13. august 2012.14 god. comment_70703 [quote name='EdvinTB' timestamp='1344869854' post='70675'] Jutros citam da status Adebayora jos uvijek nije rijesen i da Tottenham vec polako odustaje da ga uzme pod ugovor. City trazi samo 5-6 mil odstete za njega, ucinak Adebayora pokazuje da je vrhunski napadac i ta cijena je skoro kao poklon. Slican je tip napadaca kao Drogba, ja da sam RDM odma bi ga pokusao dovesti u Chelsea. p.s. ne postoje trenutno nikakve glasine koje ga povezuju sa nama, ovo je samo moje licno "profesionalno menadzersko" razmisljanje [/quote] Dosta dobar napadač, ali izgleda da ogromnu lovu traži (zato i odustali ćifuti). Navikao na istu u Cityu, tako da, ne vidje ti njega u plavom dresu Prijavi
13. august 2012.14 god. comment_70718 [quote name='androsi' timestamp='1344657832' post='70111'] Evo da se malo ukljucim u raspravu..sto se napadaca tice mislim da su i hulk i cavani zasada samo glasine,ipak mislim da ce doci netko pri samo kraju prijelaznog roka,mozda neko senzacionalno pojacanje.mislim da bi llorente bio idealan,hulk je vise krilo i jednostavno nije tip igraca koji nam trenutno treba.nekazem da nebi koristio ali ipak..sto se tice pridoslih igraca mislim da nesmijemo ocekivati previse prvu sezonu,tako je to na otoku.neki vec guraju lamparda na klupu da bi otvorili mjesta oscaru.po meni je frank lampard jos uvijek najkompletniji igrac kluba,oscar ce mozda biti blizu njega tek za koju godinu.hazard ima ogromnu perspektivu ali koja tek nadolazi,nemoze on odma ovu sezonu biti najbolji.takoder ima otpadaka kojih bi se trebalo rijesiti,npr meireles je tipicni kostolomac koji nemoze bit playmaker koliko god vi zeljeli,maloudu takoder treba pustiti dosta je pruzio.uglavnom jedan napadac i eventualno desni bek i to ce biti dovoljno. [/quote] 1. Transfer Hulka u Chelsea je daleko od glasine 2. Kažeš da je Hulk krilo i da nam kao takav nije potreban. Frende, krilo nam je potrebnije nego išta drugo u momčadi, potrebnije je i od desnog beka i od novog napadača. _______________________________________________________________________________ Adebayora ni pod razno, mislim da ga ni navijači ne bi prihatili a šanse da ga klub i želi su minimalne. Ako ćemo dovoditi napadača, Llorente ne bi bio loš izbor, mada ja ponavljam, ja bih radio Doumbiu. Sad, živi bili pa vidjeli. I samo da se nadovežem na ovu priču o Ivanoviću; nisam bio u mogućnosti gledati utakmicu, ali ako je momak odigrao loše, ne smijemo zatvarati oči pred time. Ne morate ovo uzet konkretno za Baneta nego i za svakog ostalog igrača. Na staroj slavi se ne živi i novo dokazivanje je potrebno u svakoj utakmici, bila ona "velika" ili "mala". Ja sam već za vrijeme pripremnih utakmica govorio da nam se igrači u fazi obrane previše zajebavaju i da nonšalantno igraju baš u onim situacijama gdje bi trebali tvar riješiti izrazito jednostavno pa su me neki gotovo ismijali i govorili "ohladi Brane, pripreme su". Eto vam pripreme, šta je s tekmom sa Cityem, gledam tamo Dubrinu onu taktičku analizu i vidim sve ono o čemu smo pričali, amaterske greške u obrani. Na tome treba raditi i ispraviti. Sorry što su neki dijelovi posta bili offtopic. Prijavi
13. august 2012.14 god. comment_70779 [quote name='Sasa1989' timestamp='1344863642' post='70660'] Sad svi kao nesto napadaju Ivanovica, a zaboravili su da smo zahvaljujuci njemu uzeli LS, gol proti Napolija i dve fenomenalne utakmice protiv Barselone se ne zaboravljaju... Ako dodje desni bek, eto prilike da se upare Ivanovic i Teri, kao centralni bekovi, pored njih dvojice ni Ronaldo ne bi mogao da prodje... Sto se tice Kolarova on je najbolji ofanzivni levi bek na svetu, ali u defanzivi je prilicno tanak... Voleo bi samo jednom da odgledam utakmicu tima satavljenog od igraca sa Balkana, protiv najjace reprezentacije na svetu Spanije, mislim da bi unistili Spance... [/quote] Bane je zasrao sto jest jest i snosi najvecu krivicu za poraz, u to nema sumnje. Njega niko ne napada nege se jednostavno vodi razgovor o utakmici i naravno da ce se svako dotaci njegovog crvenog kartona... Ne znam zasto spominjes ligu sampiona kad ona nema veze sa ovom utakmicom niti crvenim kartonom... Sto se tice uparivanja Baneta i Terrya ja na to kazem nedaj Bože ponovo. Bane je za mene za klasu bolji na beku i jedan od najboljih na svijetu ali na toj poziciji!! Prosle sezone je imao dosta ispada kada je igrao stopera u vise utakmica i mnogi forumasi su se slozili da je on mnogo bolji na beku.. Nazalost ti nisi bio tada na forumu... Kolarov jeste predovar lijevi bek ali si se malo zajebao, mi imamo najboljeg lijevog beka na svijetu a to je A.Cole... (i u ofanzivi) Prijavi
14. august 2012.14 god. comment_70814 [quote name='ADiS' timestamp='1344897854' post='70779'] Kolarov jeste predovar lijevi bek ali si se malo zajebao, mi imamo najboljeg lijevog beka na svijetu a to je A.Cole... (i u ofanzivi) [/quote] Da napomenem samo da sam pricu o Kolarovu "pokrenuo" samo u slucaju da COle ne potpise produzenje ugovora. Nema potrebe diskutovati o njemu a ni bilo kom drugom resenju na toj poziciji sve dok je Cole igrac Plavaca. Prijavi
15. august 2012.14 god. comment_71090 Trebamo dovesti Miroslava Stevanovića. Desno krilo riješeno. Prijavi
16. august 2012.14 god. comment_71112 Ne bi ga ni tad... Posto su nasi rivali izgleda ozbiljni i ozbiljno se pojacavaju, vrijeme je da i mi dovedemo ozbiljno pojacanje a ne polovnjace neke, Mosese itd... Treba nam dokazan igrac, da ne duljim, treba nam HULK!!! Da zacepimo svima usta i da nam pojedini "experti" ne prognoziraju 5. poziciju... I da ne dovodimo vise djecu koju cemo slati na posudbe, imamo dovoljno talenata... Prijavi
16. august 2012.14 god. comment_71189 [quote name='ADiS' timestamp='1345076516' post='71112'] Ne bi ga ni tad... Posto su nasi rivali izgleda ozbiljni i ozbiljno se pojacavaju, vrijeme je da i mi dovedemo ozbiljno pojacanje a ne polovnjace neke, Mosese itd... Treba nam dokazan igrac, da ne duljim, treba nam HULK!!! Da zacepimo svima usta i da nam pojedini "experti" ne prognoziraju 5. poziciju... I da ne dovodimo vise djecu koju cemo slati na posudbe, imamo dovoljno talenata... [/quote]Za dvije godine ovaj se moze pokazati izuzetno dobrim igrace.. Zato sam i rekao mozda za koju godinu Prijavi
16. august 2012.14 god. comment_71193 Zasto mi se cini da cemo imati jos jednuu nizu "a la Dzeko" raspravu... Prijavi
16. august 2012.14 god. comment_71217 [b]dolaze Hulk,Moses,Azpicuileta[/b] [url="http://www.standard.co.uk/sport/football/chelsea-spending-set-to-top-100m-mark-with-moves-for-hulk-moses-and-azpilicueta-8053219.html"]http://www.standard.co.uk/sport/football/chelsea-spending-set-to-top-100m-mark-with-moves-for-hulk-moses-and-azpilicueta-8053219.html[/url] Prijavi
16. august 2012.14 god. comment_71239 U slucaju dolaska Hulka ne vidim ni jedan razlog zasto dovoditi Mosesa. Prijavi
16. august 2012.14 god. comment_71241 Ae mi prvo vidimo kakva ce biti polusezona.Ako bude usrana moramo dovesti Hulka,ako bude solidna,odlicna.... netreba nam.Zato najbolje da sacekamo polusezonu Prijavi
16. august 2012.14 god. comment_71242 Ako se kompletiraju transferi Azpilicuete i Hulka prelazni rok je savršenstvo. Marin, Hazard, Oscar, Hulk (?), Azpilicueta (?) Prijavi
17. august 2012.14 god. comment_71322 [quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1345139211' post='71242'] Ako se kompletiraju transferi Azpilicuete i Hulka prelazni rok je savršenstvo. Marin, Hazard, Oscar, Hulk (?), Azpilicueta (?) [/quote] Trebace nam i jos jedna doktorica, da pomaze Evi Prijavi
17. august 2012.14 god. comment_71362 [quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1345131321' post='71217'] [b]dolaze Hulk,Moses,Azpicuileta[/b] [url="http://www.standard.co.uk/sport/football/chelsea-spending-set-to-top-100m-mark-with-moves-for-hulk-moses-and-azpilicueta-8053219.html"]http://www.standard....ta-8053219.html[/url] [/quote] Morao sam da proverim ove vesti,nekako mi zvuči "PALJEVINSKI" prosto ti se znoji dupe kad uz jutarnju kafu pročitaš nešto ovako pa onda ideš da se isereš od sreće kao nikada do sada Prelistavo sam neke vesti koje bi trebalo da predstavljaju "pouzdane izvore" ,da predjemo na ono što nas interesuje Azpi bi trebalo da postane igrač Čelzija ovog vikenda,ostalo je rešiti još neke detalje,mada su male šanse da zaigra protiv Vigana. E sad ono što nas ili bar mene najviše interesuje,to je Hulk(a da nema veze sa RTP )kruže priče da je Čelzi stvarno poslao ponudu(£39.3 million) i da bi posao trebalo završiti do kraja nedelje !!!Mada sam ja bio ubedjen da će se to odužiti do poslednjeg dana prelaznog roka a i dalje mislim da je tako. Kad je Mozes u pitanju,imamo dve verzije,on je rezevna opcija,sve je već dogovoreno u napred,stavlja se poptis ako transfer Hulka propadne(u vezi sa tim imamo izjave predsednika Vigana koji pizdi zbog razvlačenja) i druga verzija da dolaze i Hulk i Mozes(hehe,meni se ova svidja ) Na drugu stranu,moj najomiljeniji sajt koji je posvećen Čelziju ne javlja ništa za Hulka Uređeno 17. august 2012.14 god., autor izmjene: chibabachi Prijavi
17. august 2012.14 god. comment_71405 [url="http://www.caughtoffside.com/2012/08/17/chelsea-close-in-on-50m-trio-as-blues-look-to-continue-summer-spending-spree/"]Chelsea Close In On £50m Trio as Blues Look to Continue Summer Spending Spree[/url] Prijavi
17. august 2012.14 god. comment_71406 Moses je alternativa Hulku, ne vjerujem da će obojica doći a i ne bi imalo smisla jer je to pretrpavanje već. Klub odugovlači s Mosesovim transferom jer želi da ima otvorene opcije što je duže moguće čekajući istovremeno rasplet oko Porta i Hulka. Izuzetno pametna taktika, vidi se da smo naučili na prošlogodišnjoj pogrešci oko Modrića. Na kraju će vjerovatno jedan od njih dvojice doći. Azpilicueta je, to sam uvjeren, naš igrač. Prijavi
17. august 2012.14 god. comment_71506 Polako ovo postaje jedan od najboljih, ako ne i najbolji prijelazni rok ikada. Predsjednik Marseillea izjavljuje kako će Azpilicueta potpisati za Chelsea, samo čekaju pravu cijenu od strane našeg kluba koja će, vjerujem, doći jako brzo i stvar bi se mogla riješiti u sljedećih par dana. Right back problem? Solved! Mano Menezes izjavio kako bi i Hulk trebao biti Chelseajev do kraja sljedećeg tjedna. Sjajna vijest. Ako i nije istiina, tu je Moses kojeg Abramovich drži kao back up plan u slučaju propadanja transfera Hulka. Mi zadovoljni moramo biti u bilo kojem slučaju. Ajmooooooooo! Prijavi
18. august 2012.14 god. comment_71575 [i][b][color=#333333][font=Arial, serif]''Sources has now disclose that Chelsea are very close in completing the [/font][/color] [color=#333333][font=Arial, serif]deal to sign the Marseille defender to Stamford Bridge. It is [/font][/color] [color=#333333][font=Arial, serif]understood that the Spaniards representatives are now in London [/font][/color] [color=#333333][font=Arial, serif]putting the finishing touches on the move, with Chelsea believed to be [/font][/color] [color=#333333][font=Arial, serif]paying between €8-10 million for the talented defender.'' [/font][/color][/b][/i] [color=#333333][font=Arial, serif]Sada smo mirni oko desnog beka, Azpilicueta je naš Sljedeći bi trebao Moses, pa nadam se Hulk,.[/font][/color] Prijavi
18. august 2012.14 god. comment_71578 [quote name='Brane' timestamp='1345231413' post='71506'] Polako ovo postaje jedan od najboljih, ako ne i najbolji prijelazni rok ikada. Predsjednik Marseillea izjavljuje kako će Azpilicueta potpisati za Chelsea, samo čekaju pravu cijenu od strane našeg kluba koja će, vjerujem, doći jako brzo i stvar bi se mogla riješiti u sljedećih par dana. Right back problem? Solved! Mano Menezes izjavio kako bi i Hulk trebao biti Chelseajev do kraja sljedećeg tjedna. Sjajna vijest. Ako i nije istiina, tu je Moses kojeg Abramovich drži kao back up plan u slučaju propadanja transfera Hulka. Mi zadovoljni moramo biti u bilo kojem slučaju. Ajmooooooooo! [/quote] Tacno je Menezes upucen u desavanja u Porto-u... On je jedino mogao reneti igracevu zelju za potpisom, ali ako klub ne prihvati ponudu to sve pada u vodu. sto se mene tice Huletov transfer je daleko od realizacije. Prijavi
18. august 2012.14 god. Autor comment_71596 Nisam nesto pretjerano siguran da ce Hulk ubrzo potpisati za nas . Ima tu jos mnogo posla . A to sto je rekao Menezes isto je prije i Hulk rekao : Zelim igrati za Chelsea . Sve je na Portu ako oni neprihvate ponudu nista od transfera . Prijavi
19. august 2012.14 god. comment_71872 Nije tacno da Celsi zeli razmenu Staridz i Meireles za Modrica... Vec Totenhem zeli da kupi ova dva fudbalera za novac... Pojavila se informacija da spremamo ponudu za Jovetica, novac plus Benajun... Prijavi
19. august 2012.14 god. comment_72106 http://www.footballfriendsonline.com/short-stories/2012/8/19/premiership-rivals-watch-defender.html Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.