14. juli 2020.6 god. comment_296785 Zamisli partnere tarkowski i declan rice, pa jbt tito ako ne bi bili najbolji stoperski par u ligi. Van Dijk bi ih pojeo obojicu pa makar ga upario sa KosorićemUopšte nešto ne vjerujem toliko u tog Tarkowskog i uopste nisam uvjeren u to da zna da igra sa loptom onoliko koliko se to kod nas traži, upravo iz razloga zato što je on tip igrača koji sjedi u krilu svom golmanu također (pored ovoga što Whisper kaze da njemu napadač sjedi u krilu :D), kada na to dodamo da sam siguran da sam ja brži od njega, ne znam, nisam siguran. Pogotovo kad vidim našu taktiku gdje su stoperi jako, jako visoko i imaju puno dodira sa loptom. Sve ostale kvalitete ima Što se Mingsa tiče, to se samo upita dr. John Terry, ukoliko se ne interesujemo za njega, onda je očito da nam ne odgovara, inače jako dobre fizikalije i vidi se da je lider na terenu, 90 minuta sam ga mogao čuti kako se dere i postavlja odbranu u utakmici protiv Ville Pored tih bih predlozio Ben Whitea, Dunka, Koundea, Gabriela magalelghasfuhigesshjfs iz lillea. E cuj Lewis jebeni Dunk, pa da dovedemo i Duffy-a jebenog, izvadila su te ova zadnja dvojica :D Kounde je i meni zapeo za oko, zanimljiv igrač. Miran, dobar sa iznošenjem lopte iako je presing u Primeri tu negdje sa presingom u prvoj ligi RS-a pogotovo u toj zadnjoj trećini terena Ovog Gabriela više znam ovako iz priče a priča se da je dobar :D Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296804 Nije tarkowski toliko spor koliko pricate. Uglavnom ne spominje se, pa ga nema logike ni spominjati osim kao odgovor na pitanje koje bi stopere mogli dovesti. Prijavi
14. juli 2020.6 god. comment_296805 Ruben Dias :DRekao bih i Nico Elvedi samo je iz Gladbaha :D Prijavi
15. juli 2020.6 god. comment_296831 Ima li sta u Francuskoj dobro osim tog Gabriela? Naravno da se moze kupiti. Prijavi
15. juli 2020.6 god. comment_296845 Ima li sta u Francuskoj dobro osim tog Gabriela? Naravno da se moze kupiti. Ima onaj stoper, sto igra u istom timu kao Rajković, beton im je odbrana samo mu uvijek ime zaboravim jebem ga usta Prijavi
15. juli 2020.6 god. comment_296857 Evo službeno ljetni rok počinje za Premiership 27.7 i trajat će do 5.10. Prijavi
15. juli 2020.6 god. comment_296863 Znate kako, malo mi postaje muka od toga da se kao osnovni kvalitet kod stopera traži igra sa loptom, pasovi... Ljudi pa odbrana služi da nešto ODBRANI. I mislim da ni Lampard bas ne shvata problem koji imamo. Prebacice se odgovornost na Kepu i dovesti novi golman. Pa sve i da jeste Jan Oblak izgledao bi kao amater kada ga naši retardi stave pred streljacki vod 90 minuta i to na svakom meču. Nama nema ko da postavi odbranu, da ih drži u liniji, da prave ofsajd, da ih organizuje kod branjenja prekida, da viče i ukazuje na greške a Lampard gleda ka Rajsu koji je i sam zaboravio kada je zadnji put igrao stopera. Pa Van Dajk i Kulibali su prvo klasni defanzivci pa tek onda dobri sa loptom. Dzaba ćemo u napadu imati Vernera, Pulisica i Zijeha kad ce nam se gaće tresti cim protivnik predje centar, ili izvede prekid, ili napravi kontru... U klubu vlada kolektivno slepilo za koje nemam objašnjenje. Prijavi
15. juli 2020.6 god. comment_296871 Samo treba dobro paziti kojeg stopera kupiti. Pogotovo to mislim na stopere iz bunker ekipa koji djeluju dobro jer zapravo nisu jedini koji brane svoju mrezu, nego jos njih 9 odnosno 10 s golmanom i sve je veoma zgusnuto za ekipu koja napada. Primjer toga su vam Christensen i Rudiger protiv Citya skoro. Izgledali obojica kao WC defanzivnci. Ovdje zaista treba dobro dobro razmisliti koga kupiti a trenutno nam je najkriticnije upravo u odbrani. Prijavi
15. juli 2020.6 god. comment_296879 Samo treba dobro paziti kojeg stopera kupiti. Pogotovo to mislim na stopere iz bunker ekipa koji djeluju dobro jer zapravo nisu jedini koji brane svoju mrezu, nego jos njih 9 odnosno 10 s golmanom i sve je veoma zgusnuto za ekipu koja napada. Primjer toga su vam Christensen i Rudiger protiv Citya skoro. Izgledali obojica kao WC defanzivnci. Ovdje zaista treba dobro dobro razmisliti koga kupiti a trenutno nam je najkriticnije upravo u odbrani. Apsolutnu sigurnost nudi samo Van Dajk. Kulibaliju bi sigurno trebala sezona da se adaptira. Sem njih dvojice rizik je svaki drugi igrač. Prijavi
15. juli 2020.6 god. comment_296881 Nikad ne znaš dok ne probaš nešto. Svaki igrač može i da bude flop i da bude pun pogodak. I ja sam više za dovođenje štopera koji je već naviknut na slične stilove igre kao što je naš (ili kakav želimo da bude), ali nisam strogo protiv dovođenja igrača iz tzv. bunker ekipa. Prijavi
15. juli 2020.6 god. comment_296885 Nikad ne znaš dok ne probaš nešto. Svaki igrač može i da bude flop i da bude pun pogodak. I ja sam više za dovođenje štopera koji je već naviknut na slične stilove igre kao što je naš (ili kakav želimo da bude), ali nisam strogo protiv dovođenja igrača iz tzv. bunker ekipa. Kvalitetan igrac je kvalitetan u bilo kom stilu igre. Mnoge ekipe tim presing/napadackim stilom i visokom odbranom kriju svoje slabosti zadnje linije. Barselona, Siti, Liverpul pre Van Dajka i mnoge druge ranijih godina. Ne postoji garancija po stilu igre iz kog igrac dolazi, samo po kvalitetu i prikazanim igrama. Prijavi
15. juli 2020.6 god. comment_296891 Dolazili su nama svakakvi koji su imali kvalitet i dobre prikazane igre, pa ni blizu to nisu pokazali iz nekih razloga. Ništa nije garancija. Prijavi
15. juli 2020.6 god. comment_296896 https://twitter.com/cfbayern/status/1283453464576745473?s=19 Tako je Prijavi
15. juli 2020.6 god. comment_296897 Nište nija garancija, al' je praktično sve veća garancija od ovog što imamo. Prijavi
15. juli 2020.6 god. comment_296909 Ma ovaj Ruben Dias pun pogodak sigurno Pa valjda imaju dovoljno fudbalskih znalaca i skauta da uprate dva stopera majku mu i da pogode makar jednog... Doduše kakve su igrače znali kaparisati... Prijavi
16. juli 2020.6 god. comment_296938 fali karaktera malo i muda u toj zadnjoj liniji, nemamo vodju Prijavi
16. juli 2020.6 god. comment_296941 Ne podržava mi sliku iz nekog razloga, moram ovako napraviti: GK: Kepa RB: James (Azpilicueta) CB: Pojačanje (Ampadu) CB: Zouma (Tomori) LB: Pojačanje (Alonso) DM: Kante (Jorginho/Gilmour) CM: Kovačić (Loftus-Cheek) AM: Havertz (Mount) RW: Ziyech (Novi igrač) CF: Werner (Abraham, Giroud) LW: Pulišić (Hudson-Odoi) Ovako bih ja to za sljedeću sezonu. Samo sam Havertza unaprijed upisao. Ovo bi značilo da ćemo prodati Emersona, Rudigera, Christensena, Barkleya, Batshuayia, te otjerati Pedra i Williana. Pedro je izvjestan, sa Willianom se još ništa ne zna. Također Moses, Bakayoko, Drinkwater, Zappacosta i ostali sa posudbi da se prodaju i uzmu neke pare dok se još mogu. Samo bih Ampadua vratio. Potpuno mi je svejedno ko će biti rezervni golman, tako da ništa nisam ni pisao tu. Da objasnim još Jorginho/Gilmour: prodaja Jorginha ili odlazak Gilmoura na posudbu. Ima timova u ligi u kojima bi mogao da igra puno više nego kod nas. Ovako na svakoj poziciji po 2 igrača uz to da neki mogu igrati na više pozicija, a možemo nastupiti i u drugim formacijama. Recimo sa 2 napadača. Molim administraciju koja nam je omogucila stavljanje avatara da nam omoguci i da stavljamo slike Prijavi
16. juli 2020.6 god. comment_296943 Imas ikonu slike kada zelis pisati komentar, znaci uploadujes na imgur ili nesto slicno i stavis url. Uglavnom se slazem sa formacijom i imenima. Jorginho, a ni Gilmour ne trebaju ici po meni nigdje, ima dovoljno tekmi za njih. Sada nam samo preostaje da vidimo koga cemo dovesti pored Havertza, tacnije u odbranu, jer ako se tu zajebemo, dzabe ti sve, jer mozda ce biti lijepo gledati napadanje, ali nece biti lijepo gledati kiksanje u odbrani i gubljenje bodova. Prijavi
16. juli 2020.6 god. comment_296944 Pa Adi moj gdje si ti pokusao napraviti formaciju pa neće sliku da uploaduje :D Ja imam dva ta sajta gdje unazad 5 godina nekad napravim tu neku formaciju i uvijek hoće :D Što se tiče odlazaka mislim da Barkley ostaje sigurno, zbog fizikalija i presinga i naravno zbog toga što je sezona dugačka i potrebno je puno igrača plus kada skontamo da će i sledeće sezone biti dozvoljeno 5 izmjena, nadam se da se to neće zadržati dugo, previše mi je to šta znam Što se pojačanja tiče, stoper i lijevi bek to je to, tu se mora nešto dovesti ali opet ne vjerujem da će i ovi naši prodati dva stopera i to dvojicu koji su trebali biti starteri ove sezone (makar se tako mislilo pred sami početak iste dok oni nisu dokazali da su hendikepirani u više segmenata). To desno krilo manje više, ako ostane para dovesti neku jeftiniju verziju a opet imamo tu i Wernera koji može da odigra na krilu po potrebi te da se u špic gurne Tammy, tako da o tom po tom (mada vjerujem da će čupo isprositi neki ugovor) Prijavi
16. juli 2020.6 god. comment_296961 Napravio sam preko buildlineup.com . Znam dodati sliku, ali neće da se pošalje, kaže ne odgovara ekstenzija ili tako nešto. Prijavi
17. juli 2020.6 god. comment_297006 Napravio sam preko buildlineup.com . Znam dodati sliku, ali neće da se pošalje, kaže ne odgovara ekstenzija ili tako nešto. Desni klik na sliku pa copy, otvoriš imgur.com i tu CTRL-V. Kad ti se uploaduje, kopiraj tu sliku sa imgur na isti način i onda ovdje udri CTRL-V. Imgur će ih valjda u jpeg konvertovati i biće normalna ekstenzija. Npr. Prijavi
17. juli 2020.6 god. comment_297007 Desni klik na sliku pa copy, otvoriš imgur.com i tu CTRL-V. Kad ti se uploaduje, kopiraj tu sliku sa imgur na isti način i onda ovdje udri CTRL-V. Imgur će ih valjda u jpeg konvertovati i biće normalna ekstenzija. Npr. Mogao si nesto mladje da izaberes kao primer :D Prijavi
17. juli 2020.6 god. comment_297009 Hahaha, malo je bila ova jedna velika slika pa me još citirao. Whispere ne seri da ti se ne sviđa, jer inače što bi je dvaput gledao. :P Evo ti i mlađa, a ista praktično. [spoiler]https://www.youtube.com/watch?v=SAaHsvsJHZk&feature=emb_title[/spoiler] Pošto ću dobiti ban od silnog offtopica i spama, samo da kažem da nam je odbrana loša. Ne znam jeste li to primijetili i treba nam štoper. :P Prijavi
17. juli 2020.6 god. comment_297011 Najjaca, steta sto nije rekla da je Allah dodo za nju :D Ovi partijski su najgori, pusili bi muda volova za posao. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.