2. novembar 2011.14 god. comment_5621 Definitivno treba kupiti Christiana Eriksena iz Ajaxa ! Ko je gledao LS veceras, zna o cemu pricam ! Dobar igrač, ali mislim da je već reko negdje da će ostati u Ajaxu i razvijati se još. Da sam na njegovom mjestu isto bih postupio. :) A za večerašnju tekmu, pa to je ipak bio Dinamo - kanta za nabijanje. Prijavi
2. novembar 2011.14 god. comment_5622 Dobar igrač, ali mislim da je već reko negdje da će ostati u Ajaxu i razvijati se još. Da sam na njegovom mjestu isto bih postupio. :) A za večerašnju tekmu, pa to je ipak bio Dinamo - kanta za nabijanje. I Genk je trebao biti kanta za nabijanje dok im mi nismo dozvolili suprotno. Prijavi
2. novembar 2011.14 god. comment_5623 Ne bih sad o tome, ali Genk je neuporedivo bolja ekipa od Dinama. Uostalom odigrali su i s Valenciom 0:0. Mamićevi manekeni su ipak najlošiji tim među ova 32. Prijavi
3. novembar 2011.14 god. comment_5630 ohoho... Chelsea zeli higuaina... http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2056524/Chelsea-target-Real-Madrid-striker-Gonzalo-Higuain.html opravdavam ovaj transfer ako uz njega dovedu obavezno jos jednog kreatora igre... :) Prijavi
3. novembar 2011.14 god. comment_5647 ohoho... Chelsea zeli higuaina... http://www.dailymail...lo-Higuain.html opravdavam ovaj transfer ako uz njega dovedu obavezno jos jednog kreatora igre... :) NJega ili Pata (22), godina gore dole ništa puno, al ja bi prije Higuaina posto je jači i kompletniji igrač, ako dovedemo njega puno bi dobili u napadu :D Prijavi
3. novembar 2011.14 god. comment_5649 NJega ili Pata (22), godina gore dole ništa puno, al ja bi prije Higuaina posto je jači i kompletniji igrač, ako dovedemo njega puno bi dobili u napadu samo sto bi u tom slucaju torres preselio na klupu... ali znamo kako to ide... Real nema šanse da pusti Higuaina a i za samog igraca to bi u jednu ruku bio korak nazad... jer ruku na srce ipak je Real vrh svjetskog nogometa i tko god osao iz njega i kamo god da otišao napravit ce korak unatrag... a pošto sam zadnjih dana citao da ce Milan prodat Pata jer im treba love onda je ocekivanije da ce prije on doc kod nas nego Higuain... i bas sam gledo na transfermarktu za pata i tamo pise da moze igrat u vrhu napada ili lijevo/desno ofenzivno krilo... pa zar on ne igra kao polušpica u Milanu?!? (ne pratim talijansku ligu a pogotovo ne Milan) Prijavi
3. novembar 2011.14 god. comment_5657 Ne bih imao ništa protiv razmjene Torres-Higuain, al nije Mourinho lud Prijavi
3. novembar 2011.14 god. comment_5661 I dalje se spekulise o napadacima. http://www.transfermarkt.co.uk/en/lewandowski/profil/spieler_38253.html Robert Lewandowski, napadac Dortmunda. U solidnoj formi ove sezone, Mozda jedno od boljih resenja, kao drugi spic. http://www.transfermarkt.co.uk/en/lewandowski/profil/spieler_38253.html AVB nastavlja sa interesovanjima za igrace iz svog bivseg kluba. Ovog puta, potencijalna meta je brazilac Fernando. Igra na poziciji zadnjeg veznog. Njega skoro da nisam ni gledao, tako da ne znam o kakvom se igracu radi. Uglavnom, u trku za njegov potpis, navodno je usao i Inter. http://www.transfermarkt.co.uk/en/fernando/profil/spieler_51174.html Prijavi
3. novembar 2011.14 god. comment_5724 zaista nam buran januarski prelazni rok slijedi.... Što se tiče napadača, sve zavisi kakve planove ima AVB sa El-Ninhom. Vidimo da se zaista puno napadača povezuje sa Chelsejem, od Pata, Cavanija.... Ukoliko AVB vjeruje Torresu i on bude onaj pravi mislim da bi se trebalo okrenuti dovođenju nekog igrača sa "manjim" imenom kao npr. Lewandovski jer mislim da je potrebana kvalitetna zamjena Torresu s obzirom da često zapada u slabu formu... Ukoliko Torres nastavi sa blijedim partijama kao protiv Arsenala i Genka mislim da bi trebao napustit momčad jer nam je potreban jedan raspoložen špic napadač jer zaista mi stvaramo dosta šansi a nema realizacije. Onda bi se trebalo okrenuti dovođenju napadača koji bi bio rješenje za špic poziciju a tu prije svega mislim na Higuaina, Pata ili Cavanija. Eh sada ukoliko baš Torres nastavi sa slabim partijama, i možda dođe da njegove prodaje ( u šta čisto sumnjam ) osim dovođenja špic napdača mislim da postoji još jedno rješenje ali mislim da do toga neće doći. Sturridgea bi mogli prekomandovati u špic a dovesti nekog krilnog napadača. Tu u prvom redu mislim na Edena Hazarda, pa onda Angela di Mariu jer je zaista odličan igrač a izgleda da će po svemu sudeći napustiti kraljeve. Kao još jednu ali manje poželjnu opciju može se spomenuti Hulk ali koliko Porto traži to je apsurd. Evo nekih informacija koje kažu da smo zaista potpisivanja sa Giovincom ... http://www.givemefootball.com/premier-league/chelsea-close-on-italian-signing-after-agent-invit Prijavi
4. novembar 2011.14 god. comment_5730 Po meni, Cavani je najbolji napadac koji sada postoji... Najvise bih njega volio vidjeti. Prijavi
4. novembar 2011.14 god. comment_5733 Svaka cast i Govincu kao igracu ali mislim ima jednu veliku manu za napadaca... a to je visina... samo 1,64 cm... mozda to u italiji pali ali u engleskoj di se dosta trazi preskakanje igre di se dosta traze nabacaji itd. mislim da nebi bio dobro rjesenje... ali AVB najbolje zna i njemu vjerujem... jedva cekam prvi mjesec i da vidim koga ce sve dofurat... :) ali kako se pocelo pricat mislim da cemo dobit ne jedno pojacanje nego 2 ili 3 jaka pojacanja... :) Prijavi
4. novembar 2011.14 god. comment_5735 Vala meni je on skoro isti kao Walcott, obojica mali pomršavi ali izuzetno brzi, eno gledam onog Walcotta pa njega ne može nitko da uhvati, divim se toj brzini, zato me on podsjeća na njega. Meni ne smeta da dođe u Chelsea i podržavam AVB-a da ga dovede ;) Prijavi
4. novembar 2011.14 god. comment_5741 Ne znam meni taj Giovinico nikako nije legao još...velika nada i sve, a u Juventusu se uz pružene šanse nije uspio probit...sad je kao dobar u Parmi, no ne bih se baš uzdao u njega. Što se napadača tiče, Higuain je odličan, Cavani je Urugvajac što mu daje veliki plus jer se Urugvajci odlično snalaze u Premiershipu, Pato mi je drag i stvarno bi mogao biti najbolji za koju godinu ali mi je tu nekako velika kocka, Lewandowski takoder ima plus od mene ;) Prijavi
4. novembar 2011.14 god. Autor comment_5743 Zamislite dovedemo ovaj dvojac : Edinson Cavani i Marek Hamsik !!! Kako bi ništili sve redom , jos njih dvojica se jako , jako dobro poznaju , kad bismo njih doveli mislim da bismo bili bolji za Klasu ! I tu bi trebao doci i Howedes ! To bi bilo to od Januarskog prelaznog roka , ali nebih se ljutio kad bi dosao Neymar ili Hazard xD Prijavi
4. novembar 2011.14 god. comment_5744 Ne znam meni taj Giovinico nikako nije legao još...velika nada i sve, a u Juventusu se uz pružene šanse nije uspio probit...sad je kao dobar u Parmi, no ne bih se baš uzdao u njega. Što se napadača tiče, Higuain je odličan, Cavani je Urugvajac što mu daje veliki plus jer se Urugvajci odlično snalaze u Premiershipu, Pato mi je drag i stvarno bi mogao biti najbolji za koju godinu ali mi je tu nekako velika kocka, Lewandowski takoder ima plus od mene Meni je Pato jedan od najjačih mladih igrača, a ima samo 22 godine, a igra na visokom nivou, samo jedan minus tj. mali problem kod njega jesu povrede, sad igra protiv Fiorentine pa će mo vijdeti u kakvoj je formi. A sklon je povredama zato sto se po meni u Italiji igra najgrublji nogomet. Zamislite dovedemo ovaj dvojac : Edinson Cavani i Marek Hamsik !!! Kako bi ništili sve redom , jos njih dvojica se jako , jako dobro poznaju , kad bismo njih doveli mislim da bismo bili bolji za Klasu ! I tu bi trebao doci i Howedes ! To bi bilo to od Januarskog prelaznog roka , ali nebih se ljutio kad bi dosao Neymar ili Hazard xD Prijatelju koliko para toliko muzike, u januaru treba da dovedemo 2-3 jaka igrača koji bi dosta značili, od navedenih koji bi nam najbolje dobrodošao (1. Hazard, 2. Pato, 3. opet se vraćam na Modrića, 4. Cahill, 5. Goetze ...). Evo stavite igrače koje bi još željeli, ako sam nekog zaboravio ;) Prijavi
4. novembar 2011.14 god. Autor comment_5747 JA sam rekao koje bi ja volio vidjeti . A Goetze je mozda i najveci talenat danas , mladic igra predivno ! Kolika je otkupna klauzula za Tiaga Ancataru (mislim da je neka nevjerovatna cifra ali eto) i on nije LOS ! :D Prijavi
4. novembar 2011.14 god. comment_5770 Da se mene pita, radije Gansa nego Neymara, jeftiniji je, mirniji, nije se još toliko probahatio, a i vjerujte mi da nije puno lošiji, fenomenalno proigrava napadače. Prijavi
5. novembar 2011.14 god. comment_5873 Mislim da je ovaj put i zvanicno. http://www.footballtransfertavern.com/2011/11/premiership/enquiries-made-8m-striker-is-abramovichs-latest-gamble Celsi je izgleda resio da dovede jos jednog napadaca, i najverovatnije ce to biti Robert Lewandowski. Prijavi
5. novembar 2011.14 god. comment_5874 Mislim da je ovaj put i zvanicno. http://www.footballt...s-latest-gamble Celsi je izgleda resio da dovede jos jednog napadaca, i najverovatnije ce to biti Robert Lewandowski. Odličan igrač ali ne znam koliko će nam biti od koristi, ja bi se radije u Januaru osvrnuo na vezne igrače (tehničare, a da su mladi). Prijavi
5. novembar 2011.14 god. comment_5884 kolika je cijena tog 23godisnjaka? Ja bas i ne bih bio nesto impresiran ali et ako AVB misli da je on igrac koji moze postizati vise golova, okay... Mada kao sto @Luiz Killer kaze i ja bih se radije osvrnuo na vezne igrace jer jos uvijek nam fali kreativnosti... Prijavi
5. novembar 2011.14 god. comment_5887 Moram reći da sam malo protiv toga jer neznam koliko se dokazao u bundesligi da sad trpa golove u premierligi :rolleyes: Prijavi
5. novembar 2011.14 god. Autor comment_5891 Nisam nikako zadovoljan , nije neki kvalitet , pratim ga na eurosportu :P Prijavi
5. novembar 2011.14 god. comment_5898 Ljudi dok s druge strane ako dadnes za njega 10-12 mil. bolje uzet u paketu njega i Goetze-a za nekih 45-50 mil. ja mislim da bi to uspjelo Prijavi
5. novembar 2011.14 god. comment_5900 Goetze danas odlicno odigrao zabio 2 komda Wolfsburgu igra ko lud... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.