10. novembar 2011.14 god. comment_6309 Ma ovi izvori su relevantni ko moja komšinica. Znači rekla-kazala. Šupljaci da ih nema. Sky, BBC, donekle Guardian uz naravno oficijalne stranice - to su siteovi koji kad nešto napišu onda to i vrijedi. Prijavi
10. novembar 2011.14 god. comment_6312 Ma ja ne kontam što to Fabregas ima, prosječan veznjak po meni, sasvim normalan centralni, dok Luka ima ono nešto posebno što nijedan veznjak na svijetu nema, a to je onaj osjećaj prostora, kad točno zna koji je idući potez protivnika, taman mu ovaj dolazio s leđa...eh sad možda vi to niste primjetili ali kad primjetite shvatit ćete što govorim. E sad cu te pitati jednu stvar, al da mi odgovoris iskreno, i da ne besnis, kao sto umes. Sta bi pricao da je Fabregas Hrvat a Modric Spanac, ili bilo koje druge nacije ? Prijavi
10. novembar 2011.14 god. comment_6316 ...eh sad možda vi to niste primjetili ali kad primjetite shvatit ćete što govorim. hahahahahahaa je li to ti imas neko sesto culo pa mozes primjetiti nesto sto mi ne mozemo... Prijavi
10. novembar 2011.14 god. comment_6317 Nema potreba za nekom svadjom. Jer je jasno kao dan da je Fabregas bolji veznjak od Modrica. Nije bolji za klasu, ali je bolji veznjak. Ono sto Fabregasa krasi je osjecaj za gol, dok to Modric nema. Nama bi Modric dobro dosao da regulise igru veznog reda ali 52M ne bih ni u ludilu dao... Prijavi
10. novembar 2011.14 god. comment_6320 E sad cu te pitati jednu stvar, al da mi odgovoris iskreno, i da ne besnis, kao sto umes. Sta bi pricao da je Fabregas Hrvat a Modric Spanac, ili bilo koje druge nacije ? Totalno istu stvar bih rekao, nije mi do nacionalizma, njegova igra me oduševljava, isto tako ću reći da je Lulić bolji od Perišića mada nije pokazao puno više od njega. Prijavi
10. novembar 2011.14 god. comment_6324 Totalno istu stvar bih rekao, nije mi do nacionalizma, njegova igra me oduševljava, isto tako ću reći da je Lulić bolji od Perišića mada nije pokazao puno više od njega. Ja retko gresim, al nek bude ovajput da jesam. Fabregas je kompletniji i raznovrsniji igrac od Modrica. Bolje prati igru, vise se vraca nazad, kako po loptu, tako i da pomogne u odbrani svog gola. Fantasticno se ubacuje iz drugog plana, Koliko god ti voleo Modrica, stvari su takve kave jesu. Jedini razlog sto je njegova cena toliko visoka, je sto je Levy osetio sto moze da izvuce veliki novac za njega, i to je sve. Prijavi
10. novembar 2011.14 god. comment_6326 Ja retko gresim, al nek bude ovajput da jesam. Fabregas je kompletniji i raznovrsniji igrac od Modrica. Bolje prati igru, vise se vraca nazad, kako po loptu, tako i da pomogne u odbrani svog gola. Fantasticno se ubacuje iz drugog plana, Koliko god ti voleo Modrica, stvari su takve kave jesu. Jedini razlog sto je njegova cena toliko visoka, je sto je Levy osetio sto moze da izvuce veliki novac za njega, i to je sve. I oprosti, koje od tih kvaliteta sto si nabrojio, Modric nema? Mozda ovo iz drugog plana ali je dokazao kakav šut ima u više navrata (Izrael, Liverpool..) Prijavi
10. novembar 2011.14 god. comment_6327 Fabregas je ako se ne varam 3. najbolji asistent u istoriji PL. 1. Giggs 2. Lampard (kojem fali jos 11 asistencija da stigne Giggs-a) 3. Fabregas Prijavi
10. novembar 2011.14 god. comment_6333 I oprosti, koje od tih kvaliteta sto si nabrojio, Modric nema? Mozda ovo iz drugog plana ali je dokazao kakav šut ima u više navrata (Izrael, Liverpool..) Ja kad god sam ga gledao, bio mi je nekako zaglavljen tu, na sredini. Mnogo puta je zaostajao u kontrama, a mogao je stvarati visak, i pomoci da tim postigne gol, a i markiranje igraca, kad protivnicki tim napada mu nije neki kvalitet. A je l znas ko ne postize golove, sa distance ? Samo onaj ko ne sutira ;) Prijavi
10. novembar 2011.14 god. Autor comment_6334 Mislim da smo zakljucili : Modric je predobar ali je Fabregas bolji od njega :D Prijavi
10. novembar 2011.14 god. comment_6335 Ja kad god sam ga gledao, bio mi je nekako zaglavljen tu, na sredini. Mnogo puta je zaostajao u kontrama, a mogao je stvarati visak, i pomoci da tim postigne gol, a i markiranje igraca, kad protivnicki tim napada mu nije neki kvalitet. A je l znas ko ne postize golove, sa distance ? Samo onaj ko ne sutira E vidis ovo za obranu nije istina, necu ti sad nista ni govorit, uvjerit ces se sam u to 22. decembra ;) Prijavi
10. novembar 2011.14 god. comment_6341 Ako stvarno planiraju poslati 52M za Modrica, pa bolje im je da malo razmisle i uzmu Eriksena i recimo Alcantaru za te pare. Ja se sve nekako nadam da ce Alcantara doci kod nas. :D Prijavi
10. novembar 2011.14 god. Autor comment_6342 Mislim da se dzabe nadas ali eto nada umire posljednja ! Barca nece napraviti glupost kao sa Fabregasom pa da ga kasnije vracaju , mislim da bi bili svi sretni i zadovoljni kada bi dosao ! :D Prijavi
10. novembar 2011.14 god. comment_6345 http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/pogledajte-sto-je-sve-promasio-fabregas-u-zamalo-sramotnoj-utakmici-barce.html To je taj Fabregas, al ja sam u ovoj situaciji Neutralan :D Prijavi
10. novembar 2011.14 god. comment_6348 Fabregas je ako se ne varam 3. najbolji asistent u istoriji PL. 1. Giggs 2. Lampard (kojem fali jos 11 asistencija da stigne Giggs-a) 3. Fabregas nadam se da ce ga i prestici,.. da dodam i da je Lampard na 8. poziciji sto se tice golova... :-DDD vrh Prijavi
10. novembar 2011.14 god. comment_6350 Moja zelja Gotze nadam se da ce bar na ljeto da dodje :D Prijavi
11. novembar 2011.14 god. comment_6365 http://www.chelseabalkan.com/index.php/transferi/item/316-chelsea-zainteresovan-za-veznjaka-malage Uvijek sam se pitao kako se ovo ime ne spominje sa velikim klubovima... I bilo mi je iterkako zao kad je otisao u Malagu... Fenomenalan je igrac... Jako rado bi ga volio vidjet u plavom dresu... I drazi mi je i od Hazarda i od Hamšika ... mada su ovi dvojica mladji pa se od njih puno ocekuje... Ali ako ne uspijemo dofurat Hazarda radje bi vidio Cazorlu u nasem dresu nego Hamšika ili nekog treceg... :) http://www.transfermarkt.de/de/santi-cazorla/profil/spieler_15799.html njegova cijena je 20 milja eura... samo tesko da ce ga pustit malaga posto su ga tek kupili... Prijavi
11. novembar 2011.14 god. comment_6368 http://www.chelseabalkan.com/index.php/transferi/item/316-chelsea-zainteresovan-za-veznjaka-malage Uvijek sam se pitao kako se ovo ime ne spominje sa velikim klubovima... I bilo mi je iterkako zao kad je otisao u Malagu... Fenomenalan je igrac... Jako rado bi ga volio vidjet u plavom dresu... I drazi mi je i od Hazarda i od Hamšika ... mada su ovi dvojica mladji pa se od njih puno ocekuje... Ali ako ne uspijemo dofurat Hazarda radje bi vidio Cazorlu u nasem dresu nego Hamšika ili nekog treceg... :) http://www.transfermarkt.de/de/santi-cazorla/profil/spieler_15799.html njegova cijena je 20 milja eura... samo tesko da ce ga pustit malaga posto su ga tek kupili... Jedna od rijetkih dobrih kupnji Malage...ljudi dobiju pare i trose ih na igrace +30 godina, ne shvacam ih...a s obzirom da je Santi tu po meni najbolja kupnja, ne vjerujem da ce ga pustit. Prijavi
11. novembar 2011.14 god. comment_6374 I ja bih volio vidjeti Cazorlu, ali kao sto rekoste, Malaga ga je tek dovela i on je medju njihovm najboljim igracima ako ne i najbolji. Prijavi
11. novembar 2011.14 god. comment_6375 http://www.index.hr/sport/clanak/mandzukic-na-meti-chelseaja-djilkos-umjesto-drogbe/582284.aspx Wuuuuhuuuuu ovaj put je vjerovatno istina, pošto je kicker objavio postoji dobra šansa, nisu velike pare, wolfsburg ga treba prodati ako želi kupovati u januaru, a nama treba napadač koji može pogodit okvir gola više nego jedan put od 58 pokušaja (oprosti Fernando) Prijavi
11. novembar 2011.14 god. comment_6377 http://www.index.hr/...gbe/582284.aspx Wuuuuhuuuuu ovaj put je vjerovatno istina, pošto je kicker objavio postoji dobra šansa, nisu velike pare, wolfsburg ga treba prodati ako želi kupovati u januaru, a nama treba napadač koji može pogodit okvir gola više nego jedan put od 58 pokušaja (oprosti Fernando) Ja bi bio presretan kad bi neki naš igrac završiio u Chelsea... mislim na Hrvata... :) ali nekako sam skeptican... neznam jel on ima dovoljnu kvalitetu za Chelsea... ali da pruža dobre igre u wolsfburgu i da je tamo najbolji igrac to uopce ne dolazi u pitanje... makar nisam nešto uvjeren da ce on putem Chelsea... a i bolje da nejde... opet cu morat davat 100 dolara za dres... xD Prijavi
11. novembar 2011.14 god. comment_6382 Ja bi bio presretan kad bi neki naš igrac završiio u Chelsea... mislim na Hrvata... :) ali nekako sam skeptican... neznam jel on ima dovoljnu kvalitetu za Chelsea... ali da pruža dobre igre u wolsfburgu i da je tamo najbolji igrac to uopce ne dolazi u pitanje... makar nisam nešto uvjeren da ce on putem Chelsea... a i bolje da nejde... opet cu morat davat 100 dolara za dres... xD Prodaj Torresov dres dok još ima ljudi koji će ga kupit i čuvaj pare za čilkošov Btw Mandžo je ista stvar ko Džeko, Džeko je rasturo u Wolfsburgu 2 sezone, kupio ga City i sad buši mreže u Engleskoj, tako će i Mandžo ako ga kupimo.. Prijavi
11. novembar 2011.14 god. comment_6385 Prodaj Torresov dres dok još ima ljudi koji će ga kupit i čuvaj pare za čilkošov Btw Mandžo je ista stvar ko Džeko, Džeko je rasturo u Wolfsburgu 2 sezone, kupio ga City i sad buši mreže u Engleskoj, tako će i Mandžo ako ga kupimo.. rijeci ti se pozlatile... ali ovo su ipak malo prevelika ocekivanja za njega... Prijavi
11. novembar 2011.14 god. comment_6389 Manđžo je realno jedan od najboljih napadača Bundeslige. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.