Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

I jos ide u prilog cinjenica da Srbi u posljednje vrijeme dominiraju u sportu. Zato idemo po Vlahovica mozda padne neki Ballon D'or, LŠ nešto.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

• Popularna objava

Sve smo bliži dovođenju ovog Petrovića. Pa sjajno, šesti golman srpske reprezentacije i treći golman Brightona u padu forme. Milijarda se uložila i nema ko da brani. Eto 25 miliona od Sancheza + 15 miliona od Petrovića + ne kupiš jednog od brazilskih anonimusa za 20 miliona = 60 miliona i možeš dovesti skoro svakog golmana kojeg poželiš.

8 hours ago, Adi said:

Sve smo bliži dovođenju ovog Petrovića. Pa sjajno, šesti golman srpske reprezentacije i treći golman Brightona u padu forme. Milijarda se uložila i nema ko da brani. Eto 25 miliona od Sancheza + 15 miliona od Petrovića + ne kupiš jednog od brazilskih anonimusa za 20 miliona = 60 miliona i možeš dovesti skoro svakog golmana kojeg poželiš.

Upravo tako. Gledam i ne vjerujem što vidim. Van pameti je prvo dovođenje jebenog Sancheza (majko moja mila) kojem po faci vidiš sve, a onda da zajebu još više za rezervu dovode nekog lika kojeg ni mama ne poznaje.

A nekad su nam drugi golmani bili ko sad sva trojica da se zbroje pa puta dva.

Bože pomozi

17 minutes ago, Kun Aguer0 said:

KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA

AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER

TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

hahahahahhahahaha placem na ove komentare, jebem ti budalu

ali stvarno, em sto je srpski golman za kog prvi put cujem, em sto se lik ladno zove kao karadjordje

3 hours ago, diablo_bih said:

Nego hoce li ovaj Barcola vise preci ili ko vec, treba nam tu jedan kreativan igrac kao on.

Ne uklapa nam se u koncepciju, ima vise od 19 godina. Jebes ti tim ako ima te matore Igrace od 20 21 godine. Treba neko od 18 19 godina da trci. 

Ako je vjerovati ovom liku ponovno smo zagrijani za Kudusa, iskreno najbolja opcija trenutno. Nadam se da cemo ovo sto prije riješiti.

Znači za ovu budalu su nudili pare, mi ga nismo dali i sad ćemo ga dati na pozajmicu. Nas pravi budalom ko hoće i na kraju popustimo.

I kad kupujemo i kad prodajemo isto nam se piše.

Ne mozes ga prodati tamo gdje on nece otici. Ucjenjuje klub odlaskom u Italiju. 

U ovakvim slucajevima ostavis igrava da trune bez minutaze i to ucinis po cijenu par miliona jer ces tako staviti svima do znanja i u buducnosti da ne mogu srati po klubu kad im je volja.

54 minutes ago, Wisey said:

Ne mozes ga prodati tamo gdje on nece otici. Ucjenjuje klub odlaskom u Italiju. 

U ovakvim slucajevima ostavis igrava da trune bez minutaze i to ucinis po cijenu par miliona jer ces tako staviti svima do znanja i u buducnosti da ne mogu srati po klubu kad im je volja.

Bukvalno smo ga mogli prodati, on je htio preći, samo je nama bila mala Interova ponuda.

Mada slažem se da ga treba naučiti lekciju, ali pošto očigledno to nije opcija za vlasnike neka ga se riješe bilo kako bilo. Pozajmica i nova agonija ne dolaze u obzir.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.