Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Svaka čast ali ja sam ipak za Europski tip napadača nego za latinose.
Čudno je da se za Soldada iz Valencije nije ponudilo.
Od robusnijih Ibra je bio na tržištu no on je ipak nerealna opcija po meni i bolje da nije došao jer je unatoč tome što je odličan napada katastrofalan karakter.
Možda se mogao agresivniji pristup prema Lewandovskom izvršit.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

[quote name='chibabachi' timestamp='1343921571' post='68518']
[img]http://3.bp.blogspot.com/-9lADRhKRkPE/UBnmZNAR36I/AAAAAAAABWE/4MYna_5Up8w/s640/306831_4383266185984_787288114_n.jpg[/img]

[img]http://3.bp.blogspot.com/-iwH7ED5TEXo/UBnnUHzWdFI/AAAAAAAABWc/nGls8sCB1xA/s400/rb+problem.jpg[/img]
[/quote]

Pa navodno dve slabosti Chelsea-ja...
Torres i desni bek, samo sto su Banetu dodali moguce zamene..
[quote name='Whisper#2' timestamp='1343931945' post='68543']
Pa navodno dve slabosti Chelsea-ja...
Torres i desni bek, samo sto su Banetu dodali moguce zamene..
[/quote]3 slabosti, ja koliko vidim ovde ime i Cabaye a on je igrac sredine terena, ili su ovi ga zamjenili s nekim RB :P
[quote name='diablo_bih' timestamp='1343932552' post='68545']
Ovo je Debuchy ;)
[/quote]Grijesis ev ti i sam se uvjeri !

Debuchy
[img]http://www.ukrainepoland2012.narod.ru/France/Debushi.jpg[/img]

Cabaye
[img]http://www.magpieszone.com/wp-content/uploads/2012/06/Yohan_Cabaye-22062012.jpg[/img]

[i][b]Procjeni sada i sam ko je u krivu ?[/b][/i]
Hulka dovesti i automatski prvi izbor na desnom krilu, te treći izbor za napadača (ako će Lukaku negdje na posudbu). Dakle za 35-40 milki dva igrača u jednom dobiješ ;) Krilo extra klase, te dovoljno dobar napadač za tu rotaciju ;)

Te još Azpilicueta i amin ;) Vjerujem da će tako i biti.

Kakav Lewat, Cavani i ostali bakrači...
[quote name='how yes no' timestamp='1343938634' post='68559']
Hulka dovesti i automatski prvi izbor na desnom krilu, te treći izbor za napadača (ako će Lukaku negdje na posudbu). Dakle za 35-40 milki dva igrača u jednom dobiješ ;) Krilo extra klase, te dovoljno dobar napadač za tu rotaciju ;)

Te još Azpilicueta i amin ;) Vjerujem da će tako i biti.

Kakav Lewat, Cavani i ostali bakrači...
[/quote]

Kad bi uspjeli ta dva igrača dovest, ovo bi bio najjači prijelazni rok u povijesti.

Vjerujem da ćemo Azpilicuetu privest k sebi, za Hulka nisam siguran, mišljenja sam da će nam prije uletjet Moses koji također može, pokraj pozicije desnog krila, pokriti i onu centarforsku.
Ja ne znam sta oce vise ovaj Hulk, jedan dan prica, jedno, drugi dan, drugo, a treci dan, trece, iz dana u dan me sve vise nervira... Svaki dan kad otvorim neki sajt ili novine, citam o njemu, Van Persiju i Modricu, sva trojica su otisla u k...

Sto se tice Kola vidim jutros trazi platu 200 000 funti, dao bi mu ja k, a ne 200 000 funti nedeljno.. Neka odigra jos ovu sezonu, i cao... Svakako imamo dva mlada leva beka Bertranda i Van Anholta...

Sta mislite o Edinu Dzeku, on je dobar napadac, ja ga gotivim, nezadovoljan je u Sitiju, a nije mnogo skup, mogao bi da se dovede za 20 miliona funti...
[quote name='Sasa1989' timestamp='1343997736' post='68647']
Sta mislite o Edinu Dzeku, on je dobar napadac, ja ga gotivim, nezadovoljan je u Sitiju, a nije mnogo skup, mogao bi da se dovede za 20 miliona funti...
[/quote]
Joj jarane, mi smo temu Džekson na ovom forumu prežvakali nekoliko puta. Uglavnom, mišljenja su podijeljena. Jedni ga cijene kao kvalitetu, drugi ne. Ja isto tako mislim da bi donio puno našem timu, dao jednu drugu dimenziju koju Torres i Danny ne mogu pružiti na toj poziciji. Uostalom, momak je rođeni pobjednik. :D
Mada, ne mislim da ga se može dovesti za ispod 25 milja funti (30-ak u eurima). Oko te cifre svakako.
[quote name='diablo_bih' timestamp='1344000525' post='68666']
HAHAHAHa, Edin Dzeko, NO, just no. Ne treba mi kloc u klubu, i ne trebaju mi bosnje da navijaju odjednom zato sto je njihov idol/kloc presao u chelsea.
[/quote]

Aj se odma ubij !
Jebo te nacionalizam da te jebo', zasto mora postojati neki kloc koji ce mi dignuti tlak cim dođem na jebeni forum... ma daj ba.
[quote name='diablo_bih' timestamp='1344034762' post='68737']
Izvinjavam se sto sam vas uvrijedio :S[/quote]

Nije rijec o uvredi nego o tvom nekorektnom stavu. Daj argument da je Dzeko kloc i da ce podolski biti flop... a to za bosnje, poznajem ja dobro takve kao ti...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
[quote name='ADiS' timestamp='1344035392' post='68741']
Nije rijec o uvredi nego o tvom nekorektnom stavu. Daj argument da je Dzeko kloc i da ce podolski biti flop... a to za bosnje, poznajem ja dobro takve kao ti...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
[/quote]
Jednostavno mu treba milja prilika da bi nesto zavrsio, on je egzekutor, a ni u tome nije najbolji. Ponekad mu se desi poneka inspiracija, ali nije to to. Gomez je taj tip igraca, ali on je klasa za njega. Za nas nikako ne bi valjao, jer i ovako tesko stvaramo prilike, jos treba da nam on upropastava i to. Podolski je meni uvijek bio prenapuhan igrac, ne vidim to neko znanje koje neko vidi, uglavnom cemo vidjeti sljedece sezone ;) A za to drugo, ispadam bosanac koji mrzi bosance ? ali dobro hajde, nevazno ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.