20. juli 2020.6 god. comment_297485 Ode Ake u City za 35 milja funti, dostahttps://twitter.com/SiPhillipsSport/status/1285279206851710976?s=19 Evo Kune moj i za tebe neštoE oko moje hvala ali to ti je za Whispera. Ono sto sam ja stalno pisao treba dovesti Gosensa je zbog njega jer se lozi na njega i citavu Atalantu :D Sto se Gosensa tiče, odlican igrac ali mislim da je razlog za to prije svega formacija Atalante sa tri pozadi. Zato je i toliko efikasan sto se golova tice, bukvalno visi u napadu :D Ne znam kako bi se snasao kod nas u formaciji sa 4 pozadi ali kako god ako dodje, volio bih da uspije Prijavi
20. juli 2020.6 god. comment_297503 Ode Ake u City za 35 milja funti, dosta Šteta, ali izgleda da ga Lampard svakako nije želio tako da nije do uprave i zanemarivanja te pozicije. Idalje se potencijalno nadam da nije istina i nije definitivno. Ne bi ja vise nista iz talijanske lige :D Tamo young razvaljuje Tamo SMALLING razvaljuje Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297513 Ernandez je takođe vrlo dobar izbor ali Rangik neće dati da mu se prodaju najbolji igrači tek što je došao. Zar je Ragnick vec dogovoren? Nemaju ni oni para (tako mi djeluje), fina ponuda i mislim da se moze dovesti Theo. Ima samo 22 godine, a vec je odlican. Do ove sezone slabiji u odbrani, sada je vec i nazad odlican, a u napadu fenomenalan. Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297514 Zar je Ragnick vec dogovoren? Nemaju ni oni para (tako mi djeluje), fina ponuda i mislim da se moze dovesti Theo. Ima samo 22 godine, a vec je odlican. Do ove sezone slabiji u odbrani, sada je vec i nazad odlican, a u napadu fenomenalan. Nikad oni nemaju para:D Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297519 https://twitter.com/SiPhillipsSport/status/1285457750319935488?s=19 Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297521 Realno win-win za obje ekipe. West Ham dobija pojačanje u sredini i sigurno ce im biti dobar plus još jedan napadač. Mada opet imaju Hallera i Antonia tako da ne znam šta će sa jednim od njih biti. Što se nas tiče, ako ništa keš ostaje tu ali opet dajemo jednog dobrog squad igrača sa rizikom da Rice igra kao CB Neka im daju Bakajoka kao direktnu zamijenu. Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297522 Mogao bi Moyes zbog Barkleya pristati. Dobro bi nam dosla ta razmjena, oslobodili se 2 nepotrebna igraca, a dobili jedno pojacanje (nadam se). Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297524 Problem je samo da li mogu da isprate njihova primanja. Zasto bi se neko tek tako odricao veceg ugovora. Nisu igraci roba koju menjas ko na pijaci. Nije ovo FM. Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297526 https://twitter.com/HLNinEngeland/status/1285489177283440640?s=19 Ne vidim zašto bi WHU prihvatio ovo, ali svakako dobro za nas ako bude što od ovog Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297527 Problem je samo da li mogu da isprate njihova primanja. Zasto bi se neko tek tako odricao veceg ugovora. Nisu igraci roba koju menjas ko na pijaci. Nije ovo FM. Ali isto tako Michy ima jos jednu godinu ugovora, ne igra, nema ga ni na klupi, tako da zašto bi mu iko normalan dao novi ili produzio ugovor sa tim primanjima.Njemu je pored plate bitno i da ode u klub gdje bi bio starter a realno najvise bi mu odgovarao Crystal Palace, gori od Bentekea ne moze biti. Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297532 Ali isto tako Michy ima jos jednu godinu ugovora, ne igra, nema ga ni na klupi, tako da zašto bi mu iko normalan dao novi ili produzio ugovor sa tim primanjima. Njemu je pored plate bitno i da ode u klub gdje bi bio starter a realno najvise bi mu odgovarao Crystal Palace, gori od Bentekea ne moze biti. Za njega se slazem, veroatno bi pristao ali Barkli igra standardno. Pa kad kurta i murta uzmu po 10milki godisnje i on rezonuje sto ja ne bi 7 8 Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297534 Bolji su i Haller i Antonio od njega, može samo da im grije klupu kao Ajeti. Postoji mogućnost da Antonio ode, spominje se Tottenham. Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297538 Spremni smo da damo duplo vecu platu deanu hendersonu kaze manchester evening news. Spominje se i Areola. Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297552 Inace nisam jedan od onih koji se zele rijesit kepe al sto bi jako bilo da uzmemo Unitedu Hendersona. Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297556 Za njega se slazem, veroatno bi pristao ali Barkli igra standardno. Pa kad kurta i murta uzmu po 10milki godisnje i on rezonuje sto ja ne bi 7 8 Ross je na nekih 5M funti godisnje, sto dodje malo manje od 100k p/w mogao bi West Ham da mu da 100-110k ali opet mozda ga i ne treba prodavati još. Vidjelo se i ove sezone da u sredini treba sirine, povrede, umor itd. Pa kad je doslo do toga da je Gilmour zaigrao... Nije ni Areola losa opcija ako bude malo para. U dobrim je godinama, valjda ima zelje da naslijedi Llorisa na golu repke, imao je potencijala prije, ne znam kakav je sad Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297564 Sta mislite sto se tice odlazaka, ukljucujuci igrace na posudbi, koga bi trebalo prodati. Moje misljenje: Jedan stoper, prodao bi Cristiansena, Barkley, Van Ginkel koji ne igra nikako, Moses sa posudbe, Batsuayi, ne bih produzio ugovor Wilianu i Pedru, prodao bi jednog od bekova Alonsa ili Emersona, u slucaju dolaska novog beka prodao bi obojicu. Zadnje bi rijesio pitanje golmana, Onana ili Henderson umjesto Kepe. Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297567 https://twitter.com/GFFN/status/1285497696426561542?s=19 Ne sviđa mi se ideja o njegovom dolasku. Čovek svesno otišao u Real da sedi na klupi. Treba nama neko ambiciozniji. I dalje sam za to da se ozbiljno napada Henderson. Treba biti nemilosrdan, koristiti medije mnogo više. Ugledati se na Real Madrid. Henderson je mnogo drugačiji tip golmana od Kepe, Onane... Jako je dominantan u skoku, istrčava na prekide, skuplja sve visoke lopte, iako je visok ima odlične reflekse. Gazda svog kaznenog prostora. Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297568 Zar nije onaj iz Burnleya bolji golman od tog Hendersona? Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297569 Tu su negdje, ali ako pitaš Southgatea bolji je Pickford od obojice. Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297571 Zar nije onaj iz Burnleya bolji golman od tog Hendersona? Poup je takođe jako dobar, slične su im karakteristike. Meni lično je Henderson nekako sigurniji, znao je i Poup da primi glupe golove sebi na dusu. Plus sto je prilika da zajebemo Junajted :D Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297577 Ne bih se puno uzbudjivao za Hendersona, mislim da nema od toga nista. Ako dodje golman, doci ce Areola da zamijeni Caballera i da ponekad uleti umjesto Kepe ako se povrijedi ili bude u losoj formi. Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297585 Mene i dalje najvise brine stoper i golman kao i odbrana u sredini terena. Mi i dalje nemamo srednjaka koji ce zameniti kantea u tim defanzivnim zadacima. Imamo igrace koji ce uneti u igru miran pas i stabilnost ali kad igras sa jacim timovima prosto moras da imas igraca koji ce na sredini da hapsi loptu i igrace. Odbrana polazi od sredine terana pa ako tu zakazes ovu nasu ionako skromnu zadnju liniju izradis sa 2 3 brza i precizna pasa. Koncepcijski nemamo balans odbrane i napada. Ja bih pre iskopao neku low coast verziju DMC a. Otprilike jedan Obi Mikel. Prijavi
21. juli 2020.6 god. comment_297586 Poup ili Henderson bi znacili prodaju Kepe, tu bi sigurno izgubili dobre pare, jedino da ga mijenjamo za Oblaka i doplatimo :D Plus ne vidim ni jednu jedinu ekipu koja bi dala preko 30M za njega... A da sjedi na klupi to je jos gore. Pope, Henderson sigurno nece pristati na to da poslije ovakvih sezona sjede na klupi, sigurno bi radije ostali u Burnleyu/Sheffieldu. Obojica su jako dobri i bolji od Pickforda :D Napokon i da englezi dobre golmane ubodu. Popea ljudi podcijenjuju i hejtaju malo, nije miljenik, zato se nadam da ce uspijeti. Kao opcija drugi golman ima milion jeftinih, dobrih opcija. Oni pored sjedenja na klupi mogu biti jako dobra zamijena/konkurencija Kepi.Mene i dalje najvise brine stoper i golman kao i odbrana u sredini terena. Mi i dalje nemamo srednjaka koji ce zameniti kantea u tim defanzivnim zadacima. Imamo igrace koji ce uneti u igru miran pas i stabilnost ali kad igras sa jacim timovima prosto moras da imas igraca koji ce na sredini da hapsi loptu i igrace. Odbrana polazi od sredine terana pa ako tu zakazes ovu nasu ionako skromnu zadnju liniju izradis sa 2 3 brza i precizna pasa. Koncepcijski nemamo balans odbrane i napada. Ja bih pre iskopao neku low coast verziju DMC a. Otprilike jedan Obi Mikel.ma declan rice i to pokriva Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.