični i sjajno bi se uklopili. Al eto ja bi kad bi samo jedan od njih mogao doći ipak izabrao Hulka. Da te još nešto pitam. Po čemu smo to mi bolji u vezi nego prošle godine? U odnosu na početak prošle godine u vezi Imamo Essiena kojeg je sjebla još jedna ozljeda, imamo Meirelsa i Romeua. Prijavi
21. juni 2012.14 god. comment_60363 Takav igrac kao sto je Modric ne moze biti visak ni u jednoj ekipi pa tako ni kod nas.Malo je pravih plejmejkera trenutno u svetu (tako dobrih) jer treneri sve tako darovite tehnicare odmah guraju blize golu , u poluspiceve.Po meni ,jedino je Xavi trenutno bolji play od njega a i on nece dugo jer je stariji jedno 5 godina od Luke.Dakle,moje misljenje je da bi bio pun pogodak njegov transfer.Za koliko para? Bas me briga,to je Romanov problem. Prijavi
21. juni 2012.14 god. comment_60373 Modric je,dobar igrac jedan od boljih,al ja volim igrace koji su vodje+ imaju muda... kao sto su Lampard ili Dzerard on je meni tanak u jacim utakmicam...zna sa loptom ima pas.... al nekako ima dosta oscilacija u igri!!! Gospodo tu je Marko Marin nebi me cudilo da upravo on igra veznjak ,gotovo je identican-modricu!!! Prijavi
21. juni 2012.14 god. comment_60385 [quote name='El' Nino(9)' timestamp='1340298843' post='60373'] Modric je,dobar igrac jedan od boljih,al ja volim igrace koji su vodje+ imaju muda... kao sto su Lampard ili Dzerard on je meni tanak u jacim utakmicam...zna sa loptom ima pas.... al nekako ima dosta oscilacija u igri!!! Gospodo tu je Marko Marin nebi me cudilo da upravo on igra veznjak ,gotovo je identican-modricu!!! [/quote] Ne možeš reći da je Modrić igrač za male utakmice, ti isto ako da ga nisi nikako gledao. Ako su utakmice sa Špancima i Italijanima bile "male" utakmice onda si u pravu. Protiv Španaca je bio najbolji na terenu. Nisi u pravu sa tim oscilacijama, vrlo se rijetko desi da podbaci kada se traži nešto više od njega. Opet krivo, Modrić i Marin potpuno različiti igrači, jedina zajednička stvar im je što su slične visine. U ostalom Marin ne igra na istoj poziciji kao Luka on može igrati krilu i može igrati desetku iza napadača dok je Luka nešto povučeniji. Prijavi
21. juni 2012.14 god. comment_60401 [quote name='chelseafan97' timestamp='1340303801' post='60385'] Ne možeš reći da je Modrić igrač za male utakmice, ti isto ako da ga nisi nikako gledao. Ako su utakmice sa Špancima i Italijanima bile "male" utakmice onda si u pravu. Protiv Španaca je bio najbolji na terenu. Nisi u pravu sa tim oscilacijama, vrlo se rijetko desi da podbaci kada se traži nešto više od njega. Opet krivo, Modrić i Marin potpuno različiti igrači, jedina zajednička stvar im je što su slične visine. U ostalom Marin ne igra na istoj poziciji kao Luka on može igrati krilu i može igrati desetku iza napadača dok je Luka nešto povučeniji. [/quote] Tebra Celziju treba kalibar Lamparda ili Dzerarda....Modric je odlican igrac,al nije na nivou ovog dvojca!!!!Po meni idealan zamena za Lamparda je Swainstajger!!! slazem je da je bio najbolji igrac u Hr protiv Spanije Prijavi
21. juni 2012.14 god. comment_60413 Ma Moutinho je najbolje rjesenje bilo 25 godina a sjajan igrac :) a msm da bi dobili ga jeftinije i od svajnija i lukeMa Moutinho je najbolje rjesenje bilo 25 godina a sjajan igrac :) a msm da bi dobili ga jeftinije i od svajnija i luke Prijavi
21. juni 2012.14 god. comment_60436 Ma Modrića ljudi moji treba dovest, pa on je čarobnjak, a uspoređivanje sa Lampsom i Gerrardom je nepotrebno i glup, jer njih dvojica više igraj na snagu i imaju jak udarac, dok je Luka izvanredni tehničar i jako brz. Prijavi
21. juni 2012.14 god. comment_60442 [quote name='El_Nino' timestamp='1340315439' post='60436'] Ma Modrića ljudi moji treba dovest, pa on je čarobnjak, a uspoređivanje sa Lampsom i Gerrardom je nepotrebno i glup, jer njih dvojica više igraj na snagu i imaju jak udarac, dok je Luka izvanredni tehničar i jako brz. [/quote] Upravo to Modrić je sasvim različit tip igrača od Lampsa. Lamps ima sjajan šut, fiziči je dosta jak, dok je Luka nešto brži i bolji dribler. Obojica imaju sjajan pregled igre. Vjerovatno ga zbog malo golova dotični ine smatra "Liderom na terenu". Prijavi
21. juni 2012.14 god. comment_60445 Ja sam za Swainstajgera,(Modric je dobar ponavljam), ali profil igraca Lamparda i Dzerarda pojam za sebe NEPONOVLJIVI!!!! Prijavi
21. juni 2012.14 god. comment_60448 [quote name='El' Nino(9)' timestamp='1340319783' post='60445'] Ja sam za Swainstajgera,(Modric je dobar ponavljam), ali profil igraca Lamparda i Dzerarda pojam za sebe NEPONOVLJIVI!!!! [/quote] Ja Schweinsteigera obožavam( rekao sam već volim Baarce i Njemačku repku), volio bi više od svakoga da on dodje al isto tako znam da je šansa za tako nešto veoma mala( gotovo nikakva). Dovodjnje Modrića je mnogo realnije. Prijavi
21. juni 2012.14 god. comment_60449 [quote name='chelseafan97' timestamp='1340320334' post='60448'] Ja Schweinsteigera obožavam( rekao sam već volim Baarce i Njemačku repku), volio bi više od svakoga da on dodje al isto tako znam da je šansa za tako nešto veoma mala( gotovo nikakva). Dovodjnje Modrića je mnogo realnije. [/quote] Bio tata ROMAN, sad pre neki dan u Nemackom Kampu malo caskao sa Bastijem,mozes misliti samo o cemu.... Prijavi
21. juni 2012.14 god. comment_60451 [quote name='El' Nino(9)' timestamp='1340320549' post='60449'] Bio tata ROMAN, sad pre neki dan u Nemackom Kampu malo caskao sa Bastijem,mozes misliti samo o cemu.... [/quote] http://www.goal.com/en-gb/news/683/main/2012/06/15/3175801/schweinsteiger-abramovich-did-not-make-me-an-offer Prijavi
21. juni 2012.14 god. comment_60452 [quote name='chelseafan97' timestamp='1340320785' post='60451'] [url="http://www.goal.com/en-gb/news/683/main/2012/06/15/3175801/schweinsteiger-abramovich-did-not-make-me-an-offer"]http://www.goal.com/...ake-me-an-offer[/url] [/quote] Pazi sigurno ce kazati,javno o cemu su pricali!!!! Prijavi
22. juni 2012.14 god. comment_60471 Postoje neke price da Bayern trazi zamjenu za Bastiana u vidu Javi Martineza . Mozda je uzrok tome posjeta Romana . Prijavi
22. juni 2012.14 god. comment_60563 [quote name='El' Nino(9)' timestamp='1340311113' post='60401'] Tebra Celziju treba kalibar Lamparda ili Dzerarda....Modric je odlican igrac,al nije na nivou ovog dvojca!!!!Po meni idealan zamena za Lamparda je Swainstajger!!! slazem je da je bio najbolji igrac u Hr protiv Spanije [/quote] ti si jucer poceo pratit nogomet ili?!?! ahaaaaa. ti si onaj iz torresove teme... a sad su mi jasni tvoji komentari... ok.. necu se obazirat... xD Prijavi
22. juni 2012.14 god. comment_60566 najbolje bi bilo rjesenje dovesti Moutinha bolji je od Modrica sigurno i jeftinije bi prosli a ne opet se natezat citav prijelazni rok i opet ostane u Totenhemu zato treba napravit potez i odustat od Modrica jer Totenhem trazi cijenu za koju on nevrijedi Prijavi
22. juni 2012.14 god. comment_60569 To nemo [quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1340389541' post='60566'] najbolje bi bilo rjesenje dovesti Moutinha bolji je od Modrica sigurno i jeftinije bi prosli a ne opet se natezat citav prijelazni rok i opet ostane u Totenhemu zato treba napravit potez i odustat od Modrica jer Totenhem trazi cijenu za koju on nevrijedi [/quote] To nemozes tako lako tvrdit, po meni nije bolji od Luke, a gledao sam ga na Euru i u Europskoj ligi i Ligi prvaka i nije mi bolji, u Portugalskoj ligi ga nisam gledao, a ona ni nemoze bit mjerilo, jer Luka igra u jednoj od najboljih liga, ako ne i najboljoj Prijavi
22. juni 2012.14 god. comment_60570 [quote name='El_Nino' timestamp='1340392505' post='60569'] To nemo To nemozes tako lako tvrdit, po meni nije bolji od Luke, a gledao sam ga na Euru i u Europskoj ligi i Ligi prvaka i nije mi bolji, u Portugalskoj ligi ga nisam gledao, a ona ni nemoze bit mjerilo, jer Luka igra u jednoj od najboljih liga, ako ne i najboljoj [/quote]Kad sam ovo procitao prvo sam pogledao ispod avatara odakle si, i nije me cudilo sto pise Hrvatska. Moutinho je sjajan igrac i da si pratio ( kazes da jesi al u sta si gledao ) vidio bi kakav je igrac Moutinho.. Jedan od najboljih, nije najbolji, zna se ko je ( ronaldo ). Tu su oni i Luka negdje al meni je Moutinho bolji + mi lici na covjeka .. Slobodno ti brani svoga al si napisao tako ko da je modric za njega bog. Prijavi
22. juni 2012.14 god. comment_60571 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1340389004' post='60563'] ti si jucer poceo pratit nogomet ili?!?! ahaaaaa. ti si onaj iz torresove teme... a sad su mi jasni tvoji komentari... ok.. necu se obazirat... xD [/quote] Prica mi covek. kojem je ocito uzor LUZER AVB....smesan si decko!!! Prijavi
22. juni 2012.14 god. comment_60573 [quote name='soxx' timestamp='1340393539' post='60570'] Kad sam ovo procitao prvo sam pogledao ispod avatara odakle si, i nije me cudilo sto pise Hrvatska. Moutinho je sjajan igrac i da si pratio ( kazes da jesi al u sta si gledao ) vidio bi kakav je igrac Moutinho.. Jedan od najboljih, nije najbolji, zna se ko je ( ronaldo ). Tu su oni i Luka negdje al meni je Moutinho bolji + mi lici na covjeka .. Slobodno ti brani svoga al si napisao tako ko da je modric za njega bog. [/quote] Gle nije bitno jesam li i Hrvatske, onda odma mozes mislit da mrzim Baneta jer je Srbin, a to nije istina. Da je Luka iz Azerbajđana ili Kirgistana, nije bitno, ja sam iznjeo svoje mišljenje, i po meni je bolji, ne puno, ali bolji je. Ovaj Zemo napiso kao da je Mouthino Bog za Luku, a nije istina i odluka o tome ko je bolji se ne može tako lako donijet. Svako ima pravo na svoje mišljenje i meni je Luka bolji, al kažem nije to velika razlika. Prijavi
22. juni 2012.14 god. comment_60578 [quote name='soxx' timestamp='1340393539' post='60570'] Kad sam ovo procitao prvo sam pogledao ispod avatara odakle si, i nije me cudilo sto pise Hrvatska. Moutinho je sjajan igrac i da si pratio ( kazes da jesi al u sta si gledao ) vidio bi kakav je igrac Moutinho.. Jedan od najboljih, nije najbolji, zna se ko je ( ronaldo ). Tu su oni i Luka negdje al meni je Moutinho bolji + mi lici na covjeka .. Slobodno ti brani svoga al si napisao tako ko da je modric za njega bog. [/quote] Luka je vec dokazan igrac u PL što se nikako ne moze reći za Moutinha. Da je Moutinho bolji od Luke vjerovatno bi ga neki klub iz lige petice već dosad doveo. Dok sa druge strane znamo ko sve lovi Luku. Prijavi
22. juni 2012.14 god. comment_60580 Jedva čekam dan kad Modrić potpiše za neki klub pa da se i ova tema konačno može zatvoriti, pa mislim stvarno dokle ćete se svađati o njegovoj kvaliteti? da nije dobar nebi igrao ni za Tottenham ni za Hrvatsku te za njega nebi bili zainteresirani: Chelsi, United i ostali. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.