Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Autor

Znam Znam za njega i on je Dobar :)

BTW proslo kolo je dao 3 gola ( i to 2 u sudijskoj nadoknadi ) i asistirao je :)

Ali opet mislim da je Howedes i Hamsik/Hazard najbolji i najpotrebniji transferi za nas u januaru iako mislim da nece nijednog dovesti :/

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Prodati Anelku i Kaloua, i dovesti Dembu Ba iz Newcastlea za 7 milijuna, igračina i po, pa ako se Torres ne bude trudio, grijat će klupu Dembi B)

prijatelju... kraj tolko rupa u tipu mi bi dovodili jos jednog napadaca... i to napadaca koji je u rangu Jelavica... sorry ali nema sanse...

ocajno nam treba srednji vezni i desni bocni a tek onda mozemo pocet razmisljat o napadacima... a prije nego sto pocnemo razmisljat o napadacima pocekajmo 1 mjesec da vidimo sto ce jos el nino pokazat... ;)

EDIT: I evo Milan navodno zeli prodat Pata... http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFkpEVylykCxwuNHMk&tmpl=coranto_ita_news

prijatelju... kraj tolko rupa u tipu mi bi dovodili jos jednog napadaca... i to napadaca koji je u rangu Jelavica... sorry ali nema sanse... ocajno nam treba srednji vezni i desni bocni a tek onda mozemo pocet razmisljat o napadacima... a prije nego sto pocnemo razmisljat o napadacima pocekajmo 1 mjesec da vidimo sto ce jos el nino pokazat... ;) EDIT: I evo Milan navodno zeli prodat Pata... http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFkpEVylykCxwuNHMk&tmpl=coranto_ita_news

S obzirom da treba prodat Anelkaloudu, mi se NE MOŽEMO oslanjati na Torresovu li-la formu, zelenog Lukakua i Drogbu koji je po svemu sudeći nažalost završio. Nama treba napadač koji možda i nema kvalitetu kao njih trojica, ali barem trpa ko lud. I ne vidim gdje je problem ako bi "zamijenili" Anelku i Kaloua za jednog boljeg?

S obzirom da treba prodat Anelkaloudu, mi se NE MOŽEMO oslanjati na Torresovu li-la formu, zelenog Lukakua i Drogbu koji je po svemu sudeći nažalost završio. Nama treba napadač koji možda i nema kvalitetu kao njih trojica, ali barem trpa ko lud. I ne vidim gdje je problem ako bi "zamijenili" Anelku i Kaloua za jednog boljeg?

Imamo Sturridgea, i on je spic... slazem se sa villas-Boasom da nam izraziti napadac nije potreban jer ima rupa koje se cim prije trebaju popuniti... tako da trosenje para za neku Torresovu zamjenu je za mene apsurd... Nama treba neko ko ce igrati u prvih 11 i nesto klubu bolje donijeti kao sto je to ove godine Mata...

Radije dati jos novaca i kupiti Hazarda...

Imamo Sturridgea, i on je spic... slazem se sa villas-Boasom da nam izraziti napadac nije potreban jer ima rupa koje se cim prije trebaju popuniti... tako da trosenje para za neku Torresovu zamjenu je za mene apsurd... Nama treba neko ko ce igrati u prvih 11 i nesto klubu bolje donijeti kao sto je to ove godine Mata...

Radije dati jos novaca i kupiti Hazarda...

Bravo, slažem se. Pljunit veliku svotu novca na igrače kao što su Hazar ili Modić, oni bi zasigurno dosta dosta znaÄili ovom našem, ne bas aktivnom (prije bi rekao statiÄnom klubu), ali ja vjerujem da cemo biti sve bolji i bolji.

Imamo Sturridgea, i on je spic... slazem se sa villas-Boasom da nam izraziti napadac nije potreban jer ima rupa koje se cim prije trebaju popuniti... tako da trosenje para za neku Torresovu zamjenu je za mene apsurd... Nama treba neko ko ce igrati u prvih 11 i nesto klubu bolje donijeti kao sto je to ove godine Mata... Radije dati jos novaca i kupiti Hazarda...

KAKO je trošenje para ako ga kupiš od novca koji ćeš zaradit prodajom Anelke i Kaloua, KAKO!?!?!?!?

Oprosti, ali smatrati da je bespotrebno tražiti zamjenu Torresu je redikulozno.

Ali Torres vec ima zamjenu... tu je jos Drogba, Lukaku pa i Sturridge i dodati tu jos Demba Bu bi bilo previse..

Prodas Anelku i Kalua, znaci moras dovesti igraca/e koji igraju slicne pozicije. Ne mozes ostaviti rupu nepopunjenu...

Nama trebaju samo tri pozicije, desni vezni (Hazard moze odigrati tu vrlo dobro), jedan kreator igre kao sto je Modric i dobar desni bek...

Ali Torres vec ima zamjenu... tu je jos Drogba, Lukaku pa i Sturridge i dodati tu jos Demba Bu bi bilo previse.. Prodas Anelku i Kalua, znaci moras dovesti igraca/e koji igraju slicne pozicije. Ne mozes ostaviti rupu nepopunjenu... Nama trebaju samo tri pozicije, desni vezni (Hazard moze odigrati tu vrlo dobro), jedan kreator igre kao sto je Modric i dobar desni bek...

Ako je to riješenje, onda dobro.

ALI, bilo bi glupo dovesti i Modrića i Hazarda, jer onda Mata nebi imao mjesta, ako će Modrić igrat playmakera, Hazard lijevo a Danny desno.

Ja bih uzeo Howedesa i jednog od njih dvojice.

Hoewedes je dobar izbor, jedan od retkih danas, koji solidno mogu igrati i stopera i desnog beka.

Sto se tice napada, svi sem Danny-a su nam u nikakvoj formi... Drogba jos ima i neku manju intervenciju na ruci, tako da ga nece biti neko vreme, a i dok se vrati na teren i fizicki spremi za utakmice, odose i on i Kalou na Kup africkih nacija, tako da, dovodjenje nekog napadaca, kao direktnu konkurenciju Torresu za mesto u timu mozda i nije tako losa zamisao.

Nama je najpotrebniji neki playmaker kao što je Modric... Igrac koji moze podic razinu igre na neki veci nivo i koji uz to moze ubrzat protok lopte... zamislite si da imamo takvog jednog u vezi... Pa Mati bi skinuo pola tereta sa ledja a s time bi Torres i Sturridge dobili jos vise prilika za gol i vjerujem da bi imali vecu realizaciju...

zato bolje s parama od anelke i kalouda il ko se vec bude prodao dofurat barem samo jedno pojacananje ako nista drugi i da to bude srednji vezni...

nakon dobrog otvaranja sezone tek sada ponovo vidimo kolki je FAIL što nismo uspjeli dofurat Modrica... :(

EDIT: i dubrovcanine shvati da Abramovic nece davat silne milijune i milijune ko ovaj ludjak u man city-u kako bi popunio sve rupe u timu...

tako da prodajom ove dvojice i kupovinom jos jednog napadaca bilo bi apsurdno...

Gle ovo sad:

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2056524/Chelsea-target-Real-Madrid-striker-Gonzalo-Higuain.html?ITO=1490

A prosle sezone je Mourinho hteo Drogbu, i izjavio da Higuain moze da ide za 15 miliona eura !!!

Da je tad neko bio pametan, dao im Drogbu, i 5 miliona, sad ne bi imali ovolikih muka u spicu !

A covek razbija, i ove sezone... Dao je 10 golova, na 10 utakmica u Primeri !

Ne znam, meni je ovaj Higuain prodavanje magle. Šminka igrač.

E, ovo si rekao, samo da mi kontriras :P :D

Higuain je vrstan strelac. Statistika sve govori:

http://soccernet.espn.go.com/player/_/id/67310/gonzalo-higua%C3%ADn?cc=5739

Mada, ja ga sad ne bih kupovao, jer necu ni da razmisljam, koliku ce cenu da mu zalepi Mou sad... Propustena je savrsena prilika, prosle sezone, nudjen nam je, na tacni prakticno, ali jbg....

• Autor

Prvi izbor za Januar je Hazard ili Hamsik od njih dvojice jedan , mislim da u januaru,iako trebamo mislim da necemo prodati ni Kalou-a ni Anelku :(

Ja bi najvise volio kad bi doveli messija..AHHAAH.............slazem se sa Blues_95..:)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.