30. oktobar 2011.14 god. comment_5075 Posle ovih losijih izdanja u PL, sa Celsijem ce biti povezivano vise imena, nego sto je to obicno slucaj. Iako sam ja ocekivao, da ce navaliti spekulacije o odbrambenim igracima, Plavci su i dalje u poteri za napadacem. Sada je na radaru fantasticni spic Napolija Edinson Cavani. http://www.footie-on...or-drogba/8397/ O igracu: http://www.transferm...eler_48280.html Posto se u tekstu navodi da je Celsi zainteresovan da ga dovede tek na leto, sve vise mislim da ce Fernando Torres da napusti klub. Ne bih mijenjao Torresa za Cavanija, suviše je riskantno. Prijavi
31. oktobar 2011.14 god. comment_5177 definitivno bi trebali pojačat tu zadnju liniju... protiv manchastera i sada arsenala smo se uvjerili da smo itekako šuplji otraga... Cahilla bi volio vidjet u našem dresu jer bi itekako moga uskocit umjesto Luiz-a ili Terry-a ... a i ono još potrebnije... ako bi se išlo u dovodjenje samo jednog defanzivca onda mislim da bi nam puno više potrebiji bio jedan desni bocni... makar to je teško pronaci... Prijavi
31. oktobar 2011.14 god. comment_5181 Chelsea opet zaintereovan za Hamšika...... http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/hamsik-romanov-kec-iz-rukava-55484.html Hamšik je po meni odličan igrač, zaista mi se sviđa, ali mislim da Napoli previše za njega traži i da ga neće pustiti ispod neke "prenapumpane" cijene pa mi se zbog toga malo i ne svidja ovo interesovanje..... Prijavi
31. oktobar 2011.14 god. comment_5183 Po cijeni od 35 mil ga dovesti je nista naspram kvaliteta Prijavi
31. oktobar 2011.14 god. comment_5185 ja bih: proda torresa jer se vidi da nema nikakvog žara niti se sta trudi, protiv arsenala se nije ni nudia ni nista proda anelku jer na litu mu istice ugovor tako da zaradimo ness para Prijavi
31. oktobar 2011.14 god. comment_5200 Ako cemo dovoditi za defanzivnu liniju, treba univerzalac, pa evo nekoliko takvih: Benedikt Howedes (23g, Schalke) - 14.000.000 € Douglas (23g, Twente) - 8.500.000 € Nicolas Otamendi (23g, Porto) - 8.000.000 € .... ILI Bih čak pokušao sa, nećete vjerovati, Abidalom, kojemu ugovor istječe na ljeto. Prijavi
31. oktobar 2011.14 god. comment_5203 ja bih: proda torresa jer se vidi da nema nikakvog žara niti se sta trudi, protiv arsenala se nije ni nudia ni nista proda anelku jer na litu mu istice ugovor tako da zaradimo ness para kolko si zadnjih tekmi gledao torresa dok je igrao...?? a i ova prica dovest igraca za 50 milja i odma ga prodat nakon godinu dana nema veze s pamecu... Prijavi
31. oktobar 2011.14 god. comment_5205 kolko si zadnjih tekmi gledao torresa dok je igrao...?? a i ova prica dovest igraca za 50 milja i odma ga prodat nakon godinu dana nema veze s pamecu... gleda sam arsenala i to je dovoljno, :P :P Prijavi
31. oktobar 2011.14 god. comment_5206 Ako cemo dovoditi za defanzivnu liniju, treba univerzalac, pa evo nekoliko takvih: Benedikt Howedes (23g, Schalke) - 14.000.000 € Douglas (23g, Twente) - 8.500.000 € Nicolas Otamendi (23g, Porto) - 8.000.000 € .... ILI Bih čak pokušao sa, nećete vjerovati, Abidalom, kojemu ugovor istječe na ljeto. Rece i ostade ziv, covek koji prezire Farcelonu i sve sto od nje dolazi Trazice taj golemu platu, a i nije neki bog zna igrac... Prijavi
31. oktobar 2011.14 god. comment_5208 gleda sam arsenala i to je dovoljno, :P onda mozemo odma prodat i mikela, sturridge-a, lukakua, bosingwu, terrya, čecha i sve ostale... kad smo tolko objektivni... dajte ljudi malo promislite prije nego što pišete gluposti... -.-' Prijavi
31. oktobar 2011.14 god. comment_5210 onda mozemo odma prodat i mikela, sturridge-a, lukakua, bosingwu, terrya, čecha i sve ostale... kad smo tolko objektivni... dajte ljudi malo promislite prije nego što pišete gluposti... -.-' ovako sturridge je ima los dan, lukaku je napravia prostor kod gola i igra je na krilu sta nije njegova pozicija, terry-a treba poslat na tecaj odrzavanja ravnoteze ako postoji nesto takvo, čech je kriv za dva gola ali je on i dalje vrhunski golman, bosingwa je propuh i pomirili smo se s time. ali torresu koji je jedini zadatak zabit gol to ne moze napravit.a ako si gleda manu-a kako roney se vraca natrag i pomaze i onda trci u napad. to treba torres radit on mora bit koristan a ne bit drvena marija Prijavi
31. oktobar 2011.14 god. comment_5212 ovako sturridge je ima los dan, lukaku je napravia prostor kod gola i igra je na krilu sta nije njegova pozicija, terry-a treba poslat na tecaj odrzavanja ravnoteze ako postoji nesto takvo, čech je kriv za dva gola ali je on i dalje vrhunski golman, bosingwa je propuh i pomirili smo se s time. ali torresu koji je jedini zadatak zabit gol to ne moze napravit.a ako si gleda manu-a kako roney se vraca natrag i pomaze i onda trci u napad. to treba torres radit on mora bit koristan a ne bit drvena marija gle u subotu smo podbacili... a jedino bosingwa u zadnje vrijeme konstantno podbacuje... a torres je nakon 5-6 tekmi koje je odigrao na razini prvi puta podbacio... ali nadam se da ce krenut dalje u starom ritmu... ;) Prijavi
31. oktobar 2011.14 god. Autor comment_5214 IZvan svake je pameti igraca dovesti za 50 mil i prodati ga nakon jedne sezone , ja vjerujem u Torresa da ce biti koristan za nas (sto je i pokazao zadnjih nekoliko tekmi osim arsenala ) Marek Hamsik lik mi je nadrazi igra i kad bi ga doveli 100% bi naruci sebi dres nebih pitao za cijenu , i nadam se da cemo ga dovesti jer je lik fantastican a pored svega mlad , U Italiji "probija" a nije ni Seria A toliko "losa" tako da se vec dokazao . Sto se odbrane slazem se sa @dubrovcaninom u vezi Benedikt Howedes , a Abidala nebih ni za dzabe , najlosiji je u Barceloni a pored svega 30 i kusur godina , pa bi nam to rijesenje bilo privremeno. Neka dovedu Howedesa i imaju univerzalca za narednih 5-6 sezona . Po vama ko je bolji i koga bi vise voljeli gledati u Chelsea-u : Mareka Hamsika ili Edena Hazarda ? :) Prijavi
31. oktobar 2011.14 god. comment_5220 IZvan svake je pameti igraca dovesti za 50 mil i prodati ga nakon jedne sezone , ja vjerujem u Torresa da ce biti koristan za nas (sto je i pokazao zadnjih nekoliko tekmi osim arsenala ) Marek Hamsik lik mi je nadrazi igra i kad bi ga doveli 100% bi naruci sebi dres nebih pitao za cijenu , i nadam se da cemo ga dovesti jer je lik fantastican a pored svega mlad , U Italiji "probija" a nije ni Seria A toliko "losa" tako da se vec dokazao . Sto se odbrane slazem se sa @dubrovcaninom u vezi Benedikt Howedes , a Abidala nebih ni za dzabe , najlosiji je u Barceloni a pored svega 30 i kusur godina , pa bi nam to rijesenje bilo privremeno. Neka dovedu Howedesa i imaju univerzalca za narednih 5-6 sezona . Po vama ko je bolji i koga bi vise voljeli gledati u Chelsea-u : Mareka Hamsika ili Edena Hazarda ? :) da im je ista cijena hamsik Prijavi
31. oktobar 2011.14 god. comment_5223 Mislim da je najbolje riješenje prodat Alexa i Bosingwu, mislim da za njih možemo zaradit oko 15-ak mil. barem, i od tog novca kupit Howedesa, jer može igrat stopera i desnog beka a poprilično je siguran. Prijavi
31. oktobar 2011.14 god. comment_5225 Mislim da je najbolje riješenje prodat Alexa i Bosingwu, mislim da za njih možemo zaradit oko 15-ak mil. barem, i od tog novca kupit Howedesa, jer može igrat stopera i desnog beka a poprilično je siguran. Dobra ideja... Samo treba nekom uvaliti ona dva panja :D Prijavi
31. oktobar 2011.14 god. comment_5228 Po meni u klubu bi volio vise vidjeti Edena Hazarda nego Hamšika, momak mi zasigurno bolje igra i nekako je po meni stabilniji, a i ima samo 21 godinu (što dokazuje kakav kvalitet momka ima sa tako vrlo malo godina) ... Prijavi
31. oktobar 2011.14 god. comment_5250 Dobra ideja... Samo treba nekom uvaliti ona dva panja Alexa Juventusu, a ovog tulavca bilo kome, cim ga zovu u Portugalsku repku sad, znaci da je onima koji nisu pratili susret protiv Arsenala odlican igrac :D Prijavi
31. oktobar 2011.14 god. comment_5279 Prodati Anelku i Kaloua, i dovesti Dembu Ba iz Newcastlea za 7 milijuna, igračina i po, pa ako se Torres ne bude trudio, grijat će klupu Dembi B) Prijavi
1. novembar 2011.14 god. Autor comment_5294 Prodati Anelku i Kaloua, i dovesti Dembu Ba iz Newcastlea za 7 milijuna, igračina i po, pa ako se Torres ne bude trudio, grijat će klupu Dembi Ja odavno nisam cuo nista gluplje , Torres da bude rezerva Dembi hahahaaha Sta je on dao 5-6 golova i to je to , i da gledam Chelsea i nije los ali za Chelsea nije . Po meni on je cak ispod Kalou.ovog ranga Prijavi
1. novembar 2011.14 god. comment_5297 Ja odavno nisam cuo nista gluplje , Torres da bude rezerva Dembi hahahaaha Sta je on dao 5-6 golova i to je to , i da gledam Chelsea i nije los ali za Chelsea nije . Po meni on je cak ispod Kalou.ovog ranga Slažem se sa tobom, Kalou je čak bolji od tog BA, a imaju isti broj godina (obadvojica po 26) :) Prijavi
1. novembar 2011.14 god. comment_5298 Zato Kalou nemože kurca u Chelseaju, a Demba Ba u Newcastleu koji ima vezni red slabiji nego Chelseajev 17 puta, uspije zabit 3 hattricka u 10 kola...ne blebetajte s tim Kalouom. Prijavi
1. novembar 2011.14 god. Autor comment_5300 Drug moj ja sam svoje misljenje po pitanju Demba be vec rekao :) A vidio bi ti Kalou-a kako probija u Newcastlu ;) Prijavi
1. novembar 2011.14 god. comment_5301 Drug moj ja sam svoje misljenje po pitanju Demba be vec rekao :) A vidio bi ti Kalou-a kako probija u Newcastlu Ne mora to bit Ba, moze bilo koji kvalitetan napadac koji zabija ko lud, Doumbia je takoder fenomenalan. + Navija za Chelsea :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.