9. august 2012.14 god. comment_69552 [quote name='Lampard' timestamp='1344469461' post='69518'] Ovako se i meni čini puno se tu igrača spominje na račun toga što je nekad bilo, No mislim da su sad trenutno najbilže Moses i Cesar Azpilicueta. [b]Dosta riskantan potez je ostat i na samo dva napadača Torres i Sturridge jer Lukaku ide na posudbu kako stvari stoje.[/b] [/quote] Ovoga se najviše i pribojavam. Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69558 [quote name='Caeruleus' timestamp='1344503226' post='69552'] Ovoga se najviše i pribojavam. [/quote] Sudeci po ovome bice i vise nego dovoljno napadaca u timu Posebno mi se dopada sto uglavnom svi igraci koji se dovode u vezu s Plavcima su jako mladi, tako da ih klub moze i prodati, a da ne izgubi mnogo, ako stvari krenu lose. Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69599 [quote name='Caeruleus' timestamp='1344503226' post='69552'] Ovoga se najviše i pribojavam. [/quote] Ja nemam poverenja ni u staridza kao drugogo centarfora, Ko ce davati golove ako Tores nije u formi ili jos gore, ako se povredi? Moses nije klasican centarfor, a i na krilu, opet mislim i da je Kalu, koliko god da nije pruzao dobre partije i koga smo oterali, bolji od njega. Mi umesto da pojacavamo desnu stranu mi je slabimo. Nije lose da takakvog igraca imamo protiv nekih drugoligaskih ekipa za FA kup, Liga kup, ali tesko da moze mnogo dati protiv iole ozbiljnijih ekipa (Everton, Newcastle, Aston Vila........za top 4 necu ni da pricam). Brine me jer nemamo kristalnu situaciju po pitanju koncepcije igre i pojacanja. i Kavani i Hulk u ovim trzisnim uslovima mislim da vrede tih 40 milki, jer obojica pokrivaju i krilo a i mesto centarfora. Drugo, mora se napraviti konkurencija da zna svaki igrac da mora dobro da se oznoji da zasluzi mesto u prvih 11 i da ne postoje zacementirana mesta. Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69603 Mozes nije igrač koga kupujumo tek tako,skauti ga prate cele sezone,sam RDM je izjavio da je ovaj igrač imao dobru godinu tako da im treba verovati. RDM "igra šah" sa Čelzijem,nema šanse da povlači potez tek onako Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69636 Ono sto meni cijelo vrijeme ide na živce je to sto smo mi kao fudbalski klub ukleti. Pa mi niti jednog igraca kojeg trazimo ne mozemo dovesti kao od šale, dajem primjer evo Hazarda smo ganjali i muku smo mucili da ga dovedemo, i na kraju presudila je volja. Onda dajem primjer Neymara ganjamo ga ganjamo i na kraju nista, Lucas Moura i njega smo ganjali i dodje jedan PSG ponudi 5 mil vise od nas i dovede ga, a bit ce sila igrač. Zasto to tako ljudi, zasto nam nista sto se tice transfera ne ide od ruke ???! Zasto se moramo muciti oko takvih stvari, oko Hulka, za kojeg su upocetku govorili da ce prije on potipisat od Hazarda, i na kraju se ispostavi da je obrdnuto. Evo gledaj jebi ga tamo ovaj Moses mozda ce biti igrac kao sto je Young u ManU. bio je jedan od jacih igraca u Aston Villi i presao u ManU i sada radi izvrstan posao, mozda ce tako biti i sa Mosesom, ali opet gledam on se nikako ne moze mjeriti sa jednim Hulkom, koji je sada nama prijeko potreban. Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69639 dzole nemoj virovat da smo ih naganjal toliko, to su novinarska naklapanja koji moura,haahah Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69642 Vidis to je meni za Bogu plakat da jedan Barcelona dovede Albu za sitne pare, a tog jednog igraca kada bi ga mi trazili ne bi kostao ispod 20 mil. Sta ja znam jedan Real koji dovede Ozila za 15 miliona mi ga ne bi mogli dobiti ispod 20 i vise miliona. Svaki prijelazni rok se patimo sa igracima. Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69643 [quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1344524088' post='69642'] Vidis to je meni za Bogu plakat da jedan Barcelona dovede Albu za sitne pare, a tog jednog igraca kada bi ga mi trazili ne bi kostao ispod 20 mil. Sta ja znam jedan Real koji dovede Ozila za 15 miliona mi ga ne bi mogli dobiti ispod 20 i vise miliona. Svaki prijelazni rok se patimo sa igracima. [/quote] ne ozil je bia zadnja god ugovora, pa zato, al od chelsea svi zele izmust pare to stoji Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69645 A pitam se zasto bas Chelsea nikad ne potrfi jednog predobrog igraca sa zadnjim godisnjim ugovorom i na taj nacin ga plati ispod 15 mil. pa cak i manje. nego mi krkani uvijek nadjemo nekog igraca jbg tako je kako jekog platimo 40 i vise miliona. I jos mi evo u glavi onaj glupi dan kad smo develi Torresa za 50 mil. mislim da smo se tad opekli i vise nikad, mislim da smo tad kada smo ga uzimali imali mnogo vise opcija i boljih igraca od njega. Jednostavno ne mogu svatit?! Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69646 [quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1344524426' post='69645'] A pitam se zasto bas Chelsea nikad ne potrfi jednog predobrog igraca sa zadnjim godisnjim ugovorom i na taj nacin ga plati ispod 15 mil. pa cak i manje. nego mi krkani uvijek nadjemo nekog igraca jbg tako je kako jekog platimo 40 i vise miliona. I jos mi evo u glavi onaj glupi dan kad smo develi Torresa za 50 mil. mislim da smo se tad opekli i vise nikad, mislim da smo tad kada smo ga uzimali imali mnogo vise opcija i boljih igraca od njega. Jednostavno ne mogu svatit?! [/quote] koliko ja kuzim mosesu je zadnja godina ugovora Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69648 Vjerujes nemam pojma, ne zalazim u to. Ajde recemo da jest, da nije trazili bi oni za njega vise od 15 mil. garant a ovi nasi klokani bi vadlili oci samo da ga dovedu. eto kakvi smo. Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69664 Imamo pare, trošimo ih, ostali to znaju i naravno cijena je uvijek koji milion viša kad je CFC u pitanju. PS. twitter kaže da su Azpi i Moses done deal, mogli bi biti objavljeni prije ponedjeljka Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69673 [quote name='Wisey' timestamp='1344527251' post='69664'] Imamo pare, trošimo ih, ostali to znaju i naravno cijena je uvijek koji milion viša kad je CFC u pitanju. PS. twitter kaže da su Azpi i Moses done deal, mogli bi biti objavljeni prije ponedjeljka [/quote] Ne verujem twitteru... Inace Llorenteu ugovor istice sledece godine... Eto kvalitetnog napadaca za 15ak miliona... Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69678 daj bar da je tacno za Azpicuiletu a za Mosesa se i nebrinem toliko hoceli doc ili nece Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69680 [quote name='Whisper#2' timestamp='1344531083' post='69673'] Ne verujem twitteru... Inace Llorenteu ugovor istice sledece godine... Eto kvalitetnog napadaca za 15ak miliona... [/quote] Plus ga izvizdali navijaci na prvoj utakmici Liga Evrope protiv Belupa,a ni sada ga u revansu nema u sastavu. Sjajan igrac i bio bi sjajna zamena Toresu,a u slucaju dobrih igara i nek ga istisne iz prvih 11. Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69682 Što se tiče Mosesa i Azpilija, ako je istina onda su to stvarno sjajne vijesti. S ta dva igrača, prijelazni rok bi za nas bio skoro pa završen ( još ne znam što klub misli po pitanju dovođenja još jednog napadača s obzirom na Lukakuov odlazak na posudbu ). Što se tiče Llorentea, on je sam odbio potpisati produženje ugovora sa sadašnjim klubom i nimalo me ne bi čudilo da krenemo u akciju njegova dovođenja. Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69777 [quote name='Whisper#2' timestamp='1344531083' post='69673'] Ne verujem twitteru... Inace Llorenteu ugovor istice sledece godine... Eto kvalitetnog napadaca za 15ak miliona... [/quote] On ima ugovor do 30.06.2014, dakle još dvije god, tako da tek dogodine možemo napadat s nekom manjom cifrom, a bojim se da bi ga do tada netko već mogao ugrabiti, a ne bi ga bilo loše ni sad dovesti jeftiniji od Cavani-ja i ostalih opcija a nije toliko loš, po meni možda i bolji od Cavani-ja, sad kako kome. Plus se postavlja pitanje treba li nam još jedan napadač. Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69792 Ma trebao bih nam još jedan napadač pored Mosesa, Cavana ili Llorente svejedno jer su oba golgeteri i imaju osjećaj za završnicu, to je ono što je Toress izgubio Prijavi
10. august 2012.14 god. comment_69914 http://www.chelseadaft.org/2012/08/what-do-you-think-of-our-rivals.html Prijavi
10. august 2012.14 god. comment_69929 Niko nije imao bolji prijelazni rok od nas, još ako nam dođu Azpilicueta i Hulk/Moses bit će najbolji na svijetu pa i od PSG-a. Još se spominje i Llorente i Cavani tako da bi mogo bit najbolji dosad. Prijavi
10. august 2012.14 god. comment_69951 [quote name='Gazija11' timestamp='1344551258' post='69792'] Ma trebao bih nam još jedan napadač pored Mosesa, Cavana ili Llorente svejedno jer su oba golgeteri i imaju osjećaj za završnicu, to je ono što je Toress izgubio [/quote] I još bih dodao da Llorente-ova korpulentnost može nadoknaditi odlazak Drogbe (ako nije bogohuljenje ovo reći), ipak Llorente zna jako dobro primiti loptu i spustiti je i sebi i suigračima. Prijavi
10. august 2012.14 god. comment_69952 [quote name='true_blue' timestamp='1344606111' post='69951'] I još bih dodao da Llorente-ova korpulentnost može nadoknaditi odlazak Drogbe (ako nije bogohuljenje ovo reći), ipak Llorente zna jako dobro primiti loptu i spustiti je i sebi i suigračima. [/quote] Nije bogohuljenje.Idealan igrac za postdrogbin period.Visok,snazan,sjajan skakac i odlican znalac sa loptom.I sto je najbitnije pravi timski igrac. Prijavi
10. august 2012.14 god. comment_69957 Sledeće godine mu ističe ugovor, možemo Ljorentea dobiti za maksimalno 20 miliona. Prijavi
10. august 2012.14 god. comment_70026 Danas sam procitao da Di Mateo zeli Cavanija, i da je za njega spreman da plati izmedju 30 i 35 miliona evra... Prijavi
10. august 2012.14 god. comment_70040 Odlaskom Lukaku-a na posudbu u WBA, sad ocekujem neki senzacionalni transfer nekog vrhunskog spica, jer nevjerujem da ce Abramovic i RDM riskirati i samo sa Torresom i Sturridge-om uci u novu sezonu. Cavani,Llorente ili Hulk (iako on i nije bas cisti spic napadac) , jednog od ovih trojice ocekujem u Chelsea-u do kraja 31. augusta Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.