Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Henderson je dobar za sada i potencijal. Ali ja i dalje mislim kako će dati priliku Kepi još iduću sezonu i ja se nadam kako će opravdati. Naravno, Kepu bi bilo nemoguće prodati, a i posudba sumnjam da je opcija trenutno s obzirom na plaću i sve.
Pa ako hocemo da primimo 60+ golova onda neka ostane. Idealan. Druga opcija i jeftinija je da posadimo drvo. E tu vec mozemo i manje golova da primimo. Samo moramo da urgiramo da to uefa i pl prihvate. Valjda nece imati nista protiv.
Al drugi golman ne bi bio placen 80 milki evra. A da primi 40 to je u prevodu 10 bodova vise u odnosu na ovo. Kako god ovorili smo rekord u transferima za ubedljivo najgoreg golmana PL a.
https://twitter.com/BBCSport/status/1284975050005729280?s=19
Ajme gušta, kako ostali plaču na naše transfere baš mi je užitak gledati
https://twitter.com/CarefreeYouth/status/1285180162632548354?s=19
Uff da je ovo uvaliti za Ricea, kakav bi to posao bio, djeluje nemoguće

Ajme gušta, kako ostali plaču na naše transfere baš mi je užitak gledati

Sad kad se FFP pokazao kao mrtvo slovo na papiru, može svako da radi šta hoće.

Sad kad se FFP pokazao kao mrtvo slovo na papiru, može svako da radi šta hoće.

A u teoriji da, ali vidiš da neki ne mogu baš, Liverpool, Bayern, Real... Svi su stali na loptu barem prema najavama njihovih izvršnih direktora. Talijani nešto troše, mora se tek vidjeti što će city, psg i ostali
https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/1285196656825307139?s=19
Ode Ake u City za 35 milja funti, dosta
https://twitter.com/SiPhillipsSport/status/1285279206851710976?s=19
Evo Kune moj i za tebe nešto
  • Autor
Izgleda da su počeli citati ovaj nas forum. Sve mete nekih forumasa daj i za mene Skriniara da budem zadovoljan. Necu se ljutiti ni na Jose Jimeneza
Ne svidja mi se Gosens jer nije klasicni bek, on je bas kao i Alonso wingback. A sa tri nazad mi cemo rijetko igrati.

A kada sam ga gledao (Gosensa), ne djeluje mi da je dobar za beka. Vjerujem da im je on prioritet zbog golova sto zabija, ali mislim da nije to to.

Theo Hernandez puno bolja opcija.

Ne svidja mi se Gosens jer nije klasicni bek, on je bas kao i Alonso wingback. A sa tri nazad mi cemo rijetko igrati.

A kada sam ga gledao (Gosensa), ne djeluje mi da je dobar za beka. Vjerujem da im je on prioritet zbog golova sto zabija, ali mislim da nije to to.

Theo Hernandez puno bolja opcija.

Ernandez je takođe vrlo dobar izbor ali Rangik neće dati da mu se prodaju najbolji igrači tek što je došao.

Ne razvaljuje, cak ni ne igra :D

A Gosens je doktor za ono što je Lamps igrao juče.

ma igro je na pocetku i to bio kao dobar. Nakon korone nisam vise pogledo rezultate serie a.

Edit

Igra i sad, ev bas pregleda, svaku je igrao haman nakon korone. Neke s klupe neke od prve

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.