Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

[quote name='Sasa1989' timestamp='1342797480' post='65648']
Jel si gledao ti nekad Hulka, tj. jel si pratio Portugalsku ligu i utakmice Porta..? Hulk nije za Celsi i plus je preskup... Cela ekipa Porta igra njega...
[/quote]
Ja jesam, i to nije istina sto pricas :S Normalno da svaki slobodnjak izvodi kad ih najbolje izvodi. Na ostalo se mogu samo nasmijati....
[quote name='Sasa1989' timestamp='1342797480' post='65648']
Jel si gledao ti nekad Hulka, tj. jel si pratio Portugalsku ligu i utakmice Porta..? Hulk nije za Celsi i plus je preskup... Cela ekipa Porta igra njega...
[/quote]

Jesam, haman pa svaku tekmu zadnje i predzadnje sezone ;) i znam vrlo dobro kakav je Hulk, baš suprotno od onoga što si ti naveo ..

Još nešto?? Uživaj ;)
ESPN (jedini) prenosi, kao što možete vidjeti i na našem portalu, da je Borrusia iz Dortmunda odbili našu ponudu za Lewandovskog tešku 17 miliona funti. Ovo može značiti nekoliko stvari, ali ne bih želio ništa prejudicirati.
Ovo moze samo znaciti da se rasipamo novcem i dovodimo bezveze igrace.... Ja iskreno ne cijenim mnogo Lebandowskog, to je moje misljenje, i imamo Torresa, Lukakua i Sturidge za spicu...tako da ako dovedemo nekog novog leti Lukaku na posudbu, a mi ga platili 18 jebenih miliona funti.... lol... treba nam desni bek i to je to po meni...ako dodje OScar bice jos i bolje...kako ce igrati Lebandowski??? U prvoj, ispred Torresa, ili sa 2 spica sto cisto sumnjam...
Izgleda da ćemo igrati ultraofanzivno naredne sezone. Kako stvari stoje:

____________Cech_____________
Bane____Luiz_______Terry_____Cole
_________Mikel___Oscar_________
Ramiz________Mata_________Hazard
____________Torres_____________
Još ako bude Hulk ili neko drugo kvalitetno, desno krilo došlo, uh.... Moglo bi to fino izgledati, ako budu svi radili za ekipu, a ne za sebe... Jer treba i braniti svoj gol, a ne samo napadati tuđi..

Sve u svemu to super izgleda, kao na FM-u. ;) Odličan prijelazni rok, a još nije ni blizu kraja ;)
[quote name='how yes no' timestamp='1342868910' post='65817']
Još ako bude Hulk ili neko drugo kvalitetno, desno krilo došlo, uh.... Moglo bi to fino izgledati, ako budu svi radili za ekipu, a ne za sebe... Jer treba i braniti svoj gol, a ne samo napadati tuđi..

Sve u svemu to super izgleda, kao na FM-u. ;) Odličan prijelazni rok, a još nije ni blizu kraja ;)
[/quote]

Ako pored svih dodju i Hulk i Lewandovski, zasrace se prelazni rok samo tako. Zar ti mislis da bi Kakuta vidio prvi tim ako bi dosao Hulk? Odmah, ali odmah mozes otpisati Kakutu kao naseg igraca i preseliti ga gdje hoces, u koju god ligu hoces.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1342872909' post='65831']
Ako pored svih dodju i Hulk i Lewandovski, zasrace se prelazni rok samo tako. Zar ti mislis da bi Kakuta vidio prvi tim ako bi dosao Hulk? Odmah, ali odmah mozes otpisati Kakutu kao naseg igraca i preseliti ga gdje hoces, u koju god ligu hoces.
[/quote]

Tebi je dovodjenje jednog vrhunskog i jednog dobrog igraca los prelazni rok :huh:

Ja prvi zelim da mladi dobiju sansu, ali Hulk nam je preko potreban !
Sto se napadaca tice, imamo Torresa koji je nepouzdan, Lukakua za kojeg se ne zna sta i koliko moze, i ti bi sa time isao u novu sezonu :huh:

I nemoj mi Stooge-a spominjati jer je on 90% otpisan igrac.
Da nije tako, pojavile bi se vesti iz kluba da nije na prodaju i da ce mu ugovor biti produzen.
[/quote]

Ah care moj, sve se da iskombinirati. Ali ja nisam plaćen za to, ima ko jeste ;)

I ne kontam što bi došao Lewat??
[quote name='Wisey' timestamp='1342868588' post='65814']Izgleda da ćemo igrati ultraofanzivno naredne sezone. Kako stvari stoje:

____________Cech_____________
Bane____Luiz_______Terry_____Cole
_________Mikel___Oscar_________
Ramiz________Mata_________Hazard
____________Torres_____________[/quote]

Zar mislis da ce Oskarovac zauzeti mjesto Lampardu? Ne bih ja Franka mijenjao, taj mali treba prvo da se dokaze, a bogami da igra umjesto Franka treba se dobro uznojiti...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
[/quote]

Da ti pravo kažem, mislim da bi nas Kakutin odlazak podigao. Ja sam jedino zabrinut za Lukakua.
[quote name='ADiS' timestamp='1342893553' post='65877']
Zar mislis da ce Oskarovac zauzeti mjesto Lampardu? Ne bih ja Franka mijenjao, taj mali treba prvo da se dokaze, a bogami da igra umjesto Franka treba se dobro uznojiti...
[/quote]
Mislim da je to sasvim realno očekivati jer je Oscar alternativa Modriću na tržištu. Barem ja to tako vidim. Biće sasvim dovoljno utakmica i za Lampsa i za njega toj povučenijoj poziciji.
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1342908000' post='65939']
[url="http://chelseafcfansclub.com/view-news?id=94#.UAslvGE0Pgy"]http://chelseafcfans...94#.UAslvGE0Pgy[/url]

... ?
[/quote]
To je vec patkica teza.
[quote name='Wisey' timestamp='1342893714' post='65880']
Mislim da je to sasvim realno očekivati jer je Oscar alternativa Modriću na tržištu. Barem ja to tako vidim. Biće sasvim dovoljno utakmica i za Lampsa i za njega toj povučenijoj poziciji.
[/quote]

Nadam se da ce tako biti.. Napisao sam i na Oscarovoj temi a evo i ovdje cu. Kada ga vec tako svi od reda hvale onda mora da je dobar ali zato ja od njega ocekujem mnogo, ali bas mnogo...
http://www.tribalfootball.com/articles/chelsea-boss-di-matteo-determined-land-marseille-fullback-cesar-azpilicueta-3397811
[quote name='ADiS' timestamp='1342913296' post='65970']
Nadam se da ce tako biti.. Napisao sam i na Oscarovoj temi a evo i ovdje cu. Kada ga vec tako svi od reda hvale onda mora da je dobar ali zato ja od njega ocekujem mnogo, ali bas mnogo...
[/quote]

Ocekujem da prodje bar polovina sezone dok se decko ne adaptira na uslove u Engleskoj, ritam fudbala i da se "utopi" u ekipu. U ostalom i Ramiz i Luiz nisu odmah poceli sa dobrim igrama u plavom dresu, ali videli smo sta obojica mogu, kad su se potpuno uklopili.
Nemojte da vas iznenadi ako i Oscar ne pocne najbolje. Jednostavno razlika Brazilskog i Engleskog stila fudbala je prevelika, da bi igrac odmah zablistao.
Mozda me i demantuje, i voleo bih da to uradi, ali smatram da mu treba dati malo vremena i prostora, i da ce Chelsea u njemu dobiti arhitektu za buducnost.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1342954837' post='66028']
Ocekujem da prodje bar polovina sezone dok se decko ne adaptira na uslove u Engleskoj, ritam fudbala i da se "utopi" u ekipu. U ostalom i Ramiz i Luiz nisu odmah poceli sa dobrim igrama u plavom dresu, ali videli smo sta obojica mogu, kad su se potpuno uklopili.
Nemojte da vas iznenadi ako i Oscar ne pocne najbolje. Jednostavno razlika Brazilskog i Engleskog stila fudbala je prevelika, da bi igrac odmah zablistao.
Mozda me i demantuje, i voleo bih da to uradi, ali smatram da mu treba dati malo vremena i prostora, i da ce Chelsea u njemu dobiti arhitektu za buducnost.
[/quote]
Zato mi je jedino krivo što nije u mogućnosti da prođe ove pripreme s ekipom i bolje se upozna sa novim suigračima, trenerima, načinom igre, klubom sveukupno gledano. Biće mu svakako teže nego recimo jednom Marinu koji je tu od početka i koji je već dosta toga pohvatao. :> Ali ko zna, možda nas iznenadi Oskarovac.
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1342995773' post='66167']
[url="http://football-addicts.net/agreement-reached-for-lucas/"]http://football-addi...ched-for-lucas/[/url]

Ako je to to jebali smo ježa u đaLe :D
[/quote]

Mašio si temu u kojoj ćeš to napisat, al konstantacija o ježu i leđima je apsolutno na mjestu ;) Bit će United ponovo ove godine prava napast.

Chelsea doveo 17-ogodišnjeg Slovenca Emira Dautovića za 1 milijun funti.
[url="http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/tyro-dautovic-signs-for-chelsea-for-1m-7965107.html"]http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/tyro-dautovic-signs-for-chelsea-for-1m-7965107.html[/url]

Igra centralnog braniča, a bio je i na probi u Manchester Cityu prošle sezone, ali kako vidimo, nije se priključio njihovom klubu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.